ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
νταξει να ειμαστε και ακριβοδικαιοι, 5% ηταν στην προηγουμενη καταμετρηση. τωρα θα ειναι 2% συμφωνα με το διαγραμμα πορειας
πραγματικα πολυ βαρβατο και δυσκολο αυτο που εκανεΣιγα μην περιμεναμε απο συριζαιους και πασοκους να μας πουν τη γνωμη τους.
Πολυ καλο δειγμα γραφης ο Κυριάκος ηδη.
Υπαρχει ελπιδα τελικα.
Ο αλλος με το 5% λεει "τελειωσατε, κλειστε το μαγαζι", δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.
Ο Κυριάκος το' χει, και ηρθε για να μεινει.πραγματικα πολυ βαρβατο και δυσκολο αυτο που εκανε
γενικα γουσταρω πολυ τους πολιτικους που πανε κοντρα στο ρευμα και στη πεπατημενη
αυτο που εκανε σημερα ηταν πραγματικη τομη και εδειξε οτι εχει και ηγετικες ικανοτητες
ειχα μια αμφιβολια στο τελευταιο γιαυτο ειπα οτι ανεβηκε στην εκτιμηση μου πολυ περισσοτερο
Ποιος κλαιει ρε τύπε? Εγω πανηγυρια και επιδοκιμασια βλεπω. Τα εχεις χαμενα εντελως?κλαψτε δεξιουλια
μεχρι το 2020Ο Κυριάκος το' χει, και ηρθε για να μεινει.
χαχαχαχα στην αντιπολίτευση μέχρι τότε σίγουρα!!!μεχρι το 2020
1. Κόμμα που δεν μπορεί να συγκροτήσει σωστά ΚΑΝ τις εσωτερικές του εκλογές.
2.Έχει αποτύχει στα απλά όπως στα εσωτερικά του όργανα πχ νεολαίας.
3. Προσπαθεί να κρύψει την ΕΥΘΥΝΗ που είχε για τα πεπραγμένα του τόπου για 40 και πλέον χρόνια.
4. Που χρωστά τα κέρατα του και έχει αποτύχει παταγωδώς να μαζέψει τα του οίκου του.
5. Που μέλη ή στελέχη του φαίνονται εμπλεκόμενα σε λίστες σκανδάλων με διεθνής προεκτάσεις.
6. Αλλά το κυριότερο: Που βιάζεται να μας... "σώσει" από την εφαρμογή μνημονίων και που ψήφισε και το τελευταίο και που ΑΥΤΟ θα εφαρμόσει.
Σοβαρά τώρα υπάρχει νοήμον άνθρωπος να ψηφίσει αυτή την επιλογή; Μια ποια ... δικαιολογία; ότι θα στηρίξει τους υπεύθυνο- ανεύθυνους που επί 40 χρόνια διαλύουν την πατρίδα;
ΟΧΙ άλλους "δοκιμασμένους" και "υπεύθυνους" σωτήρες.
Ποιο δυνατα δεν ακουωωωωωαποκαμμενε μην ανοιγεσαι
Ποιο δυνατα δεν ακουωωωωω