Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πολυ ζορι τραβατε με τις διαδικασιες της ΝΔ. Αυτα αφορουν εμας. Οχι εσας.

τα ρεζιλικια σας εχουν αντικτυπο και στην χωρα

αυτο μας αφορα

οπως και η ανικανοτητα σας για τα απλα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Με δήλωσή του
Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΝΔ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος
18/04/201621:032

«Παραιτούμαι για να διευκολύνω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», τόνισε

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, αλλά και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, υπέβαλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Η παραίτηση έρχεται μετά και την απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε διάλυση της ΟΝΝΕΔ και επανίδρυσή της μετά το συνέδριο του κόμματος.

«Αναλαμβάνω για ακόμη μια φορά ευθύνες που μου αποδίδονται αλλά και δεν μου αναλογούν» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Παπαμιμίκος.

«Για αυτόν τον λόγο διευκόλυνα τον πρόεδρο της Ν.Δ. και του υπέβαλα την παραίτησή μου από γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και από μέλος της Ν.Δ.», συμπλήρωσε.

καταλαβες αλεξ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με δήλωσή του
18/04/201621:032
Εκτύπωση
2
SHARES
FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
«Παραιτούμαι για να διευκολύνω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», τόνισε

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, αλλά και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, υπέβαλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Η παραίτηση έρχεται μετά και την απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε διάλυση της ΟΝΝΕΔ και επανίδρυσή της μετά το συνέδριο του κόμματος.

«Αναλαμβάνω για ακόμη μια φορά ευθύνες που μου αποδίδονται αλλά και δεν μου αναλογούν» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Παπαμιμίκος.

«Για αυτόν τον λόγο διευκόλυνα τον πρόεδρο της Ν.Δ. και του υπέβαλα την παραίτησή μου από γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και από μέλος της Ν.Δ.», συμπλήρωσε.

καταλαβες αλεξ

Ρε εχετε σαλταρει τελειως? Τι σας νοιαζει? Εγω δεν ξερω καν ποιος ειναι ο γραμματεας της Νεολαιας ΠΑΣΟΚ. Κι εσεις ασχολειστε αν παραιτηθηκε ο γραμματεας της ΟΝΝΕΔ? Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε εχετε σαλταρει τελειως? Τι σας νοιαζει? Εγω δεν ξερω καν ποιος ειναι ο γραμματεας της Νεολαιας ΠΑΣΟΚ. Κι εσεις ασχολειστε αν παραιτηθηκε ο γραμματεας της ΟΝΝΕΔ? Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.

εικονα διαλυσης

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καθυστερημενο ξεβρωμισμα. επρεπε να παραιτηθει απο το φιασκο στις εσωκομματικες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ και Β. Γεωργιάδης;

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην αναγνωρίσει το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως «θα αποδοθούν άμεσα ευθύνες όπως ορίζει το καταστατικό».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος και για το επόμενο βήμα, αυτό της διαγραφής του Γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμίκου και του νεοεκλεγμένου Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.grη συγκεκριμένη εισήγηση περί διαγραφής, τέθηκε στον σημερινό πρωινό καφέ, με τον κ. Μητσοτάκη να έχει τους ενδοιασμούς του, αλλά μετά από έντονες πιέσεις συνεργατών του, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση αυτή ερμηνεύεται από πολλούς ως «επίδειξη πυγμής του Προέδρου ενόψει του συνεδρίου», ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν το σενάριο της «χειρουργικής επέμβασης στο σώμα των συνέδρων, με τη μη συμμετοχή 400 οννεδιτών».

Οι ίδιοι εξηγούν ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Προέδρου της ΝΔ έπαιξε η «επιρροή που έχει ο απερχόμενος γραμματέας σε πολλές ΝΟΔΕ», επισημαίνοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης θα ήθελε να πάει με ηρεμία στο συνέδριο, χωρίς εσωκομματικούς πονοκεφάλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, με το που διακινήθηκε το σενάριο διαγραφής, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους της «γαλάζιας» νεολαίας, με πολλά μέλη να μιλούν για μια «αντικαταστατική κίνηση καθώς δεν συζητήθηκε εντός των οργάνων της παράταξης», ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις για παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΝΔ, αλλά και την Παρασκευή έξω από τον συνεδριακό χώρο του συνεδρίου, από οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ.

Σε κάθε περίπτωση, ήδη υπέρ της κίνησης του Προέδρου της ΝΔ «να μην αναγνωρίσει τη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ στο συνέδριο, έχουν ταχθεί με tweets τους ο αντιπρόεδρος κ. Γεωργιάδης», ο βουλευτής κ. Κικίλιας και ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Κουμουτσάκος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
διαλυστε το μαγαζι

χρεοκοπησε

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μου αρέσει που ακόμα ασχολείστε με την σαπίλα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των υπόλοιπων κομματικών καφενείων

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Με εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Διεγράφη από τη ΝΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης
18/04/201621:43

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, τίθεται εκτός κόμματος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Τη διαγραφή από το κόμμα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Γεωργιάδη κοινοποίησε η ΝΔ, μετά από εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας. Με εισήγηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας παραπέμφθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας, με το ερώτημα της διαγραφής.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας, Απόστολος Κράτσας, ο Βασίλης Γεωργιάδης διεγράφη από μέλος του κόμματος και ως εκ τούτου εξέπεσε αυτοδίκαια από το αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, καθώς και από κάθε άλλη κομματική ιδιότητα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

θες να γραψει για πασοκ ρε
ενα πτωμα ουτε πλευρο δεν αλλαζει τι νεα ναχει

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
12042953_56617.jpg
αν δεν διελυε την οννεδ θα λεγατε ''να ο κυριακος που δεν αντιδρα στην κομματοκρατια και στις μουφα εκλογες''

τωρα που εκανε αυτο που επρεπε και θελει αρχιδια, διοτι κανεις αλλος ενδεχομενως δε θα το εκανε

κατηγορειται παλι

δε σας πιανουμε απο πουθενα

τελοσπαντων ο προεδρος εκανε αυτο που επρεπε και ανεβηκε και αλλο στην εκτιμηση μου

σωραιος κυριακο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αν δεν διελυε την οννεδ θα λεγατε ''να ο κυριακος που δεν αντιδρα στην κομματοκρατια και στις μουφα εκλογες''

τωρα που εκανε αυτο που επρεπε και θελει αρχιδια, διοτι κανεις αλλος ενδεχομενως δε θα το εκανε

κατηγορειται παλι

δε σας πιανουμε απο πουθενα

τελοσπαντων ο προεδρος εκανε αυτο που επρεπε και ανεβηκε και αλλο στην εκτιμηση μου

σωραιος κυριακο
Σιγα μην περιμεναμε απο συριζαιους και πασοκους να μας πουν τη γνωμη τους.
Πολυ καλο δειγμα γραφης ο Κυριάκος ηδη.
Υπαρχει ελπιδα τελικα.

Ο αλλος με το 5% λεει "τελειωσατε, κλειστε το μαγαζι", δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom