KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.245
- Πόντοι
- 6.166
Αφού είναι σωστό η αύξηση του φόρου μερισμάτωνΕιπε για φορο 20% στα μερισματα και ειναι σωστο
Αυτη τη στιγμη ο φορος ειναι 5% και τα κερδη απο τα μερισματα 4 δις
Της την ειχε φυλαγμενη. Παιζει το θεμα να δημιουργηθηκε εκ των εσω και να την παγιδευσανε.Μα νομιζω εγραψα επ' αυτού, δεν με παρακολουθεις.
Θεωρω οτι πολυ κακως αποσυρθηκε.
Δυστυχως ο Κουλης δεν θελει καμία σκιά και παιρνει κεφαλια με το παραμικρο.
Θυμομαστε πώς "εξαφανισε" τον Πατούλη για εναν χορό.
Για μενα ναι, ειναι μια μεγαλη μπούρδα το θεμα
Ειναι αλλο κομμα τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ΚασσελακηΑφού είναι σωστό η αύξηση του φόρου μερισμάτων
Γιατί ο συριζα το 2019 την άνοιξη των έκανε από 15. 10
Και μετά η νέα δημοκρατία των έκανε 5%
![]()
Παρακολουθα σε τι θέση θα πάει...![]()
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
«Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας» λέει σε ανακοίνωσή τηςwww.protothema.gr
Η γαμιολα ξεπουτανιασμενη γιατί παραιτειται αφου διαβεβαίωνε σε ολες τις συνεντεύξεις μετά οτι όλα ηταν νόμιμα ;;
Απο πότε αυτη η ξεκωλιαρα απέκτησε ευαισθησία και για να διευκολυνει τους πάντες παραιτειται ;;
Αλαζονικό βρωμότσουλο να πληρωσει οπως και τα μουνιά στο υπουργείο εσωτερικών που της εδωσαν τα στοιχεια
Γαμημένο κράτος του απόλυτου τίποτα , ανθρώπινα σκουπίδια που καποιοι αλλοι πιο ηλιθιοι τους εδωσαν εξουσία και κάνουν οτι γουστάρουν
Δηλαδή κάθε φορά που η νέα δημοκρατία αλλάζει τον αρχηγό της είναι άλλο κόμμα;Ειναι αλλο κομμα τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελακη
Πχ ο Τσιπρας ελεγε το Αιγαιο ανηκει στα ψαρια του , ενω τωρα βαλανε τη λεξη ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ
Αγαπητε φιλε,Όποτε μας βολεύει είναι το δημοκρατικό τόξο
Όποτε μας βολεύει
ακροδεξιά και αριστερά να βρίζουν μαζί τη νέα δημοκρατία
Ο κίνδυνος είναι η ακροδεξιά
Και πρέπει φίλοι οπαδοί του συριζα
Και λοιποί
Να πάψετε τους εναγκαλισμούς
Με τους ακροδεξίους
Μερικοί εκ των οποίων λένε υπέρ της χούντας και υπέρ του συριζα
Να και το πρωτοσέλιδο του βήματος
![]()
Δεν έχω κάποιο πρόβλημαΑγαπητε φιλε,
Αν δεν το εχεις καταλαβει, εδω και πολλα χρονια ισχυει το εξης:
Τον Καραμανλη τον νεωτερο στην εξουσια τον εφερε ο Σιμητηςκαι η πολιτικη του. Τον Γ, Παπανδρεου ο Καραμανλης και η πολιτικη του. Τον Σαμαρα ο Παπανδρεου και η πολιτικη του. Τον Τσιπρα ο Σαμαρας και η πολιτικη του. Τον Μητσοτακη η μνημονιακη "πρωτη φορα αριστερα", ο Τσιπρας και η πολιτικη του.
Αν ερθει η ακροδεξια στα πραγματα, ποιος θα την φερει;
Φιλε μου, ολα τα πραγματα εχουν ενα τιμημα. Οταν η πολιτικη σου ειναι αυταρχικη, και αλλαζονικη, οδηγεις τον λαο στα ακρα. Δεν τον οδηγεις σε δημοκρατικες λυσεις.Δεν έχω κάποιο πρόβλημα
Την νέα δημοκρατία να διαδεχθεί συριζα πασοκ
Και λοιπά δημοκρατικά κόμματα
Όλοι μαζί να βοηθήσουμε η διαδοχή να μην είναι η ακροδεξιά
Όποιος πιστεύει ότι η πολιτική είναι αυταρχική και αλαζονικήΦιλε μου, ολα τα πραγματα εχουν ενα τιμημα. Οταν η πολιτικη σου ειναι αυταρχικη, και αλλαζονικη, οδηγεις τον λαο στα ακρα. Δεν τον οδηγεις σε δημοκρατικες λυσεις.
Τα έχω γράψει πολλές φορές
Τη λογική μου για τη δικαιοσύνη
Και συμφωνώ πλήρως με τον κύριο άρθρο της καθημερινής![]()
Εισαι δικηγορος και λες οτι η διαρροη προσωπικων δεδομενων χιλιαδων ανθρωπων για πολιτικη εκμεταλλευση απο μια καριολα ειναι μια μπουρδα και μιση....μαλιστα.Μα νομιζω εγραψα επ' αυτού, δεν με παρακολουθεις.
Θεωρω οτι πολυ κακως αποσυρθηκε.
Δυστυχως ο Κουλης δεν θελει καμία σκιά και παιρνει κεφαλια με το παραμικρο.
Θυμομαστε πώς "εξαφανισε" τον Πατούλη για εναν χορό.
Για μενα ναι, ειναι μια μεγαλη μπούρδα το θεμα
Ε όλοι οι αρχηγοί της ΝΔ μας κατέστρεψαν τι δεν καταλαβαίνεις?Δηλαδή κάθε φορά που η νέα δημοκρατία αλλάζει τον αρχηγό της είναι άλλο κόμμα;
Τότε γιατί λέτε ότι κατέστρεψε τη χώρα
Αφού ήταν πολλά κόμματα που είχε πολλούς αρχηγούς
Σύμφωνα με σένα
Εξάλλου ότι ο συριζα μας έβγαλε από τα μνημόνια
Για το μαξιλαράκι
Ότι δεν έκλεψε
Εκεί που μας βολεύει τον επικαλειστε
Και δεν είναι άλλο κόμμα τότε
Aγαπητέ μου, ειναι αστειο να λεμε οτι η Ελλαδα εχει "αυταρχική και αλαζονική" κυβερνηση. Τετοια κυβερνηση εχουν οι Ρωσοι και οι Τουρκοι, οχι εμεις. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Φιλε μου, ολα τα πραγματα εχουν ενα τιμημα. Οταν η πολιτικη σου ειναι αυταρχικη, και αλλαζονικη, οδηγεις τον λαο στα ακρα. Δεν τον οδηγεις σε δημοκρατικες λυσεις.