alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Δεν βγηκε ο Τσοβολας, ο Μαγκάκης βγηκεΓια να ξαναγίνουν εκλογές και να ξαναβγεί ο τσοβόλας
Στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια
Δεν βγηκε ο Τσοβολας, ο Μαγκάκης βγηκεΓια να ξαναγίνουν εκλογές και να ξαναβγεί ο τσοβόλας
Στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια
ΟκΤα 2 εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους είναι οικογένειες τις πιο πολλές φορές
Μιλάω για εισοδηματικά κριτήρια όχι για το πόσες οικογένειες επωφελούνται.Να πιους θεωρεί το κράτος φτωχούς και τους δίνει
Φθηνότερο ρεύμα
1 εκατομμύριο άνθρωποι
Πήραν επίδομα θέρμανσης για πετρέλαιο
450.000 περίπου πήραν επίδομα θέρμανση με ηλεκτρικό ρεύμα
730000
Παίρνουν κοινωνικό τιμολόγιο
Ρεύματος
Σύνολο 2 εκατομμύρια 180.000
Υπολόγισε λοιπόν πόσες οικογένειες
Εκτός όλα τα άλλα επιδόματα που δίνει
Ας πούμε για τους φτωχούς που λες για τα μακαρόνια τα δύο market pass
Και τα επιδόματα βενζίνης
Και πολλά άλλα για αδύναμους
Αν έχεις εισόδημα από περιουσιακά στοιχεία
Φορολογεισαι περαιτέρω
Αν δεν έχεις εισόδημα όπως το παράδειγμα που λες
Είναι δύσκολο το θέμα
Παλιά ο φόρος ήταν πιο μεγάλος για αυτούς που είχαν μεγάλη ακίνητη περιουσία
υπήρχε ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας
Άσχετα αν τα ακίνητα εκμεταλλευόντουσαν ή όχι
Που δεν έβγαζε πολλά έσοδα για το κράτος
Έγινε ο ενφια
Ο οποίος παίρνει σχετικά λιγότερα αλλά από πολύ περισσότερους
στα δωμάτια που δεν είδαμε κρατάει τους ινδούς και τους πακιστανούς που παίρνουν τηλέφωνα ανυποψίαστες γριές να τις πείσουν να πάνε να παρουν paysayfe και να τους τις διαβάσουνΕχει γούστο![]()
Αναρωτιέμαι θα κυκλοφορήσει άνετος έξω? Θα προλάβει?Ο κλασικός νεοδημοκρατης..παρέα με το Πατούλη το κοληταρι του..
Αρα βασανιζεται ο Κουλης με το "πλειοψηφικο" 41%O Λοατκουλης σε ενα ακομα παραληρημα
"Ο κίνδυνος είναι η τυραννία της πλειοψηφίας"![]()
Μητσοτάκης: Η πολιτεία πρέπει να νομοθετεί για όλους – Ο κίνδυνος είναι η τυραννία της πλειοψηφίας
Συζήτηση του πρωθυπουργού με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο 3ο ετήσιο συνέδριο του The Upfront Initiative.www.kathimerini.gr
Μαθαμε πλεον οτι η πλειοψηφια ειναι τυραννικη
Περιεργο γιατι για αιωνες ξεραμε οτι η Δημοκρατια ειναι η πλειοψηφια
Μην την κλαιςΤσίρκο αννα μισελ εκτος ευρωψηφοδελτίου ;
Και πως θα πληρώσει τα μποτοξ;
Στο ΣΚΑΙ στην εκπομπη του Κουτρα ειπαν οτι ο Μητσοτακης ειναι δυσαρεστημενος μαζι της και δεν σκοπευει να την συμπεριλαβει στο ψηφοδελτιο. Την κοβει.![]()
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
«Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας» λέει σε ανακοίνωσή τηςwww.protothema.gr
Η γαμιολα ξεπουτανιασμενη γιατί παραιτειται αφου διαβεβαίωνε σε ολες τις συνεντεύξεις μετά οτι όλα ηταν νόμιμα ;;
Απο πότε αυτη η ξεκωλιαρα απέκτησε ευαισθησία και για να διευκολυνει τους πάντες παραιτειται ;;
Αλαζονικό βρωμότσουλο να πληρωσει οπως και τα μουνιά στο υπουργείο εσωτερικών που της εδωσαν τα στοιχεια
Γαμημένο κράτος του απόλυτου τίποτα , ανθρώπινα σκουπίδια που καποιοι αλλοι πιο ηλιθιοι τους εδωσαν εξουσία και κάνουν οτι γουστάρουν
Δε σε βλέπω να τα λες ψύχραιμα και τεκμηριωμένα.![]()
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
«Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας» λέει σε ανακοίνωσή τηςwww.protothema.gr
Η γαμιολα ξεπουτανιασμενη γιατί παραιτειται αφου διαβεβαίωνε σε ολες τις συνεντεύξεις μετά οτι όλα ηταν νόμιμα ;;
Απο πότε αυτη η ξεκωλιαρα απέκτησε ευαισθησία και για να διευκολυνει τους πάντες παραιτειται ;;
Αλαζονικό βρωμότσουλο να πληρωσει οπως και τα μουνιά στο υπουργείο εσωτερικών που της εδωσαν τα στοιχεια
Γαμημένο κράτος του απόλυτου τίποτα , ανθρώπινα σκουπίδια που καποιοι αλλοι πιο ηλιθιοι τους εδωσαν εξουσία και κάνουν οτι γουστάρουν
Επιπλεον εδω και 15 μερες υπαρχει αυτο το τεχνικο προβλημα που δειχνει πολυ κοσμο ανασφαλιστο και ειναι απαραδεκτο οτι δεν εχει διορθωθει ακομηΠληρώνει κανονικά τίς εισφορές της εδώ και 23 χρόνια, αλλά, εδώ και 15 ημέρες είναι ανασφαλιστη στον Εφκα για χρέος 6,61 ευρώ που βρέθηκε κάπου καταχωνιασμενο στο Κεαεο. Έχει πληρωθεί εδώ και 3 ημέρες, αλλά ακόμα η γυναίκα είναι ανασφαλιστη και δεν μπορει να της γράψει ο γιατρός εξετάσεις που επειγουν.
Πρώτη φορά που θα βρίσω και θα πω: Μητσοτάκη και Μηχαηλιδου, ξέρετε εσείς.
Μη βρίζεις μανηρθε και ο λαδοπόντικας![]()