Πολιτικά υπεύθυνες είναι και οι δύοΠοια κυβέρνηση θεωρείς ποιο υπεύθυνη για τις δύο μεγάλες καταστροφές .....την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το μάτι ή κυβέρνηση ΝΔ για τα Τέμπη;; .
;
Ποινικά ό,τι πουν τα δικαστήρια
Πολιτικά υπεύθυνες είναι και οι δύοΠοια κυβέρνηση θεωρείς ποιο υπεύθυνη για τις δύο μεγάλες καταστροφές .....την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το μάτι ή κυβέρνηση ΝΔ για τα Τέμπη;; .
;
Ναι δε ξέρω τι δίκες γίνονται περίμενα εσένα το ναυάγιο να με ενημερώσεις....Ποιο κόμμα βρε άσχετε;
Ό,τι κάνουν για το μάτι κάνουν και για τα τέμπη
Και για το μάτι για το κόμμα το λέω;
Αν δεν ξέρεις άσχετε
Σε Αυτές υποθέσεις γίνονται δύο δίκες
Μία ποινική και μία αστική
Για να ευδοκιμήσει η αστική αγωγή πού είναι τα πολλά λεφτά
Είναι καλύτερα για τους δικηγόρους να έχει ευδοκιμήσει και η ποινική
Οι δικηγόροι πολλές φορές παίρνουν ποσοστά επί των αποζημιώσεων
Για να καταλάβεις πάλι άσχετε
Στη δικιά μου υπόθεση στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο
Στην ποινική δίκη ο αντίδικος ήθελε να καταδικαστώ
Επειδή τον τραυμάτισα
Στη δευτεροβάθμια ποινική δίκη
Αφού είχαν πάρει τα λεφτά
Με συμφωνία
Είπαν ότι θέλουν να αθωωθώ
Η αποζημίωση ήταν το θέμα τους όχι ο τραυματισμος
Στις περιπτώσεις αυτέςΤι σχεση εχει το ενα με το αλλο;
Πηρες κατι και "χαθηκες" λιγακι τυπε;
Θα ηθελε να γραψει πως για το Ματι φταιει σαφως ο Συριζα μιας που αυτος ηταν κυβερνηση τοτε και για τα Τεμπη φταιει επισης ο Συριζα διοτι οσα χρονια κυβερνουσε δεν μεριμνησε να φτιαξει την τηλεδιοικησηΠοια κυβέρνηση θεωρείς ποιο υπεύθυνη για τις δύο μεγάλες καταστροφές .....την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το μάτι ή κυβέρνηση ΝΔ για τα Τέμπη;; .
;
Η δικη σου περιπτωση,το δικο σου αυτοκινητιστηκο,δεν μας ενδιαφερει,ομως στην περιπτωση των Τεμπων,δεν ξερω αν αντιληφθηκες τι εγινε,οι γονεις ομως (οπως και ολος ο κοσμος στην χωρα) προετρεπαν τα παιδια τους να μην χρησιμοποιησουν αλλο μεσο παρα μονο το τρενο,το οποιο ο τοτε αντιπροεδρος της τωρινης κυβερνησης ειπε πως "αν λεγαμε οτι εχει προβλημα,δεν θα κοβαμε εισιτηρια".Στις περιπτώσεις αυτές
Που έχω και προσωπική άποψη λόγω που τραυμάτισα κάποιον σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και το εξηγώ αναλυτικά
Πολλούς και δεν λέω όλους
Από τους συγγενείς των θυμάτων
Ή των τραυματιών
Τους ενδιαφέρει η αποζημίωση
Και αυτό ισχύει και στο μάτι και στα τέμπη
Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις που μπορεί να ζητηθεί αστική αποζημίωση
σε εχω ξαναρωτησει και προφανως αποφευγεις να απαντησεις μαλλον γιατι δεν σε συμφε΄ρειΣτις περιπτώσεις αυτές
Που έχω και προσωπική άποψη λόγω που τραυμάτισα κάποιον σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και το εξηγώ αναλυτικά
Ή των τραυματιών
Ρε λουκουμα ασε τις βαθυστοχαστες αναλυσεις αφου δεν το εχεις και πες μας τι αυτοκινητο εχεις....λεγε ρε!!!Στις περιπτώσεις αυτές
Ή των τραυματιών
Οτιδήποτε άσχετε λέγεται έτσι ώστε να ευδοκιμήσει η ποινική δίκηΝαι δε ξέρω τι δίκες γίνονται περίμενα εσένα το ναυάγιο να με ενημερώσεις....
Είσαι τελείως βλάκας γιατί εκτός του ότι εδώ δεν τίθεται θέμα να γίνει πρώτα ποινικό δικαστήριο.....εδώ μάλλον δεν θα γίνει καθόλου δικαστήριο....
Τις αποζημιώσεις ρε ντουβάρι θα τις πάρουν από το Ελληνικό κράτος και από την hellenic train όχι από τους υπουργούς και τους τσέους ατομικά....γυμνοσάλιαγκα που θες να δικαιολογήσεις την ανωμαλία του μυαλού σου
Φυσικά και οι δικηγόροι θα πάρουν μερίδιο από την αποζημίωση τι θα το έκαναν τζάμπα? τι είναι σαν και σένα που γράφεις αηδίες για 0,60?
Τι έχουν να κερδίσουν από λεφτά ρε ταγάρι οι γονείς αν μιλάνε για συγκάλυψη?? Χωρίς συγκάλυψη παίρνεις 200Κ και με συγκάλυψη πάει στα 500Κ????
Δε το πιστεύω ότι κάθομαι και μιλάω με έναν άνθρωπο που για την νέα δημοκρατία αποκαλεί τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους shakedown artists...
δε ντρέπεσαι λίγο ρε έλεος?
Μόνο αν απαντήσεις τις ερωτήσεις που σου έχω κάνει για σέναΡε λουκουμα ασε τις βαθυστοχαστες αναλυσεις αφου δεν το εχεις και πες μας τι αυτοκινητο εχεις....λεγε ρε!!!
Ξανά703 εισαι λαθος
Στους συγγενεις των θυματων δεν τους ενδιαφέρει η αποζημίωση αλλα τους νοιαζει να αποδοθει δικαιοσυνη και οι υπεύθυνοι να βρεθουν στη στενή.
Μεχρι ωρας το δυστύχημα στα τεμπη το πλήρωσε μονο ο σταθμαρχης ενω ειναι και αλλοι υπεύθυνοι οπως ο διοικητής της εταιρείας της ελλενικ τρειν και η μπάλα φτανει ψηλα μεχρι το υπουργείο.
Επίσης υπεύθυνοι ειναι και της αλλης αμαξοστοιχιας να πουν τι μετεφερε το τρενο αν το μετεφερε νομιμα με παραστατικο η λαθραία κλπ
Με λιγα λογια περιπου 10 ατομα πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη μαζι με τον υπουργό και εδω και 13 μηνες ειναι μονο ενας ο σταθμαρχης μέσα.
Και έρχεσαι εσυ το κομματοσκυλο να πεις οτι το κάνουν για την αποζημίωση.
Εγω που σου εχω απαντηση σε οτι με είχες ρωτησεις , γιατι δεν απαντας στην ερωτηση μου ;Μόνο αν απαντήσεις τις ερωτήσεις που σου έχω κάνει για σένα
Που για μένα της έχω απαντήσει
Ποιος πιστεύεις έστω κ στο ελάχιστο έχει περισσότερη ποινική ευθύνη ως αιτία της καταστροφής ;;;;Πολιτικά υπεύθυνες είναι και οι δύο
Ποινικά ό,τι πουν τα δικαστήρια
Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλαΕγώ γιατί να ντρέπομαι τυπε;
Εσυ είσαι που δεν εχεις σεβασμό σε τίποτα.
Χλαπατσα
Τίποτα από αυτάσε εχω ξαναρωτησει και προφανως αποφευγεις να απαντησεις μαλλον γιατι δεν σε συμφε΄ρει
Ποιους και πως πηγες να στειλεις στον αλλο κόσμο φίλε μου ;
πηγαινες με υπερβολικη ταχυτητα ; πέρασες κανα στόπ , κανά κοκκινο ;
Οτι ειναι κομματικο εντυποΤι διαφορά έχει από αυτούς που βάζουν ΣΚΑΙ, Πορτοσαλτηδες κλπ;
ΕγωΑυτό πιστεύω κι εγώ. Θα φάει ότι μπορεί από τα ποσοστά του Ανδρουλάκη, που δεν είναι συνεργάσιμος, τα πηγαίνει χάλια και μετά τις ευρωεκλογές πάει για σουτ και μετά θα τον περιθάλψει ο Κυριάκος στη στοργική αγκαλιά του.
Είχα δει κι εδώ σχόλια του τυπου "καλωσορίζουμε Άννα Διαμαντοπούλου και Ανδρέα Λοβέρδο στη ΝΔ. Τους έχει ανάγκη ο τόπος."
Ποιός τα 'λεγε, να δεις, αυτά τα χαριτωμένα;
Οχι τύπε, κατι δεν μας λες καλα.Τίποτα από αυτά
Σε μικρο δρόμο όχι λεωφόρο
Σε μία διασταύρωση πήγε να μου βγει ένας απο stop
Και παραλίγο να με τρακάρει
Γύρισα το βλέμμα μου και τον μούντζωσα
Μη κοιτάζοντας για δύο δευτερόλεπτα μπροστά
Και εκείνη στιγμή άρχισε να περνάει με έπιπλα από το δρόμο ένας
Φρενάρισα αλλά τον χτύπησα λίγο στο πόδι
Τον πήγα στο νοσοκομείο
Τον πήρα 2 3 τηλέφωνα μετά τι κάνει
Και μετά από κανένα μήνα
Πήραμε ένα τηλέφωνο από το δικηγόρο του
Ότι αν δεν πάρει τόσα λεφτά θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να δουλέψει
Η ασφάλεια κάλυπτε μικρό μέρος των χρημάτων τότε
Πήγα στο εργαστήριό του και είδα ότι δούλευε
Και η αγωγή έλεγε ότι είναι ανάπηρος
Εκβιασμός σε όλη του την έκταση
Ο πατέρας μου χωρίς να συμφωνώ εγώ πλήρωσε
Και επειδή ήταν καρδιακός
Αυτό συνέτεινε αν δεν ήταν αποκλειστική αιτία να πεθάνει σύντομα μετά
Όχι μόνο για τα χρήματα αλλά και για το ποινικό μέρος της υπόθεσης
Που τον είχε κατατρομάξει με ψέματα ο δικηγόρος του αντίδικου
Για να καταλάβεις πλήρως τις λεπτομέρειες υπόθεσης έπρεπε να γράφω για μέρες
Έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα για τις αστικές και τις ποινικές δίκες
Αν σου πω ότι εσύ ησουν ο πρώτος που μου 'ρθε στο μυαλό;