Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656
Μπαρόκα μπουρδο- λουγκρίτσα

τσιμπουκόγρια ! :rockon:
:rockon::rockon::rockon:

Επανήλθες ανακουφίστρια λάθρο,

η διασκέδαση συνεχίζεται ! :rockon:
:rockon::2funny:

Πήρες καλές πιπούλες στο Ζάππειο ;
Τελικά είναι ακόμη κοντά μας;
Έλεγα μήπως τον τσάκισε το βάρος του
Mr. Malakas No2 2023 !!!!!!

Θυμάσαι ... ότι αγνοεί ... ότι τα πανεράϊ που δεν είναι από πανέρι ... έχουν κάρτα πιστοποίησης ... εγγύησης κτλ ;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Θα ανέβεις κεινο το βουνό ... με τα πολλά τα γίδια ....

Ξέρεις ...

Αν δεν το ξέρεις ... ρώτα παλιούς να στο πουν το ποίημα ....

Νοικάρης για πάντα ε ;
Εντάξει δεν πειράζει ρε.
Αυτό είναι το μέλλον !
Ιδιοκτήτες ήταν τις εποχές των βασιλιάδων ... της χούντας ... και της πασοκάρας ..........

Λήζιγκ είχα κι εγώ ... δεν το κοροϊδεύω ! Άλλοι σώγαμπροι τα κάνουν αυτά.
Απλά έχω και δικά μου !

Αν μου ρίχνεις ... ανεβάζουμε φωτογραφιούλες ....

Κάποιος ζήτησε μπορντώ κάρτες εγγύησης κάποια στιγμή ... την τσίμπησε σε dt ....

Επόμενο σήζον θα είναι πράσινες .... ή γκρι μαυροδερές ... αλλά μόνο γατάκια έχει εδώ !

Και πανηγυριώτικα πανεράϊ που οι κάτοχοι δεν γνωρίζουν ότι τα αληθινά έχουν κάρτα εγγύησης
πιστοποίησης κτλ ...
εγώ θυμάμαι κάτι κάρτες πλυσίματος από seat leon όμως...... :coffee:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.153
Πόντοι
1.686
barock Mr. Malakas No2 2023 !!!!!!

:rockon::rockon::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μπαρόκα τσιμπουκόγρια ,
κάνεις καλύτερες πίπες από τον Τάϊλερ ;

Μήπως χωρίσει τον Τάιλερ ο Κάσσελ
να σε παντρευτεί , Μπαρόκα ; :2funny:
:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656
εγώ θυμάμαι κάτι κάρτες πλυσίματος από seat leon όμως...... :coffee:
Σου δίνει θέση στάθμευσης ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στη φιλοθέη ;
ή το έχεις έξω μαζί με τα κα, φιεστα, απ , τυπο και ραβ και άλλα χλιδάτα που έχουν οι ολιγάρχες της περιοχής ;
Πρέπει να κουτσουλάνε και άσχημα τα περιστέρια εκεί .......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Σου δίνει θέση στάθμευσης ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στη φιλοθέη ;
ή το έχεις έξω μαζί με τα κα, φιεστα, απ , τυπο και ραβ και άλλα χλιδάτα που έχουν οι ολιγάρχες της περιοχής ;
Πρέπει να κουτσουλάνε και άσχημα τα περιστέρια εκεί .......
ποιος σου είπε ότι μένω εκεί ρε τύπε έχεις φαγωθεί

αλλά μη σε νοιάζει κάτι κάνουμε και για τα περιστέρια

εσύ έχεις θέση για το leon ή την έχει πιάσει η μερσεντές του παππού σου που δεν κινείται χωρίς πινακίδες? :rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506
Σωστά, αλλά είναι ΑΜΙΣΘΟΣ , και είναι και ... μελισσοκόμος, και βελονιστής !
Μπορεί να είναι φυσιολάτρης και να βελτιώσει τον κήπο

Βέβαια ο Τζέφρυ ήταν καταστροφή !

2A725BA60DC60095231B0F723B52A181.jpg

Magic baf , ο τυφώνας Τζε΄φρυ , βιβλίο του Πανούση:2funny:

Θεωρώ ότι ο Δούκας θα είναι καλύτερος από τον βλακο- Μπακογιάννη
Για τις προσλήψεις του αλλουνου γιατι δε μας λέγανε τιποτα τοσο καιρο? Ξεχασανε?
Χαλαρωστε τετοιες προσλήψεις κάνουνε οι δήμαρχοι κατα εκατονταδες σε ολη την ελλαδα. Δεν εχει σημασια αν λέγεται παπανδρεου η οχι.
Το ότι ακομα και τα σχολεια στην αθηνα τα έχει κάνει εταιρεία ο Μπακογιάννης το ξερετε?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Το ότι ακομα και τα σχολεια στην αθηνα τα έχει κάνει εταιρεία ο Μπακογιάννης το ξερετε?
είχε κάνει πολύ δουλίτσα σε αυτό το κομμάτι τύπε

από εκεί που είχες 30 άτομα να χειρίζονται τις προμήθειες τώρα έχεις 2-3

μιλάμε για τον μεγάλο περίδρομο :rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506
είχε κάνει πολύ δουλίτσα σε αυτό το κομμάτι τύπε

από εκεί που είχες 30 άτομα να χειρίζονται τις προμήθειες τώρα έχεις 2-3

μιλάμε για τον μεγάλο περίδρομο :rockon:
E ναι αφου με τον Ν.4782/21 η ΝΔ κατελυσε καθε προυποθεση που όριζε το αρ.118 του Ν.4412/16 για τις απευθειας αναθέσεις "για μειωση γραφειοκρατίας". Πρακτικα σημαινει οτι το 70% των αναθεσεων που αναρτωνται δεν ελέγχονται. Για τις μικροτερες δαπανες που δεν αναρτωνται είναι αλλη ιστορια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
E ναι αφου με τον Ν.4782/21 η ΝΔ κατελυσε καθε προυποθεση που όριζε το αρ.118 του Ν.4412/16 για τις απευθειας αναθέσεις "για μειωση γραφειοκρατίας". Πρακτικα σημαινει οτι το 70% των αναθεσεων που αναρτωνται δεν ελέγχονται. Για τις μικροτερες δαπανες που δεν αναρτωνται είναι αλλη ιστορια
Παλαιότερα από ένα ποσό και πάνω δεν μπορούσε να γίνει απευθείας ανάθεση.

Επίσης για να γίνει απευθείας ανάθεση θα έπρεπε να αναρτηθεί στην διαύγεια και σε ένα ακόμα μέσο όπως πχ στο σάιτ του δήμου...και να γίνει συλλογή τριών τουλάχιστον προσφορών.

Με την τροποποίηση της νδ μπορεί ο δήμος να κάνει απευθείας ανάθεση σε όποιον θέλει χωρίς να πάρει άλλες προσφορές και μάλιστα αν στείλεις προσφορά την ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ επειδή τους δίνει ο νόμος το δικαίωμα.

Δηλαδή σου λένε στα μούτρα δεν με απασχολεί η καλύτερη ποιότητα ή/και καλύτερη τιμή....τι και αν πληρώνω με τα λεφτά των πολιτών και όχι με τα δικά μου εγώ το δίνω όπου γουστάρω.

Μιλάμε για καταστάσεις ουγκάντας......

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506
Παλαιότερα από ένα ποσό και πάνω δεν μπορούσε να γίνει απευθείας ανάθεση.

Επίσης για να γίνει απευθείας ανάθεση θα έπρεπε να αναρτηθεί στην διαύγεια και σε ένα ακόμα μέσο όπως πχ στο σάιτ του δήμου...και να γίνει συλλογή τριών τουλάχιστον προσφορών.

Με την τροποποίηση της νδ μπορεί ο δήμος να κάνει απευθείας ανάθεση σε όποιον θέλει χωρίς να πάρει άλλες προσφορές και μάλιστα αν στείλεις προσφορά την ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ επειδή τους δίνει ο νόμος το δικαίωμα.

Δηλαδή σου λένε στα μούτρα δεν με απασχολεί η καλύτερη ποιότητα ή/και καλύτερη τιμή....τι και αν πληρώνω με τα λεφτά των πολιτών και όχι με τα δικά μου εγώ το δίνω όπου γουστάρω.

Μιλάμε για καταστάσεις ουγκάντας......
To οριο των απ ευθείας αναθέσεων ηταν 20.000+φπα, επι συριζα εγινε 25 και τωρα ειναι 30+φπα. Αναρτωνται στο ΚΗΜΔΗΣ. Διαύγεια και ΚΗΜΔΗΣ έγιναν υποχρεωτικά και με χρηματοδότηση απο ΕΕ. Νομίζω οτι και τα ορια καθορίζονται απο ΕΕ.
Με τον γαλάζιο νομο 4782/21 να στο εξηγησω απλα
Αναρτας προσωπικη πρόσκληση υποβολης προσφοράς απευθυνομενη στον κολλητό σου εργολάβο για 5.000€.
Αν πεταχτει σφήνα αλλος με πχ 3.000 δεν την λαμβάνεις καν υπ όψη και πας παρακάτω. Ετσι απλα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
To οριο των απ ευθείας αναθέσεων ηταν 20.000+φπα, επι συριζα εγινε 25 και τωρα ειναι 30+φπα. Αναρτωνται στο ΚΗΜΔΗΣ. Διαύγεια και ΚΗΜΔΗΣ έγιναν υποχρεωτικά και με χρηματοδότηση απο ΕΕ. Νομίζω οτι και τα ορια καθορίζονται απο ΕΕ.
Με τον γαλάζιο νομο 4782/21 να στο εξηγησω απλα
Αναρτας προσωπικη πρόσκληση υποβολης προσφοράς απευθυνομενη στον κολλητό σου εργολάβο για 5.000€.
Αν πεταχτει σφήνα αλλος με πχ 3.000 δεν την λαμβάνεις καν υπ όψη και πας παρακάτω. Ετσι απλα
Ε και εγώ το ίδιο σου είπα....δεν την δέχονται καν...έχω κάνει προσωπικά φασαρία σε πολλούς δήμους με τέτοια τακτική ευτυχώς δεν το τηρούν όλοι φυσικά...και δεν αφορά μόνο δήμους αλλά και ΝΠΔΔ γενικότερα....

νομίζω ότι λες πολύ λίγα για 30Κ+φπα.....νομίζω ότι το όριο για να γίνει διαγωνισμός ήταν παραπάνω....

επίσης μπορούν ένα μεγάλο έργο να το σπάσουν σε 2,3,4 κομμάτια των 30Κ και να γίνουν με απευθείας ανάθεση.....

στο ΚΗΜΔΗΣ ναι αυτό που διέφυγε.

βέβαια για πολύ μεγάλα ποσά υπάρχει πιο ανοιχτή διαδικασία μέσω του ΕΣΗΔΗΣ....αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτό ήταν καμιά ευρωπαική υποχρέωση όχι πρωτοβουλία των ακρίδων....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506
Ε και εγώ το ίδιο σου είπα....δεν την δέχονται καν...έχω κάνει προσωπικά φασαρία σε πολλούς δήμους με τέτοια τακτική ευτυχώς δεν το τηρούν όλοι φυσικά...και δεν αφορά μόνο δήμους αλλά και ΝΠΔΔ γενικότερα....

νομίζω ότι λες πολύ λίγα για 30Κ+φπα.....νομίζω ότι το όριο για να γίνει διαγωνισμός ήταν παραπάνω....

επίσης μπορούν ένα μεγάλο έργο να το σπάσουν σε 2,3,4 κομμάτια των 30Κ και να γίνουν με απευθείας ανάθεση.....

στο ΚΗΜΔΗΣ ναι αυτό που διέφυγε.

βέβαια για πολύ μεγάλα ποσά υπάρχει πιο ανοιχτή διαδικασία μέσω του ΕΣΗΔΗΣ....αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτό ήταν καμιά ευρωπαική υποχρέωση όχι πρωτοβουλία των ακρίδων....
Μετα τα 30 νομιζω παει προχειρος διαγωνισμός στο ΕΣΗΔΗΣ.
Η μεδοθος της κατατμησης- σπάσιματος γίνεται πολυ και σε μικρες δαπάνες γιατί κατω απο 2.500+φπα δεν αναρτωνται υποχρεωτικά.
Ξερω εργολάβο που πήρε 100Κ απο δυο ΝΠΔΔ σε 4ετία ετσι. Με τιμολόγια που έκοβε στα καφενεία. Και μετα κατέβηκε με τους αλλους. Και βγηκαν και αυτός έγινε σύμβουλος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Μετα τα 30 νομιζω παει προχειρος διαγωνισμός στο ΕΣΗΔΗΣ.
Η μεδοθος της κατατμησης- σπάσιματος γίνεται πολυ και σε μικρες δαπάνες γιατί κατω απο 2.500+φπα δεν αναρτωνται υποχρεωτικά.
Ξερω εργολάβο που πήρε 100Κ απο δυο ΝΠΔΔ σε 4ετία ετσι. Με τιμολόγια που έκοβε στα καφενεία. Και μετα κατέβηκε με τους αλλους. Και βγηκαν και αυτός έγινε σύμβουλος
ε ναι....και δεν είναι τυχαίο το 2.5Κ διότι αυτό είναι το όριο που δεν ζητάνε ασφαλιστική για την πληρωμή

για φορολογική νομίζω 1.5Κ :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Αστυνομικος ξυλοκοπειται μπροστα στις καμερες απο "αναρχικο" στην θεσσαλονικη και στο τελος μονο που δεν του ζηταει συγνωμη που τις εφαγε

Η woke αστυνομια του κουλη ειναι πλεον κανονικός θιασος

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Αυτόν τον καραγκιόζη πως και δεν τον μάζεψε ο Κυριάκος;
Και τώρα ετοιμάζεται να πάει σπίτι του.
Κρίμα να χάσουμε τετοιον τιτάνα της πολιτικής.

Α. Λοβέρδος: Αν δεν πιάσουμε 3%, θα είναι η τελική πράξη της πολιτικής μου πορείας​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom