Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.997
Πόντοι
1.336
Aυτο δεν νομιζω οτι στεκει ως επιχειρημα.
Δηλαδή ως δια μαγείας τα υπόλοιπα 4-5 εκατομμρυια που απεχουν-αν εμφανιζονταν στην κάλπη-θα εδιναν ολοι μαζι την ψηφο τους σε καποιο συγκεκριμενο κομμα και θα σχηματιζε κυβερνηση αντι της ΝΔ;

Αναλογικά θα ψηφιζαν και αυτοί.
Τα ιδια ποσοστα θα έπαιρναν ολοι,απλά με περισσότερες ψηφους.Όπως τα exit poll,1500 ατομα ρωτανε και βγαζουνε ακριβές αποτέλεσμα.
Ειτε 1500 ειτε 10 εκατομμυρια,το ιδιο θα βγει.Ίσως ενισχυθουν καποιοι ακραίοι παραπάνω,γιατι λογικά αυτοι που δεν ψηφιζουν ειναι (σε εισαγωγικά) εν δυνάμει "αντισυστημικοι"
Δε λειτουργεί έτσι μιά κοινωνία. Κακώς το βλέπετε στατικά,πρόκειται για δυναμικό σύστημα με πολλά υποσυστήματα που δύνανται να εκδηλωθούν ποικιλοτρόπως ή και χαοτικά αναλόγως των ρευμάτων που δημιουργούνται. Μην ξεχνάτε το αρχικό ποσοστό ενός Ανδρέα Παπανδρέου ή το επί μακράν 1.5% του ΚΚΕεσ.που έφτασε να κυβερνήσει.

Αυτό πού γράφετε για τα exit polls είναι κλασική περίπτωση logical fallacy,τουτέστιν συγκρίνετε τό μικρό δείγμα πού όντως αρκεί,αλλά γιατί;
Αρκεί διότι οι εκλογές έχουν ήδη τελεστεί καί οι ψηφοφόροι ήδη ψηφίσει,οπότε οι παράγοντες αβεβαιότητος ελαχιστοποιούνται.

Με λίγα λόγια συγκρίνετε μία ήδη τετελεσμένη πράξη με μία μελλοντική ,αβέβαιη ακόμα συμπεριφορά του σώματος στις επόμενες π.χ. εκλογές.

Προφανώς δεν ευσταθεί η σύγκριση.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
TI AYTOKINHTO EXEIS NTOLMA??????????????????????????????????
Έχω γράψει για το σπίτι μου
Έχω γράψει συνοπτικά που δούλευα
Έχω γράψει όχι σε αυτό το νήμα βέβαια στο σεξοτουρισμό στην ουκρανία
Για τις περιπέτειες μου εκεί
Και μερικά εδώ
Έχω γράψει περίπου τι μισθό παίρνω
Και αρκετά άλλα για σούπερ μάρκετ και λοιπά
Και πολλοι από σας δεν έχετε γράψει απολύτως τίποτα
Φτάνει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
καλά....το τι αγοράζουν στο τέλος άσε

δεν έχει αυτοκίνητο....νοικιάζει αυτοκίνητο. Αυτοκίνητο έχει όποιος το αγοράζει.

Τα στοιχεία ότι έχουν ταξινομηθεί περισσότερα από το 2022 είναι παραπλανητικά και καμία σχέση δεν έχουν με το αν ο κόσμος πεινάει.

Ότι θες σχολίαζε αφού κατάλαβες τι θέλω πω :confused:
Για εξήγησέ μου γιατί είναι παραπλανητικά

Και τα παλιά χρόνια
Αρκετοί άνθρωποι από αυτούς που είχαν αυτοκίνητο δανείζονταν από την τράπεζα για να πάρουν αυτοκίνητο
Παρόλα αυτά τα αυτοκίνητα όπως έγραψα πολλές φορές ήταν πολύ λιγότερα γιατί ήταν λίγοι αυτοί που μπορούσαν να δώσουν τις δόσεις
Και έγραψα για το 85

Να σου πω όταν ήμουν πιτσιρικάς
Από όλη την οικογένεια και τους οικογενειακούς φίλους ένας θείος μόνο κομμωτής είχε ένα αυτοκίνητο

Επίσης οι συμφοιτητές μου
Δεν είχαν αυτοκίνητο παρα ελάχιστοι είχαν μηχανή
Μάλιστα ένας συγκάτοικος μου
Τα λεφτά που του είχε στείλει ο πατέρας του για να περνάει
Τα έδινε δόσεις σε μοτοσυκλέτα
Και πήγαινε σε οικοδομές και άρπαζε περιστέρια και τάφερνε σπίτι και τά μαγειρεύε

Έξω από το σπίτι μου στην κυψέλη παίζαμε μπάλα
Και σπάνια πέρναγε αυτοκίνητο και σταματάγαμε

Όταν πηγαίναμε στο νησί το πλοίο δεν ήταν ferry boat
Γιατί κανείς δεν είχε αυτοκίνητο να κουβαλήσει

Υπήρχε μόνο ένα φορτηγό πλοιο σε σπάνιες περιπτώσεις που κάποιος είχε αυτοκίνητο

Στη θάλασσα και στο νησί και εδώ πηγαίναμε με λεωφορείο
Χωρίς air condition βέβαια
Και λίγοι πλούσιοι με ταξί

Τώρα στο νησί τον αύγουστο στην πρωτεύουσα δεν βρίσκεις μέρος να παρκάρεις

Λεωφορεία στην παραλία δεν πάνε γιατί όλοι έχουν αυτοκίνητο
Φυσικά όλα τα πλοία είναι ferry boat
Και πολλές φορές τον αύγουστο δεν βρίσκεις θέση

Στην αθήνα αν έρθεις με τα πόδια από την αχαρνών μέχρι πάνω από την πατησίων
Δεν βρίσκεις πουθενά πάρκινγκ

Aν πάρω αυτοκίνητο και γυρίσω καθημερινή αργά
Μπορεί να κάνω και μισή ώρα να βρω πάρκινγκ κι αν βρω πολύ μακριά από το σπίτι
Πάνω σε πεζοδρόμιο σε μέρος που κινδυνεύω να με τρακάρουν κλπ

Μπορείτε να ρωτήσετε τους παππούδες σας
Ποσοι είχαν αυτοκίνητο

Εγώ δεν λέω ότι είναι ιδανικά τα πράγματα τώρα
Πράγματι ο στόλος tων ιχ είναι πεπαλαιωμένος
Και πράγματι αρκετά είναι leasing
Αλλά η βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου είναι τεράστια
Παλιά ούτε τις δόσεις στην τράπεζα δεν μπορούσαν να δώσουν οι περισσότεροι και για αυτό δεν παίρναν αυτοκίνητο

Στη σειρά τα καλύτερά μας χρόνια ο πρωταγωνιστής ηθοποιός μελέτης
Είχε πάρει αυτοκίνητο
Αλλά δεν έβγαινε η οικονομικά και το παράτησε

Στο τρίτο κύκλο αρχίζουν σιγά σιγα να υπάρχουν αυτοκίνητα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Ξέρω πολλούς που δεν ψήφισαν
και κανένας από αυτούς δεν ήθελε τη ΝΔ

Υπάρχουν πολλών ειδών αφίσες
που κάνουν προπαγάνδα υπέρ της αποχής
και έχουν ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ για
να πείθουν τον κόσμο να μην πάει να ψηφίσει.

apopyra_09_2015.jpg

Αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν ,
σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν υποστηρίζουν
τα κόμματα που ψηφίστηκαν, με το ποσοστό
που ψηφίστηκαν.

Υπάρχει τεράστια προπαγάνδα ότι " Τίποτα
δεν μπορεί να αλλάξει " ,
" όλοι είναι ίδιοι",
" χάνουμε το χρόνο μας να πάνε να ψηφίσουμε" κτλ

Ευτυχώς στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα
ΔΕΝ έπιασε αυτή η προπαγάνδα, και
πήγαν και ψήφισαν ΚΑΤΑ του Γκούφυ Μπακογιάννη !

1709427351075.jpeg

Είδαν το ντιμπέϊτ του χαζο-βλακογιάννη με το Δούκα

και έγινε η ΑΛΛΑΓΗ !

Τώρα ο Δούκας έκανε κάτι λάθη, π.χ. έβαλε
δ/ντη του Εθνικού Κήπου τον γιο του ΓΑΠ, αλλά άμισθο
και επίσης οι καθαριστές του Δήμου έσβησαν τα ονόματα των 57 θυμάτων στα Τέμπη,
από το πεζοδρόμιο

Αυτά όμως διορθώνονται σαν λάθη

Ο βλακο-γιάννης ,
ο Γκούφυ

Goofy.png
:2funny:

Ευτυχώς ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ !

:2funny::2funny::2funny:

Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ

πηγαίνετε όλοι να ψηφίσετε,
όπως ξεκουμπίστηκε ο Γκούφυ βλακογιάννης

να ξεκουμπιστεί η βλα- Κούλα η κατσστροφική !

:2funny:

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.995
Πόντοι
6.946

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256

Ελα ρε, καντε το κινημα σαν το πουστριλίκι. Καντε παρελάσεις
Σαν την αριστερά σαν τις βιγκαν,
Ετσι κι αλλιως παντα θα υπαρχουν οι μαλακες να καλυπτουν τα κενά.

Δε θελει στρατό ο τυπος αλλα δεν παει στη ζουγκλα του αμαζονιου να ζησει θελει να ζει στο στννεφάκι του.
Τι ζούμε ρε.
Και ο εβραιοΔένδιας θελει φινλανδικό μοντέλο αλλα ουτε λεξη να υπηρετησουν λιγο τζάμπα και οι γυναικες αφου πλεον τα οπλα ειναι ηλεκτρονικα
Γιατι να μην πανε οι χοντροκώλες να μαθουν να πετανε μη επανδρωμένα .
Απο τις ελληνιδες δε βλεπω κανενα ενδιαφερον γι αυτο το θεμα, αφου ετσι κι αλλιως παιδια δεν κανουν ας οανε ενα εξαμηνο στρατο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Άλλη μία διάκριση της χώρας.

Τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση στην τιμή του ελαιολάδου στο ράφι στην ΕΕ εμφάνισε τον Ιανουάριο του 2024 η Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τετάρτη (28/2).
Ειδικότερα, μεταξύ Ιανουαρίου 2023 και Ιανουαρίου 2024, η τιμή στη χώρα μας αυξήθηκε κατά 67%, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για το σύνολο της ΕΕ ήταν 50%.
Τα πρωτεία είχε η Πορτογαλία, στην οποία η αύξηση έφτασε το 69%, ενώ στην τρίτη θέση ήταν η Ισπανία, με αύξηση 63%. Στον αντίποδα, οι μικρότερες αυξήσεις τιμών καταγράφηκαν στη Ρουμανία (+13%), την Ιρλανδία (+16%) και την Ολλανδία (+18%).

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Και πήγαινε σε οικοδομές και άρπαζε περιστέρια και τάφερνε σπίτι και τά μαγειρεύε
Σε ποιο χωριό των ζουλού μεγάλωσες ρε τύπε????

Μόλις περιέγραψες τον μέλλον σου αν συνεχιστεί έτσι η ακρίβεια :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Γράφεις σεντόνια χωρίς ουσία....τα έχουμε ξαναπεί δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα είμαστε καλά επειδή όταν ήσουν εσύ νέος δεν είχα πολλά αυτοκίνητα...μπορεί να μην είχε ανακαλυφθεί και το τηλέφωνο...:confused:

Πιο ηλίθια σύγκριση δεν υπάρχει. Και όταν εσύ ήσουν νέος ήσουν πολύ καλύτερα από αυτούς που ζούσαν στον μεσαίωνα που πέθαιναν στα 30 από σφάξιμο ή από αρρώστιες. Συζήτα μια φορά με λογικά πλαίσια.

Η αύξηση των ταξινομήσεων οφείλεται στην άνοδο του leasing το οποίο οφείλεται στην άνοδο του τζίρου των μεσαίων και μεγάλων εταιρειών που περνάνε έξοδα και δίνουν αμάξια ως μπόνους.

Και οι ιδιώτες επειδή δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν κασέρι το αμάξι κάνουν leasing και σε μερικά χρόνια το δίνουν και πίσω.

Σήμερα κυριακή θα παίξει πολύ το περιστέρι φρικασέ ή το αρουραίος στο φούρνο με πατάτες :rockon:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
Σήμερα κυριακή θα παίξει πολύ το περιστέρι φρικασέ ή το αρουραίος στο φούρνο με πατάτες :rockon:
άραγε αν συλληφθείς με περιστέρια προς μαγείρεμα κινδυνεύεις με πρόστιμο και ποινική δωξη;
κι αν τα σκοτώσεις ανώδυνα;
κι αν είσαι πτωχός πεινασμένος ή επιβάλλεται από τις πολιτιστικές-θρησκευτικές παραδόσεις σου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
άραγε αν συλληφθείς με περιστέρια προς μαγείρεμα κινδυνεύεις με πρόστιμο και ποινική δωξη;
κι αν τα σκοτώσεις ανώδυνα;
κι αν είσαι πτωχός πεινασμένος ή επιβάλλεται από τις πολιτιστικές-θρησκευτικές παραδόσεις σου;
δε ξέρω αλλά αν καταφέρεις να πιάσεις περιστέρι σίγουρα έχεις ειδικές ικανότητες :confused:

αν ναι φτωχός μπορεί να παει στο συσσίτιο και αν είναι θρησκοταλιμπάν μπορεί να πει να πνιγεί το ζωντανό δεν του φταίει σε τίποτα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Ελα ρε, καντε το κινημα σαν το πουστριλίκι. Καντε παρελάσεις
Σαν την αριστερά σαν τις βιγκαν,
Ετσι κι αλλιως παντα θα υπαρχουν οι μαλακες να καλυπτουν τα κενά.

Δε θελει στρατό ο τυπος αλλα δεν παει στη ζουγκλα του αμαζονιου να ζησει θελει να ζει στο στννεφάκι του.
Τι ζούμε ρε.
Και ο εβραιοΔένδιας θελει φινλανδικό μοντέλο αλλα ουτε λεξη να υπηρετησουν λιγο τζάμπα και οι γυναικες αφου πλεον τα οπλα ειναι ηλεκτρονικα
Γιατι να μην πανε οι χοντροκώλες να μαθουν να πετανε μη επανδρωμένα .
Απο τις ελληνιδες δε βλεπω κανενα ενδιαφερον γι αυτο το θεμα, αφου ετσι κι αλλιως παιδια δεν κανουν ας οανε ενα εξαμηνο στρατο
Διαβασα τα επιχειρηματα του αναρχα αντιρρησια συνειδησης.
Ο ιδιος μας λεει οτι ευτυχως ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα απο οτι ηταν στο παρελθον. Περασε μια χαρα, σε νησι, κανοντας εναλλακτικη θητεια. Η επιτροπη των στρατολογων του ενεκρινε ανεμποδιστα και ωραια το αιτημα του να μην υπηρετησει κανονικα. Χωρις καμια αλλη δυσκολια η επιπτωση. Εξ αλλου η εναλλακτικη θητεια ειναι νομιμη.
Φανταζεται κανεις τι θα γινοταν αν ολοι ηταν αναισθητοι, απατριδες, ανθελληνες, παρτακηδες, και εκαναν ολοι εναλλακτικη θητεια, και φυσικα σε τυχον πολεμο, επαναλαμβαναν αυτα και ελεγαν δεν πανε πουθενα, δεν παιρνουν οπλο;

Αυτο που μου εμεινε ειναι αυτο που γραφει <Το κρατος δεν το ενδιαφερει εαν δεν υπηρετησεις τη στρατιωτικη θητεια, αρκει να μην βγαινεις και το λες, το διαδιδεις δημοσια.> (δηλαδη εσυ που το παιζεις αναρχας,βηγκαν, οικολογος, χαλαλι σου, δεν μας νοιαζει, θα σου κανουμε τη χαρη να μην υπηρετησεις στρατο, μην το λες και παραεξω ομως, ασε τα αλλα κοροιδα να πανε να περασουν το λουκι.)

Στα ωραια επιχειρηματα του αρνητη στρατευσης, που τα εγραψε ευθαρσως στην αιτηση και του τα ενεκριναν, εκτος των αλλων, οτι ο στρατος ευθυνεται για την υπερθερμανση του πλανητη με πολεμους, , ειπε και οτι στο στρατο δεν κοιμασαι καλα.
Πολυ σωστο.
Επισης προτεινω σε μελλοντικη αιτηση αρνησης στρατευσης, καποιος γραπτως και επισημως προς το στρατο για εγκριση αρνησης στρατευσης και εναλλακτικη θητεια, να γραψει οτι δεν εχει ο στρατος καλες τουαλετες. θα παει μονο αν του εχουν σουπερ λουξ τουαλετες, δεν εχει ζεστα νερα παντα, θελει μονοκλινη σουιτα , μην τον πεταξουν σε κανα θαλαμο οπλιτων μαζι με αλλους, θελει κρεβατι με ανατομικο στρωμα ανωτερας ποιοτητος, αν δεν θα κοιμαται καλα, πως θα φταξει επιδερμιδα, γι αυτο αρνειται να παει στρατο...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Έχω γράψει για το σπίτι μου
Έχω γράψει συνοπτικά που δούλευα
Έχω γράψει όχι σε αυτό το νήμα βέβαια στο σεξοτουρισμό στην ουκρανία
Για τις περιπέτειες μου εκεί
Και μερικά εδώ
Έχω γράψει περίπου τι μισθό παίρνω
Και αρκετά άλλα για σούπερ μάρκετ και λοιπά
Και πολλοι από σας δεν έχετε γράψει απολύτως τίποτα
Φτάνει
ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΤΟΛΜΑ;

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Για εξήγησέ μου γιατί είναι παραπλανητικά

Και τα παλιά χρόνια
Αρκετοί άνθρωποι από αυτούς που είχαν αυτοκίνητο δανείζονταν από την τράπεζα για να πάρουν αυτοκίνητο
Παρόλα αυτά τα αυτοκίνητα όπως έγραψα πολλές φορές ήταν πολύ λιγότερα γιατί ήταν λίγοι αυτοί που μπορούσαν να δώσουν τις δόσεις
Και έγραψα για το 85

Να σου πω όταν ήμουν πιτσιρικάς
Από όλη την οικογένεια και τους οικογενειακούς φίλους ένας θείος μόνο κομμωτής είχε ένα αυτοκίνητο

Επίσης οι συμφοιτητές μου
Δεν είχαν αυτοκίνητο παρα ελάχιστοι είχαν μηχανή
Μάλιστα ένας συγκάτοικος μου
Τα λεφτά που του είχε στείλει ο πατέρας του για να περνάει
Τα έδινε δόσεις σε μοτοσυκλέτα

Έξω από το σπίτι μου στην κυψέλη παίζαμε μπάλα
Και σπάνια πέρναγε αυτοκίνητο και σταματάγαμε

Όταν πηγαίναμε στο νησί το πλοίο δεν ήταν ferry boat
Γιατί κανείς δεν είχε αυτοκίνητο να κουβαλήσει

Υπήρχε μόνο ένα φορτηγό πλοιο σε σπάνιες περιπτώσεις που κάποιος είχε αυτοκίνητο

Στη θάλασσα και στο νησί και εδώ πηγαίναμε με λεωφορείο
Χωρίς air condition βέβαια
Και λίγοι πλούσιοι με ταξί

Τώρα στο νησί τον αύγουστο στην πρωτεύουσα δεν βρίσκεις μέρος να παρκάρεις

Λεωφορεία στην παραλία δεν πάνε γιατί όλοι έχουν αυτοκίνητο
Φυσικά όλα τα πλοία είναι ferry boat
Και πολλές φορές τον αύγουστο δεν βρίσκεις θέση

Στην αθήνα αν έρθεις με τα πόδια από την αχαρνών μέχρι πάνω από την πατησίων
Δεν βρίσκεις πουθενά πάρκινγκ

Aν πάρω αυτοκίνητο και γυρίσω καθημερινή αργά
Μπορεί να κάνω και μισή ώρα να βρω πάρκινγκ κι αν βρω πολύ μακριά από το σπίτι
Πάνω σε πεζοδρόμιο σε μέρος που κινδυνεύω να με τρακάρουν κλπ

Μπορείτε να ρωτήσετε τους παππούδες σας
Ποσοι είχαν αυτοκίνητο

Εγώ δεν λέω ότι είναι ιδανικά τα πράγματα τώρα
Πράγματι ο στόλος tων ιχ είναι πεπαλαιωμένος
Και πράγματι αρκετά είναι leasing
Αλλά η βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου είναι τεράστια
Παλιά ούτε τις δόσεις στην τράπεζα δεν μπορούσαν να δώσουν οι περισσότεροι και για αυτό δεν παίρναν αυτοκίνητο

Στη σειρά τα καλύτερά μας χρόνια ο πρωταγωνιστής ηθοποιός μελέτης
Είχε πάρει αυτοκίνητο
Αλλά δεν έβγαινε η οικονομικά και το παράτησε

Στο τρίτο κύκλο αρχίζουν σιγά σιγα να υπάρχουν αυτοκίνητα
Τυπε γράψε και ότι οι Βασιλιάδες στον μεσαίωνα δεν είχαν θερμοσίφωνο να ξεστραβωθουνε!:grin:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Διαβασα τα επιχειρηματα του αναρχα αντιρρησια συνειδησης.
Ο ιδιος μας λεει οτι ευτυχως ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα απο οτι ηταν στο παρελθον. Περασε μια χαρα, σε νησι, κανοντας εναλλακτικη θητεια. Η επιτροπη των στρατολογων του ενεκρινε ανεμποδιστα και ωραια το αιτημα του να μην υπηρετησει κανονικα. Χωρις καμια αλλη δυσκολια η επιπτωση. Εξ αλλου η εναλλακτικη θητεια ειναι νομιμη.
Φανταζεται κανεις τι θα γινοταν αν ολοι ηταν αναισθητοι, απατριδες, ανθελληνες, παρτακηδες, και εκαναν ολοι εναλλακτικη θητεια, και φυσικα σε τυχον πολεμο, επαναλαμβαναν αυτα και ελεγαν δεν πανε πουθενα, δεν παιρνουν οπλο;

Αυτο που μου εμεινε ειναι αυτο που γραφει <Το κρατος δεν το ενδιαφερει εαν δεν υπηρετησεις τη στρατιωτικη θητεια, αρκει να μην βγαινεις και το λες, το διαδιδεις δημοσια.> (δηλαδη εσυ που το παιζεις αναρχας,βηγκαν, οικολογος, χαλαλι σου, δεν μας νοιαζει, θα σου κανουμε τη χαρη να μην υπηρετησεις στρατο, μην το λες και παραεξω ομως, ασε τα αλλα κοροιδα να πανε να περασουν το λουκι.)

Στα ωραια επιχειρηματα του αρνητη στρατευσης, που τα εγραψε ευθαρσως στην αιτηση και του τα ενεκριναν, εκτος των αλλων, οτι ο στρατος ευθυνεται για την υπερθερμανση του πλανητη με πολεμους, , ειπε και οτι στο στρατο δεν κοιμασαι καλα.
Πολυ σωστο.
Επισης προτεινω σε μελλοντικη αιτηση αρνησης στρατευσης, καποιος γραπτως και επισημως προς το στρατο για εγκριση αρνησης στρατευσης και εναλλακτικη θητεια, να γραψει οτι δεν εχει ο στρατος καλες τουαλετες. θα παει μονο αν του εχουν σουπερ λουξ τουαλετες, δεν εχει ζεστα νερα παντα, θελει μονοκλινη σουιτα , μην τον πεταξουν σε κανα θαλαμο οπλιτων μαζι με αλλους, θελει κρεβατι με ανατομικο στρωμα ανωτερας ποιοτητος, αν δεν θα κοιμαται καλα, πως θα φταξει επιδερμιδα, γι αυτο αρνειται να παει στρατο...
Είναι τελείως ηλίθιος και φυγόπονος αυτός γιατί περιγράφει τον στρατό με τα στερεώτυπα που τον έχει ακούσει από αυτούς που δεν θέλουν να πάνε για να μην σφίξει λίγο ο κώλος τους...τους βουτρυρόκωλους δηλαδή.

Δεν νοιάζεται κανένας για την ψυχολογική και σωματική σου υγεία στο στρατό λέει το γίδι....και στα περισσότερα στρατόπεδα βγάζεις παρανυχίδα και σε στέλνουν στο γιατρό μη και πάθεις κάτι και τους τρέχουν....

Λέει και για τους ήρωες πυροσβέστες και εθελοντές αλλά δεν παίρνει χαμπάτι το γίδι ότι όλοι αυτοί δουλεύουν με πειθαρχία με στέρηση ύπου και με ψυχολογική πίεση για να βγάλουν αποτέλεσμα. Γενικά όποιος κάνει ότι θέλει όποτε θέλει δε μπορεί να δέσει ούτε τα παπούτσια του.

Βέβαια ο βλάκας δεν παίρνει χαμπάρι ότι επειδή ο κόσμος είναι σάπιος το μόνο που κρατάει τον βουτυρένιο κώλο του από το να γίνει Φ20000 σε κανένα τούρκικο παράπηγμα είναι η στρατιωτική δύναμη του ΝΑΤΟ....

αντιρησίες μαλακίας είναι όλοι αυτοί δεν του ζήτησε κανένας να πάει να σκοτώσει ή να φυλακίσει τούρκους...να πάει να ξύνει το παπάρι του 9 μήνες του ζητάνε και το κάνει θέμα λες και του δολοφονούν τον χαρακτήρα.

Γεμίσαμε λούγκρες :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Είναι τελείως ηλίθιος και φυγόπονος αυτός γιατί περιγράφει τον στρατό με τα στερεώτυπα που τον έχει ακούσει από αυτούς που δεν θέλουν να πάνε για να μην σφίξει λίγο ο κώλος τους...τους βουτρυρόκωλους δηλαδή.

Δεν νοιάζεται κανένας για την ψυχολογική και σωματική σου υγεία στο στρατό λέει το γίδι....και στα περισσότερα στρατόπεδα βγάζεις παρανυχίδα και σε στέλνουν στο γιατρό μη και πάθεις κάτι και τους τρέχουν....

Λέει και για τους ήρωες πυροσβέστες και εθελοντές αλλά δεν παίρνει χαμπάτι το γίδι ότι όλοι αυτοί δουλεύουν με πειθαρχία με στέρηση ύπου και με ψυχολογική πίεση για να βγάλουν αποτέλεσμα. Γενικά όποιος κάνει ότι θέλει όποτε θέλει δε μπορεί να δέσει ούτε τα παπούτσια του.

Βέβαια ο βλάκας δεν παίρνει χαμπάρι ότι επειδή ο κόσμος είναι σάπιος το μόνο που κρατάει τον βουτυρένιο κώλο του από το να γίνει Φ20000 σε κανένα τούρκικο παράπηγμα είναι η στρατιωτική δύναμη του ΝΑΤΟ....

αντιρησίες μαλακίας είναι όλοι αυτοί δεν του ζήτησε κανένας να πάει να σκοτώσει ή να φυλακίσει τούρκους...να πάει να ξύνει το παπάρι του 9 μήνες του ζητάνε και το κάνει θέμα λες και του δολοφονούν τον χαρακτήρα.

Γεμίσαμε λούγκρες :rockon:
Συμφωνω με οσα ειπες. Χαιρομαι που το βλεπεις ετσι.
<Φυγοπονος> που ευστοχα χρησιμοποιησες , αντικατοπτριζει αυτον τον ανθρωπο.
Το θεμα ειναι οτι αυτος και οι ομοιοι του, εχουν φτιαξει ωραια το αφηγημα τους και το ακολουθουν.
Τους βγαινει, κερδιζουν αυτο που θελουν.
Εχω θα ηθελα να μπορουν να εχουν αυτη την εναλλακτικη, εναλλακτικη θητεια εν προκειμενω αφου αρνουνται να πανε στρατο.
Αλλα να εχουν και καποιες επιπτωσεις. Οχι μονο 3 μηνες παραπανω που νομιζω γραφει οτι εκανε παραπανω.
Εφευρισκεις ενα σωρο δικαιολογιες για να μην πας εκει που πανε και οι αλλοι (τα κοροιδα) και τρεχουν; Τουλαχιστον να εχεις ενα σοβαρο αντικινητρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom