barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
Οχι, αν δεν καταλαβαινεις τι να σου κανω.copy paste κάνεις?
Οχι, αν δεν καταλαβαινεις τι να σου κανω.copy paste κάνεις?
εσύ που καταλαβαίνεις πως βγαίνει το 41%?Οχι, αν δεν καταλαβαινεις τι να σου κανω.
Θα βάλει τους φίλους του που λυμαίνονται το ρευμα να ρίξουν την τιμή μέχρι τις εκλογές, να καβατζαρει το 30% και μετα που σε πονει και που σε σφάζειBεβαιως. Να ανεβασεις. οι τιμες ηδη πεφτουν παντου.
Δεν είναι μομφή για την νδ.Εσυ ερμηνευεις οπως θες.
Γιατι η αποχη ειναι μομφή για τη ΝΔ και οχι π.χ. για τον Συριζα?
Αρχιζεις να επανερχεσαι στην πραγματικοτητα. Σε λιγο θα καταλαβεις πως προκυπτει το 41%.Δεν είναι μομφή για την νδ.
Είναι μομφή προς όλους και αδιαφορία.
Δεν τους βάζω ούτε στη νδ ούτε στον σύριζα.
Εσύ τους βάζεις στη νδ.
Αφού είναι τόσο εύκολη η εξήγηση γιατί δεν μου εξηγείς εσύ με απλά μαθηματικά?Αρχιζεις να επανερχεσαι στην πραγματικοτητα. Σε λιγο θα καταλαβεις πως προκυπτει το 41%.
Kαταλαβες;Αφού είναι τόσο εύκολη η εξήγηση γιατί δεν μου εξηγείς εσύ με απλά μαθηματικά?
Πόσοι ψηφίζουν...πόσοι ψήφισαν τι ψήφισαν...πόσο δύσκολο είναι?
Kαταλαβες;
Ενταξει τυπε. Με το 20,5%.Εσύ δεν κατάλαβες
δεν συζητάμε για το τι έβγαλαν αυτοί που ψήφισαν αλλά το ότι αυτοί που ψήφισαν ήταν οι μισοί του εκλογικού σώματος.
Άρα η κυβέρνηση δεν έγινε κυβέρνηση με το 41% του λαού όπως παρουσιάζεται. Ψηφίστηκε από το 20% του συνολικού εκλογικού σώματος.
Τώρα κατάλαβες?
ΣυμφωνούμεΕνταξει τυπε. Με το 20,5%.
Η μητέρα γνώριζε..Μπλε ΣΥΡΙΖΑ
Έλα σε καλό δρόμο είσαι αλλά ρίξε και κανά τέτοιο σε στυλ @Κώστας Λαδάκης μαθηματικό μυαλόΓιατί δεν εξηγείς τα μαθηματικά αφού τα λέω λάθος?
Πόσο πήρε η νδ από το σύνολο του εκλογικού σώματος?
Δεν διαφωνούμε σε κάτι με τους άλλους 2 επί της ουσίας.Έλα σε καλό δρόμο είσαι αλλά ρίξε και κανά τέτοιο σε στυλ Λαδάκης μαθηματικό μυαλό
1954,Darrel Huff How to lie with statistics,τι πιό φρέσκο θα μου πείτε,απαντώ πώς δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Αξίζει να διαβαστεί,είναι σύντομο,περιεκτικό και οι γελοιογραφίες απλά υπέροχες .
Υγ. Καί οι 2 πλευρές έχετε δίκιο και άδικο στη διαφωνία σας ταυτόχρονα διότι πολύ απλά το "πεδίο"επί του οποίου διαφωνείτε ηθελημένα ή μή ορίζεται διαφορετικά από την κάθε πλευρά.
Κοινώς συγκρίνετε διαφορετικά πράγματα,άλλο το ποσοστό επί των ψηφισάντων και άλλο οι ψηφίσαντες σε απόλυτους αριθμούς.
Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι η ΝΔ υπερέχει συντριπτικά έναντι των υπολοίπων σαν ποσοστό ενώ ταυτόχρονα υπολείπεται δραματικά σε απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων σε σχέση με κάποιους παλαιότερους νικητές πχ Παπαντρέου κλπ.
Το τί θα γίνει στο μέλλον εγγύς ή απώτερο για μένα είναι άδηλο διότι ακριβώς υπάρχει αυτή η βουβή αποχή που δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί κάποια στιγμή.
Γελοιογραφία,δικαστήριο:
-Do you swear to tell the truth,the whole truth and nothing but the truth?
-45.6% of the time...
Ά ρε Σολομώντα γίγαντα...
Aυτο δεν νομιζω οτι στεκει ως επιχειρημα.Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές στο παρελθόν σε αυτό εδώ το νήμα. Ο Τσίπρας με περισσότερους ψήφους από τον χαζοχαρούμενο γουρλομάτη υποχρεώθηκε σε συγκυβέρνηση και ο Καραμανλής με ακόμα περισσότερους έχασε τις εκλογές και έφυγε από αρχηγός.
Η απόλυτη πλειοψηφία εδρών στη Βουλή με 2 εκατομμύρια ψήφους σε μια χώρα με 11 εκατομμύρια ανθρώπους είναι κατάντια.
Εγώ πάλι βλέπω ότι διαφωνείτε και επί τής ουσίας αλλά οκ ό,τι πείς.Δεν διαφωνούμε σε κάτι με τους άλλους 2 επί της ουσίας.
Υπάρχουν 2 πλευρές....η μία είναι η ερμηνεία των αποτελεσμάτων και η άλλη είναι οι πραγματική αριθμοί.
Ερμηνείες μπορεί να δώσει ο καθένας όσες γουστάρει...εγώ λέω ότι όσοι δεν πήγαν ψηφίσουν ήταν αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι και ο άλλος λέει ότι ήξεραν ότι θα βγει η νδ και έκατσαν στον καναπέ τους και παρακολούθησαν την νίκη με σαμπάνιες και φοντί....ή καλύτερα ως σημερινοί νεοδημοκράτες....με μπύρα άμστελ και κορν μπιφ κονσέρβα.
και οι δύο μάλλον λέμε μαλακίες.
οι αριθμοί όμως είναι συγκεκριμένοι.....αν το εκλογικό σώμα είναι 9.8 εκατομμύρια όπως λέγεται από αυτούς ψήφισε το 55% δηλαδή λίγο περισσότεροι από τους μισούς. Δηλαδή ψήφισαν περίπου 5 εκατομμύρια άνθρωποι και από αυτούς το 41% ψήφισε την κυβέρνηση δηλαδή κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια.
Σε καμία λογική σε κανέναν κόσμο αυτού του σύμπαντος τα 2 εκατομμύρια δεν αποτελούν το 41% των 10 εκατομμυρίων. Μόνο στην πολιτική που είναι η τέχνη της παπάτζας και της απατεωνιάς μπορεί να βαφτιστεί έτσι.
Συμφωνώ ότι η κυβέρνηση βγαίνει με το ποσοστό όσων αξιώθηκαν να πάνε να ψηφίσουν. Όποτε έχει την πλειοψηφία όσων ψήφισαν.Εγώ πάλι βλέπω ότι διαφωνείτε και επί τής ουσίας αλλά οκ ό,τι πείς.
Μέ άλλα λόγια και συνοπτικά λες πώς δεν είναι δυνατόν να έχει την ίδια βαρύτητα ένα ποσοστό επί διαφορετικού απόλυτου αριθμού ψηφισάντων.
Σού απαντάνε ότι μετράει μόνο το ποσοστό και προφανώς έχουν δίκιο βάσει νομοθεσίας.
Κι εσύ όμως έχεις δίκιο εφόσων με τόσην αποχή ενδεχομένως να πλήττεται το κύρος του νικητή,απλά πράγματα.
Δε βλέπω λοιπόν πώς συμφωνείτε,λες,επί της ουσίας.
Δεν ξέρω άν το παρατήρησες αλλά ακριβώς αυτό σου λέω!!!Συμφωνώ ότι η κυβέρνηση βγαίνει με το ποσοστό όσων αξιώθηκαν να πάνε να ψηφίσουν. Όποτε έχει την πλειοψηφία όσων ψήφισαν.
Δεν συμφωνώ με το αφήγημα που θέλει να έχει το 41% της αποδοχής του λαού όπως λαϊκιστικά λένε και να νομοθετεί με επιχείρημα αυτό.
Δηλαδή είναι ακριβά τα τρόφιμα; Στα @@ μας 41%.
Δεν εχεις φίλε το 41% εχεις το 20% και είσαι τυχερός που υπήρχαν τόσοι πολλοί αδιάφοροι και αγανακτισμένοι.
Γιατί όταν ενώθηκαν αυτοί ο Μπακογιάννης πήρε τον πούλο.