arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τυπε λαλακη υπαρχουν ραμματα και για τη γουνα σας
"το 1752 ο εμπορος απο τη βενετια Ιωσηπος Μιχαήλ νυμφέφθηκε τη σεφαρδιτισσα εβραια εξ ισπανιας ραχηλ, κορη του γνωστου γαιοκτημονα της καστιλλης Μπεντζαμιν Σαλομ. το νεαρο ζευγαρι μετα απο λιγα χρονια παραμονης στη βενετια αποφασισε να εγκατασταθει στη γενετειρα των προγονων του μιχαηλ, στη σημερινη λακωνια της τοτε τουρκοκρατουμενης πελοποννησου. απο τη ριζα του ιωσηπου μιχαηλ και της ραχηλ σαλομ περι τα 1870 γεννηθηκε ο Ηλιας Μιχαηλ, πεταλωτης αλογων που εμεινε γνωστος ως λιακος μιχαηλ. τα παιδια του ως τεκνα του μιχαηλ - ποιού μιχαήλ;- του λιάκου, έγιναν γνωστα ως μιχαλολιακακια. ενα απο τα παιδια αυτα ειναι ο παππους του σημερινου γ.γ της χρυσης αυγης νικου μιχαλολιακου ο οποιος εχει ριζα απο σαφαρδιτη εβραιο."
πηγη: pseftikanea.blogspot.gr
πάικτη μου εγώ δεν έχω ανάγκη να στείλω επιστολές σε υπουργικά γραφεία... συνήθως δέχομαι επιστολές από υπουργούς και παρατρεχάμενους τις οποίες τις πετώ στην ανακύκλωση χωρίς να τις ανοίξω...
αυτό μας έλειπε να στέλνω και επιστολές στους υπαλλήλους...
Διαβασε και εδω για τον Μιχαλολιάκο, τύπε.Δεν υπαρχεις. Εισαι μποτ, για αυξηση της κινησης του φορουμ.
τυπε ο μιχαλολιακος ετσι οπως ειναι με βαση τα αρχεια της ευγονικης των ναζι ταιριαζει σε οτιδηποτε αναμεσα σε νεατερνταλ και γοριλα της ρουανταεδώ που τα λέμε φέρνει λίγο σε εβραίο ο μιχαλοβλάκας... ειδικά αμα δείς κάτι βιβλία των γιατρών του χίτλερ για τα χαρακτηριστικά των εβραίων ταιριάζει απόλυτα...
Δεν απαντας.
Λαθος. Μαλλον με επιβεβαιωνεις.
Δεν περιμενεις κατι καλο απο τη ΝΔ.Και βεβαια δεν περιμενεις ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ
και υποστηριξη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ απο αυτους τους μαλακες.
Απλα, εισαι πολυ γερος , για να μαθεις νεα κολπα.
Και σου ειναι δυσκολο να παραδεχθεις, οτι αυτοι που ψηφιζεις απο το 1981 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,
ειναι απατεωνες και κρατιστες. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ,
ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Υπαρχουν κι αλλοι σαν εσενα στη ΝΔ.
Ευτυχως, κανεις κατω απο 60 ετων.
Οποτε ... υπομονη ...
παίκτη μου από τους υπαλλήλους μου περιμένω να κάνω αυτό για το οποίο προσελήφθησαν... αν δεν τον κάνουν με την λήξη της σύμβασης τους απολύονται και προσλαμβάνονται άλλοι...
Εισαι τελειως αυτιστικος ;
Θες να μας αποδειξεις , οτι δεν πιανεις ουτε κουβεντα απο οσα λενε οι αλλοι
και μονολογεις ;;;;;;;
Σου ειπα να στειλεις επιστολη σε υπαλληλους ;
Ειπα οτι αν στειλεις επιστολη ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ , για καποιο απο τα δισεκατομυρια στραβα της χωρας, την επιστολη , θα την βαλει σε καταστροφεα εγγραφων , η 17η φιλιπινεζα.
Τι δεν καταλαβες απο την τελευταια φραση ;
αν έστελνα ποτέ επιστολή σε υπουργό να είσαι σίγουρος ότι στο επόμενο δεκάλεπτο μετά το άνοιγμα της θα μου τηλεφωνούσε ο ίδιος και αν το θέμα ήταν και hot θα μου έκανε και επίσκεψη να το λύσει...
δεν είμαστε όλοι Λάκηδες...
λακη μπορεις να μου μιλας δεν θα σε φαω μην ακους τον βολταιρο
Να τα μας.
Ο Λάκης33 δεν έχει κλώνους ρε.
αν έστελνα ποτέ επιστολή σε υπουργό να είσαι σίγουρος ότι στο επόμενο δεκάλεπτο μετά το άνοιγμα της θα μου τηλεφωνούσε ο ίδιος και αν το θέμα ήταν και hot θα μου έκανε και επίσκεψη να το λύσει...
δεν είμαστε όλοι Λάκηδες...
Τύπε πες μας τη γνωμη σου για το κομμα της Ζωης, θα το ψηφισεις?σιγά μην σου κάνει και τσιμπούκια ο πρωθυπουργός
σιγά μην σου κάνει και τσιμπούκια ο πρωθυπουργός
Θα παιξει και φωτογραφικο υλικο τύπε?αμα λάχει θα μου στείλει την περιστέρα
Θα παιξει και φωτογραφικο υλικο τύπε?