alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εδω εσυ στηριζεις ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ ενω ο ΓΑΠ δεν ψηφιζει ΠΑΣΟΚ και ειμαι εγω για το Δαφνι?ο αλεξ κατευθειαν για το δαφνι κλαμπ
Εδω εσυ στηριζεις ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ ενω ο ΓΑΠ δεν ψηφιζει ΠΑΣΟΚ και ειμαι εγω για το Δαφνι?ο αλεξ κατευθειαν για το δαφνι κλαμπ
Εχεις αντιληφθει οτι μιλας σαν αναρχοκομμουνιστης?Μιλας ως τετοιο παντως.
Στις γιορτες σου, φερνεις σερβιτορους απο το Βαρσο , να σερβιρουν φυστικια ;
Εδω εσυ στηριζεις ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ ενω ο ΓΑΠ δεν ψηφιζει ΠΑΣΟΚ και ειμαι εγω για το Δαφνι?
Στις τοπικές της ΝΔ γινεται χαμός. Στις κομματικες εκλογες επισης. Υπαρχει ενθουσιασμος, ελπιδα, δυναμική. Ούτε το 1989 και το 2004 δεν ηταν ετσι....και βεβαια ,ενταξει μαλακες ,για να διαπιστωσετε ποσο για τον πουτσο ειναι η φαση ειναι πολυ απλο,καντε καμια βολτα απο καμια γαλαζια τοπικη.....πανε τα "κλαρινα" απο τους γλυψιματιες και τους παλαμακηδες συννεφο....απο τα σκαλια μεχρι τη χεστρα πανε οι "σπατουλες" ροδανι....μυριζονται επανοδο και πηραν κουραγιο!
μυριζονται επανοδο και πηραν κουραγιο!
Στις τοπικές της ΝΔ γινεται χαμός. Στις κομματικες εκλογες επισης. Υπαρχει ενθουσιασμος, ελπιδα, δυναμική. Ούτε το 1989 και το 2004 δεν ηταν ετσι.
Κλάψτε.
και το 2000 πανηγυριζανε
για καμμια ωρα
...η αληθεια ειναι οτι η φαση ειναι για κλαματα....οι ιδιοι που εφεραν την χωρα σε αυτο το χαλι ,ετοιμαζονται για επανοδο και αυτοι που τους βαραγαν παλαμακια καποτε ,μετα τους μουτζωναν και τους πεταγαν γιαουρτια ,σημερα ειναι οι ιδιοι που τους πανε ρουφοκωλαδα μεχρι την γαμημενη καρεκλα παλι!Στις τοπικές της ΝΔ γινεται χαμός. Στις κομματικες εκλογες επισης. Υπαρχει ενθουσιασμος, ελπιδα, δυναμική. Ούτε το 1989 και το 2004 δεν ηταν ετσι.
Κλάψτε.
Εχεις αντιληφθει οτι μιλας σαν αναρχοκομμουνιστης?
Στις τοπικές της ΝΔ γινεται χαμός. Στις κομματικες εκλογες επισης. Υπαρχει ενθουσιασμος, ελπιδα, δυναμική. Ούτε το 1989 και το 2004 δεν ηταν ετσι.
Κλάψτε.
Ο μικροτερος, ειναι 67 ετων.
οχι ΜΕ ενα οχι ΜΕ δυο οχι ΜΕ 3 οχι ΜΕ 4,ΑΛΛΑ ουτε με 1044 μνημονια και 300μετρα ψωlee ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!ΧΑΡΑΜΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ...
ναι ρε απο το βαρσο φερνει σερβιτορουςΜιλας ως τετοιο παντως.
Στις γιορτες σου, φερνεις σερβιτορους απο το Βαρσο , να σερβιρουν φυστικια ;
ναι ρε απο το βαρσο φερνει σερβιτορους
και φερνει και τη δεσποινα την ιδια να φτιαχνει μιλφειγ επιτοπου μπροστα σε οποιον καλεσμενο το ζητησει για να μη νωτισει το μπισκοτο
τι θελεις να ειναι;
κανενας ματζιρογυφτας πληβειος χρυσαυγιτης να τη βγαζει με ρετσινα στον καφενε με τους μπαρμπαδες διαβαζοντας ποιηση μιχαλολιακου;
οι δεξιοι ξεροχυνουμε με ακριβα γουστα υψηλης κοινωνιας
Για πηγαινε καμια βολτα προς τα εκει να δεις...Ο μικροτερος, ειναι 67 ετων.
Ζήτω ο πάμπλουτος Μητσοτακης τύπεναι ρε απο το βαρσο φερνει σερβιτορους
και φερνει και τη δεσποινα την ιδια να φτιαχνει μιλφειγ επιτοπου μπροστα σε οποιον καλεσμενο το ζητησει για να μη νωτισει το μπισκοτο
τι θελεις να ειναι;
κανενας ματζιρογυφτας πληβειος χρυσαυγιτης να τη βγαζει με ρετσινα στον καφενε με τους μπαρμπαδες διαβαζοντας ποιηση μιχαλολιακου;
οι δεξιοι ξεροχυνουμε με ακριβα γουστα υψηλης κοινωνιας
Ζήτω ο πάμπλουτος Μητσοτακης τύπε