kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.198
- Πόντοι
- 1.706
Τελευταία τροποποίηση:
εφυγα απο την καρεκλα τυπαρα μου χαχααχχχαχαχχαχχαχχααχχαχαχα επεσα κατω απο τα γελια μιλαμε για πραφιτ αχαχαχαχαχαχαχχααχαχΌ,τι καλύτερο έχω δει και πολλά χρόνια.![]()
Τέτοιο δημόσιο κατούρημα του επιτελικού κράτους δεν έχει ξαναγίνει. Βέβαια τον μέσο ψηφοφόρο του Κούλη δεν τον αγγίζουν ούτε τα Τέμπη, στους 2 μήνες για ραντεβού θα κολλήσει;εφυγα απο την καρεκλα τυπαρα μου χαχααχχχαχαχχαχχαχχααχχαχαχα επεσα κατω απο τα γελια μιλαμε για πραφιτ αχαχαχαχαχαχαχχααχαχ
Aπο τις 26 Φεβρουαριου ως τις 3 Απριλιου ειναι δυο μηνες?Τέτοιο δημόσιο κατούρημα του επιτελικού κράτους δεν έχει ξαναγίνει. Βέβαια τον μέσο ψηφοφόρο του Κούλη δεν τον αγγίζουν ούτε τα Τέμπη, στους 2 μήνες για ραντεβού θα κολλήσει;
Το είχα δει πριν αρκετά χρόνια σε ακροατήριο επαρχίας. Κατηγορούμενος ο δήμαρχος για παράβαση καθήκοντος φίλε. Εννοείται αθωώθηκε σε 3 λεπτά, η πιο σύντομη δίκη του 259ΠΚ που έχει γίνει ποτέ.Δεν καταργηθηκε αυτο?
Στο εμβολιο ολα αλφαδια πως γκινεται ατο . Εκει εκλειναν το ραντεβου μπαμ μπουμ αμεσως .ΚοροιδαΤέτοιο δημόσιο κατούρημα του επιτελικού κράτους δεν έχει ξαναγίνει. Βέβαια τον μέσο ψηφοφόρο του Κούλη δεν τον αγγίζουν ούτε τα Τέμπη, στους 2 μήνες για ραντεβού θα κολλήσει;
Αρες μαρες κουκουναρεςΣτο εμβολιο ολα αλφαδια πως γκινεται ατο . Εκει εκλειναν το ραντεβου μπαμ μπουμ αμεσως .Κοροιδα
Ναι ρε 2024 και κανεις δυο μηνα να πας στον γιατρο αχχαχχχχαχαχχχχχχχχχχχαχαχχααχχαΑρες μαρες κουκουναρες
Είμαι βεβαιος, οτι το ποινικο αδικημα που προβλεποταν σε βαρος των καταστηματαρχων αν ειχαν ξενογλωσση επιγραφη, εχει καταργηθει πανω απο 15 χρονια. Ισως ειχε παραμεινει η σχετικη υποχρεωση του δημαρχου να το ελεγχει, τι να πω.Το είχα δει πριν αρκετά χρόνια σε ακροατήριο επαρχίας. Κατηγορούμενος ο δήμαρχος για παράβαση καθήκοντος φίλε. Εννοείται αθωώθηκε σε 3 λεπτά, η πιο σύντομη δίκη του 259ΠΚ που έχει γίνει ποτέ.
Γελάει ο μωρος.Ναι ρε 2024 και κανεις δυο μηνα να πας στον γιατρο αχχαχχχχαχαχχχχχχχχχχχαχαχχααχχα
Γελάει ο μωρος.
Εγω ειδα οτι σε δυο λεπτα βρηκε ενας ασφαλισμενος ραντεβου σε 34 ημερες.
Για οφθαλμίατρο κιολας.
Κατι που ηταν καποτε αδιανοητο.
Συνεχιστε ετσι λεμε, οταν μετα ερχονται τα 41% αναρωτιεστε απο πού ηρθαν
Αυτό που είπες μου θυμίζει τη κορυφαία ατάκα ξανθιάς: "Μπήκα σε ένα φούρνο ΜΠΕΝΕΘ μπλα μπλα...".Είμαι βεβαιος, οτι το ποινικο αδικημα που προβλεποταν σε βαρος των καταστηματαρχων αν ειχαν ξενογλωσση επιγραφη, εχει καταργηθει πανω απο 15 χρονια. Ισως ειχε παραμεινει η σχετικη υποχρεωση του δημαρχου να το ελεγχει, τι να πω.
Ξερω μαλιστα και μια σπαρταριστή ιστορια με τις πινακιδες, ειχαν γραψει καποιον που ειχε καφετερια με πινακιδα "ΑΝΤΑΜΑ". Και για καποιο λογο ο αστυνομικος θεωρουσε οτι ειναι ξενογλωσση, επειδη ολα τα γραμματα ηταν και στο λατινικο αλφαβητο. Φοβερο?
Ωχ Παναγια μου....Αυτό που είπες μου θυμίζει τη κορυφαία ατάκα ξανθιάς: "Μπήκα σε ένα φούρνο ΜΠΕΝΕΘ μπλα μπλα...".
Τον ΒΕΝΕΤΗ εννοούσε....
Ναι σωστα, θα κανει 15 λεπτα να παει με τον ηλεκτρικο απο Πειραιά στην οδο Ακαδημιας.
Που βρηκε στον Πειραια που ηθελε ;;;; οχι σε αλλη περιοχη και αν δεν μπορει να παει ;;;;;;; και τι μας νοιαζει το παρελθον τωρα τι κανει Κουλα τιποτα δεν κανει γι αυτο εχουμε Τεμπη φωτιες και πλημμυρες
Μαλλον χρειαζεσαι και εσυ οφθαλμιατρο γιατι απο τις παρωπιδες δεν βλεπεις
Ζηζε το παραμυθι σου τα λεμε εχουμε και δουλειες αυριοΝαι σωστα, θα κανει 15 λεπτα να παει με τον ηλεκτρικο απο Πειραιά στην οδο Ακαδημιας.
Τεραστια ταλαιπωρια.
Εσεις εκει, την κολλημενη βελονα σας, "Τεμπη φωτιες και πλημμυρες"
Ο κοσμος μαλλον ενδιαφερεται για άλλα πραγματα που αφορουν την καθημερινοτητα του, οπως οι συνταξεις που πλεον βγαινουν σχεδον αμεσως, η ανεργια που εξαφανισθηκε, οι μισθοι που ανεβαινουν, οι τιμες του ρεύματος και της βενζινης που πέσανε παρα την καταστροφολογια σας, και τοσα άλλα.
Εν τω μεταξυ πλεον αρχισαν να πεφτουν και οι τιμες στα σουπερ μαρκετ, βλεπω το 51% να ερχεται, εσεις συνεχιστε το χαβα σας
Τι έπεσε; Κολλάρα σκύλων ;Εν τω μεταξυ πλεον αρχισαν να πεφτουν και οι τιμες στα σουπερ μαρκετ,
Δεν κυνηγάς προσφορες σε 5 διαφορετικές αλυσίδες. Προχθές έλεγαν+30% και έχεις το μαλακά να λέει έπεσαν χαχαΤι έπεσε; Κολλάρα σκύλων ;
Σέλες για άλογα ;
Ποντικοφάρμακο ;
Γυαλιστικό κερί για έπιπλα ;
Λάδι , τυριά, αλλαντικά, κρέατα , πάνε γαμιώντας.
Κάθε βδομάδα ... ανεβαίνουν .
Ανεβαίνει κι η βενζίνη ! Ναι .. κι άλλο !
Kαι τι να κανουμε να απαγορευσουμε στις επιχειρησεις-εμπορους να κερδοφορουν?Τι λεει φυγατε απο τα μπλοκα?Στις Βρυξελλες ηταν δραστηριοι σημεραΕν τω μεταξύ με Κούλη κάνουν πάρτυ τα καρτέλ
Οι τιμές των γεωργικών. προϊόντων στα τα τάρταρα ενώ στο ράφι στο θεό ....