Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
να βγαίνουν στον Μάνεση να κλαίνε
Εξαιρετικός Σταυτοφόρος στον Πόλεμο Κατά των Ελ. Επαγγελματιών και ειδικά Ιατρών.
Σε κάθε εκμπομπή , άπειρο μίσος για τις δύο κατηγορίες.
Τους μισεί θανάσιμα, το δείχνει και επαινεί κάθε μέτρο που στοχεύει στον αφανισμό τους
και την εξαθλίωσή τους.
Με ταυτότόχρονους επαίνους , στους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους ...
που είναι οι μόνοι που πληρώνουν φόρους. Πχ υπάλληλοι ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ/ΟΤΕ
που είχαν βγει σε σύνταξη στα 48 με σύνταξη αρχικά 3500€ και με νόμο κατρούγκαλου είχαν πέσει στα 2700€ ....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936
Εξαιρετικός Σταυτοφόρος στον Πόλεμο Κατά των Ελ. Επαγγελματιών και ειδικά Ιατρών.
Τους μισεί θανάσιμα, το δείχνει και επαινεί κάθε μέτρο που στοχεύει στον αφανισμό τους
και την εξαθλίωσή τους.
που είχαν βγει σε σύνταξη στα 48 με σύνταξη αρχικά 3500€ και με νόμο κατρούγκαλου είχαν πέσει στα 2700€ ....
Πληρωμένο αρχιδι είναι κ αυτός τι να πει..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056
και την εξαθλίωσή τους.
Eξαιρετικος και αντικειμενικος ρε τυπε ειναι,αποκαλυπτικο ρεπορταζ για τις υπερτιμολογισεις σε κατι σιριαλ τυπου "οικογενειακες παπαριες" που υποτιθεται κοστιζει 1-2 μυρια και παιρνει τα μισα και παραπανω πισω μεσω επιδοτησης,για το πρωην αφεντικο εσταζε μελι παντως,μην κοιτας που δεν ειναι γλειφτης και ειναι μαχιμος ρεπορτερ.:confused::confused::confused::coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Φίλε, μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ τα λεγόμενα σου στο bou, οφείλω να ομολογήσω ότι η φιλαυτία σου είναι απροσμέτρητη και τόσο εντυπωσιακή που δείχνεις απίστευτα νάρκισσος. Η φιλική μου συμβουλή είναι να καταπολεμήσεις κάθε τι μεγαλομανιακό και αήθες μέσα σου και να προσπαθήσεις για αρχή να ευχαριστήσεις και τους άλλους, από την σεξουαλική σου παρτενέρ ξέρω εγώ μέχρι τον περιπτερά πιο κάτω στον δρόμο, αλλιώς το να αισθανθείς εσωτερική συναισθηματική πλήρωση στην ζωή σου το βλέπω τελείως ακατόρθωτο. Δυστυχώς.
Διαβαζω με σεβασμό το απολυτως κοσμιο σχόλιό σου. Θα σου πω απλά ότι είσαι λίγο υπερβολικος θεωρώ. Μολαταυτα το λαμβανω υποψη μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έκανε και τίποτε ολέθριο όμως και αφανιστικό .
Μία μαλακία έκανε.
Μονιμοποποίησε τους συμβασιούχους του ΠΑΣΟΚ.
Αντί να τους σουτάρει όλους.
Στο διάολο να τους έστελνε.

Από το 2009 και μετά .... έκαναν τα πάντα ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ .... και των ελλήνων ......
Μονιμοποιησε 20 χιλιάδες απο τις 250.000 ρε φιλε...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256
Λυπαμαι αλλά δεν ειμαι αντικειμενικος, το συγκεκριμενο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ εχει σωσει τη μανα μου επομενως ευγνωμονω την κωλοιδιωτικη επιχειρηση.

Καταλαβες γιατι θα κυβερναει 30 χρονια?
Ναι γιατι αμα το πηγαινες σε κανενα αλλο νοσοκομειο δεν θα τη σωζανε....ασε που ο γιατρος εσωσε τη μανα σου οχι η ιδιωτικη κωλοεπιχειρηση.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
Μια μαλακία είναι αυτό το άρθρο για να ξέρεις τύπε....προσπαθούν να βγάλουν είδηση εκεί που δεν υπάρχει.

Αν η περιφέρεια έκανε έλεγχο σε κάθε επιχείρηση που έχει κάνει αίτηση για να βγάλει άδεια λειτουργίας για ένα χώρο...και έλεγχε διεξοδικά όλους τους χώρους

όλες οι βιοτεχνίες και τα μισά καταστήματα της Αθήνας αύριο δεν θα είχαν άδεια λειτουργίας....

δεν το πιστεύω ότι υπερασπίζομαι την γαλάζια μαφία αλλά αυτό που γράφει γίνεται παντού και πάντα :confused:
Και εγώ δεν το πιστεύω ότι έγραψες τέτοιο κείμενο

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
Aρχισαν τα οργανα
Μετα θα πάμε στα αδέρφια οπώς στο μεσαιωνα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.630
Πόντοι
6.946
Aρχισαν τα οργανα
Μετα θα πάμε στα αδέρφια οπώς στο μεσαιωνα.
Θα το φέρει προς ψήφιση και αυτό, η Νέα Ανωμαλοκρατία;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Ναι γιατι αμα το πηγαινες σε κανενα αλλο νοσοκομειο δεν θα τη σωζανε....ασε που ο γιατρος εσωσε τη μανα σου οχι η ιδιωτικη κωλοεπιχειρηση.
Δεν ξερω φιλε μου, με τα "αν" δεν γραφεται ιστορια. Εγω ξερω τι εγινε. Οχι τι "θα" γινοταν. Ο παππούς μου παντως που πηγε με εγκεφαλικο στο Λαϊκό, έμεινε σε ραντζο κανενα οκταωρο και οταν τον ειδε γιατρος ηταν πλεον πεθαμενος

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
Κοροιδευανε λεει τον Κασσελακη για το κρατίδιο στη κυπρο
Ευτυχώς αυτοι ειναι καλυτεροι

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.800
Πόντοι
6.265
Τυποι βλεπω τα νεα μετρα που πηρε ο κουλης για "ηλεκτρονικα εισιτηρια" με ταυτοπροσωπιες gov wallet κλπ

Λειτουργουν στην εντέλεια
Αλλη μια επιτυχια του κουλη

Βλεπουμε εδω πως μπαινουν για τον αγωνα Παο-Μπαοκ σημερα το απογευμα

:2funny:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456
Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256
Δεν ξερω φιλε μου, με τα "αν" δεν γραφεται ιστορια. Εγω ξερω τι εγινε. Οχι τι "θα" γινοταν. Ο παππούς μου παντως που πηγε με εγκεφαλικο στο Λαϊκό, έμεινε σε ραντζο κανενα οκταωρο και οταν τον ειδε γιατρος ηταν πλεον πεθαμενος
Ο παππους σου ειναι σαν τον καφετζη που ειδε τα εσοδα του να αυξανονται επι λοκ νταουν;:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Εσείς έχετε την οικονομική δυνατότητα κ τους πήγατε σε ιδιωτικό
Αυτοί που δεν μπορούν όμως να πληρώσουν τι θα κάνουν ;; Πρέπει δηλαδή για χάριν των ιδιωτικών νοσοκομείων να αφήσουμε στην μοίρα τους τα δημόσια;;;;;;;;;όπως κάνει η κυβέρνηση του μουνοπανου από το Χαλεπα;
Έχει εκμηδενίσει τα κρατικά νοσοκομεία επίτηδες για να λειτουργούν τα ιδιωτικά

Ο παππους σου ειναι σαν τον καφετζη που ειδε τα εσοδα του να αυξανονται επι λοκ νταουν;:confused:
Μην είσαι αρνητής αλήθειας ..:confused:ο.μπατζανακης λέει αλήθεια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256
Εσείς έχετε την οικονομική δυνατότητα κ τους πήγατε σε ιδιωτικό
Αυτοί που δεν μπορούν όμως να πληρώσουν τι θα κάνουν ;; Πρέπει δηλαδή για χάριν των ιδιωτικών νοσοκομείων να αφήσουμε στην μοίρα τους τα δημόσια;;;;;;;;;όπως κάνει η κυβέρνηση του μουνοπανου από το Χαλεπα;
Έχει εκμηδενίσει τα κρατικά νοσοκομεία επίτηδες για να λειτουργούν τα ιδιωτικά

Μην είσαι αρνητής αλήθειας ..:confused:ο.μπατζανακης λέει αλήθεια
Σκεφτομουν να τον ρωτησω αν τον παππου τον πηγε στο Λαικο επι Μητσοτακη που εχει αφησει τα νοσοκομεια χωρις γιατρους για να δουλευουν τα ιδιωτικα....:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Σκεφτομουν να τον ρωτησω αν τον παππου τον πηγε στο Λαικο επι Μητσοτακη που εχει αφησει τα νοσοκομεια χωρις γιατρους για να δουλευουν τα ιδιωτικα....:confused:
Δεν απαντάει σε τέτοιες ερώτησης ο ισκεντερ
Είναι large τυπος:confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.015
Πόντοι
1.706
Υπάρχει κάποια έρευνα που να λέει ότι οι ασθενείς σε ράντζα πεθαίνουν ευκολότερα από αυτούς που νοσηλεύονται σε κανονικά δωμάτια; Δεν υπάρχει. Το είχε πει ο Μωυσής στη Βουλή. 41%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom