Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
Ωπα ρε τύπε, δεν ειχε νομιμοποιηθει η υπογεια διαβαση, και λοιπον?
Κινδυνευαν οι ασθενείς απο αυτο?
Με το ζορι να βρειτε κατι, παντου.
Eμενα για 50 εκ μεγαλύτερο μπαλκονι δε μου δωσαν ρεύμα. Και εχασα μια τουριστικη σεζόν. Και καλη οχι οπως σημερα τις ψοφιες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.683
Πόντοι
3.656
πάντως σήμερα αν έχεις 100 ευρώ το μήνα πας στο μετροπόλιταν για να σωθείς....

για τα δημόσια αν είσαι ελ. επαγγελματίας πρέπει να έχεις 350 αλλιώς δεν σε δέχονται λέει ο άδωνης....

οπότε το μετροπόλιταν είναι του λαού....τα άλλα είναι πανάκριβα :confused:
Τυπάρα ... μας δώσανε δικαίωμα να δουλεύουμε χωρίς ΕΦΚΑ και δεν το έμαθα ;
Τα λεφτά στον ΕΦΚΑ ... είναι υποχρεωτικά ...

όχι για την περίθαλψή σου ... ούτε για τη σύνταξή σου ...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
Ηταν καλές οι τουριστικες περιοδοι τότε και ψόφιες τωρα?
Ναι γιατί εγω βασιζομαι σε ελληνες και τοτε κλεινανε 20ημερα δε κλεινανε 13-15/8 αν το χεις πάρει χαμπαρι.
Κι επι της ουσιας
Τι εκανε ο καραμανλης για την ποιο διεφθαρμενη πολεοδομια της ελλαδας?
Τιποτα. Ετσι τη βρήκε τι να κανουμε. Λογική γςωργιαδη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ναι γιατί εγω βασιζομαι σε ελληνες και τοτε κλεινανε 20ημερα δε κλεινανε 13-15/8 αν το χεις πάρει χαμπαρι.
Κι επι της ουσιας
Τι εκανε ο καραμανλης για την ποιο διεφθαρμενη πολεοδομια της ελλαδας?
Τιποτα. Ετσι τη βρήκε τι να κανουμε. Λογική γςωργιαδη
Ο Καραμανλης δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ γενικως.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
πάντως σήμερα αν έχεις 100 ευρώ το μήνα πας στο μετροπόλιταν για να σωθείς....

για τα δημόσια αν είσαι ελ. επαγγελματίας πρέπει να έχεις 350 αλλιώς δεν σε δέχονται λέει ο άδωνης....

οπότε το μετροπόλιταν είναι του λαού....τα άλλα είναι πανάκριβα :confused:
Καποτε επεσα σε δυο γιστρους στο ΚΑΤ που μιλαγανε
-πώς πήγε η βαρδια χτες?
-ήσυχα εκτός απο εναν που επρεπε να του κόψουμε το πόδι.
-και τι έγινε
-ζητησε να τον πάμε στο μετροπολιταν
-το βλάκα εφυγε απο εμάς να παει στους χασαπηδες?
-ναι
Και γελαγανε.

Οτι πληρώσεις παιρνεις

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Ηταν καλές οι τουριστικες περιοδοι τότε και ψόφιες τωρα?
Φίλε, μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ τα λεγόμενα σου στο bou, οφείλω να ομολογήσω ότι η φιλαυτία σου είναι απροσμέτρητη και τόσο εντυπωσιακή που δείχνεις απίστευτα νάρκισσος. Η φιλική μου συμβουλή είναι να καταπολεμήσεις κάθε τι μεγαλομανιακό και αήθες μέσα σου και να προσπαθήσεις για αρχή να ευχαριστήσεις και τους άλλους, από την σεξουαλική σου παρτενέρ ξέρω εγώ μέχρι τον περιπτερά πιο κάτω στον δρόμο, αλλιώς το να αισθανθείς εσωτερική συναισθηματική πλήρωση στην ζωή σου το βλέπω τελείως ακατόρθωτο. Δυστυχώς.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.683
Πόντοι
3.656
Ο Καραμανλης δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ γενικως.

Δεν έκανε και τίποτε ολέθριο όμως και αφανιστικό .
Μία μαλακία έκανε.
Μονιμοποποίησε τους συμβασιούχους του ΠΑΣΟΚ.
Αντί να τους σουτάρει όλους.
Στο διάολο να τους έστελνε.

Από το 2009 και μετά .... έκαναν τα πάντα ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ .... και των ελλήνων ......

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Παράνομο λεει το μετροπολιταν, εφοπλίστες δεν πληρωναν ενφια. Τα σκάνδαλα ειναι τοσα πολλα που ουτε τα κουλομιντια δεν μπορουν να κρύψουν

Kατα τ αλλα παιξτε φορολοτταρια και τρώτε τοστ
Που κολλάει η οικοδομική άδεια με την άδεια λειτουργίας;άλλο έλεγχο ο ένας άλλο ο άλλος.Αν υπήρχε πρόβλημα έπρεπε να είχε μπλοκάρει από την οικοδομική άδεια που θα έπρεπε να φαίνεται η υπόγεια διάβαση και προφανώς να είχει κατασκευαστεί.(ποια χρονολογία έγινε αυτό και πότε ήρθε ο ελεγκτής δόμησης και το έλενξε και είπε οκ ή όχι;).Δεν κολλάει με τα χρήματα από τον ΕΟΠΠΥ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.673
Πόντοι
3.656
Καποτε επεσα σε δυο γιστρους στο ΚΑΤ που μιλαγανε
-πώς πήγε η βαρδια χτες?
-ήσυχα εκτός απο εναν που επρεπε να του κόψουμε το πόδι.
-και τι έγινε
-ζητησε να τον πάμε στο μετροπολιταν
-το βλάκα εφυγε απο εμάς να παει στους χασαπηδες?
-ναι
Και γελαγανε.

Οτι πληρώσεις παιρνεις
εγώ από δικά μου πρόσωπα έχω τις καλύτερες εμπειρίες από το μετροπόλιταν...που έχουν σε κάποιους τομείς από τα καλύτερα τμήματα.

ότι εγώ και εσύ και ο κάθε άσχετος μπορεί να κρίνει αν το μετροπόλιταν έχει καλούς γιατρούς...από ανέκδοτα και από φήμες....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.673
Πόντοι
3.656
Που κολλάει η οικοδομική άδεια με την άδεια λειτουργίας;άλλο έλεγχο ο ένας άλλο ο άλλος.Αν υπήρχε πρόβλημα έπρεπε να είχε μπλοκάρει από την οικοδομική άδεια που θα έπρεπε να φαίνεται η υπόγεια διάβαση και προφανώς να είχει κατασκευαστεί.(ποια χρονολογία έγινε αυτό και πότε ήρθε ο ελεγκτής δόμησης και το έλενξε και είπε οκ ή όχι;).Δεν κολλάει με τα χρήματα από τον ΕΟΠΠΥ.
Κολλάει πολύ η οικοδομική άδεια με την άδεια λειτουργίας...είναι ένα από τα δικαιολογητικά που υποβάλεις για να πάρεις την άδεια λειτουργίας....

και ανάλογα με την δραστηριότητα η άδεια λειτουργίας (και η χρήση γης) μπορεί να μην σε αφήνει να ασκήσεις αυτή την δραστηριότητα στο εν λόγω οικόπεδο/ κτίριο κτλπ.....

τα χρήματα του εοππυ είναι η παπάτζα....που δεν κολλάει πουθενά μόνο στο άρθρο για να πάρει κλικς.....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.683
Πόντοι
3.656
ότι εγώ και εσύ και ο κάθε άσχετος μπορεί να κρίνει αν το μετροπόλιταν έχει καλούς γιατρούς...από ανέκδοτα και από φήμες....
Εντάξει εσύ και ο κάθε άσχετος που ασχολείστε με φύτεμα φοινίκων , χημικών τουαλετών και βάψιμο σχολείων ... σίγουρα δεν μπορείτε. Εφόσον είστε και του ... ΕΠΑΛ !!!!!!!

Καμιά αλητεία παίζει ;
Δεν μας είπες !

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Κολλάει πολύ η οικοδομική άδεια με την άδεια λειτουργίας...είναι ένα από τα δικαιολογητικά που υποβάλεις για να πάρεις την άδεια λειτουργίας....

και ανάλογα με την δραστηριότητα η άδεια λειτουργίας (και η χρήση γης) μπορεί να μην σε αφήνει να ασκήσεις αυτή την δραστηριότητα στο εν λόγω οικόπεδο/ κτίριο κτλπ.....

τα χρήματα του εοππυ είναι η παπάτζα....που δεν κολλάει πουθενά μόνο στο άρθρο για να πάρει κλικς.....
Τι εννοείς εγώ θεωρώ ότι η οικοδομική άδεια βγήκε για κτίριο νοσοκομείου ήταν κάτι άλλο πριν το κτίριο αυτό και έκαναν αλλαγή χρήσης;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.673
Πόντοι
3.656
Τι εννοείς εγώ θεωρώ ότι η οικοδομική άδεια βγήκε για κτίριο νοσοκομείου ήταν κάτι άλλο πριν το κτίριο αυτό και έκαναν αλλαγή χρήσης;
Δεν γνωρίζω την ιστορία αλλά το κτίριο υπήρχε....δεν ήταν σε λειτουργία....και αυτοί προφανώς το αγόρασαν ή το είχαν και το ανακαίνισαν και το λειτούργησαν..αλλά για να λειτουργήσει θέλει άδεια....αφού ήταν άλλη διεύθυνση όχι στο ίδιο οικόπεδο.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Δεν γνωρίζω την ιστορία αλλά το κτίριο υπήρχε....δεν ήταν σε λειτουργία....και αυτοί προφανώς το αγόρασαν ή το είχαν και το ανακαίνισαν και το λειτούργησαν..αλλά για να λειτουργήσει θέλει άδεια....αφού ήταν άλλη διεύθυνση όχι στο ίδιο οικόπεδο.
Ε άρα έβγαλε οικοδομική άδεια για την ανακαίνιση και έκανε αλλαγή χρήσης σε νοσοκομείο.Αν δεν γινόταν δεν μπορούσε να βγει η οικοδομική άδεια και προφανώς στη συνέχεια να πάει την άδεια για να βγάλει την άδεια λειτουργίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom