alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οποιου δεν του αρεσει να μην το παρει.Το πιο αστειο απο ολα ειναι το ποσό.
Από 2000 πηγε 2400........Ποιο διεστραμμενο μυαλο το σκεφτηκε;
Οποιου δεν του αρεσει να μην το παρει.Το πιο αστειο απο ολα ειναι το ποσό.
Από 2000 πηγε 2400........Ποιο διεστραμμενο μυαλο το σκεφτηκε;
Από αυτούς που θα τα πουν αυτά,Θα σου πουν οτι κανουν κατι επειδη οι προηγουμενοι δεν εκαναν τιποτα,
Και θα σου πουν για το αυξημενο κοστος ζωης κατα 40 τοις εκατο οτι φταιει ο κοβιντ ο Πούτιν η Χαμάς και οι Χούθι.
Αναζητείται σοβαροτητα. Προσπαθησα να καταλαβω, ματαιως, γιατι διαφωνουν με την επιστολικη ψηφο αλλά ακρη δεν εβγαλα. Κατι θολά περί μη διασφαλισης της εγκυροτητας της ψηφου, μιλαμε για κολοσσιαιες ανοησιες.
εάν πάρει 60% στους αποδήμους ο μητσοτάκης, μετά θα φταίει πέτσας και τα κανάλια,
και καλά ο κασσελάκης είναι βλάκας με χρήματα και πήρε κόμμα για να παίξει,
ο ανδρουλάκης, που τον υποστήριξα κιόλας,
τόσα χρόνια στην ευρώπη δεν κατάφερε να απελευθερωθεί από την πασπίλα;
Ο πρώην εννοείς. Έχει αλλάξει ο περιφερειάρχης.Γιατί δεν πάει να μείνει ο περιφεριάρχης εκεί, που 15 χρόνια τον είχαν για Καίσαρα, και να στείλει τις οικγένειες αυτές στο παλάτι του;
Ούτε ο Φλωρίδης το νομίζει.Ούτε εγώ το νομίζω. Αμφιβάλλω κι αν το νομίζει κανείς άλλος πλην του Φλωρίδη.
Δεδομένου ότι είμαστε στον 5ο χρόνο κυβέρνησης ΝΔ όμως, πρέπει να φανεί ότι κάτι γίνεται.
Ποιότητα εννοείς στην απονομή δικαιοσύνης; Αν ναι, σιγά την ποιότητα που έχει τώρα.Ούτε ο Φλωρίδης το νομίζει.
Κάθε υπουργός δικαιοσύνης, ΚΑΘΕ όμως, βγάζει τουλάχιστον ένα νόμο για επιτάχυνση της δικαιοσύνης.
Και μόνο η ύπαρξή τους, επιβεβαιώνει την αποτυχία του προηγούμενου.
Ομολογουμένως δεν είχαν γίνει ποτέ τόσο βαθιές αλλαγές όσο οι συγκεκριμένες που προωθούνται, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.
Σίγουρα θα πέσει η ποιότητα, αλλά και αυτό είναι μια τεράστια συζήτηση.
Η πλάκα ειναι οτι οι ιερες αγελαδες των διοικητικων δικαστηριων μένουν πάντα ανεγγιχτες. Ενώ εκει ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα. Δεν θα το καταλαβω ποτέ μου.Ούτε ο Φλωρίδης το νομίζει.
Κάθε υπουργός δικαιοσύνης, ΚΑΘΕ όμως, βγάζει τουλάχιστον ένα νόμο για επιτάχυνση της δικαιοσύνης.
Και μόνο η ύπαρξή τους, επιβεβαιώνει την αποτυχία του προηγούμενου.
Ομολογουμένως δεν είχαν γίνει ποτέ τόσο βαθιές αλλαγές όσο οι συγκεκριμένες που προωθούνται, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.
Σίγουρα θα πέσει η ποιότητα, αλλά και αυτό είναι μια τεράστια συζήτηση.
Σε τι αναφερεσαι? Στο επιπεδο του σκεπτικου των αποφασεων?Ποιότητα εννοείς στην απονομή δικαιοσύνης; Αν ναι, σιγά την ποιότητα που έχει τώρα.
πίστεψε με, θα γίνει πολύ χειρότερη.Ποιότητα εννοείς στην απονομή δικαιοσύνης; Αν ναι, σιγά την ποιότητα που έχει τώρα.
Κάπου διάβασα ότι θα βάλει φρένο στην παγκόσμια πρωτοτυπία που λέγεται ¨οίκοθεν αναβολή" στο ΣΤΕ. Δεν το χωράει ο νους μου ότι υπάρχει αυτό.Η πλάκα ειναι οτι οι ιερες αγελαδες των διοικητικων δικαστηριων μένουν πάντα ανεγγιχτες. Ενώ εκει ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα. Δεν θα το καταλαβω ποτέ μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε τι αναφερεσαι? Στο επιπεδο του σκεπτικου των αποφασεων?
Επισης δεν χωραει το μυαλο μου, ότι οταν καταθετεις δικογραφο στα διοικητικα δικαστηρια δεν προσδιοριζεται δικασιμος αλλά περιμενεις (!) καμια τετραετια τον προσδιορισμο.Κάπου διάβασα ότι θα βάλει φρένο στην παγκόσμια πρωτοτυπία που λέγεται ¨οίκοθεν αναβολή" στο ΣΤΕ. Δεν το χωράει ο νους μου ότι υπάρχει αυτό.
Πάντως έχεις δίκιο σε αυτό για τη διοικητική δικαιοσύνη. Κανένας δεν το λέει, αλλά το 95% απότ ις καταδίκες που τρώμε ως χώρα, είναι από τη διοικητική δικαοσύνη, όχι την πολιτική - ποινική.
Ρομαντισμό που έχουν κάποιοι .... ίσως τους ζηλεύω ...Κανένας δεν το λέει, αλλά το 95% απότ ις καταδίκες που τρώμε ως χώρα, είναι από τη διοικητική δικαοσύνη, όχι την πολιτική - ποινική.
Επισης δεν χωραει το μυαλο μου, ότι οταν καταθετεις δικογραφο στα διοικητικα δικαστηρια δεν προσδιοριζεται δικασιμος αλλά περιμενεις (!) καμια τετραετια τον προσδιορισμο.
Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, όμως τραβηχτήκαμε κοντά στα τρία χρόνια, για ψευδή καταγγελία, η οποία δε στηρίχθηκε με αποδείξεις. Κερδίσαμε αστικό και ποινικό και τακαιπωρηθηκαμε χωρίς λόγο, χώρια τα έξοδα. Οι ανακριτές μας διαβεβαίωναν κιόλας πως η υπόθεση είναι αστήρικτη και οι κατηγορίες αίολες, αλλά την υπόθεση την παρέπεμψαν στο ακροατήριο αντί να τη στείλουν στο αρχείο.πίστεψε με, θα γίνει πολύ χειρότερη.
Αφου ξεμπερδεψες σε 3 χρονια μονο, και κερδισες κιολας, ευχαριστημενος να εισαι....Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, όμως τραβηχτήκαμε κοντά στα τρία χρόνια, για ψευδή καταγγελία, η οποία δε στηρίχθηκε με αποδείξεις. Κερδίσαμε αστικό και ποινικό και τακαιπωρηθηκαμε χωρίς λόγο, χώρια τα έξοδα. Οι ανακριτές μας διαβεβαίωναν κιόλας πως η υπόθεση είναι αστήρικτη και οι κατηγορίες αίολες, αλλά την υπόθεση την παρέπεμψαν στο ακροατήριο αντί να τη στείλουν στο αρχείο.
Πόσο χειρότερη να γίνει; Για μένα προσωπικά, ένα ανεκδιήγητο χάλι είναι.
Αν δεν έχεις θέμα ... δώσε παραπάνω πληροφορίες ... τι υπόθεση ήταν ;;;Οι ανακριτές μας διαβεβαίωναν κιόλας πως η υπόθεση είναι αστήρικτη και οι κατηγορίες αίολες, αλλά την υπόθεση την παρέπεμψαν στο ακροατήριο αντί να τη στείλουν στο αρχείο.
Δεδομένου ότι μπορεί να έπεφτα σε κανέναν μαλακα δικαστή και να την πλήρωνα για κακούργημα, λέω πάλι καλά που ξεμπερδεψα. Το θέμα είναι πως δε θα επρεπα να είχα βρεθεί καν στο εδώλιο.Αφου ξεμπερδεψες σε 3 χρονια μονο, και κερδισες κιολας, ευχαριστημενος να εισαι....
Κανενας αθώος δεν πρεπει να βρισκεται στο εδωλιο, προφανως.Δεδομένου ότι μπορεί να έπεφτα σε κανέναν μαλακα δικαστή και να την πλήρωνα για κακούργημα, λέω πάλι καλά που ξεμπερδεψα. Το θέμα είναι πως δε θα επρεπα να είχα βρεθεί καν στο εδώλιο.
Κατάλαβα.Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, όμως τραβηχτήκαμε κοντά στα τρία χρόνια, για ψευδή καταγγελία, η οποία δε στηρίχθηκε με αποδείξεις. Κερδίσαμε αστικό και ποινικό και τακαιπωρηθηκαμε χωρίς λόγο, χώρια τα έξοδα. Οι ανακριτές μας διαβεβαίωναν κιόλας πως η υπόθεση είναι αστήρικτη και οι κατηγορίες αίολες, αλλά την υπόθεση την παρέπεμψαν στο ακροατήριο αντί να τη στείλουν στο αρχείο.
Πόσο χειρότερη να γίνει; Για μένα προσωπικά, ένα ανεκδιήγητο χάλι είναι.
Βαίνει σταθερά μειούμενη την τελευταια δεκαετια.Αν και εγώ αναφερόμουν στη ποιότητα του έμψυχου δυναμικού.
Και λέω εγώ ... Μήπως ....Κατάλαβα.
Η ποινική διαδικασία έχει δομικά προβλήματα. Δεν υπάρχει ισχυρό "φίλτρο" για να μην παραπέμπονται ψόφιες υποθέσεις στο ακροατήριο.