Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ωραία

Κάνεις προπαγάνδα και εδώ και στα άλλα νήματα με την καινούρια μαλακία του 81% που βρήκες (σε λίγο θα γίνεις και ΚΚΕ) και νομίζεις ότι κάτι κάνεις.

Δεν έχεις κανένα επιχείρημα γιατί όταν έχεις το παραθέτεις αλλά μόνο όταν μιλάμε για νομικά έχεις τα @@ να φέρεις επιχειρήματα γιατί τα κατέχεις.

Καμία συζήτηση αφού δε μπορείς τέλος κουβέντας. Ο καθένας διαβάζει και βγάζει συμπεράσματα.

Χάστα λα βικτόρια σιέμπρε με τον κουτσούμπα αγκαλιά 81% βλαχομπαρόκ Ελλαδιστάν :rockon:
Α εγινα και κομμουνιστης τωρα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Οσο δεν υπαρχει μια αξιοπιστη αντιπολιτευση, οι κρισεις και τα προβληματα ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ την παρουσα κυβερνηση (κάθε κυβερνηση) με το φαινομενο "running round the flag". Αρα αν εχουμε μια κυβερνηση χωρις αντιπαλο, οι κρισεις την ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ και δεν την αποδυναμωνουν, επειδη ως μονη αξιοπιστη επιλογη προκαλεί αίσθημα ασφαλειας στους πολιτες εν καιρω κρισης.
Σου έχω ήδη απαντήσει :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.483
Πόντοι
15.931
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.512
Πόντοι
8.846
Δεν με κατάλαβες τι είπα

Άσχετα με το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας....έρχεται μια οικονομική κρίση ίδια και χειρότερη με του 2008 γιατί συνοδεύεται με την ενεργειακή κρίση και την αποσταθεροποίηση του κλίματος.
Δεν συμφωνώ μολονότι όσα λες δεν είναι αίολα...
Ότι και να λέει η νδ και όσα πληρωμένα άρθρα και να βγαίνουν η πείνα του ψηφοφόρου δεν καταλαβαίνει από αντιπολιτεύσεις και τα ρέστα.
Πείνα λες αλλά σε δουλειές δεν πάνε, οι πληρότητες για διακοπούλες φτάνουν το 90% και για να κάνεις κράτηση σε εστιατόριο με σκούφους πρεπει να κλείσεις 2 βδομάδες νωρίτερα...
Πιο λιανά....όσο και να κερδίσουν την αντιπολίτευση τα πραγματικά προβλήματα δεν τα λύνουν ίσα ίσα ανοίγουν νέα μέτωπα.
Ακομα κι αν το δεχτώ, χωρίς αξιοπιστη αντιπολιτευση παλι νδ θα βγει.
Οι δημοσκοπησεις το επιβεβαιωνουν.

Ρε σαουλ αλήθεια θέλω.
Τι θα ψήφιζες τωρα?
Κομμα υποχρεωτικά, ουτε λευκά ούτε μαλακιες.
Πες μου

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.267
Πόντοι
1.336
Οσο δεν υπαρχει μια αξιοπιστη αντιπολιτευση, οι κρισεις και τα προβληματα ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ την παρουσα κυβερνηση (κάθε κυβερνηση) με το φαινομενο "running round the flag". Αρα αν εχουμε μια κυβερνηση χωρις αντιπαλο, οι κρισεις την ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ και δεν την αποδυναμωνουν, επειδη ως μονη αξιοπιστη επιλογη προκαλεί αίσθημα ασφαλειας στους πολιτες εν καιρω κρισης.
Η ΝΔ ενισχυεται απο τη μιντιακη κυριαρχια και οχι την παραγωγη πολιτικης ( ακριβεια , μας κλανει μεχρι και ο Ραμα , υποκλισεις σε Ερντογαν , οριζοντια μετρα λογω ανικανοτητας )

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.868
Πόντοι
2.456
ο μονος περιπου κανονικος δεξιος που εχει μεινει εδω μεσα ειναι ο μισθωτος .. (κανονικος που λεει ο λογος , γιατι ταξικά δεν μπορει να ειναι )
που τον εχει ταραξει τοσο πολυ στις πουτσες ο Κυριακος που σε λιγο τον κοβω να ψηφίζει ΚΚΕ

:rockon::rockon::rockon:
Τύπε μακάρι ο μισθωτός να ψήφιζε κκε..
Του αρέσει τόσο πολύ το γαμησι που από τις 10 του μήνα τρωει τα νύχια του αλλά τον Κυριάκο δεν τον αλλάζει..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.607
Πόντοι
12.756
Η ΝΔ ενισχυεται απο τη μιντιακη κυριαρχια και οχι την παραγωγη πολιτικης ( ακριβεια , μας κλανει μεχρι και ο Ραμα , υποκλισεις σε Ερντογαν , οριζοντια μετρα λογω ανικανοτητας )
ετοιμασου να σου πει οτι εισαι μελος της μασονίας :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Δεν συμφωνώ μολονότι όσα λες δεν είναι αίολα...

Πείνα λες αλλά σε δουλειές δεν πάνε, οι πληρότητες για διακοπούλες φτάνουν το 90% και για να κάνεις κράτηση σε εστιατόριο με σκούφους πρεπει να κλείσεις 2 βδομάδες νωρίτερα...

Ακομα κι αν το δεχτώ, χωρίς αξιοπιστη αντιπολιτευση παλι νδ θα βγει.
Οι δημοσκοπησεις το επιβεβαιωνουν.

Ρε σαουλ αλήθεια θέλω.
Τι θα ψήφιζες τωρα?
Κομμα υποχρεωτικά, ουτε λευκά ούτε μαλακιες.
Πες μου
Δεν είναι άιολα.....δεν τα λέω από μόνος μου.....κάποιοι που ξέρουν καλύτερα τα λένε και φωνάζουν.....αν παρακολουθείς εκτός ελλάδος βλέπεις δείγματα.....αν παρακολουθείς και την αγορά εντός Ελλάδος βλέπεις πάλι δείγματα για την επερχόμενη ψωλή.....

Αυτά δεν είναι δείγμα σωστό για την οικονομία.....ξέρεις πόσα χρόνια πριν πτωχεύσει επίσημα η Ελλάδα είχε πτωχεύσει πραγματικά? τίγκαρε με επιδόματα την κοινωνία γιαυτό κινήθηκε.....από τα λεφτά του ταμείου ανάκαμψης βέβαια...φέτος όμως που δεν έχει τέτοια....ψόφια τα πετρέλαια...τα σ/μ σε λίγο θα χρεώνουν με ράβδους χρυσού γιατί πάνε και αγοράζουν 3 πράγματα. Εγώ στη δουλειά μου πάντως βλέπω επαγγελματίες να μαζεύονται και αυτό είναι το πρώτο δείγμα. Ο χαζός της υπόθεσης(μέσος πολίτης) τα μαθαίνει πάντα τελευταίος. Μέχρι να τα μάθει δίνει και δάνεια η εθνική με ένα κλικ...... :confused:

Δεν με απασχολεί η αντιπολίτευση...όπως είδες τα ίδια ψηφίζουν με την κυβέρνηση στο τέλος.

Δεν γνωρίζω ακόμα αλλά σίγουρα όχι νδ και φασίστες.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.267
Πόντοι
1.336
ετοιμασου να σου πει οτι εισαι μελος της μασονίας :coffee:
Πας στοιχημα οτι το " μιντιακη κυριαρχια " θα κανει οτι δεν το ειδε ???? :grin::grin:
ΥΓ Δεν γραφω για να μου απαντησει. Απλα εχει πλακα να μιλας με το Νατσιο του κομματος ΝΙΚΗ

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.512
Πόντοι
8.846
Δεν είναι άιολα.....δεν τα λέω από μόνος μου.....κάποιοι που ξέρουν καλύτερα τα λένε και φωνάζουν.....αν παρακολουθείς εκτός ελλάδος βλέπεις δείγματα.....αν παρακολουθείς και την αγορά εντός Ελλάδος βλέπεις πάλι δείγματα για την επερχόμενη ψωλή.....

Αυτά δεν είναι δείγμα σωστό για την οικονομία.....ξέρεις πόσα χρόνια πριν πτωχεύσει επίσημα η Ελλάδα είχε πτωχεύσει πραγματικά? τίγκαρε με επιδόματα την κοινωνία γιαυτό κινήθηκε.....από τα λεφτά του ταμείου ανάκαμψης βέβαια...φέτος όμως που δεν έχει τέτοια....ψόφια τα πετρέλαια...τα σ/μ σε λίγο θα χρεώνουν με ράβδους χρυσού γιατί πάνε και αγοράζουν 3 πράγματα. Εγώ στη δουλειά μου πάντως βλέπω επαγγελματίες να μαζεύονται και αυτό είναι το πρώτο δείγμα. Ο χαζός της υπόθεσης(μέσος πολίτης) τα μαθαίνει πάντα τελευταίος. Μέχρι να τα μάθει δίνει και δάνεια η εθνική με ένα κλικ...... :confused:

Δεν με απασχολεί η αντιπολίτευση...όπως είδες τα ίδια ψηφίζουν με την κυβέρνηση στο τέλος.

Δεν γνωρίζω ακόμα αλλά σίγουρα όχι νδ και φασίστες.
Θα ψηφιζες δλδ κασελάκη ή κουτσούμπα ή ανδρουλάκη...μάλιστα.
Οκ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Θα ψηφιζες δλδ κασελάκη ή κουτσούμπα ή ανδρουλάκη...μάλιστα.
Οκ
όχι δε θα ψήφιζα κανένα κόμμα που έχει κυβερνήσει...τρελός είμαι αφού έχουν ήδη αποτύχει.

τον κουτσούμπα με το πιστόλι στο κεφάλι μπορεί να τον ψήφιζα αν δεν ήθελε να μου ξηλώσει τα λεφτά από τον λογαριασμό με το έτσι θέλω :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.415
Πόντοι
6.056
Η ΝΔ εχει στο προγραμμα της τα ιδιωτικα και μη κρατικα πανεπιστημια.
Πηρε 41% και ΟΦΕΙΛΕΙ απεναντι στους ψηφοφορους της να το κάνει.
Αν ΔΕΝ το κάνει, θα εχει αθετησει μια προεκλογικη υποσχεση.
Σωστά.
Το 2019 είχε στο πρόγραμμα την κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος. Το έπραξε.
Το 2023 , είπε ότι θα μειώσει τους φόρους στους Ελ. Επαγγελματίες. Το έπραξε.
Πηγαίνοντας τον ελάχιστο φόρο ελ. επαγγελματία από τα 650€ στα 3500€ .

Μαλάκες, το νου σας, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ .
Θα τσούξει ο κώλος σας τα καλοκαίρια συγκαμένος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Το νερό είναι αδικαιολόγητα φτηνό :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.