Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.054
Πόντοι
2.606
Αυτο ηθελε ο κόσμος .. τους ψηφισε ..
οσοι εκπλησονται για την κατασταση που ειμαστε τωρα και περιμεναν κατι αλλο απο την ΝΔ θα πρεπει να μην ξαναψηφίσουν διοτι ειναι ηλιθιοι και ασχετοι,
όλοι οι υπόλοιποι φανταζομαι θα πρεπει να ειναι χαρουμενοι , γιατι αυτο η΄θελαν

Αρα μια χαρά ειναι όλα

Και επισης να σταματησει και αυτη η καραμέλα "εγω τους ψηφισα για άλλα πραγματα και αυτοι κάνουν α΄λλα" , γιατι φαινονται ακόμα πιο ηλιθιοι
αυτο να μπει επικεφαλιδα οταν ανοιγουν οι σελιδες του σαη γιατι εχουμε ηδη πολλαπλα κρουσματα κοψοχερηδων!

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Φαντάσου για τι αλητεία μιλάμε.

ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΤΟΥΣ .... ΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ...
ότι έχουν καθαρά κέρδη 14.200€ το χρόνο
ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

Ο Τσίπρας έταζε ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο ... θα διέγραφε τα μνημόνια.
ΤΟΥΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ
ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

όρισε ότι όλοι είναι πλούσιοι , 14200€ καθαρά το χρόνο !

Του χρόνου μπορεί να ψηφίσει
ότι όλοι βγάζουν 100.000€ το χρόνο ....
να τους φορολογεί ανάλογα ....
και να ... πολλαπλασιάσει το ΑΕΠ !!!!

Οπότε .... του χρόνου ... θα τραγουδάει
εκτός του .... 41 %

και οτι
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΕΠ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ !
Αφού δεν θα υπάρχει ελ. επαγγελματίας με κάτω από 14200€ καθαρά το χρόνο !!!!!

Βέβαια 300.000 από τους σημερινούς ελ. επαγγελματίες
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΚΑΘΟΛΟΥ ...

Αλλά στα @@ τους .....
41% τυπε...

Οτι και να γραφεις,εκλογες γιναν λιγους μηνες πριν,αρα οι επομενες σε τρισημιση χρονια ξανα.Και ειδες ε;Εξαντλησε την τετραετια εως τελους,νομιζω τα τελευταια χρονια δεν εχει ξαναγινει αυτο απο κυβερνων κομμα στο μπουρδελο αυτο.

Οποτε...κατσε περιμενε.Θα δεις πολλα ακομα.Εγω ευχομαι η πουτσα να βγει απ τα σαγωνια που θα ριξει ο τρισμεγιστος Κουλης

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Βέβαια 300.000 από τους σημερινούς ελ. επαγγελματίες
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΚΑΘΟΛΟΥ ...

Αλλά στα @@ τους .....
Mα αυτό ακριβώς επιδιώκουν, απλά διάβασε την μελέτη της περιφημης "επιτροπής Πισσαρίδη", αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις Θεοχάρη (θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει). Δύο πράγματα δεν μπορούν αν ανεχτούν :

- Αριθμός αυτοαπασχολουμένων στην Ελλάδα
- Ιδιοκτησία ανά κάτοικο

Φροντίζουν επιμελώς και για τα δύο: Φορολογικό νομοσχέδιο όπου θα δούμε προσεχώς αθρόα λουκέτα και υπαλληλοποίηση του πληθυσμού και βεβαίως ΕΝΦΙΑ που μετά απο καμιά δεκαετία σου έχουν πάρει το σπίτι σου, χωρίς καν να το έχεις καταλάβει.

Για την βρώμικη δουλειά με τα Σκόπια που δεν μπορούσε να κάνει η ΝΔ, έφεραν τον Τσίπρα που βεβαίως όχι μόνο δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά πήρε και τα πακέτα του ώστε να κάνει ισόβιο τουρισμό και να μην χρειάζεται την καλοσύνη των εφοπλιστών για να πάει μια κρουαζιέρα κι αυτός. Όσο για την ΝΔ μια χαρά βολεύτηκε και τώρα σφυράσει κλέφτικα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Φροντίζουν επιμελώς και για τα δύο: Φορολογικό νομοσχέδιο όπου θα δούμε προσεχώς αθρόα λουκέτα και υπαλληλοποίηση του πληθυσμού και βεβαίως ΕΝΦΙΑ που μετά απο καμιά δεκαετία σου έχουν πάρει το σπίτι σου, χωρίς καν να το έχεις καταλάβει.
Δεν είναι μόνο ο ΕΝΦΙΑ.
Με την ενεργειακή αναβάθμιση ο φτωχός πλέον δεν θα μπορεί να πουλήσει ούτε να εκμισθώσει , ούτε να μεταβιβάσει
ακίνητο αν δεν το αναβαθμίσει ενεργειακά.
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΗΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΜΕΣΑ.

Μαντεύεις τι σημαίνει αυτό ;;;
Όταν χιλιάδες ακίνητα οι πτωχοί ιδιοκτήτες δεν θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν και θα τα πουλήσουν
ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ....

ποιοί θα είναι οι αγοραστές ;
ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ & FUNDS ....

Θα τα αγοράζουν μπιρ παρά (πάλι , έχει ξαναγίνει ξεπούλημα ακινήτων 2011-2015 ) .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Οποτε...κατσε περιμενε.Θα δεις πολλα ακομα.Εγω ευχομαι η πουτσα να βγει απ τα σαγωνια που θα ριξει ο τρισμεγιστος Κουλης
Γιατί , πιστεύεις ότι δεν θα σε αγγίξει ;
Κανείς δεν γλυτώνει .

Μην ξεχνάμε .... τον ψήφισαν 2.150.000

Με 9.800.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Δεν είναι μόνο ο ΕΝΦΙΑ.
Με την ενεργειακή αναβάθμιση ο φτωχός πλέον δεν θα μπορεί να πουλήσει ούτε να εκμισθώσει , ούτε να μεταβιβάσει
ακίνητο αν δεν το αναβαθμίσει ενεργειακά.
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΗΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΜΕΣΑ.

Μαντεύεις τι σημαίνει αυτό ;;;
Όταν χιλιάδες ακίνητα οι πτωχοί ιδιοκτήτες δεν θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν και θα τα πουλήσουν
ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ....

ποιοί θα είναι οι αγοραστές ;
ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ & FUNDS ....

Θα τα αγοράζουν μπιρ παρά (πάλι , έχει ξαναγίνει ξεπούλημα ακινήτων 2011-2015 ) .
Και δεν είναι μόνο η ενεργειακή αναβάθμιση.
Τον νόμο 3869/10 τον γνωρίζεις? Είναι ο περίφημος νόμος "Κατσέλη", ένα καταπληκτικό νομικό εργαλείο που με την σωστή εφαρμογή του απο τα δικαστήρια, πήραν ανάσα χιλιάδες νοικοκυριά.
Αυτός ο εξαιρετικός νόμος ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ
Και όχι μόνο καταργήθηκε, αλλά υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις δανειοληπτών που έχουν πετύχει δικαστικές αποφάσεις που τους δικαίωσαν τα δικαστήρια, και πλέον έρχονται τα FUNDS ως διάδοχοι των τραπεζών και αμφισβητούν την ισχύ τους ως προς αυτά!!! Άλλα FUNDS επιβάλουν παράνομους τόκους που ισχύουν σε κανονικές δανειακές συμβάσεις και όχι στις συγκεκριμένες που είναι ειδικες.
Αλλά και ο Άρειος Πάγος δυστυχώς έβγαλε μια άκρως δυσμενή απόφαση για την ενεργητική νομιμοποίηση των περίφημων "εταιρειών διαχείρισης"
Αλλά αν συνεχίσουμε την κουβέντα θα μιλάμε μεχρι το βράδυ!

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Γιατί , πιστεύεις ότι δεν θα σε αγγίξει ;
Κανείς δεν γλυτώνει .

Μην ξεχνάμε .... τον ψήφισαν 2.150.000

Με 9.800.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.
Ξερω που ζω,ξερω τι πουστορατσα ειμαστε ως λαος.Εχω φροντισει να μαι οσο γινεται πιο ανεξαρτητος και σε βαθμο που επιρρεαζομαι λιγοτερο ή να μην με "κλονιζει"

apad

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Like
3
Πόντοι
0
Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά δεν είμαι και μαλάκας. Το χρέος ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΕΠ, η καταγραφή του δημοσίου χρέους μ' αυτόν τον τρόπο είναι καθαρά ενδεικτική και συνήθως εργαλοποιείται όταν θέλουμε να ωραιοποιήσουμε μια κατάσταση και να βαφτίσουμε το κρέας ψάρι. Αν θες να δεις που βρίσκεσαι και να μην δημαγωγείς κοιτάς τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας, τις εξαγωγές σου, τον ρυθμό ανάπτυξης, τις επενδύσεις, την κατανάλωση κλπ, κλπ. Αυτό που ξέρω εγώ είναι τα νούμερα και τα νούμερα είναι αμείλικτα. Το 2015 το χρέος της Ελλάδας ήταν περίπου 300 δις, το 2020 περίπου 350 δις, και μετά απο τρία μνημόνια με σκληρό ροκ λιτότητας και "επιστροφή στην κανονικότητα" καταφέρανε και το διπλασιάσανε.

Πάντα θα υπάρχουν λόγοι για νας μας γαμάνε και αν δεν υπάρχουν πάντα θα έχουν τρόπο να εφευρίσκουν, είτε λέγεται πόλεμος στην Ουκρανία, είτε κλιματική αλλαγή, είτε Χαμάς. Πάντως οι λόγοι της κακοδαιμονίας μας είναι ΠΑΝΤΑ εισαγόμενοι ασχέτως αν εμείς υφιστάμεθα τις συνέπειες, ενώ οι έξω ζούν και ευημερούν μια χαρά. Αφού όμως μας λες με οίστρο σοφιστού (για κομπλιμέντο στο γράφω) ότι όλα είναι ιδέα μας και περνάμε σούπερ, νομίζω ότι μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.
Τελευταία μου προσπάθεια
Τα στοιχεία του ΑΕΠ δεν μπορούν να παρακολουθούν διότι παίρνονται ταυτόχρονα από πχ εκκαθαριστικά όλων άρα βγαίνουν αυτόματα μαθηματικά αντίθετα η αύξηση προϊόντων γίνεται ανάλογα το τρόπο καταγραφής τους...

Για την αύξηση κάθε προϊόντος κ τον πληθωρισμό των προϊόντων ασφαλώς κ κάποια στιγμή μετά από κάποια χρόνια θα φαίνεται η διαφορά της πραγματικής τιμή με της επίσημης αλλά τότε δεν θα είμαι το μείζον θέμα του ελληνικού λαού κ της κυβέρνησης
Η μπορεί να είναι σε πτώση κάποια προϊόντα λόγω πχ κορεσμού υπερπαραγωγης κλπ οπότε δεν θα είναι τοτε στις ειδήσεις ...αλλά κ πάλι υπάρχουν τρόπο παραποιήσεις ...

Δλδ τώρα πονάει το θέμα κ τώρα εναρμοζει τη μελέτη- έρευνα ανάλογα των αναγκών κ τι θέλω να δείξω
Εσύ πχ θυμάσαι ότι το 2021 το λάδι αυξήθηκε 50 τοις εκατό δλδ περισσότερο από το 2023 ;; το θυμάσαι; όχι διότι δεν έμοιαζε την κοινή γνώμη διότι είχανε καραντίνα κ τον Τούρκο Ερντογάν να κάνει βόλτες

Τώρα πονάει την κοινή γνώμη η ακριβεία τώρα παραποιω βάσει υποδειγμενης στατιστικολόγος των πληθωρισμού..
Καλησπέρα
Το σχόλιο σας εν μέρει σωστό
Δηλαδή ότι μπορεί να γίνει εργαλείο επικοινωνίας
Ωστόσο το σημαντικό είναι εάν (ανεξάρτητα από το ποσοστό η' σε απόλυτα νούμερα χρεος) είναι μακροχρόνια βιώσιμο .
Αυτό μετρούν οι αγορές
Δείτε το παράδειγμα της Ιαπωνίας όπου έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά χρέους και σε απόλυτα νούμερα .
Η' αντίθετα της Αργεντινής...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
Ο ενφια είναι περίπου ένα μηνιαίο μίσθωμα,
άρα χρειάζονται 30 χρόνια,

ο πιο σωστός φόρος είναι,
κακοί φόροι είναι στην εργασία και στην κατανάλωση

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά δεν είμαι και μαλάκας. Το χρέος ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΕΠ, η καταγραφή του δημοσίου χρέους μ' αυτόν τον τρόπο είναι καθαρά ενδεικτική και συνήθως εργαλοποιείται όταν θέλουμε να ωραιοποιήσουμε μια κατάσταση και να βαφτίσουμε το κρέας ψάρι. Αν θες να δεις που βρίσκεσαι και να μην δημαγωγείς κοιτάς τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας, τις εξαγωγές σου, τον ρυθμό ανάπτυξης, τις επενδύσεις, την κατανάλωση κλπ, κλπ. Αυτό που ξέρω εγώ είναι τα νούμερα και τα νούμερα είναι αμείλικτα. Το 2015 το χρέος της Ελλάδας ήταν περίπου 300 δις, το 2020 περίπου 350 δις, και μετά απο τρία μνημόνια με σκληρό ροκ λιτότητας και "επιστροφή στην κανονικότητα" καταφέρανε και το διπλασιάσανε.

Πάντα θα υπάρχουν λόγοι για νας μας γαμάνε και αν δεν υπάρχουν πάντα θα έχουν τρόπο να εφευρίσκουν, είτε λέγεται πόλεμος στην Ουκρανία, είτε κλιματική αλλαγή, είτε Χαμάς. Πάντως οι λόγοι της κακοδαιμονίας μας είναι ΠΑΝΤΑ εισαγόμενοι ασχέτως αν εμείς υφιστάμεθα τις συνέπειες, ενώ οι έξω ζούν και ευημερούν μια χαρά. Αφού όμως μας λες με οίστρο σοφιστού (για κομπλιμέντο στο γράφω) ότι όλα είναι ιδέα μας και περνάμε σούπερ, νομίζω ότι μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.
Φυσικά και το μετράμε σαν ποσοστό του αεπ το χρέος
Σου έχω 4 print screen
ένα άρθρο στο από το οικονομικό πανεπιστήμιο που λέει τι πρέπει να κάνουμε με το χρέος σάν ποσοστό του αεπ
Η οδηγία της της ευρώπης τι πρέπει να κάνουν τα κράτη για το χρέος τους πάντα σαν ποσοστό του αεπ
Το χρέος των ηνωμένων πολιτειών που είναι τρις θα έπρεπε να έχουν κλείσει
Αν βλέπαμε μόνο τον απόλυτο αριθμό

Και κυρίως τι λέει το διεθνές νομισματικό ταμείο

Ότι το χρέος μας θα ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ να
Μειώνεται σαν ποσοστό του αεπ
Και Για αυτό εξάλλου μας δίνουνε οι οίκοι την επενδυτική βαθμίδα

Αν είχε διπλασιαστεί το χρέος μας σαν ποσοστό του αεπ θα είχαμε πολύ χειρότερα μνημόνια

Και επίσης πόσος είναι ο πληθωρισμός στον τροφίμων σε όλη την ευρώπη
Πού είναι παρόμοιος με την ελλάδα
Βεβαίως θέλω να παρατηρήσω ότι η αγοραστική δύναμη των ευρωπαίων ανέκαθεν ήταν καλύτερη από τη δικιά μας
Ανέκαθεν

Αν δεν πιστεύεις και εσύ τα στοιχεία δεν μπορώ να κάνω κάτι

Επίσης ποτέ δεν έχω πει ότι περνάμε σούπερ
Απλώς περνάμε πολύ καλύτερα από όταν εγώ ήμουν πιτσιρικάς
Με μερικοί χειροτέρευση την εποχή των μνημονίων

Και ο κόσμος ο μέσος κόσμος έχει την εξής λογική
Έχουμε παράπονα από το μητσοτάκη για διάφορα πράγματα
Αλλά οι εναλλακτικές είναι πολύ χειρότερες
Αυτό φαίνεται και στην τελευταία δημοσκόπηση
Πού τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι εναντίον της κυβερνήσεως
Αλλά οι ψήφοι πολύ πιο πάνω

Συνημμένα

• Screenshot_2023-12-13-15-21-23-992_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-13-15-21-23-992_com.android.chrome.jpg
    428,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Screenshot_2023-12-13-15-17-54-309_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-13-15-17-54-309_com.android.chrome.jpg
    459,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Screenshot_2023-12-13-15-15-08-911_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-13-15-15-08-911_com.android.chrome.jpg
    352,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Screenshot_2023-12-12-05-28-56-587_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2023-12-12-05-28-56-587_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    250,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Screenshot_2023-12-13-15-44-14-280_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-13-15-44-14-280_com.android.chrome.jpg
    463,1 KB · Εμφανίσεις: 17
Τελευταία τροποποίηση:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.006
Πόντοι
1.106
Kαι ολα αυτα ενω η φορολογία αυξάνεται
Σε κουβα τρυπιο πρωτα βαζεις ταπα και μετα ανοίγεις τη βρύση για να γεμισει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξυ ο resp τρολαρει ασυστολα, και καποιοι του απαντουν σοβαρα.
Και περιεργως προκειται και για ατομα που ειναι καιρο εδω μεσα.
Τι στο καλο, ποτέ δεν ειδαν προηγουμενα ποσταρισματα του?
Τώρα το κατάλαβες ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι βλαμμενοι;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
Φυσικά και το μετράμε σαν ποσοστό του αεπ το χρέος
Σου έχω 4 print screen
ένα άρθρο στο από το οικονομικό πανεπιστήμιο που λέει τι πρέπει να κάνουμε με το χρέος σάν ποσοστό του αεπ
Η οδηγία της της ευρώπης τι πρέπει να κάνουν τα κράτη για το χρέος τους πάντα σαν ποσοστό του αεπ
Το χρέος των ηνωμένων πολιτειών που είναι τρις θα έπρεπε να έχουν κλείσει
Αν βλέπαμε μόνο τον απόλυτο αριθμό

Και κυρίως τι λέει το διεθνές νομισματικό ταμείο

Ότι το χρέος μας θα ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ να
Μειώνεται σαν ποσοστό του αεπ
Και Για αυτό εξάλλου μας δίνουνε την επενδυτική βαθμιδα

Αν είχε διπλασιαστεί το χρέος μας σαν ποσοστό του αεπ θα είχαμε πολύ χειρότερα μνημόνια

Και επίσης πόσος είναι ο πληθωρισμός στον τροφίμων σε όλη την ευρώπη
Πού είναι παρόμοιος με την ελλάδα
Βεβαίως θέλω να παρατηρήσω ότι η αγοραστική δύναμη των ευρωπαίων ανέκαθεν ήταν καλύτερη από τη δικιά μας
Ανέκαθεν
Αν δεν πιστεύεις και εσύ τα στοιχεία δεν μπορώ να κάνω κάτι
Πότε θα καταλάβεις επιτέλους (χλωμό) ότι το επιχείρημα σου για όλη την ευρώπη είναι επιχείρημα του βόθρου

και ότι το να παραδέχεσαι ότι ο Έλληνας έχει μικρότερη αγοραστική δύναμη (στο τέλος) δεν το κάνει καλύτερο????

Σου έχουν εξηγήσει 100 φορές ότι η ακρίβεια δεν τους χτυπάει όλους το ίδιο αλλά εσύ την καραμέλα δε την αφήνεις

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Τελευταία μου προσπάθεια
Τα στοιχεία του ΑΕΠ δεν μπορούν να παρακολουθούν διότι παίρνονται ταυτόχρονα από πχ εκκαθαριστικά όλων άρα βγαίνουν αυτόματα μαθηματικά αντίθετα η αύξηση προϊόντων γίνεται ανάλογα το τρόπο καταγραφής τους...

Για την αύξηση κάθε προϊόντος κ τον πληθωρισμό των προϊόντων ασφαλώς κ κάποια στιγμή μετά από κάποια χρόνια θα φαίνεται η διαφορά της πραγματικής τιμή με της επίσημης αλλά τότε δεν θα είμαι το μείζον θέμα του ελληνικού λαού κ της κυβέρνησης
Η μπορεί να είναι σε πτώση κάποια προϊόντα λόγω πχ κορεσμού υπερπαραγωγης κλπ οπότε δεν θα είναι τοτε στις ειδήσεις ...αλλά κ πάλι υπάρχουν τρόπο παραποιήσεις ...

Δλδ τώρα πονάει το θέμα κ τώρα εναρμοζει τη μελέτη- έρευνα ανάλογα των αναγκών κ τι θέλω να δείξω
Εσύ πχ θυμάσαι ότι το 2021 το λάδι αυξήθηκε 50 τοις εκατό δλδ περισσότερο από το 2023 ;; το θυμάσαι; όχι διότι δεν έμοιαζε την κοινή γνώμη διότι είχανε καραντίνα κ τον Τούρκο Ερντογάν να κάνει βόλτες

Τώρα πονάει την κοινή γνώμη η ακριβεία τώρα παραποιω βάσει υποδειγμενης στατιστικολόγος των πληθωρισμού..
Το θέμα είναι ποια είναι περισσότερα ακριβή
Τα στοιχεία που δείχνουν τα εισοδήματα των ελλήνων και άρα τι αγοραστική δύναμη έχουν;
Ή τα στοιχεία που αφορούν τις τιμές των διαφόρων αγαθών που παίζουνε και αυτά ρόλο στην αγοραστική δύναμη;
Το πρώτο και δεν λέω ποτέ ότι φταίει η στατιστική υπηρεσία για αυτό
Έχει μεγάλη διαφορά από την πραγματικότητα
Το ξέρεις από τις δηλώσεις των ελευθέρων επαγγελματιών
Και όπως σου έβαλα και λινκ πριν υπολογίζεται γύρω στο 40 δις η παραοικονομία
Άν η στατιστική υπηρεσία
Κάνει κομπίνες με τις τιμές
Πολύ μικρότερη επίπτωση θα έχει αν λάβουμε υπόψη τα εισοδήματα
Δηλαδή ψεύτικες τιμές
Και ψεύτικα εισοδήματα
Το δεύτερο επειδή είναι πολύ μεγάλο επηρεάζει πολύ πιο πολύ
Όσον αφορά το μετά από χρόνια θα το πάρουν είδηση
Σε αυτές τις τιμές που θα υπάρχουν αύξηση όποιος έχει κάνει την κομπίνα θα τον πάρουν είδηση και θα βρει και τον μπελά του

Φαντάζομαι να συμφωνείς ότι θα υπάρχουνε πάρα πολλοι που κάνουν δείγματοληψίες
Και ότι μερικοί από αυτούς ανάλογα με την πολιτική τους θέση
Μπορεί ή να αυξάνουν είναι ελαττώνουν τις τιμές που πραγματικά υπάρχουν
Και οι προϊστάμενοι και διευθυντές δεν θα βάλουν το κεφάλι τους στο ντορβά
Να αλλάξουν τα στοιχεία
Ή να κάνουν οποιαδήποτε κομπίνα λες
Παρα σε ελάχιστες περιπτώσεις

Γιατί απλά οι αντίθετα πολιτικά υπάλληλοι
Μερικοί εκ των οποίων θα είναι και στελέχη κομμάτων Η φανατικά μέλη κομμάτων
Θα τους καταγγείλουν
Και φαντάζομαι θα είναι και ποινικό αδίκημα
Εκτός από τον έλεγχο που προφανώς κάνει και η ευρώπη

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.253
Πόντοι
6.536
Εν τω μεταξυ ο resp τρολαρει ασυστολα, και καποιοι του απαντουν σοβαρα.
Και περιεργως προκειται και για ατομα που ειναι καιρο εδω μεσα.
Τι στο καλο, ποτέ δεν ειδαν προηγουμενα ποσταρισματα του?
Νομίζω ότι από τους υπόλοιπους redneck ειναι ο πιο λογικός.
Έχει τις όποιες εμμονές του,αλλά δεν μιλάει(συνήθως)άσχημα και στοιχειοθετεί αυτά που υποστηρίζει.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Πότε θα καταλάβεις επιτέλους (χλωμό) ότι το επιχείρημα σου για όλη την ευρώπη είναι επιχείρημα του βόθρου

και ότι το να παραδέχεσαι ότι ο Έλληνας έχει μικρότερη αγοραστική δύναμη (στο τέλος) δεν το κάνει καλύτερο????

Σου έχουν εξηγήσει 100 φορές ότι η ακρίβεια δεν τους χτυπάει όλους το ίδιο αλλά εσύ την καραμέλα δε την αφήνεις
Ο καθένας με την καραμέλα του
Μην ξεχνάς
Και αναγκαστικά θα στο θυμίζω γιατί δεν γίνεται αλλιώς
Ότι ένα από τα επιχειρήματα της κυβέρνησης ήτανε ότι είναι ευρωπαϊκή και παγκόσμια κρίση
Ενώ της αντιπολίτευσης ότι ήτανε κυρίως σφάλμα της κυβέρνησης
Ποια επιχειρήματα φαντάζεσαι ότι δέχτηκε ο λαός;

Ξέρει και εξακολουθεί να δέχεται και σήμερα όπως είδες και από την τελευταία δημοσκόπηση
Την οποία βέβαια κανείς δεν τη συζητάει γιατί δεν το συμφέρει

Και βέβαια δε χτυπάει όλους το ίδιο η ακρίβεια
Για αυτό δίνονται και διάφορα επιδόματα σε αυτούς που έχουν οικονομική ανάγκη
Τώρα αν τα εκμεταλλεύονται και κάποιοι που δεν τα δικαιούνται συμφωνούμε
Αν φτάνουν σε αυτούς που τα παίρνουν αναλογα με την περίπτωση

Και επειδή οι περισσότεροι λέτε ότι οι άνθρωποι ψηφίζουν σύμφωνα με την οικονομική τους κατάστασης και το συμφέρον τους
Λίγοι δεν έχουν το συμφέρον με αυτή την κατάσταση
Δηλαδή λίγοι έχουν σοβαρό πρόβλημα

Και τι να κάνω να μην παραδεχτώ ότι έχουμε μικρότερη αγοραστική δύναμη από την υπόλοιπη ευρώπη;

Ανέκαθεν

Λαμβάνοντας υπόψη βέβαια τα δηλωμένα εισοδήματα και όχι τα πραγματικά
Πού όπως έβαλα και link σε παραπάνω φίλο υπολογίζεται ότι η παραοικονομία είναι 40 δις

Αν είχα και σωστά στοιχεία από την παραοικονομία όλων των χωρών της ευρώπης θα μπορούσα να βγάλω και μερικά περαιτέρω συμπεράσματα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.949
Πόντοι
26.141
Το θέμα είναι ποια είναι περισσότερα ακριβή
Τα στοιχεία που δείχνουν τα εισοδήματα των ελλήνων και άρα τι αγοραστική δύναμη έχουν;
Ή τα στοιχεία που αφορούν τις τιμές των διαφόρων αγαθών που παίζουνε και αυτά ρόλο στην αγοραστική δύναμη;
Το πρώτο και δεν λέω ποτέ ότι φταίει η στατιστική υπηρεσία για αυτό
Έχει μεγάλη διαφορά από την πραγματικότητα
Το ξέρεις από τις δηλώσεις των ελευθέρων επαγγελματιών
Και όπως σου έβαλα και λινκ πριν υπολογίζεται γύρω στο 40 δις η παραοικονομία
Άν η στατιστική υπηρεσία
Κάνει κομπίνες με τις τιμές
Πολύ μικρότερη επίπτωση θα έχει αν λάβουμε υπόψη τα εισοδήματα
Δηλαδή ψεύτικες τιμές
Και ψεύτικα εισοδήματα
Το δεύτερο επειδή είναι πολύ μεγάλο επηρεάζει πολύ πιο πολύ
Όσον αφορά το μετά από χρόνια θα το πάρουν είδηση
Σε αυτές τις τιμές που θα υπάρχουν αύξηση όποιος έχει κάνει την κομπίνα θα τον πάρουν είδηση και θα βρει και τον μπελά του

Φαντάζομαι να συμφωνείς ότι θα υπάρχουνε πάρα πολλοι που κάνουν δείγματοληψίες
Και ότι μερικοί από αυτούς ανάλογα με την πολιτική τους θέση
Μπορεί ή να αυξάνουν είναι ελαττώνουν τις τιμές που πραγματικά υπάρχουν
Και οι προϊστάμενοι και διευθυντές δεν θα βάλουν το κεφάλι τους στο ντορβά
Να αλλάξουν τα στοιχεία
Ή να κάνουν οποιαδήποτε κομπίνα λες
Παρα σε ελάχιστες περιπτώσεις

Γιατί απλά οι αντίθετα πολιτικά υπάλληλοι
Μερικοί εκ των οποίων θα είναι και στελέχη κομμάτων Η φανατικά μέλη κομμάτων
Θα τους καταγγείλουν
Και φαντάζομαι θα είναι και ποινικό αδίκημα
Εκτός από τον έλεγχο που προφανώς κάνει και η ευρώπη
Ρε Νταιμα λόγω τηε δραστηριότητας μου αρκετά συχνά συμμετέχω σε έρευνες της ελστατ
Κ σού λέω ότι πράγματικα δεν παραποιούν στοιχεία αλλά κάνουν στοχευμένη έρευνα μελέτη μεθοδολογία ώστε να το φέρουν στα μέτρα της εκάστοτε κυβέρνησης τα αποτελέσματα κ σου έδωσα κ παραδείγματα .....

Εδώ ολόκληρα στοιχεία παραποιησαμε για να μπούμε στη. ΟΝΕ κ θα κωλωσουν στον καφέ κ λάδι;:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
Ο καθένας με την καραμέλα του
Μην ξεχνάς
Και αναγκαστικά θα στο θυμίζω γιατί δεν γίνεται αλλιώς
Ότι ένα από τα επιχειρήματα της κυβέρνησης ήτανε ότι είναι ευρωπαϊκή και παγκόσμια κρίση
Ενώ της αντιπολίτευσης ότι ήτανε κυρίως σφάλμα της κυβέρνησης
Ποια επιχειρήματα φαντάζεσαι ότι δέχτηκε ο λαός;

Ξέρει και εξακολουθεί να δέχεται και σήμερα όπως είδες και από την τελευταία δημοσκόπηση
Την οποία βέβαια κανείς δεν τη συζητάει γιατί δεν το συμφέρει

Και βέβαια δε χτυπάει όλους το ίδιο η ακρίβεια
Για αυτό δίνονται και διάφορα επιδόματα σε αυτούς που έχουν οικονομική ανάγκη
Τώρα αν τα εκμεταλλεύονται και κάποιοι που δεν τα δικαιούνται συμφωνούμε
Αν φτάνουν σε αυτούς που τα παίρνουν αναλογα με την περίπτωση

Και επειδή οι περισσότεροι λέτε ότι οι άνθρωποι ψηφίζουν σύμφωνα με την οικονομική τους κατάστασης και το συμφέρον τους
Λίγοι δεν έχουν το συμφέρον με αυτή την κατάσταση
Δηλαδή λίγοι έχουν σοβαρό πρόβλημα

Και τι να κάνω να μην παραδεχτώ ότι έχουμε μικρότερη αγοραστική δύναμη από την υπόλοιπη ευρώπη;

Ανέκαθεν

Λαμβάνοντας υπόψη βέβαια τα δηλωμένα εισοδήματα και όχι τα πραγματικά
Πού όπως έβαλα και link σε παραπάνω φίλο υπολογίζεται ότι η παραοικονομία είναι 40 δις
Πάλι μιλάς ως κομματικός ξεφτίλας δεν συνεχίζω την συζήτηση.

Κλάσε μας με τα επιχειρήματα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης

κλάσε μας διπλά με το ποιον διάλεξε ο λαός - δεν συζητούσαμε αυτό-

και χέσε μας με τα επιδόματα που ΗΤΑΝ 20 ευρώ το μήνα ενώ για να φάει ένας άνθρωπος μόνος του θέλει 120 ευρω την εβδομάδα ενώ παλιότερα ήθελε 70.

και χέσου και εσύ που τολμάς να γράφεις ότι πολλοί έχουν συμφέρον από την ακρίβεια και λίγοι έχουν σοβαρό πρόβλημα.

κακώς έχασα το χρόνο μου να σε παραθέσω τα γνωστά όπως πάντα παπαγαλίζεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.949
Πόντοι
26.141
Νομίζω ότι από τους υπόλοιπους redneck ειναι ο πιο λογικός.
Έχει τις όποιες εμμονές του,αλλά δεν μιλάει(συνήθως)άσχημα και στοιχειοθετεί αυτά που υποστηρίζει.
Ποιους τρεις θεωρείς ποιο τίμιους αριστερούς τους σαητ ;;;:confused:
Εγώ τον ισκεντερ διότι ενώ δηλώνει δεξιός στην ουσία είναι κομμουνιστής αφού μοιράζεται τον οβολον του με την κολομπιανα
Μεγάλη αριστερή ❤️ ο μπατζανακης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom