You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.414
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε πίστευε. Δικαίωμα σου.Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη φορολογική πολιτική Μητσοτάκη. Ο μόνος άνθρωπος πιστεύω, εδώ και πολλά χρόνια, που θα πατάξει τη φοροδιαφυγή.
Εχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε οικονομικά θεματα σε ένα κατσαπλια, που μαζί με το συναφι του έχουν εταιρία (κομα) που χρωστάει της Μιχαλούς..
Για αυτο θα παραμείνουμε ραγιάδες μια ζωή. Γιατί μας αρέσει να μασ γαμανε..
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.675
- Πόντοι
- 6.056
Υπήρχαν τυπάρα άτομα , που είχαν παθητικά εισοδήματα και έκαναν κωλοδουλειές. Και μισθωτές και κωλομάγαζα.Γιατί αυτός που έχει παθητικά εισοδήματα και έτοιμα λεφτά εξαρτάται από τα 800 ευρώ μισθού?
Ξέρεις πολλούς που να το κάνουν?
Τι με ρωτάς δε κατάλαβα?
Πλέον δεν λέει με τίποτε.
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.231
- Πόντοι
- 206
Εχω διαφορετικη αποψη φιλε μου.Οταν το κοστος ζωης εχει εκτοξευτει μονο στο τζοκερ που επαιξα αποψε μπορω να ελπιζω οχι στην κυβερνηση κ το πασοκΑντέξαμε πολλά. Νομίζω είναι άδικο για μας να τα παρατήσουμε τώρα που η Ελλάδα μας αλλάζει. Προς το καλύτερο. Έστω και αργόσυρτα. Θα βρει και το ΠΑΣΟΚ τους ρυθμούς του, θα υπάρξει μία πολιτική κανονικότητα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.859
- Πόντοι
- 19.795
Ναι, αλλά ο δικός μας κατσαπλιας ήρθε από το Χάρβαρντ, και μιλάει τέλεια αγγλικά, τυπε, δεν κατέβηκε από τα βουνά.Τυπε πίστευε. Δικαίωμα σου.
Εχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε οικονομικά θεματα σε ένα κατσαπλια, που μαζί με το συναφι του έχουν εταιρία (κομα) που χρωστάει της Μιχαλούς..
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.414
- Πόντοι
- 2.306
Ωραία τυπε.Ναι, αλλά ο δικός μας κατσαπλιας ήρθε από το Χάρβαρντ, και μιλάει τέλεια αγγλικά, τυπε, δεν κατέβηκε από τα βουνά.
Θα σας γαμαει σαν τα brazers που είναι αγγλόφωνα και όχι βλαχικα.
Νομίζω ότι τα λέει πολύ σωστά ο Μυτιληναίος.Τυπε πίστευε. Δικαίωμα σου.
Έχουμε ίσως τον καλύτερο ηγέτη ευρωπαϊκής χώρας, γι' αυτό και η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Μυτιληναίος», Ευάγγελος Μυτιληναίος, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας στη συνέντευξη στο Forum του Οικονομικού Ταχυδρόμου.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.587
- Πόντοι
- 1.406
Τον καταργησε ο Κουλης τυπε, τωρα πλεον εχουμε ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟθα μας σώσει ξανά ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.675
- Πόντοι
- 6.056
Τι γράφεις ρε τύπε ;Αντέξαμε πολλά. Νομίζω είναι άδικο για μας να τα παρατήσουμε τώρα που η Ελλάδα μας αλλάζει. Προς το καλύτερο. Έστω και αργόσυρτα. Θα βρει και το ΠΑΣΟΚ τους ρυθμούς του, θα υπάρξει μία πολιτική κανονικότητα.
Γιατί να μη δωθεί ευκαιρία σε νέους, που δεν είναι άεργοι κρατικοδίαιτοι 5ης γενιάς ;
Γιατί μόνο ανεπάγγελτοι πρέπει να κυβερνούν ;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.859
- Πόντοι
- 19.795
Στην περίπτωση μας ισχύει αυτά που λένε για τους βιασμούς, φίλε. Αφού δεν μπορείς να τον αποφύγεις, (41%) απόλαυσε τον.Ωραία τυπε.
Θα σας γαμαει σαν τα brazers που είναι αγγλόφωνα και όχι βλαχικα.
Άσχετο αν δεν μπαίνει σάλιο και πονάει πολύ.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.675
- Πόντοι
- 6.056
Τον καταργησε ο Κουλης τυπε, τωρα πλεον εχουμε ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ
Θυμάσαι το Βενιζελισμό τύπε ;
2023 .... 1923 ...
Κάνε τις αναγωγές σου ....
ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..........
Ζω για το νέο 1935 !!!
Και 1936 !!!!!!!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.261
- Πόντοι
- 3.656
Τον καταργησε ο Κουλης τυπε, τωρα πλεον εχουμε ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.859
- Πόντοι
- 19.795
Μια χαρά πάει ο Μυτιληναίος. Φυσικό είναι να επαινεί τον ηγέτη.Νομίζω ότι τα λέει πολύ σωστά ο Μυτιληναίος.
Έχουμε ίσως τον καλύτερο ηγέτη ευρωπαϊκής χώρας, γι' αυτό και η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Μυτιληναίος», Ευάγγελος Μυτιληναίος, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας στη συνέντευξη στο Forum του Οικονομικού Ταχυδρόμου.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.082
- Πόντοι
- 1.706
Το ίδιο είχε πει κάποτε σε μια συνέντευξη στο δρόμο ένας «Έλληνας» μόνιμος κάτοικος Βελγίου εδώ και 20 χρόνια.Νομίζω ότι τα λέει πολύ σωστά ο Μυτιληναίος.
Εσένα όμως ποιο ακριβώς είναι το κοινό που έχεις με τον Μυτιληναίο και με τον μόνιμο κάτοικο εξωτερικού;
Όχι μια χαρά απλώς. Έχει ξεφύγει πολύ επιχειρηματικά.Μια χαρά πάει ο Μυτιληναίος. Φυσικό είναι να επαινεί τον ηγέτη.
Εγώ έχω συνεργαστεί με το Μυτιληναίο.Το ίδιο είχε πει κάποτε σε μια συνέντευξη στο δρόμο ένας «Έλληνας» μόνιμος κάτοικος Βελγίου εδώ και 20 χρόνια.
Εσένα όμως ποιο ακριβώς είναι το κοινό που έχεις με τον Μυτιληναίο και με τον μόνιμο κάτοικο εξωτερικού;
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
Προφανως και δεν ειναι για ολους.Καλά το να βάλεις 2 εταίρους δεν είναι κάτι
αλλά να ξέρεις ότι για ικε έχεις άλλα αυξημένα έξοδα όπως :
Τέλος επιτηδεύματος από 650 θα πληρώσεις 990
Τα λογιστικά κόστη είναι τριπλά....
Η προκαταβολή φόρου είναι 80% και όχι 50%.
πρέπει να τηρείς τα πάντα πολύ προσεκτικά γιατί τα πρόστιμα είναι πολύ μεγαλύτερα...υποχρεούσαι να έχεις διπλογραφικά και τα είσαι οκ με ταμείο, αποθήκη, έσοδα έξοδα κτλπ όλα πένα..ακόμα και καφέ να πάρεις πρέπει να περάσεις ταμείο και έξοδο κτλπ (γιαυτό είναι αυξημένα τα λογιστικά κόστη)
και το κυριότερο ξεκινάς με 22% φορολογία από το πρώτο ευρώ. Δεν έχει κλίμακες.
Δεν ξέρω αν ο δεύτερος που θα βάλεις πρέπει να πληρώνει εφκα.
Εν τέλη δεν είναι για όλους αυτή η αλλαγή.
Για όσους δεν είναι ΛΟΥΚΈΤΟ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά πήραμε επενδυτική βαθμίδα
Τελευταία τροποποίηση:
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.859
- Πόντοι
- 19.795
Και γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει η άποψη του Κασσελακη για τα 37 δις; Από την τσέπη του βγήκαν;Πολλά μπορώ να πω για τα 37 δις
Να δούμε τι λέει ο νέος αρχηγός του συριζα
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
Όχι απλά πρέπει κάτι να πει να δικαιολογήσει το μισθό του. Δεν του φτάνει το passΚαι γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει η άποψη του Κασσελακη για τα 37 δις; Από την τσέπη του βγήκαν;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις