Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.466
- Πόντοι
- 12.756
ντουγανια εισαι ρε μαλακα .. καλα εσυ μπορει να εισαι σε καλυτερη κατάσταση ,, οι αλλοι ειναι για το πουτσο εντελωςΕιμαστε νοικοκυραιοι ρε μαλακα
ντουγανια εισαι ρε μαλακα .. καλα εσυ μπορει να εισαι σε καλυτερη κατάσταση ,, οι αλλοι ειναι για το πουτσο εντελωςΕιμαστε νοικοκυραιοι ρε μαλακα
τυπε εχεις φετιχ με τις μουσταρδες?Αυτή μουστάρδα να ξέρετε πριν 2-3 χρόνια είχε 2 - 2,5 ευρώ αν θυμάμαι καλά
Ε ναι αυτόΗ λέξη μεσαία τάξη είναι μια ψευδαίσθηση που μας πούλησαν έντεχνα στα χρόνια της ευμάρειας.
Μια "ευμάρεια" με δανεικά....
Έχει στα Βριλήσσια και στην Άνοιξη.Δεν έχει MyMarket στη φιλοθέη
είναι το σ/μ της πλέμπας
μου αρέσει να κάνω μπάρμπεκιου μια συνήθεια έχω...... θα μου την στερήσει και αυτή ο μητσοτάκης?τυπε εχεις φετιχ με τις μουσταρδες?
Ναι Χέλμανς κάπου τόσο,όσο λες.Αυτή μουστάρδα να ξέρετε πριν 2-3 χρόνια είχε 2 - 2,5 ευρώ αν θυμάμαι καλά
Η μουστάρδα είναι must για την γουρνοπούλα.μου αρέσει να κάνω μπάρμπεκιου μια συνήθεια έχω...... θα μου την στερήσει και αυτή ο μητσοτάκης?
Και εκεί πλέμπα πάει όμως δε μπορεί να έχει τις ίδιες τιμές θα αυτοκτονούν ομαδικά στα ταμείαΈχει στα Βριλήσσια και στην Άνοιξη.
Ναι αλλά έχει ΑΒ στο Περιστέρι.
με τη μουσταρδα μονο θα μεινεις θα την τρως με το κουταλι,ουτε καρβουνα για το εφεμου αρέσει να κάνω μπάρμπεκιου μια συνήθεια έχω...... θα μου την στερήσει και αυτή ο μητσοτάκης?
Βλάχοι λαδέμποροι με το χέρι σαν Ναπολέων....Ειμαστε νοικοκυραιοι ρε μαλακα
Δεν τους κάνω διαφήμιση μήπως κατεβάσουν τις τιμές τα μουνιάΝαι Χέλμανς κάπου τόσο,όσο λες.
Γιατί νομίζετε ότι το My Market είναι πιο φτηνό?Και εκεί πλέμπα πάει όμως δε μπορεί να έχει τις ίδιες τιμές θα αυτοκτονούν ομαδικά στα ταμεία
Η μουστάρδα είναι must για την γουρνοπούλα.
τώρα που έχουν όλα ακριβά και για να στήσεις και να κάνεις μπάρμπεκιου θες τα ίδια λεφτά με το να πάρεις μια φτηνή τηλεόρασημε τη μουσταρδα μονο θα μεινεις θα την τρως με το κουταλι,ουτε καρβουνα για το εφε
βαλε τον κωδικό να στην βρει ο Νταιμας στην μιση τιμηΔεν τους κάνω διαφήμιση μήπως κατεβάσουν τις τιμές τα μουνιά
από τα ληγμένα του lidl παραγωγή δική τους σε σωληνάριο castrolβαλε τον κωδικό να στην βρει ο Νταιμας στην μιση τιμη
Στην σύγκριση που έκανα ανάμεσα στα 2 σ/μ που είπα ήταν πιο φτηνό στα ίδια προϊόντα.Γιατί νομίζετε ότι το My Market είναι πιο φτηνό?
από τα ληγμένα του lidl παραγωγή δική τους σε σωληνάριο castrol
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην σύγκριση που έκανα ανάμεσα στα 2 σ/μ που είπα ήταν πιο φτηνό στα ίδια προϊόντα.
Tωρα πρεπει να μπει ο Λακης να βαλει καμια πανακριβη ντιζον 30 ευρω το βαζακι ξερω γω και να λεει εγω μονο απο αυτη τρωω