You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.388
- Πόντοι
- 3.656
άνοιξε τα pm σου ρε ...Εγώ βρήκα την άκρη..
1 η απάντησή μου ήταν στο εξής κείμενο δικό σουφαε μαθηματικα οταν θα ψοφας της πεινας , σταθμισε την πεινα σου με συντελεστες , ισως ετσι να πεινάσεις λιγοτερο
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ !!!
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ , ΝΙΩΣΕ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ , ΑΣΧΕΤΕ , ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΕΣΥ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ
ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ , ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ;;;;;; ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!! ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ .. ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
Top αυξήσεις τιμών ειδών μεταξύ Οκτωβρίου 2023 & 2019:
Ελαιόλαδο:+85,6%
Βούτυρα:+67%
Ζάχαρη:+61%
Λαχανικά:+53%
Αρνί:+51%
Courier:+50,2%
Τυριά:+44%
Κρέας:+43%
Πατάτες:+42,4%
Φρούτα:+38,8%
Δημητριακά:38,5%
Αυγά:+37%
Πετρέλαιο:+35,9
κανεις δεν χρησιμοποιει και τις 600 τιμες που λες .. ο πραγματικος πληθωρισμος μας ενδιαφερει , καταναλωσης , δηλαδη τροφιμα κτλ
υδραυλικο εκτος απο εσενα που εχεις σωληνωσεις απο το 1944 , εμεις θα δουμε υδραυλικο μια φορα τα 5 χρόνια , το ποσο χρεωνει ο πλακάς για να περάσει πλακακια , αν δεν εχει ανεβει η τιμη δεν μας ενδιαφερει
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
Και σου εξήγησα
Για τις σταθμίσεις
Άλλη στάθμιση έχει ο υδραυλικός στον πληθωρισμό
Και άλλη τα τρόφιμα
Επειδή δεν σε βόλευε όμως η απάντηση άλλαξες τροπάριο
2
Έχω γράψει επανειλημμένως ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είναι μεγάλος ενώ ο γενικός πληθωρισμός που λαμβάνει υπόψη όλα παραδείγματος χάρη και την ενέργεια και τα ενοίκια και τις μεταφορές και την υγεία και την παιδεία και την ένδυση και υπόδηση είναι πολύ μικρότερος και όπως σωστά είπες τα στοιχεία της ελστατ θα πάρω και όχι ούτε τα δικά σου ούτε τα δικά μου
Δεν τρώμε μόνο
3Ο πληθωρισμός όμως τον τροφίμων δεν είναι ελληνικό μονο πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό όπως θα δεις στον παραπανω πίνακα
Και μην αλλάξεις πάλι συζήτηση
Μιλάμε για πληθωρισμό μόνο και όχι για αγοραστική δύναμη που είμαστε ανέκαθεν σε άσχημη μοίρα εν σχέση με τους άλλους ευρωπαίους
Τελευταία τροποποίηση:
Όταν εδώ βάζουν στοιχείαΡε Νταιμα τώρα σοβαρά πιστεύεις την ελστατ ;;; πες αλήθεια ότι όντως την πιστεύεις ή μάς τρολαρεις;
Εγώ μαζί σου είμαι αλλά μην παραθέτεις στοιχεία ελστατ
Που λένε για αγοραστικές δυνάμεις και λοιπά
Που είναι άσχημα για την ελλάδα
Από την ελστάτ τα παίρνουνε
Ή στην καλύτερη περίπτωση από τη eurostat
Που τα παίρνει από την ελστατ
και γμιούνται οι άσχετοι δικαστικοί που αποζημίωσαν την Μυρτώ και επιβαρύνθηκε το δημόσιο ταμείο ,ο Αλεξ εχει πει να μην περνατε απο εκει , να κάνετε τον γύρο ..
Ολα σας ενοχλουν πιά ...
από τη Μυρτώ !!! όχι από τους μετακλητούς ,τους αργόμισθους και τους κουμπάρους ,από τη Μυρτώ
να τα λέμε όλα
Ρε μουνοπανε,στ αρχιδια μας για την ευρωπη1 η απάντησή μου ήταν στο εξής κείμενο δικό σου
κανεις δεν χρησιμοποιει και τις 600 τιμες που λες .. ο πραγματικος πληθωρισμος μας ενδιαφερει , καταναλωσης , δηλαδη τροφιμα κτλ
υδραυλικο εκτος απο εσενα που εχεις σωληνωσεις απο το 1944 , εμεις θα δουμε υδραυλικο μια φορα τα 5 χρόνια , το ποσο χρεωνει ο πλακάς για να περάσει πλακακια , αν δεν εχει ανεβει η τιμη δεν μας ενδιαφερει
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
Και σου εξήγησα
Για τις σταθμίσεις
Και άλλη τα τρόφιμα
2
Έχω γράψει επανειλημμένως ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είναι μεγάλος ενώ ο γενικός πληθωρισμός που λαμβάνει υπόψη όλα παραδείγματος χάρη και την ενέργεια και τα ενοίκια και τις μεταφορές και την υγεία και την παιδεία και την ένδυση και υπόδηση είναι πολύ μικρότερος και όπως σωστά είπες τα στοιχεία της ελστατ θα πάρω και όχι ούτε τα δικά σου ούτε τα δικά μου
Δεν τρώμε μόνο
3Ο πληθωρισμός όμως τον τροφίμων δεν είναι ελληνικό μονο πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό όπως θα δεις στον παραπανω πίνακα
Μιλάμε για πληθωρισμό μόνο και όχι για αγοραστική δύναμη που είμαστε ανέκαθεν σε άσχημη μοίρα εν σχέση με τους άλλους ευρωπαίους
Ας μας δωσουν και μισθους Ευρωπης αν θες να μιλας για την ευρωπη.Δεν γινεται με μισθους βαλκανιων να βαυκαλιζεσαι συνεχως την Ευρωπη
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑ....Αντε να παρεις τα χάπια σου
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
Πες του να πα να γαμηθει.....τι κάθεσαι και το νταντευεις το μαλακιασμενο!Ρε μουνοπανε,στ αρχιδια μας για την ευρωπη
Ας μας δωσουν και μισθους Ευρωπης αν θες να μιλας για την ευρωπη.Δεν γινεται με μισθους βαλκανιων να βαυκαλιζεσαι συνεχως την Ευρωπη
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
Γράψε μας υποψήφιε πρωταθλητή μαλακα και για τον καφετζή με τις επιστρεπτεες....έτσι για την ποικιλία..ΥΓ απο social media
Ο μπαρμπέρης μου που ψήφιζε Μητσοτακη γιατί ο Τσίπρας (και όλοι οι αριστεροί ) θα του έκλεινε το μαγαζί,
μου ανακοίνωσε ότι 31/12/23 κλείνει το μαγαζί του γιατί δεν μπορεί να αντέξει τα μέτρα του Μητσοτάκη ...
ο μπαρμπέρης πίστευε ότι ήταν επιχειρηματιας
Κλασσικό παράδειγμα βγαλμένο από τη ζωή. (του λακη που όλα αυτά τα σκαρφίζεται)
Τι πάει να πει μιλάμε για πληθωρισμό μόνο και όχι για αγοραστική δυναμη; Αφού είναι σε ευθεία συνάφεια. Και τι πάει να πει είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και όχι μόνο ελληνικό; Την ίδια επίδραση έχει το 11% σε σένα που έχεις διάμεσο εισόδημα στα 9.000€ και σε κάποιον που έχει 35.000€;3Ο πληθωρισμός όμως τον τροφίμων δεν είναι ελληνικό μονο πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό όπως θα δεις στον παραπανω πίνακα
Τι παλαβά είναι αυτά που μας αραδιαζεις;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Τι πάει να πει μιλάμε για πληθωρισμό μόνο και όχι για αγοραστική δυναμη; Αφού είναι σε ευθεία συνάφεια. Και τι πάει να πει είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και όχι μόνο ελληνικό; Την ίδια επίδραση έχει το 11% σε σένα που έχεις διάμεσο εισόδημα στα 9.000€ και σε κάποιον που έχει 35.000€;
Τι παλαβά είναι αυτά που μας αραδιαζεις;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.345
- Πόντοι
- 22.266
Γιατί το ένα είναι εργαλείο για να καλμάρει την κοινωνία ενώ το άλλο αυτό που θα πάρει η γιουροστατ από τη. Ελστατ έχει να κάνει με πανευρωπαϊκές μελέτες που στα αρχιδια του του ελληναΌταν εδώ βάζουν στοιχεία
Που λένε για αγοραστικές δυνάμεις και λοιπά
Που είναι άσχημα για την ελλάδα
Από την ελστάτ τα παίρνουνε
Ή στην καλύτερη περίπτωση από τη eurostat
Που τα παίρνει από την ελστατ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
ναι αλλα βλεπεις οτι ο Νταιμα ενδιαφερεται για την Ευρωπη ,Γιατί το ένα είναι εργαλείο για να καλμάρει την κοινωνία ενώ το άλλο αυτό που θα πάρει η γιουροστατ από τη. Ελστατ έχει να κάνει με πανευρωπαϊκές μελέτες που στα αρχιδια του του ελληνα
σου λεει αφου κάνει στην Γαλλια 5 ευρω το ψωμι και εδω αν φτασει τόσο έ τι να κανουμε , δεν πειράζει.. Στην Ευρώπη είμαστε..
Σου λεει ειναι εισαγόμενος ο πληθωρισμος , δεν φταιμε σε κάτι εμεις εδω , τι να κανει ο Κυριακος ... ;
εδω δεν μπορουν να κανουν τα αλλα τα μεγαθήρια οι πρωθυπουργοι ο Κυριάκος μας θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα ;;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
τα χω γραψει για τους μαλακες εδω στην πολη που μετα απο καθε εκλογικη αναμετρηση δηλωνουν αγνοια και κοψοχερηδες...οσο για την δομνα ,τι να πει καποιος ,βλεπεις μια τυχαια φωτο της και καταλαβαινεις οτι η κοπελα θελει απεγνωσμενα βοηθεια απο ειδικους ,εχει κλασει το μυαλο της ολοφανερα....το θεμα ειναι οτι με αυτα που κανουν σε λιγο δεν θα κανουν παιδια ουτε οι γυφταιοι ,μιλαμε για τετοιο μεγαλο χαλι και θελουν στον αντιποδα οι γαμημενοι να λυσουν και το δημογραφικο......Η χωρα και η ρατσα εχει εξαφανιστει,ειμαστε ιστορικα οι τυχεροι ατυχοι που ζουμε το κυκνειο ασμα της....CLOSER82 .... Σαλονικιός ;;;; πόσο βγάζετε ΝΔ ;;;
70% ;;;
Αφήνω αυτό εδώ ....
«Το περπάτημα κάνει καλό»(!), η απάντηση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τις συγχωνεύσεις σχολείων
«Το περπάτημα κάνει καλό»(!), η απάντηση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τις συγχωνεύσεις σχολείωνwww.documentonews.gr
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
εχει πει ομως και ο αθηναιος-σκληρα εργαζομενος ,πολυ καλη συμβουλη, για οσους τελος παντων θελουν να περασουν....να εχουν παντα στο χερι ενα μπετοσιδερο!..να τα λεμε και να τα γραφουμε ολα ,λυσεις υπαρχουν!ο Αλεξ εχει πει να μην περνατε απο εκει , να κάνετε τον γύρο ..
Ολα σας ενοχλουν πιά ...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε Ντολμα ελπιζω να μην εισαι λογιστης γιατι με αυτα που γραφεις πρεπει να πιστολιασες πολυ κοσμο....1 η απάντησή μου ήταν στο εξής κείμενο δικό σου
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
Και σου εξήγησα
Για τις σταθμίσεις
Και άλλη τα τρόφιμα
2
Δεν τρώμε μόνο
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Γιατί πρόβλεψαν πως όποιος από ατομική την κάνει μονοπροσωπη ΙΚΕ θα τον πιάνουν τα τεκμήρια και ότι ισχύει δλδ για την ατομική. Χαχα μιλάμε για εγκληματίεςγιατι αν είναι μονοπρόσωπη τι διαφορά έχει?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Α Κ που είσαι.. για το 24 θα είναι μεγαλύτερος ο φόρος γιατί αυξάνεται ο κατοτατος μισθός χαχαχ χαχαχ χαχαχ. Ψοφο ρε και να κλείσουν όλοι όσοι τους ψήφισαν.γιατι αν είναι μονοπρόσωπη τι διαφορά έχει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις