Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.121
Πόντοι
6.056
:coffee::coffee::confused::confused::confused:
8dk.gif

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
φαε μαθηματικα οταν θα ψοφας της πεινας , σταθμισε την πεινα σου με συντελεστες , ισως ετσι να πεινάσεις λιγοτερο
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ !!!
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ , ΝΙΩΣΕ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ , ΑΣΧΕΤΕ , ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΕΣΥ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ , ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ;;;;;; ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!! ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ .. ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕ

Top αυξήσεις τιμών ειδών μεταξύ Οκτωβρίου 2023 & 2019:

Ελαιόλαδο:+85,6%
Βούτυρα:+67%
Ζάχαρη:+61%
Λαχανικά:+53%
Αρνί:+51%
Courier:+50,2%
Τυριά:+44%
Κρέας:+43%
Πατάτες:+42,4%
Φρούτα:+38,8%
Δημητριακά:38,5%
Αυγά:+37%
Πετρέλαιο:+35,9
1 η απάντησή μου ήταν στο εξής κείμενο δικό σου

κανεις δεν χρησιμοποιει και τις 600 τιμες που λες .. ο πραγματικος πληθωρισμος μας ενδιαφερει , καταναλωσης , δηλαδη τροφιμα κτλ
υδραυλικο εκτος απο εσενα που εχεις σωληνωσεις απο το 1944 , εμεις θα δουμε υδραυλικο μια φορα τα 5 χρόνια , το ποσο χρεωνει ο πλακάς για να περάσει πλακακια , αν δεν εχει ανεβει η τιμη δεν μας ενδιαφερει

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Και σου εξήγησα
Για τις σταθμίσεις
Άλλη στάθμιση έχει ο υδραυλικός στον πληθωρισμό
Και άλλη τα τρόφιμα

Επειδή δεν σε βόλευε όμως η απάντηση άλλαξες τροπάριο

2
Έχω γράψει επανειλημμένως ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είναι μεγάλος ενώ ο γενικός πληθωρισμός που λαμβάνει υπόψη όλα παραδείγματος χάρη και την ενέργεια και τα ενοίκια και τις μεταφορές και την υγεία και την παιδεία και την ένδυση και υπόδηση είναι πολύ μικρότερος και όπως σωστά είπες τα στοιχεία της ελστατ θα πάρω και όχι ούτε τα δικά σου ούτε τα δικά μου
Δεν τρώμε μόνο
Screenshot_2023-12-12-05-28-56-587_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

3Ο πληθωρισμός όμως τον τροφίμων δεν είναι ελληνικό μονο πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό όπως θα δεις στον παραπανω πίνακα
Και μην αλλάξεις πάλι συζήτηση
Μιλάμε για πληθωρισμό μόνο και όχι για αγοραστική δύναμη που είμαστε ανέκαθεν σε άσχημη μοίρα εν σχέση με τους άλλους ευρωπαίους

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ρε Νταιμα τώρα σοβαρά πιστεύεις την ελστατ ;;; πες αλήθεια ότι όντως την πιστεύεις ή μάς τρολαρεις;
Εγώ μαζί σου είμαι αλλά μην παραθέτεις στοιχεία ελστατ
Όταν εδώ βάζουν στοιχεία
Που λένε για αγοραστικές δυνάμεις και λοιπά
Που είναι άσχημα για την ελλάδα
Από την ελστάτ τα παίρνουνε
Ή στην καλύτερη περίπτωση από τη eurostat
Που τα παίρνει από την ελστατ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
μέσα σε 8 λεπτά
ο τύπος με τη καμερούλα αποδόμησε το μπουρδελοκράτος μάτριξ
:undecided:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ο Αλεξ εχει πει να μην περνατε απο εκει , να κάνετε τον γύρο ..

Ολα σας ενοχλουν πιά ...
και γμιούνται οι άσχετοι δικαστικοί που αποζημίωσαν την Μυρτώ και επιβαρύνθηκε το δημόσιο ταμείο ,
από τη Μυρτώ !!! όχι από τους μετακλητούς ,τους αργόμισθους και τους κουμπάρους ,από τη Μυρτώ :confused:

να τα λέμε όλα :undecided:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.325
Πόντοι
1.056

κανεις δεν χρησιμοποιει και τις 600 τιμες που λες .. ο πραγματικος πληθωρισμος μας ενδιαφερει , καταναλωσης , δηλαδη τροφιμα κτλ
υδραυλικο εκτος απο εσενα που εχεις σωληνωσεις απο το 1944 , εμεις θα δουμε υδραυλικο μια φορα τα 5 χρόνια , το ποσο χρεωνει ο πλακάς για να περάσει πλακακια , αν δεν εχει ανεβει η τιμη δεν μας ενδιαφερει

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Και σου εξήγησα
Για τις σταθμίσεις
Και άλλη τα τρόφιμα

2
Έχω γράψει επανειλημμένως ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είναι μεγάλος ενώ ο γενικός πληθωρισμός που λαμβάνει υπόψη όλα παραδείγματος χάρη και την ενέργεια και τα ενοίκια και τις μεταφορές και την υγεία και την παιδεία και την ένδυση και υπόδηση είναι πολύ μικρότερος και όπως σωστά είπες τα στοιχεία της ελστατ θα πάρω και όχι ούτε τα δικά σου ούτε τα δικά μου
Δεν τρώμε μόνο

3Ο πληθωρισμός όμως τον τροφίμων δεν είναι ελληνικό μονο πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό όπως θα δεις στον παραπανω πίνακα
Μιλάμε για πληθωρισμό μόνο και όχι για αγοραστική δύναμη που είμαστε ανέκαθεν σε άσχημη μοίρα εν σχέση με τους άλλους ευρωπαίους
Ρε μουνοπανε,στ αρχιδια μας για την ευρωπη

Ας μας δωσουν και μισθους Ευρωπης αν θες να μιλας για την ευρωπη.Δεν γινεται με μισθους βαλκανιων να βαυκαλιζεσαι συνεχως την Ευρωπη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ρε μουνοπανε,στ αρχιδια μας για την ευρωπη

Ας μας δωσουν και μισθους Ευρωπης αν θες να μιλας για την ευρωπη.Δεν γινεται με μισθους βαλκανιων να βαυκαλιζεσαι συνεχως την Ευρωπη
Πες του να πα να γαμηθει.....τι κάθεσαι και το νταντευεις το μαλακιασμενο!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ΥΓ απο social media

Ο μπαρμπέρης μου που ψήφιζε Μητσοτακη γιατί ο Τσίπρας (και όλοι οι αριστεροί ) θα του έκλεινε το μαγαζί,
μου ανακοίνωσε ότι 31/12/23 κλείνει το μαγαζί του γιατί δεν μπορεί να αντέξει τα μέτρα του Μητσοτάκη ...
ο μπαρμπέρης πίστευε ότι ήταν επιχειρηματιας

Κλασσικό παράδειγμα βγαλμένο από τη ζωή. (του λακη που όλα αυτά τα σκαρφίζεται)
Γράψε μας υποψήφιε πρωταθλητή μαλακα και για τον καφετζή με τις επιστρεπτεες....έτσι για την ποικιλία..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
Τι πάει να πει μιλάμε για πληθωρισμό μόνο και όχι για αγοραστική δυναμη; Αφού είναι σε ευθεία συνάφεια. Και τι πάει να πει είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και όχι μόνο ελληνικό; Την ίδια επίδραση έχει το 11% σε σένα που έχεις διάμεσο εισόδημα στα 9.000€ και σε κάποιον που έχει 35.000€;
Τι παλαβά είναι αυτά που μας αραδιαζεις;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Τι πάει να πει μιλάμε για πληθωρισμό μόνο και όχι για αγοραστική δυναμη; Αφού είναι σε ευθεία συνάφεια. Και τι πάει να πει είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και όχι μόνο ελληνικό; Την ίδια επίδραση έχει το 11% σε σένα που έχεις διάμεσο εισόδημα στα 9.000€ και σε κάποιον που έχει 35.000€;
Τι παλαβά είναι αυτά που μας αραδιαζεις;
:rockon::rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Όταν εδώ βάζουν στοιχεία
Που λένε για αγοραστικές δυνάμεις και λοιπά
Που είναι άσχημα για την ελλάδα
Από την ελστάτ τα παίρνουνε
Ή στην καλύτερη περίπτωση από τη eurostat
Που τα παίρνει από την ελστατ
Γιατί το ένα είναι εργαλείο για να καλμάρει την κοινωνία ενώ το άλλο αυτό που θα πάρει η γιουροστατ από τη. Ελστατ έχει να κάνει με πανευρωπαϊκές μελέτες που στα αρχιδια του του ελληνα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Γιατί το ένα είναι εργαλείο για να καλμάρει την κοινωνία ενώ το άλλο αυτό που θα πάρει η γιουροστατ από τη. Ελστατ έχει να κάνει με πανευρωπαϊκές μελέτες που στα αρχιδια του του ελληνα
ναι αλλα βλεπεις οτι ο Νταιμα ενδιαφερεται για την Ευρωπη ,
σου λεει αφου κάνει στην Γαλλια 5 ευρω το ψωμι και εδω αν φτασει τόσο έ τι να κανουμε , δεν πειράζει.. Στην Ευρώπη είμαστε..

Σου λεει ειναι εισαγόμενος ο πληθωρισμος , δεν φταιμε σε κάτι εμεις εδω , τι να κανει ο Κυριακος ... ;
εδω δεν μπορουν να κανουν τα αλλα τα μεγαθήρια οι πρωθυπουργοι ο Κυριάκος μας θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα ;;

:rockon::rockon::rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
CLOSER82 .... Σαλονικιός ;;;; πόσο βγάζετε ΝΔ ;;;
70% ;;;

Αφήνω αυτό εδώ ....

τα χω γραψει για τους μαλακες εδω στην πολη που μετα απο καθε εκλογικη αναμετρηση δηλωνουν αγνοια και κοψοχερηδες...οσο για την δομνα ,τι να πει καποιος ,βλεπεις μια τυχαια φωτο της και καταλαβαινεις οτι η κοπελα θελει απεγνωσμενα βοηθεια απο ειδικους ,εχει κλασει το μυαλο της ολοφανερα....το θεμα ειναι οτι με αυτα που κανουν σε λιγο δεν θα κανουν παιδια ουτε οι γυφταιοι ,μιλαμε για τετοιο μεγαλο χαλι και θελουν στον αντιποδα οι γαμημενοι να λυσουν και το δημογραφικο......Η χωρα και η ρατσα εχει εξαφανιστει,ειμαστε ιστορικα οι τυχεροι ατυχοι που ζουμε το κυκνειο ασμα της....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ο Αλεξ εχει πει να μην περνατε απο εκει , να κάνετε τον γύρο ..

Ολα σας ενοχλουν πιά ...
εχει πει ομως και ο αθηναιος-σκληρα εργαζομενος ,πολυ καλη συμβουλη, για οσους τελος παντων θελουν να περασουν....να εχουν παντα στο χερι ενα μπετοσιδερο!..να τα λεμε και να τα γραφουμε ολα ,λυσεις υπαρχουν!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Και σου εξήγησα
Για τις σταθμίσεις
Και άλλη τα τρόφιμα

2
Δεν τρώμε μόνο

Τυπε Ντολμα ελπιζω να μην εισαι λογιστης γιατι με αυτα που γραφεις πρεπει να πιστολιασες πολυ κοσμο....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
γιατι αν είναι μονοπρόσωπη τι διαφορά έχει?
Γιατί πρόβλεψαν πως όποιος από ατομική την κάνει μονοπροσωπη ΙΚΕ θα τον πιάνουν τα τεκμήρια και ότι ισχύει δλδ για την ατομική. Χαχα μιλάμε για εγκληματίες

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
γιατι αν είναι μονοπρόσωπη τι διαφορά έχει?
Α Κ που είσαι.. για το 24 θα είναι μεγαλύτερος ο φόρος γιατί αυξάνεται ο κατοτατος μισθός χαχαχ χαχαχ χαχαχ. Ψοφο ρε και να κλείσουν όλοι όσοι τους ψήφισαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom