Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
βγαινει σιγα σιγα η αλήθεια :rockon::rockon::rockon:

ΥΓ απο social media

Ο μπαρμπέρης μου που ψήφιζε Μητσοτακη γιατί ο Τσίπρας (και όλοι οι αριστεροί ) θα του έκλεινε το μαγαζί,
μου ανακοίνωσε ότι 31/12/23 κλείνει το μαγαζί του γιατί δεν μπορεί να αντέξει τα μέτρα του Μητσοτάκη ...

ο μπαρμπέρης πίστευε ότι ήταν επιχειρηματιας

:rockon::rockon::rockon::rockon:

ιδια μυαλά με κατι δεξια μουνοπανα εδω μεσα , που νομιζουν οτι ειναι μεσαία τάξη

ΔΩΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ :rockon::rockon: ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ :rockon::rockon::rockon:

mareva-mitso.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
δεν τα εμαθες καλα, του χοντρου εκλεισε και το ευρωπαικο των αλλων οχι, στα ευρωπαικα ειναι γεματα τα γηπεδα και με πιο ακριβο εισητηριο
ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ,ΑΜΟΙΒΑΔΑ ,ΓΙΑΤΟΝΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΣΑΙ,ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΥΑΛΑ ,ΕΣΥ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΑΜΗΔΙ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Tην έχει δει Θάτσερ των Βαλκανίων ρε πούστη μου
γιατι η θατσερ τι ακριβως εκανε ?η αγγλικη λιγκα ελυσε το προβλημα ,αλλα μεσα στα γηπεδα μονο,εκει εγιναν τεραστιες επενδυσεις σε ολους τους τομεις,ανεση,ασφαλεια,εγκαταστασεις...εκτος γηπηδεων παει το ξυλικι και το μαχαιρωμα συννεφο,μαλλον δεν σας τα εχουνε πει και πολυ καλα!Πριν δεκα μερες εκατο αστυνομικοι τραυματιστηκαν και εκατο οπαδοι στη γερμανια...εχτες χανσα και ενα αλλο μπουρδελο παλι εγιναν γης μαδιαμ....ακουσατε να κλεινει κανα γηπεδο η να σταματανε καποιο πρωταθλημα η αστυνομικους να αρνουνται να δουλεψουν...βγηκε ο αρχηγος της αστυνομιας και δηλωσε πως οτι πηγε λαθος θα το βρουμε και το λυσουμε(ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ).....ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ .....ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ -ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ-ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ......ΠΟΙΟΝ ΩΦΕΛΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ!

Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
βγαινει σιγα σιγα η αλήθεια :rockon::rockon::rockon:

ΥΓ απο social media

Ο μπαρμπέρης μου που ψήφιζε Μητσοτακη γιατί ο Τσίπρας (και όλοι οι αριστεροί ) θα του έκλεινε το μαγαζί,
μου ανακοίνωσε ότι 31/12/23 κλείνει το μαγαζί του γιατί δεν μπορεί να αντέξει τα μέτρα του Μητσοτάκη ...

:rockon::rockon::rockon::rockon:

ιδια μυαλά με κατι δεξια μουνοπανα εδω μεσα , που νομιζουν οτι ειναι μεσαία τάξη

ΔΩΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ :rockon::rockon: ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ :rockon::rockon::rockon:
Θα τον ξαναψηφίσει ο μπαρμπέρης τύπε ;

Αν και ευχόμαστε ολόψυχα ... να μην ξαναψηφίσει γενικώς.
Τέτοιες ψήφοι είναι επικίνδυνοι .
Ποτέ δεν ξέρεις .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
το νου σας

τώρα που δίνουν bounty για την ρουφιανιά στους φοροφυγάδες έχουμε να βγάλουμε πολύ χρήμα από τα pos που είναι συνδεδεμένα με κάτι λογαριασμούς στα νησιά κέιμαν και κάτι χώρες που δεν έχουν ούτε όνομα :rockon:

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
το νου σας

τώρα που δίνουν bounty για την ρουφιανιά στους φοροφυγάδες έχουμε να βγάλουμε πολύ χρήμα από τα pos που είναι συνδεδεμένα με κάτι λογαριασμούς στα νησιά κέιμαν και κάτι χώρες που δεν έχουν ούτε όνομα :rockon:
Τύπε οι πρώτες ρουφιανιές πήγαν άκλαφτες πάντως γιατί έσπευσαν οι ρουφιάνοι να ασκήσουν την τέχνη τους, αλλά πήραν τ' αρχίδια μου γιατί τους είπαν ότι το νομοσχέδιο δεν είχε ακόμα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ!!! Μια απορία μόνο έχω, τα ρουφινιάτικα θα τα περάσουν κανονικά στην δήλωση ως "εισόδημα απο άλλες πηγές", ή θα τους καρφώσει άλλος ρουφιάνος;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Τύπε οι πρώτες ρουφιανιές πήγαν άκλαφτες πάντως γιατί έσπευσαν οι ρουφιάνοι να ασκήσουν την τέχνη τους, αλλά πήραν τ' αρχίδια μου γιατί τους είπαν ότι το νομοσχέδιο δεν είχε ακόμα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ!!! Μια απορία μόνο έχω, τα ρουφινιάτικα θα τα περάσουν κανονικά στην δήλωση ως "εισόδημα απο άλλες πηγές", ή θα τους καρφώσει άλλος ρουφιάνος;

Τι να ευχηθούμε σε αυτά τα παληκάρια ;;;
Γαμώ το σπίτι τους ...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Στην "Δημοκρατια" του κουλη το 2023
ταγματα εφοδου της αριστερας ορμανε σε βιβλιοπαρουσιασεις για να τις ακυρωσουν με τις πλατες των αρχων

Ποιος να περιμενε οτι ο "Δεξιος" κουλης θα εκανε πλατες στην ακροαριστερα
πεσαμε απο τα συννεφα

Αριστεριστές διέκοψαν παρουσίαση βιβλίου στο ΑΠΘ επειδή θα μιλούσε ο Νατσιος​

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Πέντε κεκλεισμένων στη Super League σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ!
Πέντε κεκλεισμένων στη Super League σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός!
Πέντε κεκλεισμένων στη Super League σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ! .......ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ παο αεκ και γκευ......
Ο Ολυμπιακός… 3 και θα παίξει εκτός χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ .........ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.......Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Όχι τύπε, διότι δεν υπάρχει ακόμη θέμα στο bou για δαύτηνε ως διάσημο μουνέτο, σαν παλιός εδώ μέσα όφειλες να γνωρίζεις ότι το forum έχει μεγάλη βαρύτητα κι απήχηση γενικώς :confused:

Δε χορταίνει με τίποτα το κωλόσογο!

Γαμώτοσπιτάκιτους!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
ΥΓ απο social media

Κλασσικό παράδειγμα βγαλμένο από τη ζωή. (του λακη που όλα αυτά τα σκαρφίζεται)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Ο ψυχακιας mr bean κλείνει τα γηπεδα ποδοσφαιρου ενω τα επεισοδια οχι μονο δεν εγιναν σε ποδοσφαιρο αλλα εγιναν εκτος γηπεδου βολει
Χτύπησαν έναν αστυνομικό έκλεισε τα γήπεδα. Έκαναν παρέλαση όλη την Ελλάδα οι χούλιγκαν και δολοφόνησαν έναν πολίτη και δεν τρέχει τπτ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Χτύπησαν έναν αστυνομικό έκλεισε τα γήπεδα. Έκαναν παρέλαση όλη την Ελλάδα οι χούλιγκαν και δολοφόνησαν έναν πολίτη και δεν τρέχει τπτ

Τότε δεν είχε ψηφιστεί φορολογικό να κουκουλωθεί ρε τύπε.
Για να κουκουλωθεί τώρα το φορολογικό επιστρατεύτηκαν πέρα από την τραγωδία του αστυνομικού ....

μέχρι και σκύλοι .

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Τότε δεν είχε ψηφιστεί φορολογικό να κουκουλωθεί ρε τύπε.
Για να κουκουλωθεί τώρα το φορολογικό επιστρατεύτηκαν πέρα από την τραγωδία του αστυνομικού ....

μέχρι και σκύλοι .
Καλό ψοφο σε όσους Ελ επαγγελματίες ψήφισαν τον Κούλη. Εγώ βρήκα την άκρη..θα την αλλάξω σε ΙΚΕ με 2 εταίρους και δεν με πιάνει για το 24 τα νέα μέτρα χαχαχ. Έτσι μαλακες να σας γαμαει η Κούλα και να σκουζεται.

Το αρχιδι ο πρόεδρος τού εμπορικού επιμελητηρίου Αθηνών με την ΝΔ ήταν και στεκόταν δίπλα στον Βερβεσο. Έτσι να κλαίτε

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: riding

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Πέντε κεκλεισμένων στη Super League σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ!
Πέντε κεκλεισμένων στη Super League σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός!
Πέντε κεκλεισμένων στη Super League σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ! .......ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ παο αεκ και γκευ......
Ο Ολυμπιακός… 3 και θα παίξει εκτός χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ .........ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.......Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!
Αντε να παρεις τα χάπια σου

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
  • Like
Αντιδράσεις: riding

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Καλό ψοφο σε όσους Ελ επαγγελματίες ψήφισαν τον Κούλη. Εγώ βρήκα την άκρη..θα την αλλάξω σε ΙΚΕ με 2 εταίρους και δεν με πιάνει για το 24 τα νέα μέτρα χαχαχ. Έτσι μαλακες να σας γαμαει η Κούλα και να σκουζεται.

Το αρχιδι ο πρόεδρος τού εμπορικού επιμελητηρίου Αθηνών με την ΝΔ ήταν και στεκόταν δίπλα στον Βερβεσο. Έτσι να κλαίτε
γιατι αν είναι μονοπρόσωπη τι διαφορά έχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom