Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Κι άλλο? Αφού σε πίνει το ρημάδι...Βάλε, δεν πειράζει.
...νόμιζα petheropliktos.Ψολιάγκο;
Μπααα εγώ νομίζω τσιλιλή...
εγω δεν θελω συζητηση!!! να σου δωσω μονο το βραβειο σου!Εχετε τερματισει τη σαχλαμαρα ορισμενοι. Και θελετε και συζητηση...
Δεν είμαι γιατρός ούτε ψυχολόγος τύπε. Σαν ένας απλός εξωτερικός παρατηρητής μιλάω. Εσύ δηλαδή βλέπεις τον Κυριάκο να μιλάει/περπατάει και λες «να ένας φυσιολογικός άνθρωπος»;Για πες μας, ποιο ειναι το νοητικο προβλημα που εχει?
Κι εγώ μπορεί να νομίζω πως σουτάρετε λευκή, αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα.Μπααα εγώ νομίζω τσιλιλή...
Εχει κονε στη singularτύπε τι εχει γινει και εχεις κολλησειστιςστους 63 ψήφους; εμεις ειχαμε προσδοκίες για κατοστάρα
τύπε απέναντι είναι...τρέχα.Τι διαφορα εχει η νουδουλα με τον σφυριζα καμια τα ιδια σκατα.
Ρε Γερο γιατι πολεμαγες ΟΡΕ .Χιλιες φορες Οθωμανικο βιλαετι.
τύπε τι είναι αυτά τα υποκείμενο-ρήμα-αντικείμενο?Κι εγώ μπορεί να νομίζω πως σουτάρετε λευκή, αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα.
Για πείτε, αν μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά πέντε λέξεις, υποκείμενο-ρήμα-αντικείμενο και να βγάζει νόημα. Ποιοι θα κερδίσουν από την εκμετάλλευση του Αιγαίου; Ο λαός; Ή μήπως οι κατασκευαστικές; Ή μήπως θα κάνουν όλες τις υποδομές η Shell και η ExxonMobil; Η ΤΕΡΝΑ δε θα κάνει κανένα έργο; Είμαι πιωμένος που πιστεύω ότι θα πάρει; Ή μήπως ο Γεραπετρίτης δεν είναι γαμπρός του αντιπροέδρου της;
Πιο εύκολο δεν μπορώ να σας το κάνω, έτοιμες διατυπώσεις σας έδωσα, απαντήστε ρε νηφάλιοι.
εκεί είναι καλύτερα.τυπε δεν χρειαζεται να τρεξω ειναι ηδη εδω
Τα μέλη που τον υποστηρίζουν στο φόρουμ σου φαίνονται φυσιολογικά άτομα ;Εσύ δηλαδή βλέπεις τον Κυριάκο να μιλάει/περπατάει και λες «να ένας φυσιολογικός άνθρωπος»;
νομιζειςεκεί είναι καλύτερα.
οριτζινάλε...
χαίρεσαι βλέπω "ελληνάρα"...νομιζεις
Ετσι μωρη χαμουρα προσκυνα τον Σουλτανο
εμ στα λέω εγώ...απέναντι στους οθωμανούς...Καυλωνω
αφου ειναι ηδη εδω γιατι να τρεχω .Παρε και το μισο Αιγαιο τωρα και μην μιλαςεμ στα λέω εγώ...απέναντι στους οθωμανούς...
ρε τύπε...αφου ειναι ηδη εδω γιατι να τρεχω .Παρε και το μισο Αιγαιο τωρα και μην μιλας