Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Επίσης
Όταν κάνει δήλωση ο ίδιος υπουργός δεν γράφουμε για κύκλους του περιβάλλοντός του αλλα τις δηλώσεις του ίδιου
Και στο βίντεο φαίνεται ότι όταν μπαίνουν και τους βλέπει ο γεραπετρίτης είναι δίπλα του η σακελαροπούλου και τον αγγίζει μάλιστα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μπορεί να ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα
Είτε οι ίδιοι είτε στην οικογένεια πολύ πιθανόν να υπάρχει γιαγιά η παππούς που ενδιαφέρεται

Συνημμένα

• Screenshot_2023-12-08-14-10-51-587_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-08-14-10-51-587_com.android.chrome.jpg
    495,6 KB · Εμφανίσεις: 29

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Τελικα τυποι βρεθηκε Νεοδημοκρατης να μας πει τι ανταλαγματα πηρε η πρωθυπουργαρα ο κουλης για αυτα που εδωσε στον ερντογαν?

Ο Ερντογαν δηλωσε δημοσια χθες
1)Πηρε Βιζα για τουρκους στα νησια (ενω δεν προβλέπεται κατι τετοιο απο την ε.ε)
2)Εκλεισε καταυλισμο κουρδων

Επιπλεον μιλησε στην Εδρα της κυβερνησης για τουρκικη μειονοτητα και ειδε τον γεραπετριτη να του υποκλινεται σαν υποτακτικος υπηρετης και ο κουλης στηριζει την ενταξη της τουρκιας στην ευρωπη

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μπα με φιλοξενησε μια που ξερεις καλα..:fuck2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε τύποι κάθεστε και προσπαθείτε να συζητήσετε με τον Αλεξ71. Που ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που κοιτάζει τις κινήσεις και τις εκφράσεις του Κούλη καταλαβαίνει ότι έχει κάποιου είδους νοητικό πρόβλημα και ο τύπος Αλεξ71 τον θεωρεί ηγέτη παγκόσμιου βεληνεκούς.
Για πες μας, ποιο ειναι το νοητικο προβλημα που εχει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τελικα τυποι βρεθηκε Νεοδημοκρατης να μας πει τι ανταλαγματα πηρε η πρωθυπουργαρα ο κουλης για αυτα που εδωσε στον ερντογαν?

1)Πηρε Βιζα για τουρκους στα νησια (ενω δεν προβλέπεται κατι τετοιο απο την ε.ε)

Επιπλεον μιλησε στην Εδρα της κυβερνησης για τουρκικη μειονοτητα και ειδε τον γεραπετριτη να του υποκλινεται σαν υποτακτικος υπηρετης και ο κουλης στηριζει την ενταξη της τουρκιας στην ευρωπη
Να ρωτησεις τους νησιωτες, που πανηγυριζουν απο χθες για την αυξηση τουρισμού εξ ανατολών που θα επιφερει η καταργηση της βιζας στα νησια μας.

Το οτι πηραμε εξαιρεση απο τη βιζα μολονοτι η Ελλαδα ειναι εδαφος Σενγκεν, ειναι τεραστια επιτυχια.

Εσεις για καποιον περιεργο λογο, δεν θελετε τουρκους τουριστες στα νησια.
Εγω επειδη ειμαι απο νησι, ξερω οτι ηδη πανηγυριζουν εκει οι εμποροι.

Εσεις μπορειτε να συνεχισετε τις σαχλαμαρες απο τον καναπε σας.
Αϊντε ασχετοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το αστειο ειναι οτι οταν θα παιρνει 60% ο Κουλης στα νησια, καποιοι εδω μεσα θα ευχονται ψόφους στους νησιωτες και θα λενε οτι τα καναλια ευθυνονται γι' αυτο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Σοβαρα τωρα, εχει γινει θέμα για την υποκλιση του Γεραπετριτη? Η στοιχειωδης ευγένεια το επιτασσει. Τι επρεπε δηλαδη, να πιανει τ αρχιδια του? Δεν θα σοβαρευτειτε ποτέ?
προς τι η ερώτηση?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
Το αστειο ειναι οτι οταν θα παιρνει 60% ο Κουλης στα νησια, καποιοι εδω μεσα θα ευχονται ψόφους στους νησιωτες και θα λενε οτι τα καναλια ευθυνονται γι' αυτο.
Και μετα θα παρακαλανε να γινει καμια πλυμμηρα για να λενε καλα επαθαν που θελαν Κουλη

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Και μετα θα παρακαλανε να γινει καμια πλυμμηρα για να λενε καλα επαθαν που θελαν Κουλη
μην μου στεναχωριεσαι δεξιο αδερφατο , σε λιγο θα πνιγονται μόνοι τους μπας και παρουν κανα επίδομα :rockon::rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.531
Πόντοι
3.656
μηπως εφταιξαν και οι ανεμβολιαστοι, ξεχασε να πει :confused:
Ρε τύπε .... οι αλήτες οδοντίατροι ... όλοι .... συνολικά ....
ΜΑΡΤΙΟ & ΑΠΡΙΛΙΟ 2020 ...

δεν έκοψαν αποδείξεις !
Μιλάμε για τέρατα φοροδιαφυγής.
Πρέπει να τους ξεσκίσει .

Με τα λεφτά που θα τους πάρει, θα χτιστούν νοσοκομεία, πανεπιστήμια, πρυτανείες , χειρουργεία ,ανατομεία, μουσεία, πύργοι , κάστρα, κλειστές πισίνες, θα αγοράσουμε βομβαρδιστικά Β1, πυρηνικα υποβρύχια, τορπίλες, κιλίβαντες, τέζερ , κοτετσόσυρμα και θα προσλάβουμε ιατρούς, νοσοκόμες, μασέζ που κάνουν φραπέ χωρίς καλαμάκι κοκ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.950
Πόντοι
19.795

Σε κάποιο άλλο θρεντ πριν λίγο καιρό, είχα πει ότι αν γίνει πόλεμος (συμφερόντων) με την Τουρκία, θα δυσκολευομουνα πολύ να σηκώσω το όπλο και να σημαδεψω τον Σερβικής καταγωγής αλλά τουρκικής υπηκοότητας, συνάδελφο μου και φίλο μου Κενάν, που λίγες ημέρες πριν με είχε φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη. Τότε πέσανε κάποιοι πατριώτες και με κραξανε λέγοντας μου ότι ο Κενάν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να με σημαδέψει και να με σκοτώσει. Ανταπαντησα ότι το πρόβλημα που έχει ο Κενάν, δεν είναι να σκοτώσει κάποιον Έλληνα, αλλά πώς με την οικογένειά του θα πήγαινε 10 ημέρες διακοπές στη Σαντορίνη.
Μετά από την "ανέμελη ποδηλαταδα" την εποχή τής καραντίνας, είμαι κατά του Μητσοτάκη και των (δικών του) συμφερόντων που εκπροσωπεί.
Η βίζα όμως στους Τούρκους για να επισκέπτονται τα νησιά είναι από τις πιο σωστές αποφάσεις που έχει πάρει η Μητσοτάκης Α.Ε.και μόνο καλό θα κάνει στο εισόδημα των νησιωτών.
Εξ άλλου και εμείς χωρίς βίζα πηγαίνουμε στην Τουρκία.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.143
Πόντοι
1.686

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Σε κάποιο άλλο θρεντ πριν λίγο καιρό, είχα πει ότι αν γίνει πόλεμος (συμφερόντων) με την Τουρκία, θα δυσκολευομουνα πολύ να σηκώσω το όπλο και να σημαδεψω τον Σερβικής καταγωγής αλλά τουρκικής υπηκοότητας, συνάδελφο μου και φίλο μου Κενάν, που λίγες ημέρες πριν με είχε φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη. Τότε πέσανε κάποιοι πατριώτες και με κραξανε λέγοντας μου ότι ο Κενάν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να με σημαδέψει και να με σκοτώσει. Ανταπαντησα ότι το πρόβλημα που έχει ο Κενάν, δεν είναι να σκοτώσει κάποιον Έλληνα, αλλά πώς με την οικογένειά του θα πήγαινε 10 ημέρες διακοπές στη Σαντορίνη.
Μετά από την "ανέμελη ποδηλαταδα" την εποχή τής καραντίνας, είμαι κατά του Μητσοτάκη και των (δικών του) συμφερόντων που εκπροσωπεί.
Η βίζα όμως στους Τούρκους για να επισκέπτονται τα νησιά είναι από τις πιο σωστές αποφάσεις που έχει πάρει η Μητσοτάκης Α.Ε.και μόνο καλό θα κάνει στο εισόδημα των νησιωτών.
Εξ άλλου και εμείς χωρίς βίζα πηγαίνουμε στην Τουρκία.
συμφωνω , ας ερθουν και οι Τουρκοι να τους μαδησουμε και αυτους :rockon::rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.950
Πόντοι
19.795

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Ψοφο στους πολιτικους ευχομαστε,οχι στους νησιωτες που θα ληγδωσει το αντερο τους και θα κοιταξουν να επιβιωσουν σε μια χωρα που τους εχει ξεγραψει η πολιτεια σε υποδομες.
Η κινηση αυτη με τη βιζα ειναι αλλο ενα λιθαρακι για την εξοικειωση του κοσμου με τον ορο συνεκμεταλευση του αιγαιου.Εχει προηγηθει ο σιωπηρος αφοπλισμος των νησιων,τωρα ερχεται η τουρκικη λιρα,σε 2-3 χρονια μια δημοσκοπιση που θα προαγει την οικονομικη συνεργασια των λαων.Αφου μπορουμε στον τουρισμο γιατι οχι βρε αδερφε και στα πετρελαια(αν οντως υπαρχουν)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom