Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.968
- Πόντοι
- 6.946
Έ Έ Έρχεται... woke νομοσχέδιο για υϊοθεσίες κατοικιδίων... ε... θέλω να πω... παιδιών. Αυτοκράτωρ δεν παίζεσαι.
Με κάθε υιοθεσία αδεσποτου δωρο ενα κομματι απο τα Ελγίνεια μαρμαρα που θα εχει φερει πισω ο Σουλτανος μαςΈ Έ Έρχεται... woke νομοσχέδιο για υϊοθεσίες κατοικιδίων... ε... θέλω να πω... παιδιών. Αυτοκράτωρ δεν παίζεσαι.
Τι θα φέρει είναι το θέμα. Κάτι δηλώσεις του Όσμπορν, που είχα διαβάσει πριν καιρό, δεν τις λες και σόι. Θα μας δανείσουν κάποια και ανάλογα με τη συμπεριφορά μας, μετά από μερικα χρόνια θα μας δανείσουν κάποια άλλα, όχι ταυτόχρονα με τα πρώτα που θα επιστραφούν στο μουσείο μόλις τελειώσει ο δανεισμός τους. Και στη θέση αυτών που δανείζουν θα στέλνουμε εμείς άλλα εκθέματα. Αυτή είναι η πρόταση του μουσείου και αυτή διαπραγματεύεται.Ναι αλλα του χρόνου οπως ειπε ο Αλεξ που θα σου εχει φερει τα μα΄ρμαρα πισω θα του παιρνει τσιμπουκια ολη η γη ...
Σημειωσε την ημερομηνια , κάτι ξέρει ο Αλεξ
Aυτο ηταν το καλυτερο και επρεπε να γινεται καθε χρονο...και για προσαναμε τους 300 μεσα.
Υπάρχουν και καλύτερα
Αμα πάρουμε τα μάρμαρα τι θα έχουμε δώσει λές?Ναι αλλα του χρόνου οπως ειπε ο Αλεξ που θα σου εχει φερει τα μα΄ρμαρα πισω θα του παιρνει τσιμπουκια ολη η γη ...
Αμα πάρουμε τα μάρμαρα τι θα έχουμε δώσει λές?
Να δώσουμε 10 μισθωτούς , αξία ανεκτίμητη!!θα αλλαξουμε σε οδηγηση απο τα αριστερα
Αυτος δεν ελεγε πως "τσιμπησε" λιγο η βετζινα αλλα ο κυριος κουλις θα την ξαναφερει στα χαμηλα επιπεδα;Ναι αλλα του χρόνου οπως ειπε ο Αλεξ που θα σου εχει φερει τα μα΄ρμαρα πισω θα του παιρνει τσιμπουκια ολη η γη ...
Παιζει να ανοιξει σε καθε πολη αντιπροσωπεια RR και να μας λενε ποσο σημαντικη κινηση ειναι αυτη για την ελληνικη οικονομιαΑμα πάρουμε τα μάρμαρα τι θα έχουμε δώσει λές?
Ήρεμα....Έ Έ Έρχεται... woke νομοσχέδιο για υϊοθεσίες κατοικιδίων... ε... θέλω να πω... παιδιών. Αυτοκράτωρ δεν παίζεσαι.
ελα ρε ΓΑΜΙΟΛΑ θα καθαρισει ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ ειμαι σε επαφη μαζι τουΉρεμα....
Ένας ήταν ο αυτοκτάτωρ.
Oτι οι τιμές στα S/M πήραν την ανηφόρα, αλλά όπως δήλωσε και ο αρμόδιος υπουργός κ Μπουμπούκος, η αύξηση είναι συγκυριακή και σύντομα θα υπάρξει αποκλιμάκωση πληθωρισμού και πτώση τιμών στο ράφι, έχω την εντύπωση ότι έλεγε.Αυτος δεν ελεγε πως "τσιμπησε" λιγο η βετζινα αλλα ο κυριος κουλις θα την ξαναφερει στα χαμηλα επιπεδα;
Ξέρεις ότι ηταν πατριωτάκι σου υποθέτω;Ήρεμα....
Ένας ήταν ο αυτοκτάτωρ.
Δεν ήταν,απλώς είχε μεγαλώσει με πατριωτάκια.Ξέρεις ότι ηταν πατριωτάκι σου υποθέτω;
Είναι της πατριας των Στεφανοπουλαίων. Ανήκει στο τμήμα που λόγω των συγκρούσεων πήγε Ιταλία και εξιτάλισε τα ονόματα. Λεγόταν Καλομοιρος και το έκανε Buona parte όπως όλοι οι Καλομεριανοι που πήγαν Ιταλία. Στο σπίτι του μιλούσαν Ελληνικά. Οι Στεφανοπουλοι τον έστειλαν σε στρατιωτική σχολή κι εκεί έγραψε μελέτη για την εκπαίδευση των νεαρών Μανιατών. Αυτοβιογραφική μελέτη.Δεν ήταν,απλώς είχε μεγαλώσει με πατριωτάκια.
Και στην μυστική αστυνομία του είχε πολλούς από μας.
Τυπάρα και ο Κούλης έτσι θα το κάνει σε λίγο εδώ...τώρα δίνει κουπόνια και παίρνει 41% όταν θα δίνει 800 και θα κάθονται θα πάρει εύκολα 42...Όποιος το διάβασε στην Γερμανία σε κάθε Άνεργο πολίτη δίνουν 800 ευρώ + επίδομα ενοικίου,μου είπε ότι οι ποίο πολύ Γερμανοί επιλέγουν να μήν δουλεύουν
εγω θελω να δουλευω κιολαςΤυπάρα και ο Κούλης έτσι θα το κάνει σε λίγο εδώ...τώρα δίνει κουπόνια και παίρνει 41% όταν θα δίνει 800 και θα κάθονται θα πάρει εύκολα 42...