Εγώ κάνω από το μυαλό πολλαπλασιασμούς μέχρι τριψήφιο με διψήφιο άνεταΒρε κακομοίρη, στο έχω πει τοσες φορές και θα στο πω αλλη μια, όχι ότι παίζει κανένα ρόλο βέβαια., σε ντουβαρι μιλάω. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Ο ΣΎΡΙΖΑ. Και ο καθε ΣΥΡΙΖΑ. Δε μου δίνει κανένα κόμμα να φάω ή να ζεσταθώ. Το ότι δεν υπάρχει άξια λόγου αντιπολίτευση δε σημαίνει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τα έχει κάνει σκατά.
Σε τι να με βολεύει η πρόθεση ψήφου; Στο να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ με τιμές φαρμάκι; Στο να βάλω πετρέλαιο ή φυσικό αέριο να ζεσταθώ; Στο να γεμίσω το ρεζερβουάρ; Στο να πληρώσω τις μηνιαίες υποχρεώσεις μου;
Μείνε εσύ, που παρότι εκπαιδευτικός, δε μπορείς μια στοιχειώδη προσθαφαίρεση να κάνεις, με την πρόθεση ψήφου κι άσε εμάς να ασχολούμαστε με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Κι όταν πέφτει καμία καμπανιά τυπου Θεσσαλίας, Αθήνας ή Θεσσαλονίκης να διαμαρτύρεσαι γιατί άλλα έλεγε η πρόθεση ψήφου.
Και τριψήφιο με τριψήφιο αν έχω ώρα
Για αυτά που λες ήτανε σε δημοτικές εκλογές
Όπως έχω απαντήσει και σε άλλους
Ποτέ δεν έγραψα τίποτα για τις δημοτικές εκλογές ούτε ασχολούμαι
Γιατί δεν πιστεύω ότι πρέπει να κομματικό ποιούνται
Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου
Εκεί καταλήγουν όλες οι δημοσκοπήσεις και όχι μόνο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που βάζεις εσύ
Γιατί στα ποιοτικά χαρακτηριστικά δεν πάει καλά η κυβέρνηση
Όταν όμως τη συγκρίνουν
Με άλλα κόμματα εκεί πάει πάρα πολύ καλά
Και αυτό φαίνεται στην ερώτηση οπότε υπάρχει στις δημοσκοπήσεις πιστεύτε ότι αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κατάφερνε καλύτερα
Που είναι ένα βροντερό όχι
Και ως συνήθως στις τιμές βάζετε πάντα ότι σας βολεύουν
Ας πούμε ότι τα φάρμακά από την κρίση έχουν φτηνύνει απίστευτα
Οι τεχνολογικές συσκευές το ίδιο
Τηλεοράσεις dvd και λοιπά
Κουβέντα
Και συγκεκριμένα ατροστ των 20τα 14
Το 2011 18 ευρώ
Σήμερα 4,55
Τηλεόραση 32 ιντσών
Πριν 15 χρόνια χίλια τόσο ευρώ
Τώρα 200
Και χρόνου με χρόνο άλλες τιμές αυξάνουν άλλες ελαττώνονται
Ας πούμε η βενζίνη τον Αύγουστο πέρσι και συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου
Έκανε πέρσι 2,4 και φέτος 1,9
Δεν έκανε ο Μητσοτάκης τίποτα ούτε στη μεγάλη τιμή ούτε στη μικρή
Απλώς ανεβοκατεβαίνουν διεθνώς οι τιμές του πετρελαίου
Και βέβαια υπάρχουν πράγματα υπάρχει αισχροκέρδεια
Και διεθνείς τιμές μεγάλες
Δεν είχαμε και δεν έχουμε διαχρονικά μεγάλη αγοραστική δύναμη σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη