Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.133
- Πόντοι
- 12.756
σου ειπα .. σοβαρεψουυυυKατσε φρονιμα,γιατι σε λιγο θα μας πειτε οτι υπαρχει και ανεργια
σου ειπα .. σοβαρεψουυυυKατσε φρονιμα,γιατι σε λιγο θα μας πειτε οτι υπαρχει και ανεργια
Tυπε μαλλον δεν διαβαζεις τα αλλα νηματα ουτε νιωθεις απο τρολσου ειπα .. σοβαρεψουυυυ
τρολλαρεις τον ηλίθιο και νομίζεις ότι κάνεις κάτι ;Tυπε μαλλον δεν διαβαζεις τα αλλα νηματα ουτε νιωθεις απο τρολ
Δεν ελεγα για αυτοντρολλαρεις τον ηλίθιο και νομίζεις ότι κάνεις κάτι ;
Ουτε για τρολλαρισμα δεν ειναι τοσο βλακας που ειναι
Πηγαινε να βοηθησεις τοτε και στην μετακόμιση
που γινεται η απελαση λαθρομεταναστων απο Ανω Γλυφαδα
ξερω για ποιον λες , αλλα σου ειπα και για άλλον ..Δεν ελεγα για αυτον
Δεν ειδα τι παιχτηκε στο αλλο νημα ρε,δεν μπαινω,τωρα εριξα μια ματιαξερω για ποιον λες , αλλα σου ειπα και για άλλον ..
Σπίρτο εισαι ρε μαλάκα ... κρίμα , και σε ειχα να σου κοβει
αυτο δεν αλλαζει το οτι εισαι βλημα.. ουτε για τον πρωτο καταλαβες ..Δεν ειδα τι παιχτηκε στο αλλο νημα ρε,δεν μπαινω,τωρα εριξα μια ματια
Εγινε παλικαρε,εσυ το χεις με το κουτσομπολιοαυτο δεν αλλαζει το οτι εισαι βλημα.. ουτε για τον πρωτο καταλαβες ..
Ας το γαμησε το ... δεν μπορεις .. είναι πολλά για σένα
χαιρομαι που εσυ κανεις μονο καθαρες τοποθετησειςΕγινε παλικαρε,εσυ το χεις με το κουτσομπολιο
Τωρα θα φας πουτσα Κουλη και θα αναζωογονηθείςχωρίς νεοδημοκράτες το νήμα είναι υποτονικό
ούτε μαδομούνια ούτε τίποτα
ελα με φωναξες;χωρίς νεοδημοκράτες το νήμα είναι υποτονικό
ούτε μαδομούνια ούτε τίποτα
δεν έχω θέμα πήρα τριπλό μάρκετ παςς από τον επόμενο μήνα τα παράποναΤωρα θα φας πουτσα Κουλη και θα αναζωογονηθείς
όχι...κάτι δεν μου κολλάει θέλω τους ορίτζιναλ νεοδημοκράτες αυτούς που κάνουν το άσπρο μαύροελα με φωναξες;
ειμαι δικαιος απλα...όχι...κάτι δεν μου κολλάει θέλω τους ορίτζιναλ νεοδημοκράτες αυτούς που κάνουν το άσπρο μαύρο
εσύ δεν είσαι αρκετά φανατισμένος
αν θες να γίνεις και εσύ σωστός νεοδημοκράτης θα πρέπει να αποτινάξεις από πάνω σου οποιαδήποτε δικαιη σκεψη και να κοιτάς πως θα ξεπλύνεις πρόσωπα και καταστάσειςειμαι δικαιος απλα...
Ρωτα να σου πει για προσφορες στο Athens Metro mallόχι...κάτι δεν μου κολλάει θέλω τους ορίτζιναλ νεοδημοκράτες αυτούς που κάνουν το άσπρο μαύρο
εσύ δεν είσαι αρκετά φανατισμένος
αν θες να γίνεις και εσύ σωστός νεοδημοκράτης θα πρέπει να αποτινάξεις από πάνω σου οποιαδήποτε δικαιη σκεψη και να κοιτάς πως θα ξεπλύνεις πρόσωπα και καταστάσεις