κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.957
- Πόντοι
- 19.795
Μπαινω σε καλοκαιρινη ναρκηMπαινεις καταψυξη,χειμερια ναρκη
Μπαινω σε καλοκαιρινη ναρκηMπαινεις καταψυξη,χειμερια ναρκη
Xμ,ευγε,να κοιτας πιεση που και πουΜπαινω σε καλοκαιρινη ναρκη
θα προσπαθησω να μου την παιρνουνε οσο πιο συχνα γινεταιXμ,ευγε,να κοιτας πιεση που και που
Ψηφιζουμε σταθεροτηταΤα εχω πει εδω και καιρό , 3 γενιές πρεπει να εξαφανιστουν για να πουμε οτι υπαρχει καποια πιθανοτητα να σωθει η κατασταση
Παραμενει υψηλο το επίπεδοτι λέει τύποι? πως πάει η υψηλού επιπέδου πολιτική σκηνή της χώρας?
τι ψήφισες πάλι σταθερότητα και μεγάλο περίπατο?Παραμενει υψηλο το επίπεδο
Δεν παω πια Ζαχλωρού και ζαγοροχώρια για πλατανια παω πανεπιστημιουτι ψήφισες πάλι σταθερότητα και μεγάλο περίπατο?
κάθεσαι και στα παγκάκια το καλοκαίρι?Δεν παω πια Ζαχλωρού και ζαγοροχώρια για πλατανια παω πανεπιστημιου
Καθομαι στα ψυχρά πλακάκια στους καυσωνες και την ανοιξη βγαζω σελφι στις κερασιές της πλατειας και συχνα παω και στον Ιαπωνικό κήπο διπλα στο καραβελ.κάθεσαι και στα παγκάκια το καλοκαίρι?
gamiesaiΕυτυχως παναγιά μου που ανοιξε η γριετζο το νημα με τις Δημοτικες εκλογες και γλυτωσαμε ..
Σε λιγες μερες θα του κανει μενσιον απο εδω μεσα για να μπειgamiesai
Που χάθηκες εσύ αγορίνα ;
Απορω πως δεν εχει σπασει ακομαΣε λιγες μερες θα του κανει μενσιον απο εδω μεσα για να μπει
Eιναι πολλα τα πληγματα,μια ο μισθωτος,μια ο Αλεξ.Τωρα αρχισε το κορταρισμα και ο αλλος.Δεν παμε καλαΑπορω πως δεν εχει σπασει ακομα
Ολοι για μια θεση στον ηλιο. Μόνο αυτο εμεινε. Στις επομενες θα γινει 2μετροΤρομερη οργανωση απο το κουλισταν στις εκλογες
Ψηφοδελτια γυρω στο 1 μετρο μηκος που πρεπει να τα διπλωσεις 250 φορες και φακελακια σε μεγεθος δειγματος που για να χωρεσεις το ηδη χιλιοδιπλωμενο ψηδοδελτιο θελει μανουβρες σαν να παρκαρεις τριαξονικο σε στενο
Στον βόθρο ανηκει .. και εκει θα μεινει ..Σε λιγες μερες θα του κανει μενσιον απο εδω μεσα για να μπει
Kατσε φρονιμα,γιατι σε λιγο θα μας πειτε οτι υπαρχει και ανεργιαΣτον βόθρο ανηκει .. και εκει θα μεινει ..
και ξεκινα να σοβαρευεσαι και εσυ γιατι σε βλεπω για την ιδια κατάντια