Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.481
- Πόντοι
- 3.656
γιατί θες να του γαμήσεις την ψυχήΠες μου σε ποια γραμμή του ισολογισμού είναι οι πληρωμές προς δάνεια τραπέζων σε παρακαλω
γιατί θες να του γαμήσεις την ψυχήΠες μου σε ποια γραμμή του ισολογισμού είναι οι πληρωμές προς δάνεια τραπέζων σε παρακαλω
Ποιος θανασης;Πες μου σε ποια γραμμή του ισολογισμού είναι οι πληρωμές προς δάνεια τραπέζων σε παρακαλω
Όποιος νύχτα περπατεί, ή κλέφτης είναι ή γαμεί.Eισαι τελικα ανθρωπος της ποιησης,των γραμματων και της διανοησης.Σε ειχα παρεξηγησει
Το χωριό καιγότανε και η Μαριώ γαμιότανε.Αυτά που μας λες εσύ μας τα είπε και ένας Γάλλος.
Και αν δεν γαμηθεις μικρός...θα γαμηθεις μεγάλος.
Mπορει να του τελειωσε ο καφες,μην προτρεχειςΌποιος νύχτα περπατεί, ή κλέφτης είναι ή γαμεί.
10-20 ευρώ καλά είναι...Εισφορές μη μισθωτών: Τι θα ισχύσει από τις αρχές του 2024
Εισφορές μη μισθωτών: Τι θα ισχύσει από τις αρχές του 2024foronews.gr
Χήρας κώλος που πονάει, άλλα πράματα ζητάει.Mπορει να του τελειωσε ο καφες,μην προτρεχεις
Αυξησεις σε εισφορες μη μισθωτων μηπωςΧήρας κώλος που πονάει, άλλα πράματα ζητάει.
Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, γαρίφαλο στ’ αυτί μας.Αυξησεις σε εισφορες μη μισθωτων μηπως
Και πονηρια στο ματι?Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, γαρίφαλο στ’ αυτί μας.
Φοβέρισε τον κώλο σου, μην κλάσει στο παζάρι.Και πονηρια στο ματι?
5ετια λες πολύ. 24-25 στάνταρ10-20 ευρώ καλά είναι...
το θέμα είναι ότι σε μια πενταετία θα φτάσεις πάλι μα δίνεις 600 ευρώ το μήνα.....δε θυμάμαι ήταν αυτό στις προεκλογικές δεσμεύσεις ή το ξέχασαν?
Πήραμε βαθμίδα τυπεΝα που βρήκε τα λεφτα ο μητσοτακης για να πληρώσει τα μελη της εφορευτικης
Εκοψε τα δωρεάν διόδια.
Οταν λέω δεν υπαρχει μια...
Μπορεί να έχουν καμία συμφωνία διμερούς εμποριου που να απαγορεύει τον κάθε είδους προστατευτισμό. Όχι ότι γνωριζω. Πιθανολογω.Δεν το ξέρω το θέμα , έχεις κάνα λινκ ;
Εντωμεταξυ ποιος το ορίζει αν είναι παράνομες ; Οι Κινεζοι δεν συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική , ούτε δεσμεύονται από τους κανονισμούς τιμών και επιδότησης
Να δώσει ο σοφός λαός 15 περιφερειες στον Κουλη και μετά να διαμαρτυρεται για το λάδι 15 ευρώ και τη βενζινα 2,5Και με λάδι 3ης επιλογής θα μαγειρέψεις και θα ρίξεις την Σια;