κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.960
- Πόντοι
- 19.795
Εχει ναυαγια στο μπου;τι σχεση εχει αυτο ρε μουνι και εσυ !!! ;;;;;
Στα ναυαγια ειναι οι βραδιες
Εχει ναυαγια στο μπου;τι σχεση εχει αυτο ρε μουνι και εσυ !!! ;;;;;
Στα ναυαγια ειναι οι βραδιες
Αυριο θα μπει να πανηγυρίσει . θα μας σκοτισει τ αρχιδια ..
Εχει ναυαγια στο μπου;
Πρώτον εγώ δεν έχω πει τίποτα για τις καταθέσειςΜπορει να διαβαζει πίνακες λάθος ή οπως τον βολευουν,
μπορει να μην ξερει να διαβαζει ισολογισμους ή να τους "μεταφραζει" κατα το δοκουν
αλλα τουλαχιστον βαζει και τα στοιχεια που φαινεται αν λεει σωστα ή μαλακίες.. αρα μονος του καρφωνεται
δεν λεει αρλουμπες βγαλμενες απο το κωλο του... τουλαχιστον αρκετες φορές
Δεν ξέρω αν θα πάρουν αναδρομικάΘα ηθελα αποψη @daima703 για το θεμα των συνταξεων των δικαστων ...
Και αναδρομικά θα πάρουν , κανα 35κ στον καθένα ειναι
Κλέφτης τον κλέφτη δεν γελά, πουτάνα την πουτάναΠρώτον εγώ δεν έχω πει τίποτα για τις καταθέσεις
Δεύτερον επανειλημμένως έχεις γράψει για τη ρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας
Για τα δάνεια
Και έγραψες και ότι δεν πληρώνει
Σου είπα ότι υπάρχει ισολογισμός που λέει ότι πληρώνει χωρίς να ξέρω την ακριβή ρύθμιση
Εγώ που δεν καταλαβαίνω πω ισολογισμούς όπως λες να τι βλέπω σε αυτόν
Πρώτον ότι το χρέος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να αυξάνει γιατί όπως και η ίδια λέει σε ανακοίνωση της ότι πληρώνει δεν φτάνει ούτε για τους τόκους
Και σε προλαβαίνω αν συνεχίσει έτσι Δεν φαίνεται να εξοφλεί
Δεύτερον ότι δίνει για τόκους και έξοδα τραπεζών πολύ περισσότερο από τα έσοδα της
Τρίτον αν δεν έδινε θα είχε θετική θέση τώρα έχει αρνητική
Δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά αυτή είναι η αλήθεια
Δαλάι ζει ένα δράμα η Πειραιώς..Πρώτον εγώ δεν έχω πει τίποτα για τις καταθέσεις
Για τα δάνεια
Σου είπα ότι υπάρχει ισολογισμός που λέει ότι πληρώνει χωρίς να ξέρω την ακριβή ρύθμιση
Πρώτον ότι το χρέος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να αυξάνει γιατί όπως και η ίδια λέει σε ανακοίνωση της ότι πληρώνει δεν φτάνει ούτε για τους τόκους
Δεύτερον ότι δίνει για τόκους και έξοδα τραπεζών πολύ περισσότερο από τα έσοδα της
Εχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι για να ξεπληρωσουν τα χρεηΔαλάι ζει ένα δράμα η Πειραιώς..
Συμπάσχω ..
ξέρω από δυνατές πηγές ότι παίρνουν τον κυριάκο κάθε μέρα οι εισπρακτικές και βάζει τη γραμματέα του να λέει ότι έχει συσκεψηΕχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι για να ξεπληρωσουν τα χρεη
Αυτά που μας λες εσύ μας τα είπε και ένας Γάλλος.@troubakhs
Το μουνί και το μπουκάλι σ' έφεραν σ' αυτό το χάλι.
Μάλλον το παξιμαδακι τους σκατό..Εχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι για να ξεπληρωσουν τα χρεη
ΧονδροΑυτά που μας λες εσύ μας τα είπε και ένας Γάλλος.
Και αν δεν γαμηθεις μικρός...θα γαμηθεις μεγάλος.
Eισαι τελικα ανθρωπος της ποιησης,των γραμματων και της διανοησης.Σε ειχα παρεξηγησειΤο μερακλίδικο μουνί βουνά ξεθεμελιώνει, στερεύει λίμνες και γιαλούς και ποταμούς θολώνει
Πες μου σε ποια γραμμή του ισολογισμού είναι οι πληρωμές προς δάνεια τραπέζων σε παρακαλωΠρώτον εγώ δεν έχω πει τίποτα για τις καταθέσεις
Για τα δάνεια
Δεν το ξέρω το θέμα , έχεις κάνα λινκ ;Δεν ξέρω αν θα πάρουν αναδρομικά
Η απόφαση Δεν μου αρέσει
Άσχετα με αυτό οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να εφαρμόζονται
Κι αν αυτό που λέει η κυβέρνηση θα κάνει νομό που δεν ξέρω ακριβώς θα προβλέπει αυτός ο νόμος
Επίσης δεν ξέρω αν θα προσφύγουν εναντίον αυτού του νόμου και τον παρακάμψουν στα δικαστήρια πάλι
Και κυρίως Δεν ξέρω με ποιο τρόπο αν κάποιοι δικαστές έχουν παράπονο για κάτι ποιος θα πρέπει να το κρίνει;
Απάντησα
Αν θέλεις απαντάς και εσύ και όποιος θέλει σε κάτι
Άκουσα για την Ευρωπαϊκή Ένωση που λέει ότι θα πάρει μέτρα διότι η Κίνα με τις παράνομες;;; Ενισχύσεις που δίνει στα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα
Κάνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τις πιο φθηνά και δεν μπορούν να πουλήσουν οι ευρωπαίοι τα δικά τους