Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Εμένα ή εσένα που από τους πολλούς καφέδες ανεβαίνει η πίεση και ο καρδιακός παλμός και ρεταρεις;
Πριν το "πάμε παρακάτω" προηγειται πάντα το "αυτά έχουν αναλυθεί επαρκώς" ή το "έλα, αηδιες" ή το "έλα, σαχλαμάρες".
Βλέπω κενά στη βραχυχρόνια μνήμη και ανησυχώ αρχηγέ μου.
και καφε εναμιση μηνα να εχεις να πιεις,μολις να εχεις γυρισει απο τριμηνο διαλογισμο στο θιβετ ,δυο τρεις γαλαζιους γυμνοσαλιαγκες να διαβασεις πεντε εξι ποστ ,ε σε πιανει μια αηδια....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν ξερω ρε τυπε...δεν μενω εκει ουτε εχω καταγωγη απο εκει...δικα τους θεματα, τοπικα μαλλον...γεγονος ειναι οτι πολυ παλια υπηρχε μια σχετικη εχθρα,αλλα αυτα εχουν ξεπεραστει ,εχουν παει παρακατω!
Δεν εχουν παει παρακατω, αλλά αφου δεν εισαι απο εκει, ενταξει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Ε ναι. Επειδη ομως οι συντηρησεις ειναι πονεμενη ιστορια, καλο θα ηταν να αποφευγονται οι επαναστατικές συλλήψεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εισαι, αούτος?
Αουτος;;; Που το θυμηθηκες; Το ελεγε η συγχωρεμενη η μανα μου, σε καποια φαση ειχα μπλεξει με μια Ποντια πριν παω φανταρος, "ευχη και καταρα σου δινω, παντρεψου οποια θελεις, μονο αουτισα μην παρεις".

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Που και για ενα περιέργο λογο πουθενα στα εργα του Μοραντι δεν αναφερετε η γεφυρα των Σερβιων , μονο στην Wikipedia την Ελληνικη το αναφερει

Το έργο δημοπρατήθηκε στις 16 Μαρτίου 1972 και κατασκευάσθηκε από την κοινοπραξία Ξ.Ε.Κ.Τ.Ε. Α.Ε. - ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ Α.Ε. Τη μελέτη του έργου εκπόνησε το Τμήμα Μελετών της Ξ.Ε.Κ.Τ.Ε. Α.Ε., συνεργαζόμενο με τον καθηγητή Ρικάρντο Μοράντι, ενώ τη γεωτεχνική μελέτη του έργου εκπόνησε το Τεχνικό Γραφείο Γεωτεχνικών Μελετών «Ηλίας Σωτηρόπουλος και Συνεργάται». Εγκαινιάστηκε στις 6 Νοεμβρίου 1976, όταν δημιουργήθηκε η τεχνητή λίμνη του Πολυφύτου, στον ποταμό Αλιάκμονα. Τα έργα για την κατασκευή της ξεκίνησαν το 1972 και δόθηκε σε χρήση το 1975.[1]

Να ξεχασαν οι Ιταλοι ολοκληρη γεφυρα παντως δεν νομιζω , δεν ειναι manual συντηρησης .. αλλα ισως βολευει επειδη επεσε και αυτη της Γενοβας και ηταν του Μοραντι να φταιει και για την δικη μας γεφυρα αυτος ..
Το γνωστο αφηγημα απο τους ξεφτιλισμενους , φωτιες εδω, ναι αλλα στην Χαβαη , πλημμυρες εδω , ναι αλλα στην Γερμανία

Αι στο διαολο πια , εχουν καταντησει αηδία
Δεξιοι μύκητες
Το συνεργαζόμενο είναι η λέξη κλειδί. Προφανώς και δεν είχε το σχεδιασμό της, αλλιώς θα το ανέφερε ο ίδιος. Προφανώς έδωσε κάποιες τεχνικές βοήθειες. Αλλά ως εκεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αουτος;;; Που το θυμηθηκες; Το ελεγε η συγχωρεμενη η μανα μου, σε καποια φαση ειχα μπλεξει με μια Ποντια πριν παω φανταρος, "ευχη και καταρα σου δινω, παντρεψου οποια θελεις, μονο αουτισα μην παρεις".
Μια χαρα ειναι οι αούτισσες. Μιλαω εκ πειρας

Τελικα ακουσες την μαμα και την σουταρες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
20231004_121624.jpg
συγχαρητήρια!!
Και πριν φτιαξει ο Γιαννακοπουλος το φαρμακειο στο Καστελοριζο, πηγαινανε στο Κας ακομη και για μια ασπιρινη, τωρα το μαθαινετε?

Τελευταία τροποποίηση:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.321
Πόντοι
3.446
Και πριν φτιαξει ο Γιαννακοπουλος το φαρμακειο στο Καστελοριζο, πηγαινανε στο Καρς ακομη και για μια ασπιρινη, τωρα το μαθαινετε?
συγχαρητηρια και γ αυτο!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
ελπιζω να μην την ακουσες,αν παντρευτηκες...τα καλυτερα κοριτσια ειναι....

• Like
Αντιδράσεις: alex71

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.321
Πόντοι
3.446
Αφου δεν δεχοταν κανενας φαρμακοποιος να παει, τι να γινει?
Να στειλουν καποιον με το ζορι δεν γινεται.
και σαν κρατος τους αφηνουμε ετσι αυτους τους ανθρωπους..... συγχαρητηρια και παλι.... τι να κανουμε ... ειναι μακρια, ας πεθανουν μονοι τους η αν θελουν βοηθεια ας πανε τουρκια που ειναι διπλα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
και σαν κρατος τους αφηνουμε ετσι αυτους τους ανθρωπους..... συγχαρητηρια και παλι.... τι να κανουμε ... ειναι μακρια, ας πεθανουν μονοι τους η αν θελουν βοηθεια ας πανε τουρκια που ειναι διπλα.
Ελευθερη αγορά μπρο .. τι θες να κάνει δηλαδη το κράτος ;
να ανοιξει κανα κοινωνικό φαρμακείο και να χαλάσει την πιάτσα ;;
Τι ειναι το Καστελόριζο καμιά Κουβα ;
Ελα Χριστε και Παναγια μου

Εχεις αρχίδια Ελληνα να ζησεις στο Καστελοριζο ; ε αποδειξε το μας :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Αφου δεν δεχοταν κανενας φαρμακοποιος να παει, τι να γινει?
Να στειλουν καποιον με το ζορι δεν γινεται.
Που να καταλαβουν οι πανηλιθιοι οτι το Καστελοριζο ειναι 10 λεπτα απο το Κας ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ και ολοι οι ντοπιοι εκει εξυπηρετουνται μια ζωη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
ελπιζω να μην την ακουσες,αν παντρευτηκες...τα καλυτερα κοριτσια ειναι....
Οχι βεβαια, αλλα η μοιρα αλλα μου επιφυλασσε. Δεν βαριεσαι, Ποντια, Καρδιτσιωτισα, Ελληνιδα, Αμερικανα,χοντρη, αδυνατη, ψηλη, κοντη, μαυρη ασπρη, η παντοφλα το ιδιο βαρος εχει σε ολα τα μηκη και πλατη του κοσμου:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Οχι βεβαια, αλλα η μοιρα αλλα μου επιφυλασσε. Δεν βαριεσαι, Ποντια, Καρδιτσιωτισα, Ελληνιδα, Αμερικανα,χοντρη, αδυνατη, ψηλη, κοντη, μαυρη ασπρη, η παντοφλα το ιδιο βαρος εχει σε ολα τα μηκη και πλατη του κοσμου:confused:
καλα εσυ τωρα στην ηλικία που εισαι εχεις και το καλό οτι κάθε μέρα ειναι σαν να ζεις απο την αρχη , αφου δεν θυμάσαι τιποτα , αρα δεν μπορει να σε πονέσει καμία καριολα :rockon::rockon:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.321
Πόντοι
3.446
Που να καταλαβουν οι πανηλιθιοι οτι το Καστελοριζο ειναι 10 λεπτα απο το Κας ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ και ολοι οι ντοπιοι εκει εξυπηρετουνται μια ζωη.
Μπραβο!!! και αντι γ ακριβως αυτο τον λογο να τους προσεχουν παραπανω απ οτι κατι μοσχαρια σαν εσενα, για να μην εχουν οι τουρκοι να κανουν διαφημηση οτι τους κατοικους αυτου του μερους τους φροντιζουμε περισσοτερο εμεις παρα το Ελληνικο κρατος θα επρεπε να τρεχουν πρωτα εκει κ μετα αλλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom