pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.480
- Πόντοι
- 786
το 2020 λέει εδώ
el.wikipedia.org
![el.wikipedia.org](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/Gefyra_Polyfytou_Servia.png)
στην ταφοπλακα της δεξιας θα γραφει θεσσαλια...Κοζανιτης εισαι? Κοζανιτισσα μου το εχει πει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή?
Εισαι απο Κοζάνη ή εχεις κανα μπαρμπα να μας πει για την γέφυρα ;αυτα εχουν απαντηθει απο τον διαφωτισμο...παρακατω...
Οπου υπαρχει κερδος υπαρχουν και τα λαμογια που προσπαθουν να βγαλουν περισσοτερο, απο αυτο που τους αναλογει. Αυτα που συμβαινουν σε διαφορα σημεια του κοσμου, εξ αιτιας της λαμογιας ορισμενων, συμβαινουν ολα μαζι εδω στην Ελλαδα. Δεν νομιζω να ειναι σωστο να συγκρινουμε και ουτε νομιζω συμφερει η οποιαδηποτε συγκριση.Δεν εχει να κανει με συντηρηση. Ειναι κακη κατασκευη εξ αρχης. Ειναι ιδιου τυπου με την γεφυρα της Γενοβας που κατερρευσε.
Ακόμα χειρότερο λοιπόν. Γιατί για εκείνη της Γένοβας, είχα διαβάσει ότι ήταν επαναστατική σύλληψη η μέθοδος κατασκευής της, αλλά η σχολαστική συντηρηση ηταν μονοδρομος. Αλλιώς μετατρεπόταν σε παγίδα θανάτου.Δεν εχει να κανει με συντηρηση. Ειναι κακη κατασκευη εξ αρχης. Ειναι ιδιου τυπου με την γεφυρα της Γενοβας που κατερρευσε.
Δεν το ειπα για να δικαιολογησω κατι. Το αντιθετο.Οπου υπαρχει κερδος υπαρχουν και τα λαμογια που προσπαθουν να βγαλουν περισσοτερο, απο αυτο που τους αναλογει. Αυτα που συμβαινουν σε διαφορα σημεια του κοσμου, εξ αιτιας της λαμογιας ορισμενων, συμβαινουν ολα μαζι εδω στην Ελλαδα. Δεν νομιζω να ειναι σωστο να συγκρινουμε και ουτε νομιζω συμφερει η οποιαδηποτε συγκριση.
Ετσι ακριβως γινοταν.στην κολομβια δεν ειναι που εκτελουσε ο στρατος χωρικους στα χωρια και τους εντυνε μετα ανταρτες για να φαινεται οτι γινεται δουλιτσα ,να τσιμπανε προαγωγες και παρασημα....71 να πας ρε συ ,θα σε ντυσουν τσε γκεβαρα πιτς φυτιλι....
δεν ειμαι σουρδος ,αλλα την ξερω τη γεφυρα πολυ καλα ,εχω περασει εκατο φορες ...πολυ ομορφο μερος...ειδικα ο βελβεντος!Εισαι απο Κοζάνη ή εχεις κανα μπαρμπα να μας πει για την γέφυρα ;
Γιατι η γεφυρα ειναι σαν την διαφημιση για το λαδι .. που ελεγε εισαι απο εκει ; αρα ξέρεις απο λάδι![]()
Ε ναι. Επειδη ομως οι συντηρησεις ειναι πονεμενη ιστορια, καλο θα ηταν να αποφευγονται οι επαναστατικές συλλήψεις.Ακόμα χειρότερο λοιπόν. Γιατί για εκείνη της Γένοβας, είχα διαβάσει ότι ήταν επαναστατική σύλληψη η μέθοδος κατασκευής της, αλλά η σχολαστική συντηρηση ηταν μονοδρομος. Αλλιώς μετατρεπόταν σε παγίδα θανάτου.
Τι εισαι, αούτος?δεν ειμαι σουρδος ,αλλα την ξερω τη γεφυρα πολυ καλα ,εχω περασει εκατο φορες ...πολυ ομορφο μερος...ειδικα ο βελβεντος!
Εμένα ή εσένα που από τους πολλούς καφέδες ανεβαίνει η πίεση και ο καρδιακός παλμός και ρεταρεις;Πρεπει να σε δει ειδικός![]()
εχουν απαντηθει αυτα καιρο....Ε ναι. Επειδη ομως οι συντηρησεις ειναι πονεμενη ιστορια, καλο θα ηταν να αποφευγονται οι επαναστατικές συλλήψεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εισαι, αούτος?
ΑπομιμησειςΕμένα ή εσένα που από τους πολλούς καφέδες ανεβαίνει η πίεση και ο καρδιακός παλμός και ρεταρεις;
Πριν το "πάμε παρακάτω" προηγειται πάντα το "αυτά έχουν αναλυθεί επαρκώς" ή το "έλα, αηδιες" ή το "έλα, σαχλαμάρες".
Βλέπω κενά στη βραχυχρόνια μνήμη και ανησυχώ αρχηγέ μου.
Για πες μου τυπε, γιατι οι αούτοι δεν πατε στους φανούς των σούρδων και το αντίθετο?εχουν απαντηθει αυτα καιρο....
η Γεφυρα της Γενοβας έπεσε λογο ελλιπούς συντηρησης ,τέρμα οι μαλακιες και τα fake newsΑκόμα χειρότερο λοιπόν. Γιατί για εκείνη της Γένοβας, είχα διαβάσει ότι ήταν επαναστατική σύλληψη η μέθοδος κατασκευής της, αλλά η σχολαστική συντηρηση ηταν μονοδρομος. Αλλιώς μετατρεπόταν σε παγίδα θανάτου.
Εμένα ή εσένα που από τους πολλούς καφέδες ανεβαίνει η πίεση και ο καρδιακός παλμός και ρεταρεις;
Πριν το "πάμε παρακάτω" προηγειται πάντα το "αυτά έχουν αναλυθεί επαρκώς" ή το "έλα, αηδιες" ή το "έλα, σαχλαμάρες".
Βλέπω κενά στη βραχυχρόνια μνήμη και ανησυχώ αρχηγέ μου.
Τι ελλιπούς; Ανύπαρκτης. Και παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις.η Γεφυρα της Γενοβας έπεσε λογο ελλιπούς συντηρησης ,τέρμα οι μαλακιες και τα fake news
και αυτο ειναι απο τις δικαστικες αρχες μετα απο ερευνα που εγινε , οχι απο κανα Γενοβέζο που το διαδίδει
η λογικη ο μπατσος ειναι οργανο , το μπουζουκι ειναι οργανο , αρα μπατσος = μπουζουκι δεν παιζει στο συγκεκριμένο ,
επειδη ο Μοραντι εκανε την μελετη και στην γεφυρα της Γενοβας και σε συνεργασία και των Σερβιων
Που και για ενα περιέργο λογο πουθενα στα εργα του Μοραντι δεν αναφερετε η γεφυρα των Σερβιων , μονο στην Wikipedia την Ελληνικη το αναφερειΤι ελλιπούς; Ανύπαρκτης. Και παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις.
Γνωστά αυτά......
δεν ξερω ρε τυπε...δεν μενω εκει ουτε εχω καταγωγη απο εκει...δικα τους θεματα, τοπικα μαλλον...γεγονος ειναι οτι πολυ παλια υπηρχε μια σχετικη εχθρα,αλλα αυτα εχουν ξεπεραστει ,εχουν παει παρακατω!Για πες μου τυπε, γιατι οι αούτοι δεν πατε στους φανούς των σούρδων και το αντίθετο?