Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.542
Πόντοι
4.636
Κοζανιτης εισαι? Κοζανιτισσα μου το εχει πει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή?
στην ταφοπλακα της δεξιας θα γραφει θεσσαλια...
φατε τωρα που μπορειτε οτι εχει μεινει ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
αυτα εχουν απαντηθει απο τον διαφωτισμο...παρακατω...
Εισαι απο Κοζάνη ή εχεις κανα μπαρμπα να μας πει για την γέφυρα ;
Γιατι η γεφυρα ειναι σαν την διαφημιση για το λαδι .. που ελεγε εισαι απο εκει ; αρα ξέρεις απο λάδι :tooth::tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.085
Πόντοι
19.795
Δεν εχει να κανει με συντηρηση. Ειναι κακη κατασκευη εξ αρχης. Ειναι ιδιου τυπου με την γεφυρα της Γενοβας που κατερρευσε.
Οπου υπαρχει κερδος υπαρχουν και τα λαμογια που προσπαθουν να βγαλουν περισσοτερο, απο αυτο που τους αναλογει. Αυτα που συμβαινουν σε διαφορα σημεια του κοσμου, εξ αιτιας της λαμογιας ορισμενων, συμβαινουν ολα μαζι εδω στην Ελλαδα. Δεν νομιζω να ειναι σωστο να συγκρινουμε και ουτε νομιζω συμφερει η οποιαδηποτε συγκριση.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
στην κολομβια δεν ειναι που εκτελουσε ο στρατος χωρικους στα χωρια και τους εντυνε μετα ανταρτες για να φαινεται οτι γινεται δουλιτσα ,να τσιμπανε προαγωγες και παρασημα....71 να πας ρε συ ,θα σε ντυσουν τσε γκεβαρα πιτς φυτιλι....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.309
Πόντοι
2.356
Δεν εχει να κανει με συντηρηση. Ειναι κακη κατασκευη εξ αρχης. Ειναι ιδιου τυπου με την γεφυρα της Γενοβας που κατερρευσε.
Ακόμα χειρότερο λοιπόν. Γιατί για εκείνη της Γένοβας, είχα διαβάσει ότι ήταν επαναστατική σύλληψη η μέθοδος κατασκευής της, αλλά η σχολαστική συντηρηση ηταν μονοδρομος. Αλλιώς μετατρεπόταν σε παγίδα θανάτου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οπου υπαρχει κερδος υπαρχουν και τα λαμογια που προσπαθουν να βγαλουν περισσοτερο, απο αυτο που τους αναλογει. Αυτα που συμβαινουν σε διαφορα σημεια του κοσμου, εξ αιτιας της λαμογιας ορισμενων, συμβαινουν ολα μαζι εδω στην Ελλαδα. Δεν νομιζω να ειναι σωστο να συγκρινουμε και ουτε νομιζω συμφερει η οποιαδηποτε συγκριση.
Δεν το ειπα για να δικαιολογησω κατι. Το αντιθετο.

στην κολομβια δεν ειναι που εκτελουσε ο στρατος χωρικους στα χωρια και τους εντυνε μετα ανταρτες για να φαινεται οτι γινεται δουλιτσα ,να τσιμπανε προαγωγες και παρασημα....71 να πας ρε συ ,θα σε ντυσουν τσε γκεβαρα πιτς φυτιλι....
Ετσι ακριβως γινοταν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
Εισαι απο Κοζάνη ή εχεις κανα μπαρμπα να μας πει για την γέφυρα ;
Γιατι η γεφυρα ειναι σαν την διαφημιση για το λαδι .. που ελεγε εισαι απο εκει ; αρα ξέρεις απο λάδι :tooth::tooth:
δεν ειμαι σουρδος ,αλλα την ξερω τη γεφυρα πολυ καλα ,εχω περασει εκατο φορες ...πολυ ομορφο μερος...ειδικα ο βελβεντος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ακόμα χειρότερο λοιπόν. Γιατί για εκείνη της Γένοβας, είχα διαβάσει ότι ήταν επαναστατική σύλληψη η μέθοδος κατασκευής της, αλλά η σχολαστική συντηρηση ηταν μονοδρομος. Αλλιώς μετατρεπόταν σε παγίδα θανάτου.
Ε ναι. Επειδη ομως οι συντηρησεις ειναι πονεμενη ιστορια, καλο θα ηταν να αποφευγονται οι επαναστατικές συλλήψεις.

δεν ειμαι σουρδος ,αλλα την ξερω τη γεφυρα πολυ καλα ,εχω περασει εκατο φορες ...πολυ ομορφο μερος...ειδικα ο βελβεντος!
Τι εισαι, αούτος?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.309
Πόντοι
2.356
Πρεπει να σε δει ειδικός :coffee:
Εμένα ή εσένα που από τους πολλούς καφέδες ανεβαίνει η πίεση και ο καρδιακός παλμός και ρεταρεις;
Πριν το "πάμε παρακάτω" προηγειται πάντα το "αυτά έχουν αναλυθεί επαρκώς" ή το "έλα, αηδιες" ή το "έλα, σαχλαμάρες".
Βλέπω κενά στη βραχυχρόνια μνήμη και ανησυχώ αρχηγέ μου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
Ε ναι. Επειδη ομως οι συντηρησεις ειναι πονεμενη ιστορια, καλο θα ηταν να αποφευγονται οι επαναστατικές συλλήψεις.

Τι εισαι, αούτος?
εχουν απαντηθει αυτα καιρο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εμένα ή εσένα που από τους πολλούς καφέδες ανεβαίνει η πίεση και ο καρδιακός παλμός και ρεταρεις;
Πριν το "πάμε παρακάτω" προηγειται πάντα το "αυτά έχουν αναλυθεί επαρκώς" ή το "έλα, αηδιες" ή το "έλα, σαχλαμάρες".
Απομιμησεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
η Γεφυρα της Γενοβας έπεσε λογο ελλιπούς συντηρησης ,τέρμα οι μαλακιες και τα fake news
και αυτο ειναι απο τις δικαστικες αρχες μετα απο ερευνα που εγινε , οχι απο κανα Γενοβέζο που το διαδίδει

η λογικη ο μπατσος ειναι οργανο , το μπουζουκι ειναι οργανο , αρα μπατσος = μπουζουκι δεν παιζει στο συγκεκριμένο ,
επειδη ο Μοραντι εκανε την μελετη και στην γεφυρα της Γενοβας και σε συνεργασία και των Σερβιων

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
:hi:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.309
Πόντοι
2.356
η Γεφυρα της Γενοβας έπεσε λογο ελλιπούς συντηρησης ,τέρμα οι μαλακιες και τα fake news
και αυτο ειναι απο τις δικαστικες αρχες μετα απο ερευνα που εγινε , οχι απο κανα Γενοβέζο που το διαδίδει

η λογικη ο μπατσος ειναι οργανο , το μπουζουκι ειναι οργανο , αρα μπατσος = μπουζουκι δεν παιζει στο συγκεκριμένο ,
επειδη ο Μοραντι εκανε την μελετη και στην γεφυρα της Γενοβας και σε συνεργασία και των Σερβιων
Τι ελλιπούς; Ανύπαρκτης. Και παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις.
Γνωστά αυτά......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Τι ελλιπούς; Ανύπαρκτης. Και παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις.
Γνωστά αυτά......
Που και για ενα περιέργο λογο πουθενα στα εργα του Μοραντι δεν αναφερετε η γεφυρα των Σερβιων , μονο στην Wikipedia την Ελληνικη το αναφερει

Το έργο δημοπρατήθηκε στις 16 Μαρτίου 1972 και κατασκευάσθηκε από την κοινοπραξία Ξ.Ε.Κ.Τ.Ε. Α.Ε. - ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ Α.Ε. Τη μελέτη του έργου εκπόνησε το Τμήμα Μελετών της Ξ.Ε.Κ.Τ.Ε. Α.Ε., συνεργαζόμενο με τον καθηγητή Ρικάρντο Μοράντι, ενώ τη γεωτεχνική μελέτη του έργου εκπόνησε το Τεχνικό Γραφείο Γεωτεχνικών Μελετών «Ηλίας Σωτηρόπουλος και Συνεργάται». Εγκαινιάστηκε στις 6 Νοεμβρίου 1976, όταν δημιουργήθηκε η τεχνητή λίμνη του Πολυφύτου, στον ποταμό Αλιάκμονα. Τα έργα για την κατασκευή της ξεκίνησαν το 1972 και δόθηκε σε χρήση το 1975.[1]

Να ξεχασαν οι Ιταλοι ολοκληρη γεφυρα παντως δεν νομιζω , δεν ειναι manual συντηρησης .. αλλα ισως βολευει επειδη επεσε και αυτη της Γενοβας και ηταν του Μοραντι να φταιει και για την δικη μας γεφυρα αυτος ..
Το γνωστο αφηγημα απο τους ξεφτιλισμενους , φωτιες εδω, ναι αλλα στην Χαβαη , πλημμυρες εδω , ναι αλλα στην Γερμανία

Αι στο διαολο πια , εχουν καταντησει αηδία
Δεξιοι μύκητες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
Για πες μου τυπε, γιατι οι αούτοι δεν πατε στους φανούς των σούρδων και το αντίθετο?
δεν ξερω ρε τυπε...δεν μενω εκει ουτε εχω καταγωγη απο εκει...δικα τους θεματα, τοπικα μαλλον...γεγονος ειναι οτι πολυ παλια υπηρχε μια σχετικη εχθρα,αλλα αυτα εχουν ξεπεραστει ,εχουν παει παρακατω!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.757
Πόντοι
3.446
20231004_121624.jpg
συγχαρητήρια!!