Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Τρελο αγορι Βλακοκ γουσταρει στραπατσαδες.....
Έλα βλάκα.Κατσε περιμενε να τα βαλω να γελασει λιγακι ο κοσμος με τα χαλια σου "επιχειρηματια".....
Τυπε με αυτα που βαζω εγω αποδεικνυεται οτι εισαι πουστης με αυτο που βαζεις εσυ αποδεικνυεται οτι εισαι ηλιθιος που δεν καταλαβαινει Χριστο....Έλα βλάκα.
Τελείωσες; Έχεσες και το τελευταίο 50ρικό που σου καρφώθηκε στη σουφρα΄΄΄΄΄΄;;;;;Τι θες να πεις τύπε ;
Δεν πίστεψες ότι τα 30 χιλιάρικα που έβαλε φωτό είναι δικά του ;
Περίμενε ένα μήνα, σάββατο βράδυ , να πάει σε τοπικό σκυλάδικο , την ώρα που μετράνε την είσπραξη , στις 04.30 να στα ξαναβάλει φωτό .
Τέτοια ώρα κάνει τα ποιοτικό ποστ το παιδί .
4.50 είχε μπει για να γράψει ....
πούτσα μου ...
Ε αν είσαι βλάκας δε μπορώ να κάνω κάτι, ΚΕΡΔΙΣΕΣ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ.Τυπε με αυτα που βαζω εγω αποδεικνυεται οτι εισαι πουστης με αυτο που βαζεις εσυ αποδεικνυεται οτι εισαι ηλιθιος που δεν καταλαβαινει Χριστο....
δεν επιθυμωμεν σταλινικα ποσοστα, κ με 45τακατο κυβερναμεΡε μαλακα και εσυ 52% ειναι τα αρνητικα....
Έλα ντε γιατί?Ωραία. Γιατί μπερδεύεις τότε τα νερά ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ/ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ/ΚΛΠ ΚΛΠ με τον έλεγχο στα διυλιστήρια;;;;
Και τι σχέση έχουν αυτά με την ΠΑΠΑΡΙΑ που πέταξε ο βλαξ;;;
Πηγαινε στη ΤΕΑ να σου βαλει ολο το ποδι στη κωλαρα σου....Ε αν είσαι βλάκας δε μπορώ να κάνω κάτι, ΚΕΡΔΙΣΕΣ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ.
69.3%.......21τακατο
Ρε μλκ τώρα και 'σύ, ξεκόλλησε λίγο το μυαλό σου, το κράτος επεμβαίνει στο ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (τιμολόγιο αγοράς-τιμολόγιο πώλησης) όχι στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.Έλα ντε γιατί?
Αφού τα πρατήρια είναι το σούπερ μάρκετ των καυσίμων...και αυτοι λενε οτι ανεβάζουν τις τιμές επειδή έρχεται ακριβο το τιμολογιο απο τα διυλιστήρια.
Τι δεν καταλαβαίνεις? Αν το κράτος μπορεί να επαίμβει στο ακριβό νερό μπορεί και στο ακριβό καύσιμο?
Έλα ρε μλκ κινέζικα μιλάω?
21τακατο
Πηγαινε στη ΤΕΑ να σου βαλει ολο το ποδι στη κωλαρα σου....
Ε αν είσαι βλάκας δε μπορώ να κάνω κάτι, ΚΕΡΔΙΣΕΣ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ.
Προπαγάνδα
Ναι, αυτό που έγραψε είναι λαθος.Για φαινόμενα αισχροκέρδειας.
Αλλά το θέμα είναι εδώ, τι έγραψε ο βλαξ.
Ετσι.. εμπρος <<< πισω45 τακατο
Δεν ξέρω τύπε, πραγματικά δε γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να ελεγχθεί το καύσιμο στο στάδιο της διύλισης.Ναι, αυτό που έγραψε είναι λαθος.
Αλλά εξίσου λάθος είναι και το ότι το πλαφόν το έβαλε στις αντλίες για να κτυπήσει την αισχροκέρδεια. Γιατί την τιμή τη διαμορφώνει ο κάθε Βαρδινογιάννης. Στην τιμή του κουμπώνει ο ΕΦΚ και μετά μπαίνει το πλαφόν και ο ΦΠΑ.
Αυτός αισχροκερδεί στην ουσία με την ανοχή της Κυβέρνησης. Γιατί, από ότι φαίνεται, η τιμή του διυλιστηρίου δεν επηρεάζεται από την τιμή του βαρελιού.
Σταθερά στο Θεό.
Αλλά η αισχροκερδεια είναι τα 10 με 15 λεπτά στο λίτρο που κερδιζει το πρατήριο σύμφωνα με την παρούσα κυβέρνηση.
Γελάνε και υα τσιμέντα.