Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
ερχεται ...... γυρω γυρω παει για ξεκάρφωμα :coffee:
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ ρε μαλακα.......
ποσο χαζα ειναι ειναι ρε πουστη παντως...και θρασυπουστα.
πεφτει ξυλο εκει σου λεει κατσε να την κανουνε να παω να πω της υπερφιαλες μαλακιες μου μετα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ερχεται ...... γυρω γυρω παει για ξεκάρφωμα :coffee:
Δε βλέπω να στηρίζεις αδελφό μαλάκα φίλο σου.

Ρίξε και 'σύ ένα "τσοντοσινεμα στραπονιασμα χατζη καλημέρισε τις πουτανες 300 κλώνοι" να είσαι στη μόδα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
Οταν ειπα στην δικια μου
:wanker::wanker::wanker: τύπε καλησπερα

snake egg GIF

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Οταν ειπα στην δικια μου οτι πριν λιγα χρονια ειχαμε πρωθυπουργο καποιον ο οποιος πηγε στην κηδεια του Καστρο και ελεγε "hasta la victoria siempre", μου απαντησε οτι μαλλον καποιες ελληνιδες οταν ειναι εγκυες δεν παιρνουν αρκετο φολλικο οξύ, με αποτέλεσμα την μειωμενη αντιληψη, κατι που οδηγει κατα την αποψη της στο να ψηφιζουν τα παιδια τους αριστερά.
Είπαμε με ρεγουλα τα βοτάνια..
Είναι άτιμα αυτά τα καριολικια..
:confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ ρε μαλακα.......
ποσο χαζα ειναι ειναι ρε πουστη παντως...και θρασυπουστα.
πεφτει ξυλο εκει σου λεει κατσε να την κανουνε να παω να πω της υπερφιαλες μαλακιες μου μετα
Νταξει πρεπει και εγω να δειξω κατανοηση στον συγκεκριμενο γιατι πραγματικα μιλαμε για τερμα ναυαγιο της ζωης με μονοψηφιο iq......:confused:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Τύπος βοσκός της αγέλης αποφεύγει να υποστηρίξει το πρόβατο του στην επική παπαρια που πέταξε..... :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Τυπε οι τραβελοδικηγοροι του σάη οι επιστήμονες της πουτσας τι λένε για αυτά?
Α ξέχασα, σουλατσαρουν στο νήμα Κασελακη για ξεκάρφωμα..
Τυπε απολαυσε εδω....
Όπως τόνισε η μελέτη για την στατικότητα, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά προ ημερών, είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριου του 2022 και είχε διαρκέσει δέκα μήνες. Ωστόσο -όπως τόνισε- του παραδόθηκε προ ημερών!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.777
Πόντοι
2.356
Τι λες ρε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΗΛΙΘΙΕ, ποιος σου είπε ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ότι μπορεί ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κράτος να ορίσει στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Βαρδινογιάννη ΠΟΣΟ θα πουλήσει τα καύσιμα του.....

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Και στα πρατήρια γιατί το ορίζει και βάζει και πλαφόν;

• Like

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Οχι ολοι...ο πουστοΒλακοκ του αρεσει να τον στραποναρει η Χατζη και να ντυνεται παρανυφακι.Ενδιαμεσα κανει και το χυσοδοχειο για να ξεσπανε τα μελη του σαι....:confused:
Έλα ρε . Είπαμε . ΟΧΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. Του άρεσε που στραπόνιαζε και κατούραγε. Στραπόνιασμα και κατούρημα θέλει .
Δεν είπε να βάλει νυφικό το παιδί . Πως να το πάρει άλλωστε ; Αν πουλήσει το τουαρέγκ, ούτε το πέπλο δεν παίρνει .
Ποιο νυφικό .........

Τα πεθερικά δίνουν κάθε σάββατο 5€ . 2€ βενζίνη στο σκουτεράκι κι ένας ελληνικός.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Οταν ειπα στην δικια μου οτι πριν λιγα χρονια ειχαμε πρωθυπουργο καποιον ο οποιος πηγε στην κηδεια του Καστρο και ελεγε "hasta la victoria siempre", μου απαντησε οτι μαλλον καποιες ελληνιδες οταν ειναι εγκυες δεν παιρνουν αρκετο φολλικο οξύ, με αποτέλεσμα την μειωμενη αντιληψη, κατι που οδηγει κατα την αποψη της στο να ψηφιζουν τα παιδια τους αριστερά.
Όντως σε αντίθεση με την Κούβα που έχει κομμουνισμό ,η Κολομβία με τον καπιταλισμό αριστεύει στην οικονομία με ευμάρεια,κοινωνικό κράτος ασφάλεια ,ελευθερία

• Χαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όντως σε αντίθεση με την Κούβα που έχει κομμουνισμό ,η Κολομβία με τον καπιταλισμό αριστεύει στην οικονομία με ευμάρεια,κοινωνικό κράτος ασφάλεια ,ελευθερία
Η αριστερά κυβερναει τωρα στην Κολομβια και ο κοσμος ειναι στα καγκελα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
και ξενες επενδυσεις ... γραψε και αυτο , γιατι εχουμε και Ελληνικα κεφαλαια του μπου επενδεδυμένα εκει :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Η αριστερά κυβερναει τωρα στην Κολομβια και ο κοσμος ειναι στα καγκελα
Κ η καπιταλιστική αριστερά κ η καπιταλιστική δεξιά κυβερνούν τις 190 χώρες του κόσμου αυτή τη στιγμή κ οι 160 από αυτές πεινανε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Έλα ρε . Είπαμε . ΟΧΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. Του άρεσε που στραπόνιαζε και κατούραγε. Στραπόνιασμα και κατούρημα θέλει .
Δεν είπε να βάλει νυφικό το παιδί . Πως να το πάρει άλλωστε ; Αν πουλήσει το τουαρέγκ, ούτε το πέπλο δεν παίρνει .
Ποιο νυφικό .........

Τα πεθερικά δίνουν κάθε σάββατο 5€ . 2€ βενζίνη στο σκουτεράκι κι ένας ελληνικός.
Βγήκε από το καβούκι και Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
και ξενες επενδυσεις ... γραψε και αυτο , γιατι εχουμε και Ελληνικα κεφαλαια απο του μπου επενδεδυμένα εκει :coffee:
Όχι ρε ...είδα Alex μπαίνει western union παραλαμβάνει έμβασμα..
Το φυσάει το χρήμα η δικιά του ...
Φέρνει συνάλλαγμα ο ισκεντερ κ ανεβάζει το ΑΕΠ μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom