Ρε σύρε γαμήσου λέμε.Πίσω από ένα πληκτρολόγιο συγχαρητήρια για τον τρόπο σου
Δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση
ΕΛΕΕΙΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑ.
ΓΑΜΗΜΈΝΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ.
Ρε σύρε γαμήσου λέμε.Πίσω από ένα πληκτρολόγιο συγχαρητήρια για τον τρόπο σου
Δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση
Έχεις δίκιο το διόρθωσα το πολλά το έκανα πολλά και ακριβάΚαι τα Καγιεν , πες και για τα Πορσε Καγιεν
Άμα δεν καταλαβαίνεις καλύτερα να μη μιλάς
Οι μαθηματικές πράξεις είχαν και ένα συμπέρασμα
Το οποίο έλεγε ότι όσοι δεν κάνουν πάρα πολλά χιλιόμετρα αν θυμάμαι καλά 900 το μήνα συμφέρει το fuell pass
ΜΑΛΑΚΑ δεν ξερω τι σκατα φαρμακα σου εχουν γραψει αλλα κοψτα εσυ τωρα θες να μας πεις οτι ησουν καθηγητης (μαθηματικων μαντευω) και δεν μπορεις να διατυπωσεις μια σωστη αποψη. τα εχεις κανει αχταρμα μονο και μονο για να πεις τη μαλακια σου.Και από τα νοικοκυριά θα εξυπηρετούσε κυρίως αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα
Που αν είναι εργαζόμενοι για επαγγελματικούς λόγους πολλές φορές παίρνουν τη βενζίνη
Αν όχι θα επιδοτούμε αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα
Όπως επίσης και τους τουρίστες
Και αυτούς που δεν κάνουν καθόλου φορολογική δήλωση
Και αυτούς που έχουν πολλά αυτοκίνητα
Πάντα μιλάω για τους πολίτες και όχι για τις επιχειρήσεις
Στερεψες απο επιχειρήματα και βρίζειςΡε σύρε γαμήσου λέμε.
ΕΛΕΕΙΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑ.
ΓΑΜΗΜΈΝΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ.
Δεν διαβάζεις φαίνεται όλα τα μηνύματά μουΣαν την ρυθμιση της ΝΔ
που κελαηδουσε και μολις του ειπα φερε να την δουμε ξαφνικα τυφλωθηκε και δεν διαβαζε τα μηνυματα μου
μετα εξαφανιστηκε για κανα 3ημερο μπλοκαρε ολη την google να ψαχνει , πηγε Πειραιως να ρωτησει στα γραφεια και του εριξαν μπουγελο
και μετά μπηκε εδω μεσα και μου εγραψε -Αφου το ειπε ο Μητσοτακης οτι εχει κανει ρυθμιση , εχουν κανει
Μιλάμε για τέρμα προβληματικό άτομο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει συζήτηση και να μην τον μπινελικωσουν.Σαν την ρυθμιση της ΝΔ
που κελαηδουσε και μολις του ειπα φερε να την δουμε ξαφνικα τυφλωθηκε και δεν διαβαζε τα μηνυματα μου
μετα εξαφανιστηκε για κανα 3ημερο μπλοκαρε ολη την google να ψαχνει , πηγε Πειραιως να ρωτησει στα γραφεια και του εριξαν μπουγελο
και μετά μπηκε εδω μεσα και μου εγραψε -Αφου το ειπε ο Μητσοτακης οτι εχει κανει ρυθμιση , εχουν κανει
εμενα κατηγορουσες αλλα εσυ εχεις κλεψει τη δουλεια του @celebre τωραΣτερεψες απο επιχειρήματα και βρίζεις
7 μύρια ζήτησε η κατασκευάστρια εταιρία αλλά δεν τα βρήκαν στις σακούλες...! Έτσι δεν το συντήρησαν ποτέ. Και βασικά ποιο από τα ολυμπιακά ακίνητα υπάρχει? Τα έφαγαν και τα άφησαν να ρημάξουν. Πεταμένα λεφτά ΜΑΣΝαι μαγκες ο Καλατραβα φταιει....οχι το μπουρδελο η Ελλαδα που δεν κανει συντηρηση σε τιποτα δρομους,κτιρια κτλ....
ακου απο εμενα το φιλο σου τι ισχυει :Δεν διαβάζεις φαίνεται όλα τα μηνύματά μου
Δικός σας έβαλε link που στον ισολογισμό της Νέας Δημοκρατίας είχε ποσο για ρυθμίσεις δανείων
Πού από αυτόν τον πήρα και το έγραψα και εγώ
Αλλά δίνει ποσό για τη ρύθμιση των δανείων αλλά δεν ξέρω τη ρύθμιση
For sure. Απλά εγώ δε μένω Γλυφάδα και δεν έχω πινέζα για υπηρέτρια.Λοιπόν αυτός ο resp είναι σίγουρα κλώνος του Νίπλης
Τι ένα ναι ή ένα όχιΜΑΛΑΚΑ δεν ξερω τι σκατα φαρμακα σου εχουν γραψει αλλα κοψτα εσυ τωρα θες να μας πεις οτι ησουν καθηγητης (μαθηματικων μαντευω) και δεν μπορεις να διατυπωσεις μια σωστη αποψη. τα εχεις κανει αχταρμα μονο και μονο για να πεις τη μαλακια σου.
θα ωφελουνταν διπλα τα νοικοκυρια αν μειωνε την τιμη των καυσιμων ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΝΑΙ ή ΕΝΑ ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΙΣ
Στον ισολογισμό έχει ποσόακου απο εμενα το φιλο σου τι ισχυει :
ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ
ρε ΒΛΑΚΑ δεν ξερεις να διαβαζεις; εσυ εισαι τωρα συνταξιουχος εκπαιδευτικος; σου εθεσα ενα απλο ερωτημα δεν μπορει το μυαλουδακι σου να το διαχειριστει;Τι ένα ναι ή ένα όχι
Τα νοικοκυριά και όχι οι επαγγελματίες
Που με ένα αυτοκίνητο κάναν κάτω από 900 χιλιόμετρα το μήνα θα τους συνέφερε το επίδομα
Με πάνω από 900 χιλιόμετρα το μήνα
Η μείωση του ειδικού φόρου
Με τις παραδοχές
Επίδομα 30 ευρώ το μήνα
Μείωση του ειδικού φόρου έτσι ώστε η βενζίνη να πέσει 10% όπως περίπου ήταν με το πετρέλαιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στον ισολογισμό έχει ποσό
Σου έδωσα μία απλή απάντηση εσένα φαίνεται δεν μπορείρε ΒΛΑΚΑ δεν ξερεις να διαβαζεις; εσυ εισαι τωρα συνταξιουχος εκπαιδευτικος; σου εθεσα ενα απλο ερωτημα δεν μπορει το μυαλουδακι σου να το διαχειριστει;
μετα αναρωτιεσαι γιατι σε βριζουν ολοι εδω μεσα. δεν μπορεις να απαντησεις τιποτα τοσο αχρηστος εισαιΣου έδωσα μία απλή απάντηση εσένα φαίνεται δεν μπορεί
Eχεις να ριξεις γελιο,εκτος αν παρασυρθεις και χρησιμοποιησεις υβρεολογιοΚαι τα Καγιεν , πες και για τα Πορσε Καγιεν
Ε το ίδιο ισχύει και για αυτούς που με νόμο του Άδωνι καταργεί το 8ωρο και θα γίνει 13ωρο και Κυριακή
Και εδώ βλέπετε κυρίες και κύριοι ότι επιτέλους μετά από 15 χρόνια Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ανακάλυψε την κρίση.Όχι θα κάτσω να κοιτάξω αν ανέβηκαν τα κολλάρα σκύλων , οι χέχτρες για γάτες και οι τσουγκράνες για το ξύσιμο μουνιού της μαϊμούς
που μπορεί να βάζουν οι προπαγανδιστές στις κωλολίστες σου.
Τις λίστες να τις πάρεις και να τις πας στα τσοντοσινεμά.Θα στις βάλουν εκεί που ξέρεις.
Σε σύγκριση με προ κρίσης ;;;
Τέλη κυκλοφορίας 2000cc ;;; ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.
Βενζίνη ; ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ.
Πετρέλαιο θέρμανσης ; ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ Η ΤΙΜΗ .
Κρέας ; Χ 2.5
Λάδι ; Χ 5 και ανεβαίνει
ΡΕΥΜΑ ; Χ3
Νερό ; Χ2
Επιπλέον ;;;
Μπήκε ΕΝΦΙΑ.
Μηδενικό αφορολόγητο σε επαγγελματίες.
Μπήκε φόρος επιτηδευματία.
ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.