Βρε γαμημένε πανηλιθιε δύο πράγματα έγραψα. Πως το 1 στα 2 νοικοκυριά δε μπορεί να θερμάνει ή να δροσίσει επαρκώς το σπίτι του και πως σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ το 17% είναι στα όρια της ακραίας φτώχειας.
Επειδή εισαι ενας γαμημενος πανηλιθιος που δεν κατάλαβες ότι αυτοί είναι δυο διαφορετικοί πληθυσμοί, μπηκες και άρχισες τα σεντόνια μαλακίας.
Σε μένα ένα διάγραμμα παρεθεσες.
Το οποίο γράφει ότι αν θέλεις να συγκρίνεις τα νούμερα σε απόλυτο και όχι σχετικό βαθμό, δηλαδή να συγκρίνεις και να λες ότι το διάγραμμα είναι σταθερό στη διάρκεια του χρονου, ΌΤΙ ΔΗΛΑΔΉ ΚΆΝΕΙΣ ΕΣΎ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, παίρνεις το 2008 ως έτος αναφοράς και με βάση τον εναρμονισμένο δείκτη τιμων καταναλωτη το 23,8% του 2022 γίνεται 32% και μετά το συγκρίνεις.
Κι αυτά τα λέει το διάγραμμα που παρέθεσες εσύ και δεν καταλαβες γρι τι γράφει, γαμημενε πανηλιθιε.
Κι έχεις και το θράσος να μιλάς για ασχετους γαμημενε πανηλιθιε.
Και λέει και αλλα μέσα που δείχνει ότι δεν υπάρχει όριο στο πόσο γαμημενος πανηλίθιος είσαι.
Βάλε μας τώρα τα στοιχεία της Eurostat για το πόσοι Έλληνες μπορουν να θερμανουν ή να δροσίσουν επαρκώς το σπίτι τους.
Την οποία επικαλεισαι από την αρχή.
Άντε γαμημενε πανηλίθιε περιμένουνε να τη δούμε και να κρίνουμε.
Ποιο διάγραμμα δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεται;
Βάλε το post μου που το γράφει για να καταλάβω;
Τι μπέρδεψα τους πληθυσμούς;
Δύο διαφορετικά πράγματα είναι
Το ένα πώς είναι σε κίνδυνο φτώχειας που διαχρονικά από το 2004 είναι περίπου στο 20%
Και πόσοι δεν μπορούν να πάνε στο σπίτι τους
Που είναι γύρω στο 18 19%
Και είναι λιγότερη από το 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ που ήταν 26%
Το θέμα είναι ότι τα βγάζει η ίδια αρχή για όλη την Ελλάδα σε όλη την χώρα όλα τα τελευταία χρόνια προφανώς με την ίδια μέθοδο
Δεν ξέρω πώς βγάζει τα στοιχεία
Όπως δεν ξέρω πώς βγάζετε τα στοιχεία από Ελλάδα είναι προς το τέλος της Ευρώπης αγοραστική δύναμη
Για τις τιμές της βενζίνης όταν η Ελλάδα ήταν η πιο ακριβή
Και για όλα τα πράγματα που δεν με συμφέρουν
Ούτε τα αμφισβήτησα όμως
Ούτε ζήτησα από σένα ή όλους τους άλλους που τα γράφουν με ποια έρευνα τα βγάλανε η eurostat
Που την επικαλείστε πάντα όποτε σας βολεύει
Χωρίς να ψάχνεται πώς βρέθηκαν αυτά τα στοιχεία
Όταν δεν σας βολεύει αλλάζει το πράγμα