Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.478
Πόντοι
3.656
γιατί δεν δοκιμάζεις να το αφήσεις εσύ σπίτι ρε τύπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και οι ντομάτες από τη Βουλγαρία πρέπει να έρχονται και τις πουλάνε για θεσσαλικες

σε λίγο θα ανεβαίνουν και οι ανανάδες τι να κάνουμε πνίγηκε η καλλιέργεια :tooth:
Τωρα που πλημμυρισε και η νεα υορκη,θα πανε ολα στο θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.092
Πόντοι
10.411
Θα παει το θερμανσης 2 ευρω το λιτρο
Θα καιτε μελαμινες και μαγκαλια να ζεσταθειτε μουνοπανα και θα φραξουν τα πλεμονια σας και θα ψοφησετε τον φλεβαρη(μαξιμουμ)
Θα παει η μπετζινα 3 ευρω το λιτρο και θα πηγαινετε με το μετρο και τα κτελ και τα λεωφορεια και θα στριμωχνεστε και θα σας κλεβουν τα πορτοφολια οι επιτηδειοι ΑΛΛΑ στα αρχιδια σας γιατι ετσι κι αλλιως θα ειναι αδεια
Θα ερθει πισω η ρητρα αναπροσαρμογης και δεν θα εχετε να την πληρωσετε πλεμπαιοι και θα σας κοβει το ρευμα η πουτανα η βατκαιβολτ
Θα ξυλιαζετε μεσα στο σαλονι σας και θα βαρατε με σφυροκαλεμο το πληκτρολογιο να γραψετε κυριε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γαμιεσαι
Αλλα θα παγωσουν και τα δαχτυλα σας και θα σαπισουν και ουτε θα μπορειτε να λογκαρετε εδω!!!!
Θα ρθουνε χιονια κι αλλες καταιγιδες και οι τουρκοι και οι ταιφουν και τα ντροουνς και σε 2 ωρες θα παρουν το αιγαιο και την κερκυρα και το ποντικονησι
Αιντε να ψοφησουν κανα δυο μυρια συνταξιουχοι να σωθουν και τα ασφαλιστικα ταμεια
Επιστροφη στην κανονικοτητα μουνοπανα με Ελλαδα 2.1 και επενδυτικες βαθμιδες και το λαδι 300 ευρω ο τενεκες!!!
Αλλιως νερολαδα απο την τυνησια γαμημενοι.
JdIjTy7.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.108
Πόντοι
3.656
Εγώ κάθε Σάββατο μετά τη δουλειά τρώω New York Style Burger ή brunch :coffee:

δεν πιστευω να το ανεβασουν και αυτο θα τους γαμησω ήδη ειναι πανάκριβο :tickedoff:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατί δεν δοκιμάζεις να το αφήσεις εσύ σπίτι ρε τύπε?
Εγω δεν γκρινιαζω για την τιμη της βενζινης

Μπάιντεν γαμιεσαι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.108
Πόντοι
3.656
Εγω δεν γκρινιαζω για την τιμη της βενζινης

Μπάιντεν γαμιεσαι
γκρινιάζεις για την κίνηση.

όποτε αφού δεν σου αρέσει να οδηγείς με την κίνηση πάρε το τρόλλει να πας ήρεμος γιατί δεν το προτιμάς?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Δεν εχω καταθεσει ποτε αιτηση στο digitalsme.gov.gr και μου ηρθε το παρακατω μειλ

Αξιότιμη/ε κυρία/ε,

Σας ενημερώνουμε ότι η Αίτηση Χρηματοδότησης για την Κατηγορία Ενέργειας 4 που καταθέσατε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές» εγκρίθηκε για χρηματοδότηση, σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Τη σχετική Απόφαση μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα της Δράσης (https://digitalsme.gov.gr) και συγκεκριμένα χ, καθώς και στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (-).

Ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 10η/01/2023. Η προθεσμία εξαργύρωσης των επιταγών, ορίζεται στην Ενότητα 4 της υπ’ αρ. πρωτ. 10284/10-06-2022 Πρόσκλησης του Προγράμματος, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Παρακαλούμε για την υλοποίηση του έργου σας σύμφωνα με τους όρους και το περιεχόμενο της υπ’ αρ. πρωτ. 10284/10-06-2022 Πρόσκλησης του Προγράμματος, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

:think::think::think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γκρινιάζεις για την κίνηση.

όποτε αφού δεν σου αρέσει να οδηγείς με την κίνηση πάρε το τρόλλει να πας ήρεμος γιατί δεν το προτιμάς?
Ποιο τρόλει χριστιανε μου? Εγω ερχομαι απο Πελοποννησο για να παω Αθηνα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.108
Πόντοι
3.656
Ποιο τρόλει χριστιανε μου? Εγω ερχομαι απο Πελοποννησο για να παω Αθηνα.
Πάρε τον προαστιακό κατέβα στο μαλλ και πάρε το μετρό

Δεν εχω καταθεσει ποτε αιτηση στο digitalsme.gov.gr και μου ηρθε το παρακατω μειλ

Αξιότιμη/ε κυρία/ε,

Σας ενημερώνουμε ότι η Αίτηση Χρηματοδότησης για την Κατηγορία Ενέργειας 4 που καταθέσατε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές» εγκρίθηκε για χρηματοδότηση, σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Τη σχετική Απόφαση μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα της Δράσης (https://digitalsme.gov.gr) και συγκεκριμένα χ, καθώς και στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (-).

Ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 10η/01/2023. Η προθεσμία εξαργύρωσης των επιταγών, ορίζεται στην Ενότητα 4 της υπ’ αρ. πρωτ. 10284/10-06-2022 Πρόσκλησης του Προγράμματος, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Παρακαλούμε για την υλοποίηση του έργου σας σύμφωνα με τους όρους και το περιεχόμενο της υπ’ αρ. πρωτ. 10284/10-06-2022 Πρόσκλησης του Προγράμματος, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

θα βάλεις φωτοβολταϊκά θες δε θες :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάρε τον προαστιακό κατέβα στο μαλλ και πάρε το μετρό

θα βάλεις φωτοβολταϊκά θες δε θες :confused:
Και πώς θα φτασω Κορινθο για να παρω τον προαστιακο?
Και θα κουβαλαω χαρτια, δικογραφιες και τσαντες στα χερια?
Γιατι?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.108
Πόντοι
3.656
Και πώς θα φτασω Κορινθο για να παρω τον προαστιακο?
Και θα κουβαλαω χαρτια, δικογραφιες και τσαντες στα χερια?
Γιατι?
θα πας με το αμάξι Κόρινθο που δεν έχει κίνηση.

θα πάρεις και και μια ωραία επαγγελματική τσάντα και τα περισσότερα χαρτιά είναι πλέον στο κινητό.

Ούτε οικολόγος είσαι ούτε οπαδός του gov.gr?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
θα πας με το αμάξι Κόρινθο που δεν έχει κίνηση.

θα πάρεις και και μια ωραία επαγγελματική τσάντα και τα περισσότερα χαρτιά είναι πλέον στο κινητό.

Ούτε οικολόγος είσαι ούτε οπαδός του gov.gr?
Θα το σκεφθω.

Αυτο με τα χαρτια στο κινητο θα το αφησω ασχολίαστο.
Δηλαδη αν εχω εγγραφα να δειξω στο δικαστηριο, θα δειξω το κινητο μου.
Μαλιστα.
Αν ελεγα εγω τετοια μπαρουφα, θα γραφανε εδω διαφοροι τα μυρια οσα για εκατο σελιδες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.108
Πόντοι
3.656
Θα το σκεφθω.

Αυτο με τα χαρτια στο κινητο θα το αφησω ασχολίαστο.
Δηλαδη αν εχω εγγραφα να δειξω στο δικαστηριο, θα δειξω το κινητο μου.
Μαλιστα.
Αν ελεγα εγω τετοια μπαρουφα, θα γραφανε εδω διαφοροι τα μυρια οσα για εκατο σελιδες.
Θα τα βάλεις όλα στην τσάντα.

Τι υποθέσεις δικάζεις την σίμενς και έχεις χιλιάδες σελίδες δικογραφίας? τρένο πάει η δουλειά :confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.170
Πόντοι
216

Αξιότιμη/ε κυρία/ε,

θειο εσυ που τα ξερεις με πηραν τις προάλλες μια γκομενα και μου ειπε οτι βρηκαν 37000 σε ενα λογαριασμο με το ονομα μου; λες να ειναι εμπιστη; θα μου χρειαζοταν μια ρευστοτητα αυτο το διαστημα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
θειο εσυ που τα ξερεις με πηραν τις προάλλες μια γκομενα και μου ειπε οτι βρηκαν 37000 σε ενα λογαριασμο με το ονομα μου; λες να ειναι εμπιστη; θα μου χρειαζοταν μια ρευστοτητα αυτο το διαστημα
Καλυτερα να εμπιστευτεις τον @Νίπλης παρα την γκομενα:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom