κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.948
- Πόντοι
- 19.795
Εγω παντα απο τα δεξια παω ρε γειτονα, μονο σε μονοδρομους μπορει να πιανω λιγο αριστερα.σε ειχα καταλαβει παλιο κουμουνι
Εγω παντα απο τα δεξια παω ρε γειτονα, μονο σε μονοδρομους μπορει να πιανω λιγο αριστερα.σε ειχα καταλαβει παλιο κουμουνι
Στις επομενες εκλογες θα παρει 42% και θα ειναι το μεγαλυτερο τρολαρισμα του Ελληνικου λαου απεναντι στους πολιτικους. Ετσι, χωρις προγραμμα, ενα τρολ, που θα το ψηφισει ο κοσμος επειδη ακριβως ειναι τρολ.Δεν εχεις ομως προσεξει οτι ο κασσελακης ζηταει απο τους πολιτες να του πουν πως θα κανει οτι κανει,γιατι να κανει οτι κανει,τι να κανει οταν το κανει και κυριως με ποιους τροπους να κανει αυτα που θελουν οι πολιτες να κανει...μπορεις να καταθεσεις τις αποψεις σου στο ινσταγκραμ και στο φεισμπουκ και ο κασσελακης θα τις λαβει σοβαρα υπ'οψιν...
Εγω λεω να τον κανουμε επιτιμο μελος εδω να μην πηγαινει τοση γνωση χαμενη..
Για φαντασου να ειχαμε φυσικη καταστροφη τυπου ντανιελ και να εμπαινε ο κασσελακης εδω...σε 3 ωρες ολα θα δουλευαν παλι ρολοι...
καλα με σενα το προβλημα ειναι μη σκυψει καμια μπροστα σουΕγω παντα απο τα δεξια παω ρε γειτονα, μονο σε μονοδρομους μπορει να πιανω λιγο αριστερα.
Δεν θα μου κανει ΚΑΜΙΑ εντυπωση...Στις επομενες εκλογες θα παρει 42% και θα ειναι το μεγαλυτερο τρολαρισμα του Ελληνικου λαου απεναντι στους πολιτικους. Ετσι, χωρις προγραμμα, ενα τρολ, που θα το ψηφισει ο κοσμος επειδη ακριβως ειναι τρολ.
Ε, τοτε προσπαθω να παω κεντρο.καλα με σενα το προβλημα ειναι μη σκυψει καμια μπροστα σου
εγω με μητσοτάκη έχω πάει πολύ μπροστάΝα μην λεμε μαλακιες.
Ο Μτσκ γαμαει εναν λαο ολοκληρο για δευτερη θητεια χύνοντας ποταμια καποια αγαμητα οντα μολις σκεφτονται πως θα συνεχισει να κυβερνα δεκαετιες ακομη
Οτι καποιοι πανε μπροστα,ειναι το μονο σιγουρο.εγω με μητσοτάκη έχω πάει πολύ μπροστά
ο θεός να μου κόβει μέρες και να του δίνει ψήφους
Και εγώ τέτοιος είμαι πήγα μπροσστά με γλοιώδη τρόπο αλλά σήμερα κάνω κουμάνταΟτι καποιοι πανε μπροστα,ειναι το μονο σιγουρο.
Αδωνις,Πλεύρης,Χατζηδακης,Βορίδης πχ ειναι τυποι που πηγανε πολυ μπροστα και που δεν νομιζω σε ευρωπαικη χωρα να ηταν κατι παραπανω απο καντινιερηδες
Πουλημενοι και ακορεστοι συμφεροντολογοι ειναιΈχουμε κυβέρνηση ηλιθίων η οποία αντικατοπτρίζει πλήρως τον λαό που εξουσιάζει
Πουλημενοι και ακορεστοι συμφεροντολογοι ειναι
Γι αυτο σε γουσταρουν ολες οι βυζαρουδες μιλφαρες στην πιατσα; Γιατι γλυφεις;;;;Και εγώ τέτοιος είμαι πήγα μπροσστά με γλοιώδη τρόπο αλλά σήμερα κάνω κουμάντα
Τέτοια μουνιά με σκρουτζομάγαζα και καφέδες .... δεν πρέπει να γαμηθούν και να βγάζουν μεροκάματο δίνοντας κώλο ;Γι αυτο σε γουσταρουν ολες οι βυζαρουδες μιλφαρες στην πιατσα; Γιατι γλυφεις;;;;
όχι δεν τις νοιάζει και πολύΓι αυτο σε γουσταρουν ολες οι βυζαρουδες μιλφαρες στην πιατσα; Γιατι γλυφεις;;;;
Πόσες φορές θα σου πω ότι δεν έχω σκουτζομάγαζο ρε μπροΤέτοια μουνιά με σκρουτζομάγαζα και καφέδες .... δεν πρέπει να γαμηθούν και να βγάζουν μεροκάματο δίνοντας κώλο ;
σοβαρα τωρα ρε μαλακες.....αυτο αν δεν ειναι φωτοσοπ,τι στο διαλο πηγατε και ριξατε στις καλπες?
δεν ξερω αν ησουν εδω προχτες ,αλλα ακουστηκε οτι εσκασε πελατης στο γραφειο του αλεξ με χοντρο μπαγιοκο σε βαλιτσα.....Κάνουν ζωή Αρίστου Ωνάση όμως μάγκα.
Και κάτι ηλίθιοι ιατροί και δικηγόροι που τους ψηφίζουν , δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν .......
και καμαρώνουν κι όλας που τους ψηφίζουν ..........
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ .
Επιβεβαιώνωδεν ξερω αν ησουν εδω προχτες ,αλλα ακουστηκε οτι εσκασε πελατης στο γραφειο του αλεξ με χοντρο μπαγιοκο σε βαλιτσα.....
...Επιβεβαιώνω
Μαύρα όλα
Σιγουρα
Αμα ξέρει γιατρός κ δικηγόρος πως βγαίνει απόδειξη , έχουμε αποτύχει ως κοινωνίαΣιγουρα
Ασε που θα βγει να πει τωρα οτι εκοψε αποδειξη ,,
Θα εχει να κοψει αποδειξη ο Αλεξ απο περίοδο χοντρου Ραφηνας