Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.435
- Πόντοι
- 3.936
Ναι αγαπητέ μου κεφάλα, πήγαινε μετά εσύ και τάισε την οικογένεια αυτές τις συνθήκες.
Ναι αγαπητέ μου κεφάλα, πήγαινε μετά εσύ και τάισε την οικογένεια αυτές τις συνθήκες.
Eγω ειχα θεία γαζωτρια απο το Πέραμα που το 80 ψήφιζε τον πατέρα Μητσοτακη τι ψαχνεις τωραNαι, να τραβαμε κουπι στη γαλερα για να πλουτιζει η μητσο- τακης Α.Ε.
Και καλα αυτοι που εχουν αρκετα μμυρια στις ελβετικες τραπεζες που τον ψηφισαν.
Εμ, οι αλλοι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα με 3+60 οπως ο Δαλαι που τον ψηφιζουν δαγκωτο. Αν δεν ειναι αυτο ψ/χ ασθενεια, τοτε τι ειναι; μσζοχισμος
Απαγορευτικες τιμες και στα αγγουρια
η 300ρου θα ειναι πολυ λιγη σε λιγι καιρο....να το ξερειςΣας τα έλεγα εγώ. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να βάλουμε ούτε αγγούρι στον πάτο μας.
Τύπε δεν είσαι σωστός τώρα. Θίγεις υπολήψειςΡε δεν ντρεπεσαι τελειωμενο κοπροσκυλο που ζεις απο τα λεφτα του μπαμπα να μιλας για ατομα που κανουν 2 δουλειες που ολη μερα κωλοβαρας εδω μεσα;Αντε στραπονιασου με τη Κιουρια Χατζη να πουμε!
Γτ βρίζεις ρε μουνοπανο?? Θα ακούσεις πάλι καμιά Παναγία κ θα γυρίζεις τα νήματα με screenshotsΈτσι γαμιολάκη, μπαροκογαμημένε, το γαμιά σου αναπολείς και τρέμει να του γράψεις στα ίσια και αντρίκια, έτσι σαν το πουτανάκι θα σκούζεις.
το μεγαλυτερο γαμηδι που περασε ποτε....
δεν ειναι αυτο που νομιζειςνα βγαλει την φανελα αμεσως και να φορεσει αυτην του εντιμοτατου σωματειου
Δε θα μπλέκεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν βλαμμένε.Γτ βρίζεις ρε μουνοπανο?? Θα ακούσεις πάλι καμιά Παναγία κ θα γυρίζεις τα νήματα με screenshots
Τάξις και ηθική
Φρουρααα , Φρουρααα.Δε θα μπλέκεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν βλαμμένε.
Επίσης, ψάξε ένα ένα και τα 60 χιλιάδες μηνύματα μου να βρεις αν έχω βρίσει μάνες και οικογένειες. Αιντε σκουπίδι.
Και εσένα από ατύχημα σε έσπειραν...Δε θα μπλέκεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν βλαμμένε.
Να σου φέρω σύννεφο να πεσεις?Μαλακες
Ειναι ο Χατζηδάκης στον Αντ1 ...
Οχι οτι δεν το ξεραμε , αλλα ο τυπος πρεπει να ειναι πιο μαλάκας και απο τους πιο μαλάκες
Δεν υπαρχουν οι μαλακίες που λεει ..
Συμπεριφορά απόλυτου ηλιθίου
τερμα χαζος ... τερμα ομως, δεν πρεπει να πηγαινει άλλοΝα σου φέρω σύννεφο να πεσεις?
Του αφησε κουσουρι το ξύλοτερμα χαζος ... τερμα ομως, δεν πρεπει να πηγαινει άλλο
Θελει λιγο ακομαΤου αφησε κουσουρι το ξύλο
Αρκετο ακόμαΘελει λιγο ακομα