Ναυτικό 31 μήνεςΕίναι κ αυτός κ ο Κούλης
Άκου εκεί βόρεια Μακεδονία
Κ κάθεσαι κ εσύ βέρος δεξιός και εστερνιζεσαι αυτή την ονομασια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που πήγες φαντάρος διότι έχουμε κ δεξιούς τυπε μέσα στο σαητ που πρόσφατα έμαθα ότι είναι αστρατευτοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αυτό που έχω πει πολλές φορέςΕσυ σιγα σιγα σε βλεπω και γλιστρας απο ΝΔ ....
Όταν χρειάζεται θα πω και υπέρ του Τσίπρα και κατά της Νέας Δημοκρατίας
Τα κόμματα και οι παρατάξεις και κυβερνήσεις έχουν καλές και κακές στιγμές
Ο κόσμος λοιπόν τους κρίνει
Δυστυχώς μέχρι τώρα για το ΣΥΡΙΖΑ δεν κρίνει μόνο αλλά και συγκρίνει
Και εκεί είναι που χάνει
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Να σε ρωτησω κατι; Πιστευεις οτι τα παιδια σου και τα εγγονια σου θα ζησουν καλυτερα απο οτι εζησες εσυ πριν απο το 2010; Απαντησε μου ειλικρινα.Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αυτό που έχω πει πολλές φορές
Όταν χρειάζεται θα πω και υπέρ του Τσίπρα και κατά της Νέας Δημοκρατίας
Τα κόμματα και οι παρατάξεις και κυβερνήσεις έχουν καλές και κακές στιγμές
Ο κόσμος λοιπόν τους κρίνει
Δυστυχώς μέχρι τώρα για το ΣΥΡΙΖΑ δεν κρίνει μόνο αλλά και συγκρίνει
Και εκεί είναι που χάνει
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.304
- Πόντοι
- 8.346
Να σε ρωτήσω κ γω κάτι. Πως θα αποκτήσει παιδιά κ εγγόνια με τα τσοντοσινεμα που έχει μπλέξει η ανακουφιστρα γερόντωνΝα σε ρωτησω κατι; Πιστευεις οτι τα παιδια σου και τα εγγονια σου θα ζησουν καλυτερα απο οτι εζησες εσυ πριν απο το 2010; Απαντησε μου ειλικρινα.
Στα σινεμά ασχολούμαι μόνο με ζευγάρια παλιό ψεύτη παραδείγματος χάρη συμβουλές σε ζευγάριΝα σε ρωτήσω κ γω κάτι. Πως θα αποκτήσει παιδιά κ εγγόνια με τα τσοντοσινεμα που έχει μπλέξει η ανακουφιστρα γερόντων
Έχεις πάρει και άλλες απαντήσεις
Από ότι κατάλαβα θέλεις να κάνεις δοκιμή στο gloryhole
Αν σαν ζευγάρι θέλετε να μπείτε μέσα στο gloryhole και να κάνετε δοκιμή το gloryhole είναι μία καμπίνα που έχει γύρω-γύρω τρύπες
Αν μπείτε εκεί μέσα θα έρθουνε μερικοί και θα βάλουνε στις τρύπες τα πουλιά τους
Εσείς δεν θα τους βλέπετε
Η μπορείτε να μην κάνετε τίποτα ή μπορείτε να κάνετε ότι σας αρέσει
Αν τώρα δεν πάτε στο gh και πάτε απέξω
Εξαρτάται πού θα κάτσετε και τι θα κάνετε
Σε καμπίνα που έχει κουρτίνα και παραθυράκια και θα τα ανοίξετε ή όχι
Στο μικρό σινεμά
Στους πάνω ορόφους
Στο κεντρικό σινεμά
Στο dark room
Και αναλόγως τι θα κάνετε
θα χαϊδεύεστε ή κάτι πιο πολύ
Απλώς θα κοιτάτε την ταινία
Αναλόγως τη διάθεσή σας μπορεί να μη συμβεί τίποτα ή μπορεί να πάει η κοπέλα με έναν με δύο η και με όλο το μαγαζί
Κανένας δεν θα σας υποχρεώσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε
Βέβαια μερικές φορές δίνονται λάθος εντυπώσεις
Παραδείγματος χάρη Αν η κοπέλα σου κάνει πίπα σε δημόσιο χώρο
Κάποιοι θα πλησιάσουν για να συμμετάσχουν
Αν όμως δεν θέλετε και πείτε παιδιά μόνο να βλέπετε
99,9% Η απόφαση γίνεται Σεβαστή
Να είσαστε ζευγάρι και κάποιος να ορμήσει στον άντρα είναι πολύ πολύ πολύ σπάνιο
Η γενική μου άποψηΝα σε ρωτησω κατι; Πιστευεις οτι τα παιδια σου και τα εγγονια σου θα ζησουν καλυτερα απο οτι εζησες εσυ πριν απο το 2010; Απαντησε μου ειλικρινα.
Που έχω γράψει με επιχειρήματα
Είναι ότι από τότε που ήμουν μικρός η ζωή έχει απίστευτα καλυτερέψει
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν περίοδοι που η ζωή χειροτέρευε
Παραδείγματος χάρη στην πετρελαϊκή κρίση του 73
Από το 85 περίπου με το πρόγραμμα λιτότητας Σημίτη Παπανδρέου μέχρι περίπου το 90
Από το 2010
Με την παγκόσμια οικονομική κρίση που έπληξε πολλές χώρες και περισσότερο μερικές όπως και την Ελλάδα
Μέχρι το 2017 περίπου
Και τώρα τελευταία στην Ελλάδα για ορισμένα χρόνια
Κάποιοι θα περνούν χειρότερα
Εσύ βάζεις σαν αρχικό όριο εκεί μάλλον που υπήρχε η μεγαλύτερη ευμάρεια στην Ελλάδα
Με τη βοήθεια βέβαια των δανείων από το εξωτερικό και στο εσωτερικό
Το 2009
Δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει σε 30 χρόνια
Πιο πιθανό όμως ότι σιγά-σιγά θα αντιστραφεί το κλίμα και θα περνάμε καλύτερα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Εχω μεινει πολυ πισωΣτα σινεμά ασχολούμαι μόνο με ζευγάρια παλιό ψεύτη παραδείγματος χάρη συμβουλές σε ζευγάρι
Έχεις πάρει και άλλες απαντήσεις
Από ότι κατάλαβα θέλεις να κάνεις δοκιμή στο gloryhole
Αν σαν ζευγάρι θέλετε να μπείτε μέσα στο gloryhole και να κάνετε δοκιμή το gloryhole είναι μία καμπίνα που έχει γύρω-γύρω τρύπες
Αν μπείτε εκεί μέσα θα έρθουνε μερικοί και θα βάλουνε στις τρύπες τα πουλιά τους
Εσείς δεν θα τους βλέπετε
Η μπορείτε να μην κάνετε τίποτα ή μπορείτε να κάνετε ότι σας αρέσει
Αν τώρα δεν πάτε στο gh και πάτε απέξω
Εξαρτάται πού θα κάτσετε και τι θα κάνετε
Σε καμπίνα που έχει κουρτίνα και παραθυράκια και θα τα ανοίξετε ή όχι
Στο μικρό σινεμά
Στους πάνω ορόφους
Στο κεντρικό σινεμά
Στο dark room
Και αναλόγως τι θα κάνετε
θα χαϊδεύεστε ή κάτι πιο πολύ
Απλώς θα κοιτάτε την ταινία
Αναλόγως τη διάθεσή σας μπορεί να μη συμβεί τίποτα ή μπορεί να πάει η κοπέλα με έναν με δύο η και με όλο το μαγαζί
Κανένας δεν θα σας υποχρεώσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε
Βέβαια μερικές φορές δίνονται λάθος εντυπώσεις
Παραδείγματος χάρη Αν η κοπέλα σου κάνει πίπα σε δημόσιο χώρο
Κάποιοι θα πλησιάσουν για να συμμετάσχουν
Αν όμως δεν θέλετε και πείτε παιδιά μόνο να βλέπετε
99,9% Η απόφαση γίνεται Σεβαστή
Να είσαστε ζευγάρι και κάποιος να ορμήσει στον άντρα είναι πολύ πολύ πολύ σπάνιο
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Να σου το παω μετα την ευμαρεια. Τι προτιμας; Την δεκαετια 2010-20, η, την δεκαετια 20-30;Η γενική μου άποψη
Που έχω γράψει με επιχειρήματα
Είναι ότι από τότε που ήμουν μικρός η ζωή έχει απίστευτα καλυτερέψει
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν περίοδοι που η ζωή χειροτέρευε
Παραδείγματος χάρη στην πετρελαϊκή κρίση του 73
Από το 85 περίπου με το πρόγραμμα λιτότητας Σημίτη Παπανδρέου μέχρι περίπου το 90
Από το 2010
Με την παγκόσμια οικονομική κρίση που έπληξε πολλές χώρες και περισσότερο μερικές όπως και την Ελλάδα
Μέχρι το 2017 περίπου
Και τώρα τελευταία στην Ελλάδα για ορισμένα χρόνια
Κάποιοι θα περνούν χειρότερα
Εσύ βάζεις σαν αρχικό όριο εκεί μάλλον που υπήρχε η μεγαλύτερη ευμάρεια στην Ελλάδα
Με τη βοήθεια βέβαια των δανείων από το εξωτερικό και στο εσωτερικό
Το 2009
Δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει σε 30 χρόνια
Πιο πιθανό όμως ότι σιγά-σιγά θα αντιστραφεί το κλίμα και θα περνάμε καλύτερα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
gamiesaiστον κωλόγερο πάλι δεν απαντησε ...
τετοιο κατουρημα στον κωλόγερο...
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.304
- Πόντοι
- 8.346
Δεν ήταν ο σταθμάρχης στη θέση του, δεν ήταν ο λιμενάρχης στο πόστο του, δεν είχαμε πολλούς πυροσβέστες, δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τους χούλιγκαν, δεν φτιάχτηκαν σωστά οι γέφυρες, δεν σχεδιάστηκαν σωστά οι δρόμοι, δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε την ακρίβεια, δεν δόθηκε σωστά η εντολή, δεν δεν δεν δεν...!
4μιση χρόνια Νέα Δημοκρατία.
4μιση χρόνια Κυριάκος Μητσοτάκης
4μιση χρόνια Νέα Δημοκρατία.
4μιση χρόνια Κυριάκος Μητσοτάκης
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.981
- Πόντοι
- 5.506
Αν και δε μπορει κανεις να προβλεψει το μελλον, πιθανοτατα κανεις μας δε θα ζησει το ιδιο. Και ακομα περισσοτερο τα παιδια και τα εγγονια. Εσυ πιστευεις οτι εζησες καλυτερα απο τους γονεις και τους παππουδες σου;Να σε ρωτησω κατι; Πιστευεις οτι τα παιδια σου και τα εγγονια σου θα ζησουν καλυτερα απο οτι εζησες εσυ πριν απο το 2010; Απαντησε μου ειλικρινα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Απο τον παππου μου νομιζω καλυτερα. Απο τον πατερα μου οχι, λογω ειδικων συνθηκων και φιλοσοφιας του για την ζωη εζησε καλυτερα, για να μην πω πολυ καλυτερα απο εμενα. Τα παιδια μου ηδη, τα τελευταια χρονια ζοριζονται περισσοτερο απο οτι ζοριζομουν εγω στην ηλικια τους.Αν και δε μπορει κανεις να προβλεψει το μελλον, πιθανοτατα κανεις μας δε θα ζησει το ιδιο. Και ακομα περισσοτερο τα παιδια και τα εγγονια. Εσυ πιστευεις οτι εζησες καλυτερα απο τους γονεις και τους παππουδες σου;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.034
- Πόντοι
- 12.756
Για γέλια εντελως
Υπουργείο Οικονομικών: Με 13 μέτρα και 1,1 δισ. η νέα στήριξη του εισοδήματος - Τα 10 μέτρα για την φοροδιαφυγή
Στο 3% η αύξηση των συντάξεων το 2024 - Ποιους αφορά η υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών - Τι αλλάζει στο AirBnb
www.protothema.gr
τιποτα ουσιαστικό , ειδικα για φοροδιαφυγή
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.981
- Πόντοι
- 5.506
Δυστυχως δε μπορουμε να συγκρινουμε ανομοιες εποχες, καταστασεις και πολυ περισσοτερο τι θεωρει καποιος καλο και τι ζορικο σε διαφορετικους χρονους και συνθηκες.Απο τον παππου μου νομιζω καλυτερα. Απο τον πατερα μου οχι, λογω ειδικων συνθηκων και φιλοσοφιας του για την ζωη εζησε καλυτερα, για να μην πω πολυ καλυτερα απο εμενα. Τα παιδια μου ηδη, τα τελευταια χρονια ζοριζονται περισσοτερο απο οτι ζοριζομουν εγω στην ηλικια τους.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Ακριβως. Το τι εννοει ο καθενας ποιοτητα ζωης, ειναι σε μεγαλο βαθμο υποκειμενικο.Δυστυχως δε μπορουμε να συγκρινουμε ανομοιες εποχες, καταστασεις και πολυ περισσοτερο τι θεωρει καποιος καλο και τι ζορικο σε διαφορετικους χρονους και συνθηκες.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.034
- Πόντοι
- 12.756
τι υποκειμενικο ρε κωλογερε και εσυΑκριβως. Το τι εννοει ο καθενας ποιοτητα ζωης, ειναι σε μεγαλο βαθμο υποκειμενικο.
δεν ειπαμε να διαλεξει μεταξυ Πορσε και Φερραρι .. μιλαμε για το αν εχει να φαει, να εχει ενα κεραμίδι πανω απο το κεφαλι του και να μην χρωσταει σε κανεναν μαζι με μια καλη δουλεια
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.981
- Πόντοι
- 5.506
Οχι τιποτα αλλα οταν στα 80s πιτσιρικαδες ακομη ακουγαμε δεξια αριστερα για λιτοτητα, σφιξιμο το ζωναρι κλπ καθε τρεις και λιγο που να φανταζομασταν οτι ζουσαμε τελικα μια μαγεια διχως αυριο. Ακομα και τη δεκαετια 2000-2010 που εκει κι αν ολα ηταν μαγεια….Ακριβως. Το τι εννοει ο καθενας ποιοτητα ζωης, ειναι σε μεγαλο βαθμο υποκειμενικο.
Ποσοι Ελληνες πιστευεις οτι ΔΕΝ εχουν αυτα που λες;τι υποκειμενικο ρε κωλογερε και εσυ
δεν ειπαμε να διαλεξει μεταξυ Πορσε και Φερραρι .. μιλαμε για το αν εχει να φαει, να εχει ενα κεραμίδι πανω απο το κεφαλι του και να μην χρωσταει σε κανεναν μαζι με μια καλη δουλεια
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.087
- Πόντοι
- 1.106
6 δις πλεόνασμα και δεν περισσεύουν ούτε για μακαρόνια.
Φαίνεται τα τελευταία ψιλά τα εσπρωξε στα μίντια για να απαξιωνουν ολη μερα τον κασσελακη
Φαίνεται τα τελευταία ψιλά τα εσπρωξε στα μίντια για να απαξιωνουν ολη μερα τον κασσελακη
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Την καλη δουλεια πιστευω, αρκετοι δεν την εχουν.Οχι τιποτα αλλα οταν στα 80s πιτσιρικαδες ακομη ακουγαμε δεξια αριστερα για λιτοτητα, σφιξιμο το ζωναρι κλπ καθε τρεις και λιγο που να φανταζομασταν οτι ζουσαμε τελικα μια μαγεια διχως αυριο. Ακομα και τη δεκαετια 2000-2010 που εκει κι αν ολα ηταν μαγεια….
Ποσοι Ελληνες πιστευεις οτι ΔΕΝ εχουν αυτα που λες;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις