Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τύπε είσαι μαλάκας; (Ρητορική είναι η ερώτηση, μην απαντήσεις!)
Μου λες ότι έχω άδικο που ψέγω την ΝΔ για την διαγραφή του Φαήλου και ως επιχείρημα μου αναφέρεις την επίσημη άποψη της ΝΔ την οποία ακριβώς ψέγω;

Αν δεν το κατάλαβες (διότι σε κόβω για λίγο βραδύνοα) μην με ξαναρωτήσεις, διάβασε πάλι το ποστ μου...

εχεις αδικο γιατι εσυ αλλαξες γνωμη λογω γεροβασιλης λες και επρεπε να μην ζητησει το λογο  :2funny: :2funny:

η διαγραφη θα γινοταν ασχετα συριζα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τύπε είσαι μαλάκας; (Ρητορική είναι η ερώτηση, μην απαντήσεις!)
Μου λες ότι έχω άδικο που ψέγω την ΝΔ για την διαγραφή του Φαήλου και ως επιχείρημα μου αναφέρεις την επίσημη άποψη της ΝΔ την οποία ακριβώς ψέγω;

Αν δεν το κατάλαβες (διότι σε κόβω για λίγο πολύ βραδύνοα) μην με ξαναρωτήσεις, διάβασε πάλι το ποστ μου...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ναι ωραια ολα αυτα
με σενα τι σχεση εχουν

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Golden boy...
...με συστατική του μπαμπά, o Κυριάκος...

Aπάντηση Κρανιδιώτη στη διαγραφή του από τον Μητσοτάκη...

Mε πολύ σκληρή γλώσσα απαντάει (μέσω fb) στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, για την...
διαγραφή του από τη ΝΔ. Αφορμή για τη διαγραφή του υπήρξε ανάρτηση του στο facebook στην οποία κάνει λόγο για Γουδί, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε την ΠΓΔΜ, Μακεδονία.

«Η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους. Διότι όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα» γράφει χαρακτηριστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης καταλήγοντας: «Ο Μπιθικώτσης έλεγε "όλοι στην ίδια σκάφη πλένουμε τα ρούχα μας". Ε, λοιπόν, αγαπητέ Κυριάκο,.. εγώ και πολλοί άλλοι τα πλένουμε χώρια…»

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την απαντηση Κρανιδιώτη στην διαγραφή του από τον Μητσοτάκη:

(..) Ποτέ η ηγεσία της ΝΔ δεν βρισκόταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με την βάση των απλών ανθρώπων, που πιστεύουν στο Έθνος και στην Πατρίδα, είναι συντηρητικοί κοινωνικά, διότι θέλουν τάξη, ασφάλεια, κοινωνική συνοχή αλλά και οικονομικά φιλελεύθεροι, διότι μόνο ο οικονομικός φιλελευθερισμός παράγει πλούτο.

Η σημερινή ηγεσία, ως μπλε Ποτάμι, ξαναπιάνει την πεσμένη βρώμικη σκυτάλη της ενοχικής δεξιάς, εκτελεί παραγγελιές της Γεροβασίλη, γιατί θίχτηκαν οι καλοί τρόποι του Κυριάκου.

Η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους. Διότι όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα.

Η αληθινή Ιστορία δεν σκηνοθετείται, δεν εξαγοράζεται.

Ποτέ δεν υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη για ένα αληθινά συντηρητικό κόμμα, μια εθνική φιλελεύθερη δεξιά, που θα μπορεί να εκφράσει, όχι μόνο τον αληθινό κόσμο των εθνικών αστικών αξιών αλλά και τις στρατιές των προλεταριοποιημένων πολιτών. Διότι απλούστατα τα νούμερα δεν βγαίνουν, ακόμη κι αν αθροίσεις όλους τους εναπομείναντες ανακυκλωμένους πασόκους, τα φευγάτα παραποτάμια μπακακάκια του Σταύρου κι όσους είναι ή νομίζουν πως είναι αστοί.

Κι όποιος μιλάει όσο δυνατά πρέπει για να μην τον ενοχλεί ή κάνει service στον Τσίπρα με παραγγελιές, είναι συνένοχος του. Εγώ δεν πρόκειται να γίνω, διότι δεν μεγάλωσα σε γυάλα, σε κανά πατρογονικό πολιτικό τιμάριο αλλά στον αληθινό κόσμο της εργασίας. Και όταν η Πατρίδα μου προδίδεται και καταστρέφεται, δεν κάνω χατήρια στους ενόχους, διότι τάχα ως πολιτικοί κάνουμε κάτι σαν κοινή δουλειά, είμαστε ένα συνάφι εναλλάξ διαχείρισης της εξουσίας, όπου η «αστική ευγένεια» υπερτερεί του καθήκοντος στην Πατρίδα. Ο Μπιθικώτσης έλεγε «όλοι στην ίδια σκάφη πλένουμε τα ρούχα μας». Ε, λοιπόν, αγαπητέ Κυριάκο, εγώ και πολλοί άλλοι τα πλένουμε χώρια…

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.314
Πόντοι
1.686

Ξέρει από λαδώματα δικαστών, είναι καλός νομικός ! :2funny: :2funny:

Τώρα θα του κοστίζουν πιο ακριβά τα λαδώματα, αφού
δεν θα μπορεί να παραμυθιάζει ότι είναι " παράγοντας " της ΝΔ.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Η απάντηση του Κρανιδιώτη στον Άδωνι

Σκληρή απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης για όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την διαγραφή του από την ΝΔ.  Ο Φαήλος Κρανιδιώτης με ένα μακροσκελές κείμενο στο antinews.gr, σχολιάζει την διαγραφή του από το κόμμα και αφήνει αιχμές για τις τηλεοπτικές παρουσίες του κ. Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ σαβουάρ βιβρ αστικών αξιών και συμπεριφοράς, που έχει δώσει επί χρόνια από τις εκπομπές του».

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο με την απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Διάβασα το μακροσκελές άρθρο του φίλου Άδωνι περί της διαγραφής μου. Σε μεγάλο κόπο τον έβαλαν κι έχω τύψεις. Μάλλον έφτασαν πολλά συχαρίκια στην Συγγρού.

Η αλήθεια είναι πως δεν παραδειγματίστηκα ποτέ από τα ρεσιτάλ σαβουάρ βιβρ αστικών αξιών και συμπεριφοράς, που έχει δώσει επί χρόνια από τις εκπομπές του, με το απαράμιλλο στυλ του, που πάντοτε θύμιζε Βουλή των Κοινοτήτων. Θυμάμαι εξαιρετικές στιγμές. Τρε μπιεν.

Διαβάζοντας, κατάλαβα πόσο τρομακτικό ήταν τελικά αυτό που έγραψα. Ο Άδωνις, όπως προφανώς και η Γεροβασίλη και ο Κυριάκος, διαβάζοντας την ανάρτηση μου, άκουσαν στ’ αλήθεια τα πέταλα των αλόγων του Πλαστήρα και του Γονατά, που μαζί με την επαναπατριζόμενη Στρατιά ανέβαιναν την Πειραιώς για να μπαγλαρώσουν τον Τσίπρα και τους υπουργούς του. Με είδαν ανακληθέντα από την Εφεδρεία, με την στολή του Υπολοχαγού, σε εκτέλεση της απόφασης του Έκτακτου Στρατοδικείου, να τους δένω τα χέρια μπροστά από τα κυπαρίσσια. Στην Τασία ίσως να της άναψα και το τελευταίο τσιγαράκι, διότι φουμάρει αρειμανίως και δεν θα της το στερούσα της παλαίμαχης συναδέλφου. Το ‘χε πει κι ο Καββαδίας, το σώζει ο Τάσος Κόρφης στο μνημειώδες έργο του για την ζωή και το έργο του Μαραμπού. Στο δίλημμα ως ναυαγός στο ερημονήσι, τσιγάρο ή γυναίκα, απάντησε απνευστί τσιγάρο.

Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα και την παρομοίωση μου με τους αντάρτες του ΔΣΕ, που δεν τηρούσαν τους αστικούς νόμους. Το πήγα παραπέρα. Είδα τον Κυριάκο στην θέση του Σοφούλη, πάνω από τους χάρτες, στο πλάϊ του Τσακαλώτου κι εμένα με τους …μητραλίες.

Είπε και πως το σχόλιο μου μας έκανε να μοιάζουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ και πως τους προσέφερα «ξαφνική και ανέλπιστη βοήθεια». Ήταν ο Κυριάκος με το μαχαίρι στα δόντια, έτοιμος να πάρει τον Γράμμο/εξουσία, κι εγώ του έβαλα τρικλοποδιά, ενώ κράτησα όρθιο το σταυραδέρφι μου τον Αλέξη.

Λοιπόν, μην φοβάστε, ούτε εσύ, ούτε η Γεροβασίλη, ούτε ο Κυριάκος. Ο Πλαστήρας πέθανε, το ίδιο κι ο Γονατάς. Και τα άλογα τους το ίδιο. Δεν θα ακούσουν οι σύντροφοι πέταλα στην άσφαλτο και σκονισμένα άρβυλα από το Δορύλαιον και το Κάλε Γκρότο. Ο Στρατός τώρα στήνει hot spot και σερβίρει γεύματα. Στον Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν ηττημένοι νικητές οι δυο παππούδες μου, αποβιβάζονται μόνο οι στρατιές προσφύγων και λαθρομεταναστών, που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική των ανοικτών συνόρων.

Δεν συνελήφθη η κυβέρνηση, δεν ανακλήθηκα από την εφεδρεία και δεν θα δέσω τα χέρια του Μουζάλα. Κι η Τασία φουμάρει στο γραφείο της και θαυμάζει ανενόχλητη τα έργα της.

Και το Γουδί, όπως το ξέρω ή Γουδή που γράφουν μερικοί, δεν ήταν κατσαπλιάδικο της αριστεράς και αναρχία αλλά συντεταγμένη απονομή δικαιοσύνης από αληθινούς ήρωες της Αστικής Παρατάξεως, όπως την λες, σε βάρος αυτών που θεωρήθηκαν τότε υπεύθυνοι μιας καταστροφής.

Οι ιστορικές αναφορές, αγαπητέ Άδωνι, ενίοτε γίνονται για να δοθεί έμφαση, όπως εν προκειμένω στην εθνική ανάγκη τιμωρίας για τα δυο τεράστια εγκλήματα που έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ψευτοδεξιά ορντινάτσα του: ένα σε βάρος της οικονομίας με την τυχοδιωκτική διαπραγμάτευση κι ένα σε βάρος της εθνικής ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής με το μπάτε σκύλοι αλέστε και το άρατε πύλας στο μεταναστευτικό. Και δη την επομένη έκανα με άλλη ανάρτηση την ρεαλιστική αναγωγή στο σήμερα. Πως δηλαδή η ΝΔ θα έπρεπε να υποσχεθεί και υλοποιήσει δυο εξεταστικές για τα παραπάνω. Όχι όμως σαν τις άλλες. Εξεταστική, Ειδικό Δικαστήριο και φυλακή.

Ποιος προσέφερε υπηρεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ με την σκληρή ιστορική αναφορά μου ή αυτός που έσπευσε να ικανοποιήσει την Γεροβασίλη ενώ υπήρχε θέμα Μουζάλα, που είπε αυτό που η μισή αριστερά λέει δημόσια κι η άλλη μισή μεταξύ της για το Μακεδονικό;

Και θα θυμίσω σε τι κυρίως διαφέρει η παράταξη των εθνικών αστικών αξιών από την τυχοδιωκτική αριστερά.

Εμείς πιστεύουμε στο Έθνος, αυτοί όχι. Υπουργό «Παιδείας» έχουν τον Φίλη και την αναμόρφωση της Παιδείας την ανέθεσαν στον …Λιάκο. Δεν είδα να ξοδεύονται πολλά πολιτικά «πυρομαχικά» γι’ αυτό. Ίσως τα ξοδέψαμε υπέρ του συμφώνου.

Οι εθνικές αστικές και αυτονοήτως δημοκρατικές αρχές δεν προβλέπουν τσάϊ και συμπάθεια με τους καταστροφείς της Πατρίδας. Δεν υπάρχει «επαγγελματική δεοντολογία» μεταξύ πολιτικών όταν κάποιοι εξ αυτών με δόλο άνοιξαν τα σύνορα, δεν τα υπερασπίζονται και έχοντας το ως προαναγγελθείσα εκλογική θέση, υλοποιούν το όλοι μέσα.

Είναι λίγο το να τους τάζεις αυστηρή τιμωρία, ακόμη και με το πιο ακραίο ιστορικό παράδειγμα, όταν, πάλι με δόλο, έπαιξαν με ψευτομάγκικες μπλόφες την οικονομία της χώρας και την ευρωπαϊκή της θέση στα ζάρια και μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού, από το οποίο με κόπο μας είχε απομακρύνει ο Σαμαράς.

Με ενοχές, τσάϊ και συμπάθεια δεν θα πέσουν. Κι η προδοσία είναι προδοσία, όπως κι η απιστία σε βάρος του Δημοσίου με τα δεκάδες δις που μας φέσωσε ο τυχοδιωκτισμός τους. Απλά πράγματα.

Φίλε Άδωνι, θα σου πω ένα μυστικό και να το πεις στον Πρόεδρο σου. Δεν είναι όλα κανονικά γύρω μας κι εγώ ο κορυδαλλιώτης αλήτης λέρωσα το τραπεζομάντηλο. Δεν είναι όλα οκ και δεν συζητάμε στην Βουλή των Λόρδων για την ελονοσία στο Σιάμ. Η Πατρίδα καταστρέφεται από μια δράκα τυχοδιωκτών, που δεν καταλαβαίνει από σαβουάρ βιβρ.

Κι εντάξει. Αφού φοβήθηκαν τόσο πολύ με το Γουδί, δεν θέλω να βγάλει πάλι έρπη ο Πρωθυπουργός από την αγωνία, ας πάμε στην μεγάλη αίθουσα του Εφετείου Αθηνών. Δεν έχει κυπαρίσσια μετά, δεμένα χέρια και επί σκοπόν, ούτε τσιγαράκι. Μόνο ισόβια και Κορυδαλλό. Άλλωστε νομίζω, πως μόνο εκεί στην αίθουσα τελετών θα χωρέσουν, σύντροφοι και συνοδοιπόροι…

Κατά τα λοιπά, παραπέμπω στην πρωινή απάντηση μου στο Facebook».

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θα κανει κομμα ο Κρανιδιώτης και θα κλαψουν μανουλες. Η ΝΔ στην προσπαθεια της να παρει τους ψηφους του Ποταμιου θα παρει τα @@ του καραμπελα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Θα κανει κομμα ο Κρανιδιώτης και θα κλαψουν μανουλες. Η ΝΔ στην προσπαθεια της να παρει τους ψηφους του Ποταμιου θα παρει τα @@ του καραμπελα
Σωστός
Τις προάλλες έλεγε ο Κούλης να πάρουν τους λάθρο οι Ευρωπαιοι και να ανοιξουν τα συνορα οι Ευρωπαιοι για τα ισλαμοπιθηκια :jerking:
Οτι λέει και η κυρατασια :new_shocked:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Σωστός
Τις προάλλες έλεγε ο Κούλης να πάρουν τους λάθρο οι Ευρωπαιοι και να ανοιξουν τα συνορα οι Ευρωπαιοι για τα ισλαμοπιθηκια :jerking:
Οτι λέει και η κυρατασια :new_shocked:

Δεν λέει το ίδιο ρε παίχτη. Η Τασία είχε πει να έρχεται εδώ όποιος γουστάρει, ακόμα κι αν ΔΕΝ είναι πρόσφυγας! Τους είπε δηλαδή "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" κι αυτοί μας κουβαλήθηκαν με την ελπίδα να πάνε στην Κεντρική Ευρώπη, όπως και γινόνταν. ("Χάνονται")
Τώρα όμως με τις μαλακίες του Τσίπρα και της Τασίας (και της Μέρκελ ακολούθως για να είμαστε σωστοί) μας έχουν ήδη ξεμείνει εδώ καμιά πενηνταριά χιλιάδες και οι Τουρκαλάδες μας στέλνουν κι άλλους και να δούμε αν και πόσους θα δέχονται πίσω. Οπότε εσύ τί λες; Να μας μείνουν όλοι αυτοί εδώ ή το βάρος τους να το μοιραστούν όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη σε κάποιο βάθος χρόνου;
Γιατί το να μην πάνε αλλού και να μείνουν όλοι εδώ είναι ως γνωστόν το όνειρο κάθε συριζαίου πουσταρά που ονειρεύεται άφθονες ισλαμοπιθικίσιες ψολές για να τον γαμάνε...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Τώρα όσον αφορά τον Φαήλο η αλήθεια είναι ότι αυτά τα περί εκτελέσεων και περί δεσίματος των χεριών με σύρμα έφεραν την ηγεσία της ΝΔ σε πολύ δύσκολη θέση. Το κάθε μέλος ή ακόμα και στέλεχος δεν μπορεί να εκθέτει μια παράταξη με τόσο ακραίες απόψεις, οπότε επί της ουσίας η διαγραφή δεν ήταν και πολύ άδικη.
Η μόνη δική μου ένσταση ήταν ότι είχε προλάβει να την απαιτήσει η βλαχάρα η Γεροβασίλη και γι αυτόν τον λόγο και μόνο ίσως θα έπρεπε να είχε αποτραπεί. Δεν είναι σωστό για την εικόνα του κόμματος που προηγείται δημοσκοπικά να φαίνεται ότι "υπακούει" στις απαιτήσεις του αντιπάλου του, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο θα σκόπευε να το κάνει από μόνο του.
Προσωπικά, ακριβώς επειδή το είχε ζητήσει η Γεροβασίλη, θα έλεγα "Ο κος Κρανιδιώτης εκφράζει προσωπικές του απόψεις, δεν μετέχει σε όργανα του κόμματος και κυρίως το να απαιτεί ο Σύριζα λήψη μέτρων από εμάς εις βάρος κάποιου τυχαίου μέλους μας την στιγμή που τα στελέχη του, ορισμένα των οποίων κατέχουν υπεύθυνες κυβερνητικές θέσεις, έχουν ξεσαλώσει σε δηλώσεις απίστευτης εθνικής μειοδοσίας ξεπερνάει κάθε όριο υποκρισίας και θράσους!"

Τώρα αυτό που θα κάνει ο Φαήλος κόμμα ανοησία το θεωρώ. Σαν πόσο ποσοστό να πιάσει δηλαδή, ούτε 1% λέω εγώ.
Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, να τσακιστεί ο Σύριζα κι αυτό το ξέρουμε όλοι ότι μόνο με επικράτηση της ΝΔ μπορεί να επιτευχθεί. Οπότε είναι η μοναδική μας επιλογή, ακόμα κι αν έχουμε αρκετές επί μέρους διαφωνίες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τώρα όσον αφορά τον Φαήλο η αλήθεια είναι ότι αυτά τα περί εκτελέσεων και περί δεσίματος των χεριών με σύρμα έφεραν την ηγεσία της ΝΔ σε πολύ δύσκολη θέση. Το κάθε μέλος ή ακόμα και στέλεχος δεν μπορεί να εκθέτει μια παράταξη με τόσο ακραίες απόψεις, οπότε επί της ουσίας η διαγραφή δεν ήταν και πολύ άδικη.
Η μόνη δική μου ένσταση ήταν ότι είχε προλάβει να την απαιτήσει η βλαχάρα η Γεροβασίλη και γι αυτόν τον λόγο και μόνο ίσως θα έπρεπε να είχε αποτραπεί. Δεν είναι σωστό για την εικόνα του κόμματος που προηγείται δημοσκοπικά να φαίνεται ότι "υπακούει" στις απαιτήσεις του αντιπάλου του, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο θα σκόπευε να το κάνει από μόνο του.
Προσωπικά, ακριβώς επειδή το είχε ζητήσει η Γεροβασίλη, θα έλεγα "Ο κος Κρανιδιώτης εκφράζει προσωπικές του απόψεις, δεν μετέχει σε όργανα του κόμματος και κυρίως το να απαιτεί ο Σύριζα λήψη μέτρων από εμάς εις βάρος κάποιου τυχαίου μέλους μας την στιγμή που τα στελέχη του, ορισμένα των οποίων κατέχουν υπεύθυνες κυβερνητικές θέσεις, έχουν ξεσαλώσει σε δηλώσεις απίστευτης εθνικής μειοδοσίας ξεπερνάει κάθε όριο υποκρισίας και θράσους!"

Τώρα αυτό που θα κάνει ο Φαήλος κόμμα ανοησία το θεωρώ. Σαν πόσο ποσοστό να πιάσει δηλαδή, ούτε 1% λέω εγώ.
Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, να τσακιστεί ο Σύριζα κι αυτό το ξέρουμε όλοι ότι μόνο με επικράτηση της ΝΔ μπορεί να επιτευχθεί. Οπότε είναι η μοναδική μας επιλογή, ακόμα κι αν έχουμε αρκετές επί μέρους διαφωνίες
Ακριβώς αυτό. Να τσακιστεί το συντομωτερο  δυνατόν αυτό το τσίρκο από την κυβέρνηση και ει δυνατόν και από την πολιτική και όχι μόνον ζωή της χωρας

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν λέει το ίδιο ρε παίχτη. Η Τασία είχε πει να έρχεται εδώ όποιος γουστάρει, ακόμα κι αν ΔΕΝ είναι πρόσφυγας! Τους είπε δηλαδή "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" κι αυτοί μας κουβαλήθηκαν με την ελπίδα να πάνε στην Κεντρική Ευρώπη, όπως και γινόνταν. ("Χάνονται")
Τώρα όμως με τις μαλακίες του Τσίπρα και της Τασίας (και της Μέρκελ ακολούθως για να είμαστε σωστοί) μας έχουν ήδη ξεμείνει εδώ καμιά πενηνταριά χιλιάδες και οι Τουρκαλάδες μας στέλνουν κι άλλους και να δούμε αν και πόσους θα δέχονται πίσω. Οπότε εσύ τί λες; Να μας μείνουν όλοι αυτοί εδώ ή το βάρος τους να το μοιραστούν όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη σε κάποιο βάθος χρόνου;
Γιατί το να μην πάνε αλλού και να μείνουν όλοι εδώ είναι ως γνωστόν το όνειρο κάθε συριζαίου πουσταρά που ονειρεύεται άφθονες ισλαμοπιθικίσιες ψολές για να τον γαμάνε...

Eντάξει, δεν ειναι το ίδιο, αλλά το προβλημα τωρα ειναι η διαχειρηση του προβλήματος που δημιούρησαν οι Συριζαιοι.
Και αυτο ειναι προβλημα που οφειλουμε να λύσουμε εδώ στην Ελλάδα.
Οι Ευρωπαιοι δεν δέχονται άλλα ισλαμοπιθηκια.
Εχουν φτιάξει φράκτες με την βοηθεια των υπερπροθύμων σλάβων.
Ο Κούλης τι περιμένει τώρα, να ριξουν τους φράκτες ή να δημιουργήσουν αερογέφυρα μεταφοράς λαθρομεταναστών απο την Ελλάδα στην κεντρική Ευρώπη.
Οι Αυστριακοι δεν ψήφισαν κυρατασια.
Οι Ελληνες την ψήφισαν και εμεις οφειλουμε να διορθώσουμε το προβλημα που δημιουργήσαμε.
Ο Κυριάκος αντι να συγκρούεται με τον Ορμπαν που έκλεισε την πορτα της χώρας του στους ισλαμοπιθηκες, καλο θα ήταν να συνταχθει μαζι του.
Θα μπορούσε πχ να ζητησει βοηθεια για την δημιουργια κλειστων κέντρων κράτησης και ενισχυσης της φύλαξης των συνόρων.
Αντι αυτών τους ζητάει να φορτωθουν το προβλημα που εμεις δημιουργήσαμε.
Κατι το οποιο φυσικά δεν θα κάνουν.
Οι συνέπειες για την χώρα μας θα ειναι καταστροφικές.
Αυτο θα έπρεπε να σκεφτει και όχι να το παιζει political correct την ώρα που η χώρα παει για εποικισμο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Αν η ΝΔ ειναι ενα μπλε ΠΑΣΟΚ δεν σωζώμαστε.
Η εισβολή και ο εποικισμος απο τους ισλαμοπιθηκες ειναι πραγματική απειλή και άμεση.
Κάποια στιγμη μπορει οικονομικά να ανακάμψουμε.
Με κάτι μυρια αραβοτουρκους δεν προκειται να ανακαμψουμε ποτέ.
Θα γινουμε χειροτερα και απο την Ν. Αφρική
Ερχονται κατα χιλιάδες την ημερα και γεννοβολάνε σαν τα κουνελια.
Οσοι γεννιουνται εδώ νομιζω οτι παιρνουν και ιθαγενεια με οτι αυτο συνεπαγεται για την πολυπληθη υπολοιπη οικογενεια.
Τι θα κάνει η ΝΔ, θα παρακαλαει να τους πάρουν οι ευρωπαιοι?
Τι διαφορετικο κανουν οι συριζαιοι τώρα?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Όπως το βλέπω εγώ η λύση του λαθρομεταναστευτικού (θεωρό ότι δεν υφίσταται κανένα "προσφυγικό" θέμα διότι στην Ελλάδα δεν έρχεται απολύτως κανείς από εμπόλεμη ζώνη απ' ευθείας, άρα ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι πρόσφυγας με την πλήρη έννοια του όρου) δεν είναι καθόλου απλή ιστορία.
Αρχικά να πω ότι το κλείσιμο των βορείων συνόρων το θεωρώ και απαραίτητο και θεόσταλτο, διότι μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να ανακοπεί ο ροή των λάθρων. Έτσι όμως για κάποιο χρονικό διάστημα εμείς θα είμαστε υποχρεωμένοι να τους τρώμε στη μάπα αυτούς τους τύπους ακριβώς για να δοθεί ένα οριστικό μήνυμα ότι στην Κεντρική Ευρώπη δεν πάει κανείς!
Όταν όμως αυτό καταστεί σαφές σ' αυτούς τους επίδοξους εισβολείς και οι ροές των λάθρων σταματήσουν μια που κανείς δεν θα πληρώνει για να εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, τότε ασφαλώς και πρέπει όσοι μας έχουν μείνει εδώ να διαχυθούν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, ή τουλάχιστον σε όσους δεχθούν κάτι τέτοιο, με την υπενθύμιση ότι αυτοί είναι και κανένας άλλος!
Επί τέλους 150.000-200.000 σε εμάς, μια χώρα 10.000.000, είναι δυσβάσταχτο νούμερο ενώ σε μια Ευρώπη 300.000.000 είναι τίποτα.
Το πως θα πάνε τότε δεν είναι δύσκολο. Η Αγκώνα είναι 15 ώρες από την Ηγουμενίτσα και το κέντρο της Ευρώπης ακόμα 15 ώρες οδικώς από εκεί.

Απλά το μήνυμα ότι "Αυτοί είναι και κανένας άλλος!" πρέπει να γίνει σαφές. Να δεις που ακόμα και τα συριζόνια στην κυβέρνηση το κατάλαβαν πλέον...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Kαι η Ελλάδα με τσάμπα φαι και ύπνο και ελευθερια να βολτάρουν δεν ειναι άσχημα
Στις χώρες τους αν δεν δουλευουν ολη μερα φαι δεν εχει.
Ασε και τα 10ευρα απο τα πουστρακια.
Οποτε μια χαρα ειναι εδω γιατι να μην ερθουν και αλλοι?
Αντικινητρο θα ήταν μονο η φυλακιση για παρανομη εισοδο και ο επαναπατρισμος τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom