Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
που το είπε αυτό ρε βλαμένο ??

Ρε μην μιλάς σοβαρά στον βλάκα! Που την είδε κι αυτός Γεροβασίλη και θα του ζητήσω την άδεια για το τί άποψη θα έχω κι αν θα την διαφοροποιήσω μετά από πρόσθετες πληροφορίες.
Εγώ μόνο για να τον δουλέψω του απαντάω πλέον. :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κι αν θα την διαφοροποιήσω

κωλοτουμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

κλαψε τραμου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Λοιπόν για να το τελειώνω ποτέ δεν είχα γράψει ότι καλώς διεγράφη ο Φαήλος, απλά είχα πει ότι "πολιτική είναι αυτή ενίοτε κάνεις και θυσίες, ίσως να την έκανα κι εγώ".
Τότε όμως δεν είχα γνώση της προηγηθήσεις απαίτησης της Γεροβασίλη, τώρα λοιπόν που την ξέρω θεωρώ την απόφαση εσφαλμένη, διότι η Γεροβασίλη και ο θίασος που εκπροσωπεί είναι ο ΕΧΘΡΟΣ και ΠΟΤΕ δεν πρέπει να συμφωνούμε μ' αυτόν!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Λοιπόν για να το τελειώνω ποτέ δεν είχα γράψει ότι καλώς διεγράφη ο Φαήλος, απλά είχα πει ότι "πολιτική είναι αυτή ενίοτε κάνεις και θυσίες, ίσως να την έκανα κι εγώ".
Τότε όμως δεν είχα γνώση της προηγηθήσεις απαίτησης της Γεροβασίλη, τώρα λοιπόν που την ξέρω θεωρώ την απόφαση εσφαλμένη, διότι η Γεροβασίλη και ο θίασος που εκπροσωπεί είναι ο ΕΧΘΡΟΣ και ΠΟΤΕ δεν πρέπει να συμφωνούμε μ' αυτόν!

πες μου σε παρακαλω
πιστευεις οτι ο συριζα θα συμφωνουσε με αυτην την δηλωση ποτε?
τι παει να πει αυτο
ο αδωνις ξερει τι ειπε???

:2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
πες μου σε παρακαλω
πιστευεις οτι ο συριζα θα συμφωνουσε με αυτην την δηλωση ποτε?
τι παει να πει αυτο
ο αδωνις ξερει τι ειπε???

:2funny: :2funny:

Τύπε έχω δηλώσει ότι σε θεωρώ πάρα πολύ βλάκα και αγράμματο ταυτόχρονα για να συζητάω μαζί σου σοβαρά, με το ασυνάρτητο ποστ σου που παραθέτω με επιβεβαιώνεις απόλυτα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Είχε και συνέχεια το ποστ τύπε. Κάτι έλεγε περί "πολέμου", αλλά αυτό δεν το παρέθεσες.
Για εμένα ο εχθρός είναι ένας, ο Σύριζα! Όχι εχθρός της όποιας παράταξής μου, εχθρός της πατρίδας μου!
Εν καιρο πολεμου δηλαδη ολα επιτρεπονται (ασχολιαστο το πολεμικο κλιμα). Δεν ξερω αμα αυτο καλυπτει καποιον, εμενα σιγουρα οχι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τύπε έχω δηλώσει ότι σε θεωρώ πάρα πολύ βλάκα και αγράμματο ταυτόχρονα για να συζητάω μαζί σου σοβαρά, με το ασυνάρτητο ποστ που παραθέτω με επιβεβαιώνεις απόλυτα...

εσυ αλλαξες γνωμη λογω γεροβασιλη ειπες
αλλιως ησουν συμφωνος

ο αδωνις ομως ηταν υπερ της διαγραφης

αρα κατι λαθος κανεις

εκτος αν ο αδωνις ηταν υπερ γεροβασιλη και

βασικα δεν υπαρχει λογικη σε αυτα που λες

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Απο παλια ο κρανιδιωτης εγραφε για τη φοβικη δεξια. Η νδ τον επιβεβαιωνει σε καθε ευκαιρια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Να σημειωσω εδω, πως οταν ο Καμμενος μιλαγε μια πολεμικο κλιμα, και σωτηρια της χωρας, καποιοι δεξιοι γελαγανε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτο το καθικι αυριο πρεπει να βρεθει...
Ο.Π.Λ.Α.
σου λεει κατι??

που είσαι .... αυτό το καθικι όπως το λες έχει πενήντα κιλά αρχίδια και βγαίνει φάτσα κάρτα και βρίζει στα ίσια τον μαλάκα τον Αλέξη...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
εσυ αλλαξες γνωμη λογω γεροβασιλη ειπες
αλλιως ησουν συμφωνος

ο αδωνις ομως ηταν υπερ της διαγραφης

αρα κατι λαθος κανεις

εκτος αν ο αδωνις ηταν υπερ γεροβασιλη και

βασικα δεν υπαρχει λογικη σε αυτα που λες

Τύπε είσαι μαλάκας; (Ρητορική είναι η ερώτηση, μην απαντήσεις!)
Μου λες ότι έχω άδικο που ψέγω την ΝΔ για την διαγραφή του Φαήλου και ως επιχείρημα μου αναφέρεις την επίσημη άποψη της ΝΔ την οποία ακριβώς ψέγω;

Αν δεν το κατάλαβες (διότι σε κόβω για λίγο βραδύνοα) μην με ξαναρωτήσεις, διάβασε πάλι το ποστ μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom