tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εχθες ελεγες δικαιολογημενη η διαγραφη
κωλοτουμπα
που το είπε αυτό ρε βλαμένο ??
εχθες ελεγες δικαιολογημενη η διαγραφη
κωλοτουμπα
κι αν θα την διαφοροποιήσω
κωλοτουμπα
κλαψε τραμου
κλαψε λεμε
κωλοτουμπα οπως παντα
σκάσε βλαμένο...
Λοιπόν για να το τελειώνω ποτέ δεν είχα γράψει ότι καλώς διεγράφη ο Φαήλος, απλά είχα πει ότι "πολιτική είναι αυτή ενίοτε κάνεις και θυσίες, ίσως να την έκανα κι εγώ".
Τότε όμως δεν είχα γνώση της προηγηθήσεις απαίτησης της Γεροβασίλη, τώρα λοιπόν που την ξέρω θεωρώ την απόφαση εσφαλμένη, διότι η Γεροβασίλη και ο θίασος που εκπροσωπεί είναι ο ΕΧΘΡΟΣ και ΠΟΤΕ δεν πρέπει να συμφωνούμε μ' αυτόν!
πες μου σε παρακαλω
πιστευεις οτι ο συριζα θα συμφωνουσε με αυτην την δηλωση ποτε?
τι παει να πει αυτο
ο αδωνις ξερει τι ειπε???
Εν καιρο πολεμου δηλαδη ολα επιτρεπονται (ασχολιαστο το πολεμικο κλιμα). Δεν ξερω αμα αυτο καλυπτει καποιον, εμενα σιγουρα οχι.Είχε και συνέχεια το ποστ τύπε. Κάτι έλεγε περί "πολέμου", αλλά αυτό δεν το παρέθεσες.
Για εμένα ο εχθρός είναι ένας, ο Σύριζα! Όχι εχθρός της όποιας παράταξής μου, εχθρός της πατρίδας μου!
Τύπε έχω δηλώσει ότι σε θεωρώ πάρα πολύ βλάκα και αγράμματο ταυτόχρονα για να συζητάω μαζί σου σοβαρά, με το ασυνάρτητο ποστ που παραθέτω με επιβεβαιώνεις απόλυτα...
Λοιπόν για να το τελειώνω ποτέ δεν είχα γράψει ότι καλώς διεγράφη ο Φαήλος, απλά είχα πει ότι "πολιτική είναι αυτή ενίοτε κάνεις και θυσίες, ίσως να την έκανα κι εγώ".
Τότε όμως δεν είχα γνώση της προηγηθήσεις απαίτησης της Γεροβασίλη, τώρα λοιπόν που την ξέρω θεωρώ την απόφαση εσφαλμένη, διότι η Γεροβασίλη και ο θίασος που εκπροσωπεί είναι ο ΕΧΘΡΟΣ και ΠΟΤΕ δεν πρέπει να συμφωνούμε μ' αυτόν!
αυτο το καθικι αυριο πρεπει να βρεθει...
Ο.Π.Λ.Α.
σου λεει κατι??
αυτο το καθικι αυριο πρεπει να βρεθει...
Ο.Π.Λ.Α.
σου λεει κατι??
εσυ αλλαξες γνωμη λογω γεροβασιλη ειπες
αλλιως ησουν συμφωνος
ο αδωνις ομως ηταν υπερ της διαγραφης
αρα κατι λαθος κανεις
εκτος αν ο αδωνις ηταν υπερ γεροβασιλη και
βασικα δεν υπαρχει λογικη σε αυτα που λες