Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, εγω ειπα οτι θα επανεκλεγεί. Εσυ λες οχι. Σε 20 μερες εχει εκλογες, θα δουμε ποιος εχει δικιο. Τι συζηταμε ακριβως? Αν ΠΡΕΠΕΙ να επανεκλεγει? Σοβαρα τωρα?
Κανονικά θα έπρεπε να συζητάμε για το αν πρέπει να μπορεί να βάλει υποψηφιότητα αφού ελέγχεται απο την δικαιοσύνη (που σου έχω αναφέρει 3 φορές αλλά κάνεις ότι δε το βλέπεις)

ελέγχεται για σοβαρά πράγματα....θα ξαναβάλουν τον λύκο στο μαντρί δηλαδή?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.018
Πόντοι
2.356
Ετσι λεγατε οτι περναει ο κοσμος γενεες 14 τον Κουλη και μετα κερδισε με 23 μοναδες διαφορα. Ο "κοσμος" δεν ειναι τα 100-150 προφιλ στα σοσιαλ που μιλανε μεταξυ τους. Απο τωρα ειναι σαν να διαβαζω τα ποσταρισματα σας οτι πρεπει να ψοφησουν οι Θεσσαλοι που εδωσαν 52% στον Αγοραστο τον Οκτωβριο.
Αυτές τις χαζομαρίτσες να τις λες με τους κολαουζους σου και να αποθεωνετε ο ένας τον άλλον.
Με ρώτησες τι βλέπω πριν τις εκλογές. Σου απάντησα άνετη επικράτηση Μητσοτάκη και αναλογα με το ποσοστό ήττας θέμα για τον Τσίπρα. Να στα παραθέσω μιας κι έχεις κοντή μνήμη.
Κακομοίρη που θα διαβάσεις και ποστάρισμά μου να ψοφήσουν οι δεξιοί.
Που δεν εχω κάνει ποτέ τέτοιου είδους ποστ. Ούτε για δεξιούς ούτε για αριστερούς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
Αρα μην ψηφισεις τον Θεο που εβρεξε.
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Είσαι θεός ...

Μιλάμε για το τρολ
Άντε να πάμε Κάλι σύντομα με αεροπλάνο να μου τα λες από κοντά να περάσει τέλεια το εικοσαωρο .........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κανονικά θα έπρεπε να συζητάμε για το αν πρέπει να μπορεί να βάλει υποψηφιότητα αφού ελέγχεται απο την δικαιοσύνη (που σου έχω αναφέρει 3 φορές αλλά κάνεις ότι δε το βλέπεις)

ελέγχεται για σοβαρά πράγματα....θα ξαναβάλουν τον λύκο στο μαντρί δηλαδή?
Το "ελεγχεται" δεν λεει τιποτα, αν καταδικασθει θα εκπεσει, απλουστατο. Τωρα μιλαμε για εκλογη. Απο πού κι ως που δεν μπορει να ειναι υποψηφιος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτές τις χαζομαρίτσες να τις λες με τους κολαουζους σου και να αποθεωνετε ο ένας τον άλλον.
Με ρώτησες τι βλέπω πριν τις εκλογές. Σου απάντησα άνετη επικράτηση Μητσοτάκη και αναλογα με το ποσοστό ήττας θέμα για τον Τσίπρα. Να στα παραθέσω μιας κι έχεις κοντή μνήμη.
Που δεν εχω κάνει ποτέ τέτοιου είδους ποστ. Ούτε για δεξιούς ούτε για αριστερούς.
Τωρα τι βλεπεις λοιπον στην Περιφερεια Θεσσαλιας στις εκλογες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εχμ, μαλλον με μπερδευεις με τον Νίπλη και τους κολαουζους του που αλληλοαποθεωνονται. Μην τρελαθουμε κιολας.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
Το "ελεγχεται" δεν λεει τιποτα, αν καταδικασθει θα εκπεσει, απλουστατο. Τωρα μιλαμε για εκλογη. Απο πού κι ως που δεν μπορει να ειναι υποψηφιος?

Όπως δεν θα έβαζες καθηγητή σε ένα σχολείο έναν που ελέγχεται για παιδεραστία

έτσι και δεν θα έπρεπε να κατεβαίνει στις εκλογές κάποιος που ελέγχεται οτι καταχράστηκε δημόσιο χρήμα και έφαγε τα λεφτά που προορίζονταν για τα έργα.

Άσε σε μένα τις μαλακίες. Αν ήταν ο κασιδιάρης (πριν καταδικαστεί) στη θέση του δεν θα τον υποστήριζες θα έλεγες ότι λέω και εγώ.

Μη μου γυρίζεις τα λαμπάκια :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγω δεν αναφερθηκα σε σενα προσωπικα, δεν καταλαβαινω γιατι μυγιάστηκες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Όπως δεν θα έβαζες καθηγητή σε ένα σχολείο έναν που ελέγχεται για παιδεραστία

έτσι και δεν θα έπρεπε να κατεβαίνει στις εκλογές κάποιος που ελέγχεται οτι καταχράστηκε δημόσιο χρήμα και έφαγε τα λεφτά που προορίζονταν για τα έργα.

Άσε σε μένα τις μαλακίες. Αν ήταν ο κασιδιάρης (πριν καταδικαστεί) στη θέση του δεν θα τον υποστήριζες θα έλεγες ότι λέω και εγώ.

Μη μου γυρίζεις τα λαμπάκια :confused:
Υπαρχει καποια ποινικη διωξη σε βαρος του Αγοραστού?
Τι συγκριση υπαρχει με καποιον που του εχει ασκηθει διωξη για παιδεραστια?
Αν αναψαν τα λαμπακια σου να τα σβησεις, γιατι λες σαχλαμαρες. Σορυ κιολας. Ο Κασιδιαρης ειναι καταδικασμενος για εγκληματικη οργανωση, μεχρι και αυτον θα ξεπλυνεις για να εξυπηρετησεις το αφηγημα σου που δεν βγαινει?

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
και εν το μεταξύ ο αγοραστός δεν μπορεί ούτε στο δρόμο να περπατήσει χωρίς να φάει αυγό στη μάπα....

ο άλλος λεει οτι θα εκλεγεί :2funny:
Μωρέ καλά τα λες αλλά...νομίζω ότι και πάλι θα βγει...έχω εμπιστοσύνη στην μαλάκια του Έλληνα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.018
Πόντοι
2.356
Ετσι λεγατε οτι περναει ο κοσμος γενεες 14 τον Κουλη και μετα κερδισε με 23 μοναδες διαφορα. Ο "κοσμος" δεν ειναι τα 100-150 προφιλ στα σοσιαλ που μιλανε μεταξυ τους. Απο τωρα ειναι σαν να διαβαζω τα ποσταρισματα σας οτι πρεπει να ψοφησουν οι Θεσσαλοι που εδωσαν 52% στον Αγοραστο τον Οκτωβριο.

Εγω δεν αναφερθηκα σε σενα προσωπικα, δεν καταλαβαινω γιατι μυγιάστηκες
λεγαΜΕ και τα ποσταρίσματα ΜΑΣ αλλά δεν απευθύνεσαι σε μένα.
Με ρεγουλα τα τσίπουρα. Δεν τα σηκώνεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
λςγαΜΕ και τα ποσταρίσματα ΜΑΣ αλλά δεν απευθύνεσαι σε μένα.
Με ρεγουλα τα τσίπουρα. Δεν τα σηκώνεις.
Δεν πινω σταγονα αλκοόλ τύπε
Ανεξαρτητως της διατυπωσης, ομολογω οτι δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου αλλά διάφορα άλλα φυντάνια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
Υπαρχει καποια ποινικη διωξη σε βαρος του Αγοραστού?
Τι συγκριση υπαρχει με καποιον που του εχει ασκηθει διωξη για παιδεραστια?
Αν αναψαν τα λαμπακια σου να τα σβησεις, γιατι λες σαχλαμαρες. Σορυ κιολας. Ο Κασιδιαρης ειναι καταδικασμενος για εγκληματικη οργανωση, μεχρι και αυτον θα ξεπλυνεις για να εξυπηρετησεις το αφηγημα σου που δεν βγαινει?
Θα υπάρξει αν βρεθούν στοιχεία απο την έρευνα που θα γίνει...αλλιώς γιατί γίνεται έρευνα για το θεαθήναι?

Επειδή όμως είσαι γλίτσας και πας να μου το γυρίσεις τραμπάλα ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι μπορεις να με χαρακτηρίσεις εμένα έτσι...

και επειδή πρέπει να έιμαι απο τους λίγους που έχουν εκφράσει 1000 φορές τις αποψεις τους για τον κασιδιάρη τις χρυσές αυγες....

αντε κανε τη βολτα σου μωρε μαλάκα που θα μου πεις εμενα να ξεπλυνω τον κασιδιάρη...πλυντήριο του κώλου καθομαι και συζητάω μαζί σου.

σου διευκρίνισα πριν καταδικαστεί...αλλά κάνεις ότι δε τα βλέπεις.

άντε να μιλήσεις με τον ντάμα ή να ανταλλάξεις βρισιές με συριζαίους γιατί για σοβαρή συζήτηση δεν τραβάς.

καμένε μεσημεριάτικα :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Θα υπάρξει αν βρεθούν στοιχεία απο την έρευνα που θα γίνει...αλλιώς γιατί γίνεται έρευνα για το θεαθήναι?

Επειδή όμως είσαι γλίτσας και πας να μου το γυρίσεις τραμπάλα ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι μπορεις να με χαρακτηρίσεις εμένα έτσι...

και επειδή πρέπει να έιμαι απο τους λίγους που έχουν εκφράσει 1000 φορές τις αποψεις τους για τον κασιδιάρη τις χρυσές αυγες....

αντε κανε τη βολτα σου μωρε μαλάκα που θα μου πεις εμενα να ξεπλυνω τον κασιδιάρη...πλυντήριο του κώλου καθομαι και συζητάω μαζί σου.

σου διευκρίνισα πριν καταδικαστεί...αλλά κάνεις ότι δε τα βλέπεις.

άντε να μιλήσεις με τον ντάμα ή να ανταλλάξεις βρισιές με συριζαίους γιατί για σοβαρή συζήτηση δεν τραβάς.

καμένε μεσημεριάτικα :confused:
Απώλεια ψυχραιμιας βλεπω, εγω πουθενα δεν ειπα οτι στηριζεις Κασιδιαρη, εκτιμησα απλως οτι εθεσες σε λαθος βαση το επιχειρημα σου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.177
Πόντοι
2.606
Και που να εκλεγεί ο Αγοραστός εκ νέου τι έχουμε να ακούσουμε.......
Εδώ λένε ότι γκράντε φαβορί είναι ο Χαρδαλιάς και ο μεγαλοπεριπατος.....τα ζητάει ο οργανισμός τους εκεί κάτω,είναι μαζοχες οι άνθρωποι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εδώ λένε ότι γκράντε φαβορί είναι ο Χαρδαλιάς και ο μεγαλοπεριπατος.....τα ζητάει ο οργανισμός τους εκεί κάτω,είναι μαζοχες οι άνθρωποι...
Δεν ειναι απλως φαβορι, εχουν εκλεγει απο τωρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.948
Πόντοι
12.756
Εχμ, μαλλον με μπερδευεις με τον Νίπλη και τους κολαουζους του που αλληλοαποθεωνονται. Μην τρελαθουμε κιολας.

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Καντηλια που θες βρε πουστη για να στρωσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom