Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
και εν το μεταξύ ο αγοραστός δεν μπορεί ούτε στο δρόμο να περπατήσει χωρίς να φάει αυγό στη μάπα....

ο άλλος λεει οτι θα εκλεγεί :2funny:
Επειδη δηλαδη εχουν μαζευτει εκατο-διακοσιοι που γουσταρουν να τραμπουκισουν, αυτο θεωρειτε οτι επηρεαζει εκλογικο αποτελεσμα ή δειχνει κλίμα? Πότε θα αρχισετε να σκεφτεστε πολιτικα? Ποτέ μαλλον ε?

Ναι, φυσικα θα εκλεγει. 55% ειχε το 2019, και 25% ο υποψηφιος του Συριζα (που τωρα δεν κατεβαινει κιολας). Ποιος θεωρεις οτι θα εκλεγει δηλαδη?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
Τα Τεμπη δεν διδαξαν τιποτα? Οι τραγωδιες, οσο μεγαλες κι αν ειναι, δεν επηρεαζουν εκλογικο αποτελεσμα.Αν οι ψηφοφοροι ειναι ικανοποιημενοι απο τον Αγοραστό επι ολη τη θητεια του, δεν θα αλλαξουν γνωμη επειδη εγινε μια θεομηνια. Σε καθε περιπτωση ομως, δεν υπαρχει καν αντιπαλος. Ο Συριζα στηριζει εναν Κουρετα, που την προηγουμενη φορα πηρε 5% ως ανεξαρτητος. Ποιον να ψηφισει ο κοσμος? Αγοραστό ξέρει, αυτον θα ψηφισει, με την ελπιδα να φτιάξουν τα πραγματα.
29 κομματο-κατασκευαστές δημοκρατίας προτιμούν αγοραστό
Αυτοί ξερουν:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ελα μην τον τσιγκλας...πρεπει να πει την μαλακια του το παιντι. Για το μεροκαματο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα μην τον τσιγκλας...πρεπει να πει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ μαλακια του το παιντι. Για το μεροκαματο..
Μισο λεπτο, σοβαρα τωρα, πιστευει κανενας οτι δεν θα επανεκλεγει ο Αγοραστος?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
Επειδη δηλαδη εχουν μαζευτει εκατο-διακοσιοι που γουσταρουν να τραμπουκισουν, αυτο θεωρειτε οτι επηρεαζει εκλογικο αποτελεσμα ή δειχνει κλίμα? Πότε θα αρχισετε να σκεφτεστε πολιτικα? Ποτέ μαλλον ε?

Ναι, φυσικα θα εκλεγει. 55% ειχε το 2019, και 25% ο υποψηφιος του Συριζα (που τωρα δεν κατεβαινει κιολας). Ποιος θεωρεις οτι θα εκλεγει δηλαδη?
Κατάλαβα πάλι η σίνγκιουλαρ θα πάρει το έργο :sad2:

Και για να σου απαντήσω σοβάρα

εμένα αν έρθει κάποιος και μου καταστρέψει τη ζωή μετά δεν θα πάω να τον ξαναψηφίσω θα το ρίξω σε οποιονδήποτε άλλο εκτός απο αυτόν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κατάλαβα πάλι η σίνγκιουλαρ θα πάρει το έργο :sad2:

Και για να σου απαντήσω σοβάρα

εμένα αν έρθει κάποιος και μου καταστρέψει τη ζωή μετά δεν θα πάω να τον ξαναψηφίσω θα το ρίξω σε οποιονδήποτε άλλο εκτός απο αυτόν.
Αρα μην ψηφισεις τον Θεο που εβρεξε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
Αρα μην ψηφισεις τον Θεο που εβρεξε.

Προτιμώ να μην ψηφίσω αυτούς που ελέγχονται απο την Ελληνική Δικαιοσύνη για τα έργα που δεν έκαναν και τα λεφτά που ενδεχομένως παντελόνιασαν.

Η μήπως η πολιτικη ειναι πιο πανω απο τη δικαιοσύνη κυρ συνήγορε???

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ρε μαλακα εισαι απιστευτος

Και μένα αυτη ηταν η πρωτη μου αντιδραση να του απαντησω ''άνθρωπε μου εισαι μαλάκας?????" :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: koskam

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ρε μαλακα εισαι απιστευτος
Εσεις ειστε απιστευτοι ρε τύπε, εφτασε δεκα μετρα υψος ο Πηνειος και πρεπει να μαυρισουν τον Αγοραστό επειδη πλημμυρισε ο καμπος, ελεος δηλαδη. Γι' αυτο λεγεται ΘΕΟΜΗΝΙΑ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.018
Πόντοι
2.356
Τα Τεμπη δεν διδαξαν τιποτα? Οι τραγωδιες, οσο μεγαλες κι αν ειναι, δεν επηρεαζουν εκλογικο αποτελεσμα.Αν οι ψηφοφοροι ειναι ικανοποιημενοι απο τον Αγοραστό επι ολη τη θητεια του, δεν θα αλλαξουν γνωμη επειδη εγινε μια θεομηνια. Σε καθε περιπτωση ομως, δεν υπαρχει καν αντιπαλος. Ο Συριζα στηριζει εναν Κουρετα, που την προηγουμενη φορα πηρε 5% ως ανεξαρτητος. Ποιον να ψηφισει ο κοσμος? Αγοραστό ξέρει, αυτον θα ψηφισει, με την ελπιδα να φτιάξουν τα πραγματα.
Τα περί ψηφοφόρων ικανοποιημενων από τον Αγοραστό είναι κουταμαρες.
Όλος ο κόσμος τον περνάει γενιές 14 στον κάμπο. Τα πεθερικά μου είναι 3 γενιές δεξιοί, σαν αυτόν στη γέφυρα που έβλεπε το βιος του να επιπλέει και φώναζε "τρεις γενιές ψηφίζουμε ΝΔ και πήραμε τ' αρχίδια μας". Και τον γαμωσταυριζουν καθημερινά.
Ο κόσμος ψηφίζει κόμμα όχι υποψήφιο. Κι αυτή είναι η μοναδική ελπίδα του Αγοραστού. Για τον οποίο διαβάζω ότι έγινε μεγάλη κουβέντα στο Μαξίμου για αντικατάσταση από άλλον υποψήφιο. Συνεχίζουν με αυτόν για να μην υπάρξει παραδοχή ευθυνών.
Και φυσικά στο γνωστό τέμπο: κλιματική αλλαγή, βροχή κάθε 16.000 χρόνια, Λιβύη, Σαχάρα, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τον ΓΟΕΒ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τα περί ψηφοφόρων ικανοποιημενων από τον Αγοραστό είναι κουταμσρες.
Όλος ο κόσμος τον περνάει γενιές 14 στον κάμπο. Τα πεθερικά μου είναι 3 γενιές δεξιοί, σαν αυτόν στη γέφυρα που έβλεπε το βιος του να επιπλέει και φώναζε "τρεις γενιές ψηφίζουμε ΝΔ και πήραμε τ' αρχίδια μας".
Ο κόσμος ψηφίζει κόμμα όχι υποψήφιο. Κι αυτή είναι η μοναδική ελπίδα του Αγοραστού. Για τον οποίο διαβάζω ότι έγινε μεγάλη κουβέντα στο Μαξίμου για αντικατάσταση από άλλον υποψήφιο. Συνεχίζουν με αυτόν για να μην υπάρξει παραδοχή ευθυνών.
Και φυσικά στο γνωστό τέμπο: κλιματική αλλαγή, βροχή κάθε 16.000 χρόνια, Λιβύη, Σαχάρα, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τον ΓΟΕΒ.
Ετσι λεγατε οτι περναει ο κοσμος γενεες 14 τον Κουλη και μετα κερδισε με 23 μοναδες διαφορα. Ο "κοσμος" δεν ειναι τα 100-150 προφιλ στα σοσιαλ που μιλανε μεταξυ τους. Απο τωρα ειναι σαν να διαβαζω τα ποσταρισματα σας οτι πρεπει να ψοφησουν οι Θεσσαλοι που εδωσαν 52% στον Αγοραστο τον Οκτωβριο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.665
Πόντοι
3.556
Εσεις ειστε απιστευτοι ρε τύπε, εφτασε δεκα μετρα υψος ο Πηνειος και πρεπει να μαυρισουν τον Αγοραστό επειδη πλημμυρισε ο καμπος, ελεος δηλαδη. Γι' αυτο λεγεται ΘΕΟΜΗΝΙΑ.
που εισαι τυπαρα σε ψαχνω εδω και μερες :wanker::wanker::wanker:τι νεα απο κολομπιανα;

boa constrictor lol GIF by Justin Gammon

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Μαθαμε τι σημαινει ΘΕΟΜΗΝΙΑ οπως μαθαμε τελικα οτι πρεπει να χιονιζει μονο βραδυ.

Ετσι λεγατε οτι περναει ο κοσμος γενεες 14 τον Κουλη και μετα κερδισε με 23 μοναδες διαφορα. Ο "κοσμος" δεν ειναι τα 100-150 προφιλ στα σοσιαλ που μιλανε μεταξυ τους. Απο τωρα ειναι σαν να διαβαζω τα ποσταρισματα σας οτι πρεπει να ψοφησουν οι Θεσσαλοι που εδωσαν 52% στον Αγοραστο τον Οκτωβριο.
Για πες ρε Αλεξ το 19 τι ποσοστο πηρε η ΝΔ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
Καθόμαστε τώρα και αναλύουμε αν πρέπει οι πολίτες του κάμπου που καταστράφηκαν για τις επόμενες 2 γενιές πρέπει να ξαναψηφίσουν αυτόν που ελέγχεται απο την δικαιοσύνη για τα έργα που δεν έκανε και πως έφαγε τα κονδύλια....

Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος :rockon::rockon::rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κακώς το συζηταμε, σε τρεις εβδομαδες εχει εκλογες, κοντός ψαλμός αλληλούια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.295
Πόντοι
3.656
η ανάθεση έχει προχωρήσει ή θα γίνει τελευταία μέρα με 1 προσφορά τύπε έχεις ενημέρωση?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καθόμαστε τώρα και αναλύουμε αν πρέπει οι πολίτες του κάμπου που καταστράφηκαν για τις επόμενες 2 γενιές πρέπει να ξαναψηφίσουν αυτόν που ελέγχεται απο την δικαιοσύνη για τα έργα που δεν έκανε και πως έφαγε τα κονδύλια....

Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος :rockon::rockon::rockon:
Ρε τύπε, εγω ειπα οτι θα επανεκλεγεί. Εσυ λες οχι. Σε 20 μερες εχει εκλογες, θα δουμε ποιος εχει δικιο. Τι συζηταμε ακριβως? Αν ΠΡΕΠΕΙ να επανεκλεγει? Σοβαρα τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom