Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.840
Πόντοι
216
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;;;;
ρε συ, καλά είσαι;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.072
Πόντοι
6.056
Δεν έχει νόημα το υποθετικό σενάριο, το καταλαβαίνεις.
Τυπε εισαι ο Αλεξανδρος?:coffee::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ??????!!!!!!!!!
Μπηκε ο μισθωτος μεσα σου:coffee::confused::confused::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Δεν έχει νόημα το υποθετικό σενάριο, το καταλαβαίνεις.
Αν δε θέλεις να απαντήσεις οκ. Το σέβομαι.
Δεν είναι θέμα κάποιου νοηματος.
Ρωτώ έναν νομικό τι αδίκημα θα συνιστούσε μία συγκεκριμένη φράση.
Θεωρώ ότι η απαντηση είναι ή το τάδε αδίκημα για το λόγο αυτό ή δεν είναι καν αδίκημα για το λόγο αυτό.
Αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω, αν δε θέλεις να απαντήσεις σεβαστό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Παει και αυτο το νημα. Φλωρεψε. Ουτε ενα μαδομουνι σημερα. :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
ειχαμε καμια καινουργια καταστροφη με τον μικρο ντεμιαν που μπλεξαμε???
κανα μετεωριτη? κανα εξωγηινο? κανα ερπετο απο την κοιλη γη?
:badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:
769539197889.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
Θα σε παραδεχτω ρε μλκα αν μπορεσεις να κανονισεις κοντρα Νταιμα-Ωραιου. Εκει σε θελω:confused:

Δεν γινεται αυτο με την καμία τυπε
ο Ωραιος εχει μηδεν υπομονη , θα του ριξει κανα καντηλι και δεν θα ασχοληθει ξανά μαζι του
Μην κοιτας εμεις που τον κραταμε ζεστο για να καυλαντιζουμε μαζι του

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.840
Πόντοι
216
Αν έλεγε ότι όσοι πνίγηκαν ειναι μαλακες και ότι γιαυτους θα μπλέξει κι ο Αγοραστός, θα ήταν εξύβριση και προσβολή μνήμης αποθανόντων;
Εφόσον δεν είναι προσωπικές συμβουλές, δεν υπάρχει πρόβλημα να σου απαντήσω. Απλά φοβάμαι τη γενικότητα, γιατί βλέπω πολύ μεγάλη ένταση τον τελευταίο καιρό εδώ μέσα και δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό.

Όπως και να έχει, το να πει κάποιος τον νεκρό μαλάκα, μπορεί (εφόσον συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις) να κριθεί ως το αδίκημα προσβολής μνήμης νεκρού. Για νεκρούς, δεν υπάρχει η καθαυτό "εξύβριση" που ξέρουμε όλοι, γιατί εξύβριση νοείται μόνο κατά ζωντανού. Γι' αυτό έχουν βάλει αυτό το ειδικό αδίκημα.

Αυτό για τον Αγοραστό που θα μπλέξει δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο αδίκημα μπορεί να είναι, αλλά δεν είμαι και εισαγγελέας (ευτυχώς).

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Δεν γινεται αυτο με την καμία τυπε
ο Ωραιος εχει μηδεν υπομονη , θα του ριξει κανα καντηλι και δεν θα ασχοληθει ξανά μαζι του
Μην κοιτας εμεις που τον κραταμε ζεστο για να καυλαντιζουμε μαζι του
Θα του κατεβαζει ο Νταιμας κατεβατα με συγκρισεις Συριζα-ΝΔ και ο Ωραιος κατεβατα με βρισιδια.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Εφόσον δεν είναι προσωπικές συμβουλές, δεν υπάρχει πρόβλημα να σου απαντήσω. Απλά φοβάμαι τη γενικότητα, γιατί βλέπω πολύ μεγάλη ένταση τον τελευταίο καιρό εδώ μέσα και δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό.

Όπως και να έχει, το να πει κάποιος τον νεκρό μαλάκα, μπορεί (εφόσον συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις) να κριθεί ως το αδίκημα προσβολής μνήμης νεκρού. Για νεκρούς, δεν υπάρχει η καθαυτό "εξύβριση" που ξέρουμε όλοι, γιατί εξύβριση νοείται μόνο κατά ζωντανού. Γι' αυτό έχουν βάλει αυτό το ειδικό αδίκημα.

Αυτό για τον Αγοραστό που θα μπλέξει δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο αδίκημα μπορεί να είναι, αλλά δεν είμαι και εισαγγελέας (ευτυχώς).
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Τον Αγοραστό τον ανέφερα σαν ανθρωπο που με πράξεις ή παραλείψεις του θεωρείται ότι οδήγησε στον χαμο αυτών των ανθρωπων. Στον πνιγμό τους.
Για το μέσο που φιλοξενεί τέτοιες δηλώσεις τι συνέπειες υπάρχουν;
Θεωρείται προσβολή μνημης νεκρού μέσω διαδικτύου; Νομίζω υπάρχει σχετικός νόμος.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.840
Πόντοι
216
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Τον Αγοραστό τον ανέφερα σαν ανθρωπο που με πράξεις ή παραλείψεις του θεωρείται ότι οδήγησε στον χαμο αυτών των ανθρωπων. Στον πνιγμό τους.
Για το μέσο που φιλοξενεί τέτοιες δηλώσεις τι συνέπειες υπάρχουν;
Θεωρείται προσβολή μνημης νεκρού μέσω διαδικτύου; Νομίζω υπάρχει σχετικός νόμος.
Για τον Αγοραστό και τον κάθε αξιωματούχο, έχουμε ξαναπει ότι είναι πολύ δύσκολο να θεμελιωθεί άμεση ποινική τους ευθύνη. Μην πιάσουμε τη νομική ανάλυση του γιατί. Πάντως έτσι αθωώθηκε και η Δούρου στη Μάνδρα. Και για άλλο λόγο βέβαια, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Για συκοφαντική δυσφήμιση υπάρχει ευθύνη του μέσου, για τη προσβολή μνήμης νεκρού δεν νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρος κιόλας.

• Like
Αντιδράσεις: resp

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.292
Πόντοι
1.056
Μετα απ οτι εχω δει,δεν εχω και πολυ πίστη πως ο Ελληνας αλλαζει,ομως αυτο το βιντεο ειναι αφιερωμένο σε ολα τα δεξια εκτρωματα.Υποδοχή Αγοραστου,οπου εχει πετσωσει πολυ αγρότη και τα περι Πασοκαρας και δεκαετια ‘80 φαντάζουν ως αστικός μύθος στα αίσχη της ΝΔ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.004
Πόντοι
3.656
Μα και αυτο σε ενοχλησε και μαλιστα το θεωρεις αντιδημοκρατικο; Απλα απομονωσα το ρεζουμε της τοποθετησης σου. Δεν παραποιησα κατι. Εκτος αν δεν τα εγραψες αυτα ή αν δεν τα εννοεις.
Από τη μια έχεις το :

Δε με απασχολεί ρε τύπε, ότι γουστάρει θα λέει δημοσίως....καμία επιχειρηματολογία και κανένα νόημα μόνο ένας που ενδιαφέρεται μόνο για την γνώμη του.

Ενώ εγώ έγραψα :

Δε με απασχολεί ρε τύπε

ότι γουστάρει θα λέει δημοσίως δεν προέτρεψε κανέναν να πάει να αυτοκτονήσει ούτε έθιξε την τιμή και την υπόληψη κανενός (εκτός του κράτους από ότι φαίνεται) μπορεί να μίλησε με 20 γνωστούς της από εκεί και να της είπαν έχουν 100 νεκρούς τουλάχιστον. Και αυτή το ανέβασε.

Επιχειρηματολόγησα...καλώς κακώς έφερα επιχειρήματα όμως.

Όταν εσύ απομονώνεις μόνο αυτή την φράση αλλάζεις το νόημα όσων γράφω. Γιατί να μην με ενοχλήσει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.004
Πόντοι
3.656
Ναι, αλλά αν ο κάθε εισαγγελέας ασχολιόταν με το κάθε ψέμα που ακούγεται από το στόμα κάποιου πολιτικού, δεν θα υπήρχε χώρος και χρόνος για οτιδήποτε άλλο στη ζωή της δικαιοσύνης.
Α ωραία...έχει χρόνο όμως να ασχοληθεί με το -μη ψέμα- μιας τυχαίας που έκανε βίντεο στο τικ τοκ και αυτό είναι μια ορθή ασχολία για την ζωή της δικαιοσύνης.

Δεν είναι καθόλου καθοδηγούμενη δικαιοσύνη....

Πάντως και από μόνο του το συμπέρασμα σου περιγράφει την αρρωστημένη κατάσταση και επιβεβαιώνει αυτά που λέω.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Για τον Αγοραστό και τον κάθε αξιωματούχο, έχουμε ξαναπει ότι είναι πολύ δύσκολο να θεμελιωθεί άμεση ποινική τους ευθύνη. Μην πιάσουμε τη νομική ανάλυση του γιατί. Πάντως έτσι αθωώθηκε και η Δούρου στη Μάνδρα. Και για άλλο λόγο βέβαια, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Για συκοφαντική δυσφήμιση υπάρχει ευθύνη του μέσου, για τη προσβολή μνήμης νεκρού δεν νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρος κιόλας.
Σ' ευχαριστώ για μία φορά ακόμα.
Απλά αλίευσα στο διαδικτυο ένα κειμενακι που γράφει μεταξύ άλλων το εξής "εδω κοντεψε να πεσει και ο υπαρχος στη θαλασσα για τον μαλακα", οπου μαλάκας ο αδικοχαμένος Καρυώτης και ύπαρχος ο προφυλακισθείς για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο του Καρυωτη.
Και αναρωτηθηκα, αυτό δε συνιστά προσβολή μνήμης νεκρού;
Προφανώς, βάσει οσων είπαμε προηγουμένως.
Και το μέσο όπου γράφονται τέτοιες απόψεις, θεωρώ λογικό να δράσει με τρόπο που να αποδεικνύει ότι δεν τις υιοθετεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom