Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
@Νίπλης 42 τακατο :wanker::wanker::wanker:

22222222.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.162
Πόντοι
2.606
22 χρονων παληκαρι ημουν, μολις ειχα απολυθει απο φανταρος:confused:
το γραφω γιατι ισως μας διαβαζει καποιος ικατζης ,νομιζω αυτα τα κασκαντεριλικια ειναι για βαρεα ανθυγιεινα αυτεπαγγελτα!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.011
Πόντοι
2.356
22 χρονων παληκαρι ημουν, μολις ειχα απολυθει απο φανταρος:confused:
Την εποχή εκείνη το καυλί σου τρυπούσε και οπλισμένο σκυρόδεμα. Αρίδα σκέτη.
Μην κοιτάς τώρα που θέλεις και εγκεφαλική διέγερση και καλά για να νιώσεις κάτι να σαλεύει. :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
το γραφω γιατι ισως μας διαβαζει καποιος ικατζης ,νομιζω αυτα τα κασκαντεριλικια ειναι για βαρεα ανθυγιεινα αυτεπαγγελτα!
Οχι απλως βαρεα και ανθυγιεινα, πολυ βαρεα η κωλογρια εκτος απο κωλογρια ηταν και χοντρη:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Την εποχή εκείνη το καυλί σου τρυπούσε και οπλισμένο σκυρόδεμα. Αρίδα σκέτη.
Μην κοιτάς τώρα που θέλεις και εγκεφαλική διέγερση και καλά για να νιώσεις κάτι να σαλεύει. :confused:
Ηταν 2 μια σαρανταρα και μια που πρεπει να ηταν πανω απο 60.:confused: Τις ειχα γνωρισει σε ενα μπαρ για σινγκλς, καπου στη Μεσογειων. Με σουρωσανε και με πηγανε στο σπιτι της γριας. Εγω πηγαινα να πηδηξω την σαρανταρα, αλλα αυτη μου ειπε, πηδα λιγο πρωτα την φιλη μου να σας βλεπω να φτιαχτω και θα κανουμε σεξ μετα. Πηδηξα την γρια και η αλλη μολις τελειωσα εξαφανιστηκε:confused:

Πονεμενη ιστορια:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.917
Πόντοι
12.756
Ηταν 2 μια σαρανταρα και μια που πρεπει να ηταν πανω απο 60.:confused: Τις ειχα γνωρισει σε ενα μπαρ για σινγκλς, καπου στη Μεσογειων. Με σουρωσανε και με πηγανε στο σπιτι της γριας. Εγω πηγαινα να πηδηξω την σαρανταρα, αλλα αυτη μου ειπε, πηδα λιγο πρωτα την φιλη μου να σας βλεπω να φτιαχτω και θα κανουμε σεξ μετα. Πηδηξα την γρια και η αλλη μολις τελειωσα εξαφανιστηκε:confused:

Οταν λες εσυ πανω απο 60 στην καλυτερη ηταν 80+

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795

Οταν λες εσυ πανω απο 60 στην καλυτερη ηταν 80+
Μετα κυνηγαγα να πηδηξω τον φιλο μου, που μου ειχε πει να παω εκει και οτι θα εβρισκα πιπινια να γαμησω.:confused:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.050
Πόντοι
1.106
15.000 νεκροί και αγνοουμενοι στη Λιβυη απο πλημμυρα.

Τ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΤΙΚΟΥΛΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406

Η γρια αφησε κανα πουρμπουαρ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.924
Πόντοι
216
Αν έλεγε ότι όσοι πνίγηκαν ειναι μαλακες και ότι γιαυτους θα μπλέξει κι ο Αγοραστός, θα ήταν εξύβριση και προσβολή μνήμης αποθανόντων;
Δεν έχει νόημα το υποθετικό σενάριο, το καταλαβαίνεις.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.924
Πόντοι
216
Εγώ δεν είπα ότι δεν γνωρίζει καλά τον νόμο ή την ερμηνεία που δίνουν οι σάπιοι που τον εκμεταλλεύονται.

Είπα ότι είναι ένα βήμα πριν από το τρίτο Ράιχ

Αν για τον κόβιντ είχε μια ουσία για το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία. Ιδιαίτερα όταν κανένας δεν γνωρίζει ακόμα πόσοι είναι οι νεκροί.

Αν θες να βαφτίσουμε ο μαύρο άσπρο γίνεται. Η αλήθεια μένει ίδια όμως. Μιλάμε για το απόλυτο δούλεμα. Εσύ πως είδες την ψεύδη δήλωση για τα ελικόπτερα? Είναι αρκετή για να επέμβει εισαγγελέας?
Ναι, αλλά αν ο κάθε εισαγγελέας ασχολιόταν με το κάθε ψέμα που ακούγεται από το στόμα κάποιου πολιτικού, δεν θα υπήρχε χώρος και χρόνος για οτιδήποτε άλλο στη ζωή της δικαιοσύνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom