κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.887
- Πόντοι
- 19.795
22 χρονων παληκαρι ημουν, μολις ειχα απολυθει απο φανταροςελπιζω να κολλαγες βαρεα τοτε.....
22 χρονων παληκαρι ημουν, μολις ειχα απολυθει απο φανταροςελπιζω να κολλαγες βαρεα τοτε.....
το γραφω γιατι ισως μας διαβαζει καποιος ικατζης ,νομιζω αυτα τα κασκαντεριλικια ειναι για βαρεα ανθυγιεινα αυτεπαγγελτα!22 χρονων παληκαρι ημουν, μολις ειχα απολυθει απο φανταρος
Την εποχή εκείνη το καυλί σου τρυπούσε και οπλισμένο σκυρόδεμα. Αρίδα σκέτη.22 χρονων παληκαρι ημουν, μολις ειχα απολυθει απο φανταρος
Οχι απλως βαρεα και ανθυγιεινα, πολυ βαρεα η κωλογρια εκτος απο κωλογρια ηταν και χοντρητο γραφω γιατι ισως μας διαβαζει καποιος ικατζης ,νομιζω αυτα τα κασκαντεριλικια ειναι για βαρεα ανθυγιεινα αυτεπαγγελτα!
αν δεν μπαζωσεις ομως δε χτιζεις...ειναι γνωστοΟχι απλως βαρεα και ανθυγιεινα, πολυ βαρεα η κωλογρια εκτος απο κωλογρια ηταν και χοντρη
τα μισα απο αυτα θα τα φαει μαζι της το επομενο καλοκαιρι στις ταβερνεςρουφατε Haters
Ηταν 2 μια σαρανταρα και μια που πρεπει να ηταν πανω απο 60. Τις ειχα γνωρισει σε ενα μπαρ για σινγκλς, καπου στη Μεσογειων. Με σουρωσανε και με πηγανε στο σπιτι της γριας. Εγω πηγαινα να πηδηξω την σαρανταρα, αλλα αυτη μου ειπε, πηδα λιγο πρωτα την φιλη μου να σας βλεπω να φτιαχτω και θα κανουμε σεξ μετα. Πηδηξα την γρια και η αλλη μολις τελειωσα εξαφανιστηκεΤην εποχή εκείνη το καυλί σου τρυπούσε και οπλισμένο σκυρόδεμα. Αρίδα σκέτη.
Μην κοιτάς τώρα που θέλεις και εγκεφαλική διέγερση και καλά για να νιώσεις κάτι να σαλεύει.
Οταν λες εσυ πανω απο 60 στην καλυτερη ηταν 80+Ηταν 2 μια σαρανταρα και μια που πρεπει να ηταν πανω απο 60. Τις ειχα γνωρισει σε ενα μπαρ για σινγκλς, καπου στη Μεσογειων. Με σουρωσανε και με πηγανε στο σπιτι της γριας. Εγω πηγαινα να πηδηξω την σαρανταρα, αλλα αυτη μου ειπε, πηδα λιγο πρωτα την φιλη μου να σας βλεπω να φτιαχτω και θα κανουμε σεξ μετα. Πηδηξα την γρια και η αλλη μολις τελειωσα εξαφανιστηκε
Πονεμενη ιστορια
Ηταν 2 μια σαρανταρα και μια που πρεπει να ηταν πανω απο 60. Τις ειχα γνωρισει σε ενα μπαρ για σινγκλς, καπου στη Μεσογειων. Με σουρωσανε και με πηγανε στο σπιτι της γριας. Εγω πηγαινα να πηδηξω την σαρανταρα, αλλα αυτη μου ειπε, πηδα λιγο πρωτα την φιλη μου να σας βλεπω να φτιαχτω και θα κανουμε σεξ μετα. Πηδηξα την γρια και η αλλη μολις τελειωσα εξαφανιστηκε
Πονεμενη ιστορια
Μετα κυνηγαγα να πηδηξω τον φιλο μου, που μου ειχε πει να παω εκει και οτι θα εβρισκα πιπινια να γαμησω.Οταν λες εσυ πανω απο 60 στην καλυτερη ηταν 80+
Η γρια αφησε κανα πουρμπουαρ?Ηταν 2 μια σαρανταρα και μια που πρεπει να ηταν πανω απο 60. Τις ειχα γνωρισει σε ενα μπαρ για σινγκλς, καπου στη Μεσογειων. Με σουρωσανε και με πηγανε στο σπιτι της γριας. Εγω πηγαινα να πηδηξω την σαρανταρα, αλλα αυτη μου ειπε, πηδα λιγο πρωτα την φιλη μου να σας βλεπω να φτιαχτω και θα κανουμε σεξ μετα. Πηδηξα την γρια και η αλλη μολις τελειωσα εξαφανιστηκε
Πονεμενη ιστορια
Μην τον μαδησε κιολας και δεν το λεειΗ γρια αφησε κανα πουρμπουαρ?
ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?Οχι απλως βαρεα και ανθυγιεινα, πολυ βαρεα η κωλογρια εκτος απο κωλογρια ηταν και χοντρη
ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?Μην τον μαδησε κιολας και δεν το λεει
Δεν έχει νόημα το υποθετικό σενάριο, το καταλαβαίνεις.Αν έλεγε ότι όσοι πνίγηκαν ειναι μαλακες και ότι γιαυτους θα μπλέξει κι ο Αγοραστός, θα ήταν εξύβριση και προσβολή μνήμης αποθανόντων;
Ναι, αλλά αν ο κάθε εισαγγελέας ασχολιόταν με το κάθε ψέμα που ακούγεται από το στόμα κάποιου πολιτικού, δεν θα υπήρχε χώρος και χρόνος για οτιδήποτε άλλο στη ζωή της δικαιοσύνης.Εγώ δεν είπα ότι δεν γνωρίζει καλά τον νόμο ή την ερμηνεία που δίνουν οι σάπιοι που τον εκμεταλλεύονται.
Είπα ότι είναι ένα βήμα πριν από το τρίτο Ράιχ
Αν για τον κόβιντ είχε μια ουσία για το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία. Ιδιαίτερα όταν κανένας δεν γνωρίζει ακόμα πόσοι είναι οι νεκροί.
Αν θες να βαφτίσουμε ο μαύρο άσπρο γίνεται. Η αλήθεια μένει ίδια όμως. Μιλάμε για το απόλυτο δούλεμα. Εσύ πως είδες την ψεύδη δήλωση για τα ελικόπτερα? Είναι αρκετή για να επέμβει εισαγγελέας?
Ακουσα κατι πυροβολισμους;Ω,τωρα μαλιστα.Τωρα χοντραινει το παιχνιδι