troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
και εγω αλλα πηρα θεση στο ποιος ειναι μαλακας οχι στο ποιος φταιει...Ποιος αναμετριεται τώρα γιατί μάλλον το έχασα.
και εγω αλλα πηρα θεση στο ποιος ειναι μαλακας οχι στο ποιος φταιει...Ποιος αναμετριεται τώρα γιατί μάλλον το έχασα.
Μαζί έχουμε την απορια λοιπον..συμφωνώ πάντως για την ψηφο μαλακιας.Μαζι σου.και εγω αλλα πηρα θεση στο ποιος ειναι μαλακας οχι στο ποιος φταιει...
εστειλα πμ στον νιπλη να μου πει τι εγινε και μου ζητησε ενα 50ρικο για να μου πει ο μπουστης....θα στειλω στον σαουλ τωρα που ειναι πιο ρομαντικος και πιο φιλος απο τον επιταγη...Μαζί έχουμε την απορια λοιπον..συμφωνώ πάντως για την ψηφο μαλακιας.Μαζι σου.
εγώ παίρνω 40 αλλά δεν δέχομαι επιταγές μόνο καςεστειλα πμ στον νιπλη να μου πει τι εγινε και μου ζητησε ενα 50ρικο για να μου πει ο μπουστης....θα στειλω στον σαουλ τωρα που ειναι πιο ρομαντικος και πιο φιλος απο τον επιταγη...
ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!Πυροβολισμοί στη Λούτσα - Έξι νεκροί
Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11.09.2023) στη Λούτσα, καθώς "έπεσαν" πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να χάσουν τηwww.newsit.gr
ΠΥΡ ΚΟΥΛΗΣ και ΘΑΛΑΣΣΑ!!!ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!
Μη βριζεις αδελφεεχει παρει 20000 μπατσους ο μουλος και εξω γινετε της κακομοιρας...
νομιζω οτι πρεπει να παρει κανα παππα ακομα
μπατσους ειπα ρε αδερφεΜη βριζεις αδελφε
Εντάξει τοτεμπατσους ειπα ρε αδερφε
Γαμηθηκατε, τον γκαντεμιασατε τον ανθρωπο, και 2 βδομαδες τωρα τον παει αιμα και δεν εχει παει ουτε μια φορα για μπανιο.εχει παρει 20000 μπατσους ο μουλος και εξω γινετε της κακομοιρας...
νομιζω οτι πρεπει να παρει κανα παππα ακομα
ουτε για κακακια παππου μου?Γαμηθηκατε, τον γκαντεμιασατε τον ανθρωπο, και 2 βδομαδες τωρα τον παει αιμα και δεν εχει παει ουτε μια φορα για μπανιο.
Σαν δεν ντρέπεται έπρεπε να του πεις!Και τον συμπαθώ πολύ!εστειλα πμ στον νιπλη να μου πει τι εγινε και μου ζητησε ενα 50ρικο για να μου πει ο μπουστης....θα στειλω στον σαουλ τωρα που ειναι πιο ρομαντικος και πιο φιλος απο τον επιταγη...
τύπε ισως ειναι τα παλια τα μποξεράκια τα απλ απο δεκαετία 90 με χοντρο λάστιχο που τανε σα σορτσάκια του μπασκετ