Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Ρε χαλαρωσε λεμε, πολλη αγανακτηση βλεπω, κοιτα ρε κατι ανθρωποι, που δεν μπορουμε να μιλησουμε κιολας. Ζωο εισαι και φαινεσαι.
Τα "αυτονοητα" να τα λες στον εαυτο σου. Και εγω και ο Κατσαπλιας ειπαμε απολυτως τεκμηριωμενα πραγματα. Εσυ και μερικοι αλλοι απλως μουγκανιζετε για δολοφονους και ζωα. Συνελθε και μιλα καλυτερα.

Επιμενω οτι ο κατσαπλιας μια χαρα τα ειπε. Και συμφωνω με οσα εγραψε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να προσεχω με ποιον συμφωνω, ωστε να μην "δικαιολογουνται" μετα οι αλλοι να μου κανουν προσωπικες επιθεσεις. Διαβαζεις τι γραφεις? Ελεος δηλαδη
Έλα τομάρι. Κι εδώ μερικά ακόμα

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Έλα τομάρι. Κι εδώ μερικά ακόμα
Κάτι τύποι σαν αυτόν είναι σαν τα φίδια πατάς κάτω το κεφάλι πριν σε δαγκώσουν ύπουλα.Δεν βάζουν μυαλό.Τωρα κάνει επίθεση ας πούμε για να δικαιωθεί.Καθε δύο μέρες κωλοδαχτυλο θέλει το ναυάγιο.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Τομάρι, κοιτα να δεις και τι άλλα βρήκα. Να σκάσει επιτέλους ο βλάκας ο Κατσαπλιάς; Αυτός που δεν έχει πρόβλημα τοσον καιρό εδώ μέσα με κανέναν; Τι λες κι εσύ;
Εισαι οντως θεόχαζος

Σκασε σου ειπα? δεν θυμαμαι. Σκασε βλακα.
Οσο επιβαρυνετε και ενοχλειτε την κοινωνια θα με νοιαζει και θα τρωτε καραμουζα

Επιλεγεις να εισαι ασόβαρος? Οκ, τοτε κατσε να τα ακους. Και οι αλλοι επιλεγουν να σε κραζουν.

Το εχεις χασει τελειως.

Εχασα τρια λεπτα απο τη ζωη μου να απαντω σε μαλακιες.

Ειδες ο καημενος ο κατσαπλιας τι επαθε το παιδι, που ποτέ δεν ειχε προβληματα εδω μεσα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.059
Πόντοι
6.056
Σκληρο μαρκαρισμα στο 2ο ημιχρονο,για να δουμε πως θα κινηθει η αλλη ομαδα:coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.989
Πόντοι
3.656
Άλεξ θα πρέπει να τα προσπαθήσει τα μέγιστα για να γυρίσει το ξεβράκωμα που υπέστη

δεν το περίμενε να θυμάται κανένας ότι ο κατσαπλιάς είπε όντως σκατοψυχιές, νόμιζε ότι είναι ένας σωστός και αμερόληπτος παρατηρητής και όχι ένας κάφρος

βαριέμαι να το ψάξω αλλά είχε γράψει επίσης ότι καλά να πάθει που σκοτώθηκε αφού ήθελε να ανέβει στο πλοίο παράνομα

Φαίνεται ότι το επίπεδο θα μπορούσε να είναι υψηλότερο :coffee:

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Άλεξ θα πρέπει να τα προσπαθήσει τα μέγιστα για να γυρίσει το ξεβράκωμα που υπέστη

δεν το περίμενε να θυμάται κανένας ότι ο κατσαπλιάς είπε όντως σκατοψυχιές, νόμιζε ότι είναι ένας σωστός και αμερόληπτος παρατηρητής και όχι ένας κάφρος

βαριέμαι να το ψάξω αλλά είχε γράψει επίσης ότι καλά να πάθει που σκοτώθηκε αφού ήθελε να ανέβει στο πλοίο παράνομα

Φαίνεται ότι το επίπεδο θα μπορούσε να είναι υψηλότερο :coffee:
Τι παιχνίδι να γυρίσει μούτρο μου?Χυσαποθηκη του bourdela.com έχει γίνει.. όποιος περνάει του τραβάει και ένα μανίκι.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.318
Πόντοι
3.656
Καψανε τον Μιλτο για να την βγαλει λαδι παλι ο Κουλης
Ο Μιλτος ειναι το καλυτερο παιδι :rockon::rockon:
Και δεν εφταιγε κιολας ... απλα εκανε μια μαλακία δηλωδη :confused:

Ευκαιρια τωρα να εχει και χρόνο να πάμε για κανα φαγητο :coffee::coffee:
Μας εχετε καψει τον εγκεφαλο εσεις οι γιαλαντζι δεξιοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.989
Πόντοι
3.656
Τι παιχνίδι να γυρίσει μούτρο μου?Χυσαποθηκη του bourdela.com έχει γίνει.. όποιος περνάει του τραβάει και ένα μανίκι.
αναμένετε ντέρμπι και μπορεί να παίξουν και στοιχήματα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756
αναμένετε ντέρμπι και μπορεί να παίξουν και στοιχήματα
αφου ο αλλος ειναι με μηχανικη υποστηριξη ζωντανος με τοση πουτσα που εχει φαει ναπουμε ρε
εχει αρχισει και κανει οτι εχει καταρράκτη οταν του κοπανανε μηνυματα στην μαπα που λεει οτι δεν εχει πει
10 χρονωνε συμπεριφορα , θα βγαλει την κασετινα του τζι-αι-τζο να παλεψει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.989
Πόντοι
3.656
εγώ ψηφίζω Άλεξ είμαι αισιόδοξος δεν θέλω να δεχτώ ότι τα λέει όλα για να προκαλέσει και να διαφωνήσουν όλοι μαζί του

εντάξει μπορεί να είναι λίγο κομματόσκυλο αλλά πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει κάποια νομικίστικη λούπα και θα βγάλει φταίχτη τον κατσαπλιά ότι τον παρέσυρε και θα τη βγάλει λάδι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
εγω δεν παιρνω θεση.....ειναι μαλακες και δυο

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
εγώ ψηφίζω Άλεξ είμαι αισιόδοξος δεν θέλω να δεχτώ ότι τα λέει όλα για να προκαλέσει και να διαφωνήσουν όλοι μαζί του

εντάξει μπορεί να είναι λίγο κομματόσκυλο αλλά πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει κάποια νομικίστικη λούπα και θα βγάλει φταίχτη τον κατσαπλιά ότι τον παρέσυρε και θα τη βγάλει λάδι
Πανε αυτά τώρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom