Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.989
- Πόντοι
- 3.656
έπρεπε να ολοκληρώσει τη σκέψη του
''τα χρήματα θα τα βρούμε, αλλά δεν θα σας τα δώσουμε''
έπρεπε να ολοκληρώσει τη σκέψη του
Εγω εχω μεινει στην ανακοινωση του ΓΕΣ οτι τα ελικοπτερα αυτα ειναι παροπλισμενα, εκτος απο ενα που ηταν σε διαδικασια μετακινησης.
Αν υπαρχει κατι νεοτερο, δεν το ξερω.
Μολαταυτα αυτο επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου, οτι στη χωρα αυτη τιποτα δεν μενει μυστικο
1363 likes.
Στη τσεπη μας ειναι εννοειται θα τα βρει
Στο ξαναγραφω. Δεν εισαι δικαιος. Αφου ασχοληθηκες με τον Κασελακη και μας ειπες οτι αν δεν χρειαζοταν να γινεις μελος του Συριζα θα τον ψηφιζες, μονο και μονο επειδη γαμιεται, θα πρεπει να μας πεις αν και ο Μητσοτακης γαμιεται, με επιχειρηματα, και αν τον ψηφισες για τον ιδιο λογο.Δεν σας μοιάζω να λέω μόνο τα κακά εναντίον της κυβέρνησης
Λέω και τα καλά και τα κακά και όταν βλέπω το κακά τα γράφω
Το τελευταίο μήνυμα για την κυβέρνηση ήταν ότι απέτυχε στις πυρκαγιές
Σεβάσμιε, επειδή(ς) με μπερδέψατε τρόπο τινά.Στο ξαναγραφω. Δεν εισαι δικαιος. Αφου ασχοληθηκες με τον Κασελακη και μας ειπες οτι αν δεν χρειαζοταν να γινεις μελος του Συριζα θα τον ψηφιζες, μονο και μονο επειδη γαμιεται, θα πρεπει να μας πεις αν και ο Μητσοτακης γαμιεται, με επιχειρηματα, και αν τον ψηφισες για τον ιδιο λογο.
Εγω υποτιθεται οτι παραθεσα στον φιλτατο Νταιμα.Σεβάσμιε, επειδή(ς) με μπερδέψατε τρόπο τινά.
Στις εκλογές του Μαϊου το κουκκι το έριξα σφύριζα μιας και είναι φιλαράκι από τα παλιά ο βουλευτής.
Τον Ιούνιο ψήφισα κανονικά ΝΔουλα γιατί είμαι τσι Δεξάς.
Το θέμα είναι πως παραιτήθηκε ο Τσιπροπουλαίος και τώρα αναρωτιέμαι:
"Ποιός τελικά γαμιέται???????"
Το γνωστο παραμυθι , σου παρουσιαζουν τα χειρότερα για να δεχθεις τα σκατα που εισαιΚούλης από Βόλο:
Έργα γίνονται. Αν δεν είχαν γίνει η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη.
Τι λες ρε μάστορα; Πώς θα ήταν πολύ χειρότερη; Θα είχαμε εξαφανιστεί από το χάρτη;
22 θα ειχαν πεσει, δεν ξαναβγαινει συριζας ξεχασετονα,30 χρονια κουλης αλα μουγκαμπεΤο γνωστο παραμυθι , σου παρουσιαζουν τα χειρότερα για να δεχθεις τα σκατα που εισαι
Οπως και με Συριζα , με Συριζα θα ειμασταν χειροτερα , και κομμητης να ειχε πεσει στην Ελλαδα θα εβγαινε να πει αν ειχατε ψηφισει Συριζα θα ειχαν πεσει 2
Αυτός θα βγει με την οπισθεν...εκτος αν βγει ο Στεφαν Κασελ,τοτε το συζηταμε
22 θα ειχαν πεσει, δεν ξαναβγαινει συριζας ξεχασετονα,30 χρονια κουλης αλα μουγκαμπε
...εκτος αν βγει ο Στεφαν Κασελ,τοτε το συζηταμε
Μην βριζεις μαν. Τους αληταραδες.Ο ορισμος του πολιτικου αληταρα.
Γιατι δεν μπαινεις στο νημα του θειου να δεις;ρε μαλακα νιπλη σε ρωτησα.....ΓΑΜΗΣΕ Ο ΜΠΡΑΜΠ?
ρε μαλακα νιπλη σε ρωτησα.....ΓΑΜΗΣΕ Ο ΜΠΡΑΜΠ?
οχι ρε πουστη....στηριζω μπραμπουτε με δηλωση δεν γαμάει ..
πιστευε οτι ειχε και ελπιδες
και ειχε βαλει ολο το νημα να προσευχεται γι αυτον μπας και ...