Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.658
- Πόντοι
- 1.406
95ρα θα παιρνεις,θα ριχνεις μεσα λιγο απο το λαδι που θα σου στειλω και θα πετας2,199 εβαλα εγω κατοστάρα
95ρα θα παιρνεις,θα ριχνεις μεσα λιγο απο το λαδι που θα σου στειλω και θα πετας2,199 εβαλα εγω κατοστάρα
να μου στελνεις με καθε τενεκε και 5 αντλιες βενζίνης όμως95ρα θα παιρνεις,θα ριχνεις μεσα λιγο απο το λαδι που θα σου στειλω και θα πετας
Αρχισε να παιρνει ναρκωτικά η Αλεξία ;;;Προς θεού, στην ελλαδα δεν εχουμε οικογενειοκρατιες οπως ο Ερντογαν.
Εδω ειμαστε πολιτισμενοι ευρωπαίοι.
Αμ πως
Κώστας Μπακογιάννης: Η μελαχρινή κόρη του, ο μικρός Δήμος με την κονκάρδα στο πέτο και η διαφορετική Αλεξία Μπακογιάννη
Η Δανάη, ο Δήμος και η εντελώς διαφορετική εμφάνιση της αδελφής του Αλεξίας Μπακογιάννη.www.thetoc.gr
Τιναυτο ρε μλκα; Ο κυριος Κυριακος με περουκα; Ετσι θα αντιμετωπισει τον Κασελακη;Αρχισε να παιρνει ναρκωτικά η Αλεξία ;;;
Παει το εκαψε και αυτη , μια ζωη στην σκιά του ηλιθιου αδελφου της
Δεν θελω γκρινιες και αρνητισμους και τοξικοτητες , αυριο που πιανει δουλειά ο Αλεξ στο σαητ θα φτιαξουν όλα
Βενζίνη: Εκτοξεύθηκε η τιμή της αμόλυβδης - Κοντά στα 2,30 ευρώ σε πρατήριο στο κέντρο της Αθήνας
Στα ύψη ανέρχεται πλέον και η τιμή του ντίζελ κίνησης, το οποίο αγγίζει πλέον τα 2 ευρώ
Είναι να μην εύχεσαι κακό ψόφο στα 2.300.000 + 4.600.000 ;;;
Γύρισε κανένας άπλας γαλάζιος .... από παραλία κινέτας, ασπροπύργου κτλ ;
θα αργησει λιγο γιατι πηγε απο μέσα για να γλυτωσει τα διόδια
Κάνεις λάθος.υγ - πιστευω οτι ακομα και ανθρωποι σαν τον Alex71, θα ντρεπονται να τον διαφημισουν/
υγ - πιστευω οτι ακομα και ανθρωποι σαν τον Alex71, θα ντρεπονται να τον διαφημισουν/
Αααααα δεν πήγε με ΚΤΕΛ ή προαστειακό ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνεις λάθος.
Αν πάει ο τενεκές λάδι 500€ το 2027 .... θα πάρει 75% ο ηγέτης.
Σαρανταένατακατω ....
Τύπε για πες μας λίγο ένα μεγάλο έργο που ανέλαβαν οι άριστοι ή ακόμα πιο συγκεκριμένα ο Οικονόμου (ο τύπος που είχε την απλή δουλειά να λέει δυο λόγια σε συνεντεύξεις τύπου και με το ζόρι τα έβγαζε πέρα) που να σε κάνει να πιστεύεις ότι η έκδοση των νέων ταυτοτήτων δεν θα εξελιχθεί σε φιάσκο;Το εχεις παρει χαμπαρι οτι καταντησες να συζητας με τον κωλο-μπουρδα ετσι;;;
ΠΥΡΟΝΕΦΟΣ
εχω να ακουσω τετοια λεξη, απο ενα διαγωνισμο πυροκλανι που καναμε φανταροι, με επαθλο κασονι μπυρες και κουτα ροθμανς....
Οι τυποι ειναι απιστευτα λεχριτες...απο τους "αλητηριους" του μπυροκοιλια με το περουκινι του ρωμα στο κεφαλι ,φτασαμε στην καταμετρηση καμμενων της βουλτεψη και το πυροκλανι του ποζερα σημερα ....καθε μερα και μια νεα μαλακια ,απο καθαρη τυχη υπαρχουμε ακομα......μακαρι βεβαια να συνεχισει ετσι ακαθεκτη η ομαδα .....δεν λυπαμαι πλεον κανενα και για τιποτα ,ολοι ειναι συνενοχοι και συνεργοι στην φαρσοκομωδια αυτη,μην γινομαστε βεβαια αρνητικοι μεσημεριατικα,ολα καλα !