Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
Μπαα το κάνει παντούΧαζούλης είσαι.
Τώρα είμαι καλυτερα και σε λίγο θα είμαι πολύ καλύτερα.
Ψάξε αλλού να μαλακιστείς.
Μπαα το κάνει παντούΧαζούλης είσαι.
Τώρα είμαι καλυτερα και σε λίγο θα είμαι πολύ καλύτερα.
Ψάξε αλλού να μαλακιστείς.
Με είπε μπραβοκούλη,να καεί το σπίτι μου....Μπαα το κάνει παντού
Όλη σε καμία περίπτωση. Δεν παύουν όμως να υπάρχουν 60.000 γίδια που τον ψήφισαν. Και σίγουρα μερικά ακόμα πανελλαδικά που θα τον ψήφιζαν αν ήταν υποψήφιος στα μέρη τους.Σχετικό αυτό που λές....
Δεν σημαίνει ότι εκφράζει όλη την παράταξη ο χαζός.
Πάντως είμαστε μαλάκες γενικά...
Έχεις κάποια απορία επ'αυτού?
Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι.
ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης την υποψηφιότητά του (vid)
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.www.fosonline.gr
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατα γίνεται κ μπαναρονται...τι όνειρο είδε η διοίκηση κ τούς διαγράφει;Πολιτικα χωρις αυτους ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
Τι σημαινει το ΓΤΘΣ ;;;;Μη βριζεις ΓΤΘΣ
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην δημοκρατία. Πάντα υπάρχει ένας άλλος.Αντε να το ξαναπούμε...την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει άλλος
Eχουμε πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε.Ηρθε εξ Αμερικης ο νεος πολιτικος ηγετης της χωρας.Στον Τσιριζα δεν τον γνωριζαν αλλα με το που εσκασε μυτη ετρεξαν ενθερμοι οπαδοι να δουν απο κοντα το νεο αποκτημα της ομαδας.Ολημερις ασχολουνται τα μμε με το ποιος ειναι,με ποιον πηδιεται,τι του αρεσει να τρωει και αλλα ενδιαφεροντα.Ας πουμε κατι ερωτησεις για το ποιες ειναι οι αποψεις του για εργασιακα-υγεια-παιδεια κλπ ειναι πολυ μπαναλ και δυσκολες στην πεψη του κοινου.Σε αλλα νεα 11η μερα κατακαιγεται ο Εβρος αλλα τωρα ριξαμε ενα αντιπυρ σκρολ και τηνε γαμησαμε....σε κανα μηνα θα εχει ψοφησει.
Φωτιές: Χρήση 'αντιπύρ' στον Έβρο σε ζώνη 3 χλμ. - Προβληματισμός για τους ανέμους
Τεράστιες προσπάθειες για να περιοριστεί η φωτιά στον Έβρο δίνουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις. Νέες αναζωπυρώσεις και στη Ροδόπη. Ισχυρές δυνάμεις στην Πάρνηθα για τις διάσπαρτες ενεργές καύσεις.www.news247.gr
Ε ναι,ο ικανοτερος να αναλαβει την ηγεσια της χωρας ειναι ο ΚυριακοςΑντε να το ξαναπούμε...την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει άλλος
Το ότι ασχολούνται είναι καλό για τον λαό κακό για το σύστημα. Εκτός εάν είναι καί αυτός ένας τρόπος καθοδηγήσεις κάποιονEχουμε πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε.Ηρθε εξ Αμερικης ο νεος πολιτικος ηγετης της χωρας.Στον Τσιριζα δεν τον γνωριζαν αλλα με το που εσκασε μυτη ετρεξαν ενθερμοι οπαδοι να δουν απο κοντα το νεο αποκτημα της ομαδας.Ολημερις ασχολουνται τα μμε με το ποιος ειναι,με ποιον πηδιεται,τι του αρεσει να τρωει και αλλα ενδιαφεροντα.Ας πουμε κατι ερωτησεις για το ποιες ειναι οι αποψεις του για εργασιακα-υγεια-παιδεια κλπ ειναι πολυ μπαναλ και δυσκολες στην πεψη του κοινου.
Δεν με καταλαβες,ασχολουνται με το λαιφ σταιλ του τυπου,οχι με τις πολιτικες του θεσεις και το αν εχει λυσεις να προτεινει.Για αποσυμπιεση τον εφεραν,το "συστημα" οπως λες ξερει να ελισσεταιΤο ότι ασχολούνται είναι καλό για τον λαό κακό για το σύστημα. Εκτός εάν είναι καί αυτός ένας τρόπος καθοδηγήσεις κάποιον
Εάν πουν τις απόψεις του κάνουν χαλάστρα στον Κούλη. Εάν δεν είναι βάλτος κ αυτός. Αλλά πολύ καούρα ο Άδωνις με τα αδιευκρίνιστα ποσά να λέει ότι μεγάλωσε στην ΕκάληΔεν με καταλαβες,ασχολουνται με το λαιφ σταιλ του τυπου,οχι με τις πολιτικες του θεσεις και το αν εχει λυσεις να προτεινει.Για αποσυμπιεση τον εφεραν,το "συστημα" οπως λες ξερει να ελισσεται
Nα δεις που θα βγουν γειτονακια στο τελος,σαν 2 γνωστα μελη του σαηΕάν πουν τις απόψεις του κάνουν χαλάστρα στον Κούλη. Εάν δεν είναι βάλτος κ αυτός. Αλλά πολύ καούρα ο Άδωνις με τα αδιευκρίνιστα ποσά να λέει ότι μεγάλωσε στην Εκάλη
Μου θύμισες Ραπτόπουλο..που έλεγε σε ένα τηλεφωνημα:Άμα σου κάτσω με τα κλειδιά ανάμεσα στα μάτια και φας κανα κΛωτσο...μια εβδομάδα στον ΑΧΕΠΑ θα πας!Εκτός αν βρεθεί κανένας ψυχακιας και του γυρίσει το μυαλό και του φυτέψει τίποτα ανάμεσα στα μάτια
Δάκτυλος...Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατα γίνεται κ μπαναρονται...τι όνειρο είδε η διοίκηση κ τούς διαγράφει;
Ε καλά Σαμαράς και ΓΑΠ στο ίδιο δωμάτιο κοιμόντουσαν φοιτητέςNα δεις που θα βγουν γειτονακια στο τελος,σαν 2 γνωστα μελη του σαη