Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Πιο αχώνευτος και από τον ΓΑΠ.....Μαλακα λεμε για σίχαμα ποιος μαλακας τον ψηφιζει ρε πουστη μου ;;;;;;;
Πιο αχώνευτος και από τον ΓΑΠ.....Μαλακα λεμε για σίχαμα ποιος μαλακας τον ψηφιζει ρε πουστη μου ;;;;;;;
Σε είδαν εδώ μέσα και σε προσέλαβαν( με καλό πακέτο εννοείται) για τον σχεδιασμό και την βελτίωση του προφίλ?
Μα γιατι ;;Πιο αχώνευτος και από τον ΓΑΠ.....
Τον Γεωργιάδη το σίχαμα ρε?Μα γιατι ;;
Αφου αυτον θα ψηφιζες
Τον Γεωργιάδη το σίχαμα ρε?
Πας καλά?
Θεοδωρικάκο πατριώτη και άλλον έναν που δεν βγήκε.
Σχετικό αυτό που λές....ρε μαλάκα στην ΝΔ δεν ειναι ;;
τι μου λες τωρα ...
Οταν ψηφίζεις ΝΔ ψηφίζεις και αυτον ..
Πρωτος σε σταυρους εβγαινε , αντε πες εσυ δεν τον σταυρωνες
Και θα μας λεει μετα ο χοντρος να μη φοβομαστε γιατι στην ελλαδα δεν υπαρχουν κροκοδειλοιΘα κυκλοφορούν όλοι με φουσκωτό κροκόδειλο
Σχετικό αυτό που λές....
Δεν σημαίνει ότι εκφράζει όλη την παράταξη ο χαζός.
Πάντως είμαστε μαλάκες γενικά...
Έχεις κάποια απορία επ'αυτού?
επειδη ο λαος ειναι ιδιος με αυτον τον πιθηκα...ο γεωργιάδης είναι από τους λίγους υπουργούς που μπορεί να πει στο λαό ''θα γαμηθείτε πλέμπες''
και να μένει τη θέση του για πάντα
Ειναι χαζο να κοροιδευεις καποιον που ψηφισε κουλη γιατι ο κουλης ετρεχε μονος του στην κούρσα, το συστημα θελει κουληΣήμερα το πρωί ένας παππούς μιλούσε κάτω από το σπίτι με ένα γειτονικό μαγαζί. Εκραζε τον Κούλη ότι είναι πουλημένος κτλ. Οριακά ήμουν να του φωνάξω τι ψήφισες? Σκέφτηκα πως εάν το έκανα φυσικά δεν θα απαντούσε την αλήθεια.
Τσίμπα ενα hawaii pass εσυ και πηγαινε στα καμέναΠιστεύω αν υπάρχει αποχή 50 τοις εκατό κ από το υπόλοιπο πενήντα τους εκατό οι μισοί ψηφίσουν λευκό δίνουν ελπίδες σε νέα πρόσωπα και όχι οικογενοκρατοες κ μαριονέτες του κεφαλαίου να συμμετέχουν με κόμματα ...
Τou @kontolagnos τα θέλει ο κωλος του κ
Δες @alex71 που πάτησε liκe
Ετσι νομιζεις εσυΑντε να το ξαναπούμε...την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει άλλος
Άσε την Ευρώπη...εδώ στο Γκριχελαντ κάτι Βελοπουλοι και Σπαρτιάτες είναι για τα πανηγύριαΕτσι νομιζεις εσυ
Ευρωπη ανεβηκαν μικρα δεξια κομματα που δεν τα ηξερε κανεις πριν μερικα χρονια
Σημερα αντιπολιτευση, αυριο κυβερνηση
Μας στελνεις δηλαδη στη Ζωη με τη βια,Ετσι νομιζεις εσυ
Ευρωπη ανεβηκαν μικρα δεξια κομματα που δεν τα ηξερε κανεις πριν μερικα χρονια
Σημερα αντιπολιτευση, αυριο κυβερνηση
Ο Κατσιβαρδας μια χαρα μου φαινεταιΆσε την Ευρώπη...εδώ στο Γκριχελαντ κάτι Βελοπουλοι και Σπαρτιάτες είναι για τα πανηγύρια
Εκτός αν βρεθεί κανένας ψυχακιας και του γυρίσει το μυαλό και του φυτέψει τίποτα ανάμεσα στα μάτιαο γεωργιάδης είναι από τους λίγους υπουργούς που μπορεί να πει στο λαό ''θα γαμηθείτε πλέμπες''
και να μένει τη θέση του για πάντα
Εκτός αν βρεθεί κανένας ψυχακιας και του γυρίσει το μυαλό και του φυτέψει τίποτα ανάμεσα στα μάτια
Τον βλέπεις πουθενά;Ο Κατσιβαρδας μια χαρα μου φαινεται
Ξερεις κανα γαλαζιο που να σου φαινεται καλυτερος?